Kurban - İnsanlar Zaman: 29 Nisan 2005 Cuma Mekan: Yeni Melek Gösteri Merkezi - Beyoğlu - İstanbul Fiyat: 17YTL Bilet:">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Kurban - İnsanlar Gala Konseri @ Yeni Melek Gösteri Merkezi - Beyoğlu - İstanbul

7 Nisan 2005 00:00
Sahnede: Kurban - İnsanlar
Zaman: 29 Nisan 2005 Cuma
Mekan: Yeni Melek Gösteri Merkezi - Beyoğlu - İstanbul
Fiyat: 17YTL
Bilet: biletix.com.tr

Raflarda yerini nisan ayı sonunda almaya hazırlanan Kurban "İnsanlar" albümü ilk kez dinleyenleriyle 28 Nisan da Yeni Melek de buluşuyor.

Yorumlar

  • konsere ben de gittim ve mütişti bence...kurbanın gerçekten türkiyedeki en iyi sahne grubu oldugunu anladm.ayrıca klibi gosterip şarkıyı canlı çalmaları da cesaret isteyen bi işti bence ve çok da guzel yaptılar
    Üye
    krbn_pena
    Tarih
    2 Temmuz 2005 00:00
  • Yok ben burda keşfedilmeyi bekliyorum da. kurban beni keşfetsin de bi ücret ayarlasın diye. yoksa senin düşman olduğunu düşünmüyorum zaten. şeker gibi çocuklar kim niye nefret etsin ki onlardan. Bu arada ilk klip Yine ye geliyomuış. Hani her konserde söylüyolardı ya "kendimi yormadan ulaşsam sana dokunsam ruhuna kimseye sormadan yolundan çıkıp kavuşsan sen bana"
    Üye
    kittiekfl
    Tarih
    1 Mayıs 2005 00:00
  • metallica, iron maiden falan bunlar gibiler çıkmaz zaten..tüm müzisyenler hasta bunlara hepsi örnek alıyo..hatta bazı terbiyesizler şarkılarını araklıyor (bkz: papa roach)

    ya bu arada kurban dan nefret ediyo gibi bi hava yarattım..yok böyle birşey :)
    Üye
    baranthalas
    Tarih
    1 Mayıs 2005 00:00
  • Az önce elime blue jean in son sayısı geçti. Kurban röportajında Deniz şöyle bişey söylüyo "... Yap haydi şimdi Metallica gibi bir tane, yapabilir misin? 20 yıldır neden bir daha öyle bir grup çıkmadı..." Valla adamlar biliyo neyi sevip sevmiceklerini. Bu arada albüm mix lerinin çok sancılı geçtiği de belli. O kadar bıkmış bi halde röportaj vermiş ki deniz...
    Üye
    kittiekfl
    Tarih
    1 Mayıs 2005 00:00
  • Kurban, bence Türkiye'deki iyi gruplardan biri.. Özellikle Burak Gürpınar(davulcu) ve Kerem Tüzün(bass) gerçekten süper.. Kerem'in slapleri, Burak'ın kick manyağı ritimleri ciddi anlamda çok iyi.. Ama ben hala ilk albümlerini daha çok seviyorum.. Son albümleri de güzel olmuş.. Ancak grup bu albümü çıkarana kadar(13 ayda) 4 kere dağılmış ve sanki grup üyeleri arasında bi soğukluk var gibi.. Özellikle Kerem'le Deniz arasında.. İzleyen arkadaşlar fark etmiştir.. Kerem, Deniz'e fena bozulmuş ve sırf çalmak için çalıyomuş gibi geldi bana..
    Üye
    Lost_Soul
    Tarih
    1 Mayıs 2005 00:00
  • valla çok iyi olur yaaa. o kadar savundum hatta reklam da yaptım okulda gidin kültüre bizim katta millet hep yosmayı söylüyo... (tabi yaratıcı okulum pek çok değişik versiyon da yapmıştır bu şarkıyla ilgili) yani bi komisyon filan istiyorum
    müzik dünyasına bi grup bulup giremedik bari menejer ya da öyle onun gibi bişey olup gireyim
    Üye
    kittiekfl
    Tarih
    30 Nisan 2005 00:00
  • paranı alamıyosan ilgilenirim bu konuyla :)
    Üye
    baranthalas
    Tarih
    30 Nisan 2005 00:00
  • koyma kardeşim o zaman. bu arada dikkatini çekmek isterim bi konuya. kurbana pet şişe atanlar metallica değil metallicayı bekleyen ve pek çoğunun alkollü olma ihtimali yüksek olan insancıklardı. yani kurbanın metallicayı sevmemek için bi nedenleri yok. hatta aynı sahneyi paylaştıkları için sempati bile duyabilirler.
    bu arada barancım ben laf atmıyorum sadece kurbanı savunuyorum. ama hala avukatlık için bana ücret ödemediler. karın tokluğuna...
    Üye
    kittiekfl
    Tarih
    30 Nisan 2005 00:00
  • bi yazı yazmıştım biri laf atmıştı ona laf koya koya takip etmek zorunda kaldım burayı :) bu arada frantic çalmışlar dün..ne kadar ironik hahahahahaha :)))))))))
    Üye
    baranthalas
    Tarih
    30 Nisan 2005 00:00
  • yok valla barancım beş kuruş aldığım yok. ama gerçekten çok şahane parçaları var bi dinlesen görüceksin yani... ayrıca kurbanı sevmiyosan onunla ilgili bu sayfayı niye bu kadar dikkatli takip ediyosun (heh koydum lafı hadi cevap ver)
    Üye
    kittiekfl
    Tarih
    30 Nisan 2005 00:00
  • Ben dün bu konsere gittim ,çok güzeldi!Zaten Kurban diyorum başka bir şey demiyorum.
    Bi ara kliplerini göstermek istediler ama ses olmadığı için klibe canlı olarak eşlik ettiler.Her zamanki gibi müthişlerdi yani.Yeni albümleri hayırlı uğurlu olsun.Ellerine sağlık.Bu arada Deniz'in yeni saç rengine hasta oldum,ben de istiyorum...
    Üye
    Corvus84
    Tarih
    30 Nisan 2005 00:00
  • açıkçası albüm genel anlamda daha duygusal olmuş ancak tonlar pek bi sertleşmiş gibi geldi bana akşam dinlediğim kadarıyla. kurbanın canlı performanslarının genelde çok iyi oluşundan dolayı olsa gerek dün akşamki öncekilere nazaran vasattı. bir de yaş sınırı varsa vardır yoksa da yoktur. eger sen bu sınıra uymuyorsan oraya da yas sınırı vardır yazmanın da bir mantıgı yoktur.
    Üye
    _SenTenCed_
    Tarih
    30 Nisan 2005 00:00
  • bende dün konserdeydim bence gayet güzeldi tabi bekletmeleri hariç. akorlar1 çok zor ayarlad1lar ama yinede iyiydi. gala sebebiyle çokça grup elemanlar1da vard1 hepsiyle tek tek konustum eglendik ya baya..
    Üye
    nazlı016
    Tarih
    30 Nisan 2005 00:00
  • konserdeydim bu gece.dinledigim en kötü kurban konseriydi.bu onlarla alakalı degil ses düzeni ile alakalıydı.tonmaister kimdi acaba?
    Üye
    pashapunk
    Tarih
    30 Nisan 2005 00:00
  • hiç "of bea canım kurban çekti" diyip mp3 ünü açmıyorum..zaten annen dışında mp3 ü de yok bende..ama böyle festivalde falan çıkınca eğleniyorum baya..

    ps: itiraf et kaç para alıyosun grubu korumak için :)))
    Üye
    baranthalas
    Tarih
    30 Nisan 2005 00:00
  • olsun yine de kurban çok iiiiiii!!! (iice sidik yarışına döndü muhabbet) :p
    sen şimdi şunu söyle yani kurbanı beğeniyo musun beğenmiyo musun?
    Üye
    kittiekfl
    Tarih
    29 Nisan 2005 00:00
  • banane banane ben düz mantığım :)
    Üye
    baranthalas
    Tarih
    29 Nisan 2005 00:00
  • ya baran ama çok sabit düşünüosun o yollardan ne sular akyı şimdi. bi dinlesen ya hakkaten adamlar çok güzel müzik yapıyolar. ya da en azından yaptıkları müzikten eğleniyolar. bence çok önemli yani para için değil eğlenmek ve eğlendirmek için yapıyolar...
    ayrıca metallica konserinde de yapılan büyük haksızlıktı. yani tamam millet birbirini çok gaza getirmiş olabilir metallica çıkıcak diye ama bence olmamalıydı böyle bişey (bu savunmam için artık bana avukatlık ücreti filan vermeliler)
    Üye
    kittiekfl
    Tarih
    29 Nisan 2005 00:00
  • ehehe rock n coke da pogo yapmıştık biz orta alan bomboştu millet tv de falan görmüş :)

    kurban diyince aklıma direk MetallicA konserinde kafalarına yedikleri şişeler ve ilk çıktıklarında mal gibi iplerle sallanmaları sahnede :)))
    Üye
    baranthalas
    Tarih
    29 Nisan 2005 00:00
  • ideogramus sana katılıyorum. bence de metallivca konserinde millet o gazla şişe filan atmış olabilir ama benim aklıma bu gelmiyo bile. yani kurban diince aklıma daha çok rockn coke geliyo... ulan ne güsel söylediler beah...koptuk resmen harbi çok eğlenceliydi...
    Üye
    kittiekfl
    Tarih
    29 Nisan 2005 00:00
  • Yıllardır bu albümü bekliyoruz..grup elemanlarının hepsi bi tane..ikincisi yok..Onlar Pentagram la birlikte bu ülke üzerinde müzik yapan bir diğer grup.. Cumartesi/Pazar metalcilerinin metallica konserinde şeker oğlan zannedip su şişesi fırlattıkları gibi sıradan bi grup değil..alternatifi yok..Bok atmaya gerek yok herşeye, bu ülkede yorum yapan adam kadar müzikle adam gibi uğraşan adam olsaydı daha çok kurbanlar pentagramlar olurdu..lütfen biraz daha duyarlı olalım ve değerlerimize biraz sahip çıkalım, fazla değil..
    Üye
    ideogramus
    Tarih
    29 Nisan 2005 00:00
  • arkadaşlar siz çok şanslısınız ben Nevşehirdeyim...nasıl gidicem die düşünüyorum...Wizeler var...
    Üye
    schmarick
    Tarih
    28 Nisan 2005 00:00
  • kurban.com forumlarından takip edebilirsiniz arkadaslar.
    Üye
    faati
    Tarih
    28 Nisan 2005 00:00
  • bu konserde söyledikleri şarkıları kaydedip bi şekilde bana ulaştırırsanız çok sevincem yaaaa
    Üye
    kittiekfl
    Tarih
    24 Nisan 2005 00:00
  • Yaş sınırı olsun tabi,herşeyin bir sınırı olmalı....
    Üye
    ifrit_13curses
    Tarih
    24 Nisan 2005 00:00
  • Yeni melek e almıyolar bizi bi de bostancıda bi konser varmış galiba da ne zaman olduğunu nerden öğrenebilirim ki acaba???
    Üye
    kittiekfl
    Tarih
    18 Nisan 2005 00:00
  • sanırım bi yanlış anlama var ortada..ben kurban a bok atmıyorum kurban dinliyicilerine bok atıyorum
    Üye
    baranthalas
    Tarih
    14 Nisan 2005 00:00
  • Ya en azından şöyle düşünmek gerekir bence. Adamlar kendi bestelerini çalıyolar mı evet, iyi çalıyolar mı evet, Türkiye'de albüm çıkaramayan pek çok şahane grup içinde albüm çıkarabiliyolar mı ona da evet.
    Şimdi boşu boşuna çamur atmayalım. İyi müzik yapıyolar, zoru başarıyolar
    Yarın bigün senin benim albümümüz çıkınca bizi de yuhlicaklar. Bari sen yuhlama şimdiden. Di mi ama...
    Bu arada yaş mevzuusu beni de derinden yaraladı. Belirtmeden geçemicem
    Üye
    kittiekfl
    Tarih
    14 Nisan 2005 00:00
  • önemli olan anaokulu sırasında yapılan "o iyi,bu iyi,şu şunu döver" muhabbeti değil,zevk almak meselesi.ben de gayet zevk alıyorum Kurban dinlemekten,herkes kendi işine baksın,seviyosa dinlesin Kurban'ı sevmiyosa da dinlemesin,bu kadar basit bi çözümü var bu işin...
    Üye
    inansahins
    Tarih
    11 Nisan 2005 00:00
  • en iyi piyasa grubu
    Üye
    kickyourazz
    Tarih
    11 Nisan 2005 00:00
  • eğer kurban yabancı bir grup olsaydı bu kadar ilgi görmezdi sayın arkadaşım..türkiye de ondan kalitelisi olmadığı için sahip çıkıyoruz..yurt dışında kurban gibi 161613617171 tane grup var
    Üye
    baranthalas
    Tarih
    11 Nisan 2005 00:00
  • ohoo, heriflere demediğiniz kalmamış yine.. Ama adı yabancı olsa, onu bırak Edirne'nin hemen yanı Yunanistan'dan gelen grup falan olsa "Oha, abi manyaklar kesin giderim." " Sahne süper olur ses sistemi kötü olsa da gidilir"
    (not:Kurban'da Türkiye'nin önemli müzik gruplarındandır.. Maziyi bırakın geleceğe bakın sadece bu grup için değil, yurdumuzun her güzel grupları için.)

