Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Ankara Gothic Night in Ardından...

4 Nisan 2005 00:00
Sabah saat 05.3o ve 17 kişi sırtında enstrumanlarla ankaranın sogunda uykulu gözlerle etrafa bakıyor.. Suratlarına kar taneleri duserken...


9 saat tren yolculugunun ardından Bloody Blossom ile Ankarada bir Simit sarayında Kahvaltıya oturduk konsere saatler vardı ve hepimiz uykusuduk..

Saat 13.oo oldugunda ankaradaki organizatorumuz Seckin(burdan çok teşşekkurler) bizi saklıkente göturdu.. Uzun suren soundcheckler ardından saat 16.oo da kapılar söylendigi uzere acildi.

saat 17.oo da gecenin ilk grubu ankaralı Secropiagor Sahnede yerini aldı.8 Şarkılık bir playlistle guzel bir performans sergileyen Doom-Black metal ardından sahneyi Bloody Blossom a bıraktı.Secropiagorda dikkatimi çeken tek konu bayan vokallerinin Olmayışı vede klavyelerin aşırı yalınlıgının şarkılara pek bişey katmamış oldugu idi.Orkestranın pek fazla bir sahne alışkanlıgı olmadıgından seyirci ile iletişimleride çok iyi degildi..


Saat 18.15 gibi Sahnede yerini alan Bloody Blossom da 8 Şarkı ile Muhteşem bir performans sergiledi.. 2 After forever , Darktranquilty ve birde Moonspell coverlarının ile 4 tane kendi bestelerini seslendirdiler... Hatun vokalleri Serra ve erkek vokalleri emre Ankara seyircisine çok saglam bir performans sergiledi.. Ve saat 19.00 de sahneyi gecenin son grubu AgorA ya bıraktılar...

Saat 19.15 de sahne alan AgorA grubu Ankara seyircisine muhtesem bir performans sergiledi.. Yan flutculeri gonul vede Soprano Vokalleri Şeyda rahatsızlıklarından dolayı gecede yerlerini alamadıklarından Hatun vokallerde 2 gunluk bir çalışma ile Ankaralı soprano Selen sahne Aldı.2 gunluk bir çalışmaya ragmen gusel bir performans sergiledi selen.
Grup 2 In flames coverı , Nightwish ve Moonspell coverları yanı sıra Arada bir slayer ve birde sepultura ve metallicada kısa geçişlerle ortama hareket getirdi.. 7 tanede kendi bestesini seslendiren AgorA saat 20.30 da sahneden indi..

AgorA ve Bloody Blossom için Oldukça iyi ve eglenceli geçen konserde katılımda gayet iyi idi(tabii ki birdaha ki konserde daha iyi bir katılım arzuluyorum). 2 Grupta birdahaki ankara konserini sabırsızlık ile beklemiyor degil.. Ankara seyircisine ve organizasyonda emegi geçen herkeze Teşşekkurler...

Yorumlar

Taze haberler