Rimi Rimi Ley’ adlı şarkıyla">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Eurovision hazırlıkları tam gaz!

19 Mart 2005 00:00

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de 21 Mayıs’ta gerçekleştirilecek 50. Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi ‘Rimi Rimi Ley’ adlı şarkıyla temsil edecek Gülseren, final için hazırlıklarını sürdürüyor.

Bestesi Erdinç Tunç’a ait şarkının düzenlemesini Türkiye’nin önde gelen aranjörlerinden Ozan Çolakoğlu yeniden yaptı. Mix ve mastering çalışmaları Los Angeles’ta gerçekleştirilen şarkıyı seslendirecek olan Gülseren, sahneye Shaman Gösteri Topluluğu’nun elemanları ile çıkacak.

Gülseren’in final koreografisi, Shaman Gösteri Topluluğu’nun kurucusu Murat Uygun tarafından üstlenilirken, kostümleri ve artistik tasarımları ise modacı Canan Göknil hazırlıyor. Göknil, klip çekimi ve 21 Mayıs’ta yapılacak final için ayrı ayrı tasarımlar yaptı.

Anadolu’dan başlayan bütün doğu coğrafyasının etnik değerlerinin müzikten dansa, kostümden aksesuara kadar şarkıya yansıtıldığı bir çalışma gerçekleştirildi. ‘Rimi Rimi Ley’in video klibi de, TRT yönetmenlerinden Bahtiyar Sis tarafından çekildi. Klip, Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde gösterilecek.

Kaynak: ntvmsnbc.com

Yorumlar

  • Eşeğe altın semer vursan eşek yine eşek. Hayırlısı...

    Saygı, sevgi.

    Onur
    Üye
    sdqantaris
    Tarih
    21 Mart 2005 00:00
Toplam 1 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler