Manga Ferman Akgül – vokal Yağmur ‘Yamyam’ Sarıgül – gitar,">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

maNga @ Babylon - Tünel - İstanbul

19 Mart 2005 00:00
Sahnede: Manga
Ferman Akgül – vokal
Yağmur ‘Yamyam’ Sarıgül – gitar, elektronik altyapı, klavye
Cem Bahtiyar – bas gitar
Özgür Can Öney – davul, perküsyon
Efe Yılmaz - turntable
Zaman: 30 Nisan 2005 Cumartesi - 21:30
Mekan: Babylon - Tünel - İstanbul
Fiyat: Belli değil

Rock müzikle elektroniği, sert gitar rifleriyle rap vokalleri birleştiren MaNga, son günlerde ‘Müzik değişiyor’ sloganı ve çıkış parçası Bir Kadın Çizeceksin ile dikkatleri üzerine çeken gelecek vaddeden 5 yetenekli gençten oluşan bir grup.

Beş ayrı karakteri, beş ayrı müzik zevkini ve beş ayrı duruşu sergileyen grubun kesişim kümesi ise Japon animasyon geleneğinin ünlü ekolü olan “manga”. Şarkılarında aşkı, bulundukları şehrin klostrofobik yapısının neden olduğu duyguları, yaşam tarzlarını ironik yaklaşımlarla dile getiriyorlar. maNga’nın kurulduğu günden beri en büyük hayali farklılık yaratıp, son dönemlerde Teoman, Duman, Vega, Mor ve Ötesi, Kurban, Athena ve Kargo gibi isimlerin genişlettiği ve yürüdüğü yolu biraz daha genişletmek. maNga müziğinde şu anda Türkiye’de ve dünyada yükselişte olan her tarzı son derece ustaca bir araya getiriyor.

Kaynak: babylon.com.tr

Yorumlar

  • bende katılıyorumm ösmene...gayet hoş ve şıkbir grup !türkiyede bi taraflar açılmadan bi yerlere gelmek o kadar zor ki!onlar bunu gayet iyi başardılar ve şimdide ço k iyi bir yerdeler !!harikalar bayılıyorum onlara ayrıca konser performanslarıda bi harika!Türkiyede bu tarz müzikler yapıp bir yerlere gelmek okadar zorki!maNga hakkında basitler özentiler demek adill değil bence!!!!!!!!!!
    Üye
    uRiC-aN
    Tarih
    29 Nisan 2005 00:00
  • sözüm dark team e ki müzikten hiç bi şey anlamıyor. manga türkiyede ki tek nu-metal grubu(sesini herkese duyurmuş). ve onlar türkiyenin bu müzik kıtlığında, müzik kapısını aralayan önemli gruplardan biri...daha ne olsun! herkesin fikridir saygı duyarım ama bence manga türk müziğine "manga" albümüyle çok güzel bi şey vaad etti. inşallah daha da devam edecek. ve burdan onlara başarılar diliyorum.:)))
    Üye
    ösmen
    Tarih
    21 Mart 2005 00:00
  • manga really really really sux
    geleceğe vadettikleri hiçbirşey yok bana göre!
    Üye
    DarkTeam
    Tarih
    20 Mart 2005 00:00
Toplam 3 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler