Feuerengel Zaman: 25 Mart 2005 Cuma - 23:00 Mekan: Balans - Taksim - İstanbul Fiyat: 20YTL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Feuerengel @ Balans - Taksim - İstanbul

21 Mart 2005 00:00
Sahnede: Feuerengel
Zaman: 25 Mart 2005 Cuma - 23:00
Mekan: Balans - Taksim - İstanbul
Fiyat: 20YTL
Bilet: biletix.com

RAMMSTEIN cover grubu FEUERENGEL, FORD sponsorlugunda ve Neo-Discotheque organizasyonuyla, 25 Mart Cuma gecesi Istanbul'un yeni ve en populer mekanlarindan BALANS Music & Performance Hall'da sahne alacak.

Feuerengel Eylül 1997 de, Kuzey Almanya daki hurricane festivalinde, Rammstein in gösterisi sirasinda kuruldu. Boris orada backliner olarak çalisiyordu ve Rammstein'in performansindan çok etkilendi. Böylece Rammstein'in cover grubu Feuerengel'i kurdu.

Bugün Feuerengel dünyanin en büyük Rammstein cover grubu - kahramanlarinin müzigini çalmak ve 'yasamak' isteyen bir grup Rammstein hayrani. Insanlarin olumlu tepkisi, Feuerengel'in sovlarini ve müziklerini mükemmellestirmeleri ve simdiki gibi orijinaline olabildigince yakin olmasi adina daha çok çalismalari için yeterli bir dürtüydü.

24 Agustos 1998'de Berlin'de, çifte platinium ve altin ödülleri sirasinda gruba, Rammstein ve konuklari önünde çalma onuru verildiginde en büyün övgü Rammstein'in kendisinden geldi.-Bir cover grubunun elde edebilecegi en büyük basari.

7 yil boyunca Feuerengel, Almanya'da, Luksemburg'da, Hollanda'da büyük festivallerde çaldi ve Hollanda'da büyük clublarda neredeyse tamaminda biletlerin tükendigi gösteriler yapti. Grubu, Rammstein'in kazandigi ödülleri ellerinden almak için kurup kurmadiklari da soruldu ama bunu siddetle yalanladilar. Her biri büyük Rammstein fanlari ve sadece en sevdikleri müzigi çalarak eglenmek ve 90 dakikaligina da olsa RAMMSTEIN olan tuhaf hayati yasamak isteyen insanlar.

A Tribute to Rammstein Night'a muzikleriyle DJ Ahmet Musluoglu da eslik edecek.

Yorumlar

Taze haberler