    Sonra da Türkiye'de neden pop kültürü büyüyor ya da arabesk'i niye dinliyoruz diyin!!!
    Üye
    furious
    Tarih
    11 Nisan 2005 00:00
  • ya 28 nisandamı 29 nisandamı yaws...bu nası çelişki böyle???
    hem nie yine istanbulda...pfff...
    Üye
    DarkLady
    Tarih
    11 Nisan 2005 00:00
  • kimse ağzını açmasın adamlar hiçte fena değil..elbette eksikleri var ama...saygı meselesi..moda olan MANGA lar bilmem neler halt eetmiş..
    Üye
    niko
    Tarih
    11 Nisan 2005 00:00
  • müziği bırakacakları günü iple çekiyorum, canlı konserlerine bi kez daha gitme gafletinde bulunmam herhalde, 4 kez gittim hepside kötüydü, param yaptıklarında daha değerli
    Üye
    fidelio
    Tarih
    11 Nisan 2005 00:00
  • Keratalar yine iyi bi dene albüm yapmışlardır be!
    Üye
    dabrukaci
    Tarih
    11 Nisan 2005 00:00
  • Dün taksimde Burak ve Kerem ile beraberdik. Kerem konserin 29una alındığını benden öğrendi =) Süper olacak bu konser, uzun zamandır istanbulda Kurban konseri yoktu, kaçırmayın..
    Üye
    faati
    Tarih
    11 Nisan 2005 00:00
  • ahanda kurban en sewdiğim türkçe şey...
    burak - kerem kombinasyonu...
    nefis...
    Üye
    aperfectdrug
    Tarih
    10 Nisan 2005 00:00
  • bazi arklarima cok katiliyorum eskiden begenmessken kucumserken simdi cogu insan begeniyo diye gitmem lazimmmm deyip de gelcenize denizin saclarini kivirip kendinizi eglendirin.%80 e vurmasam kacar gelirdim istanbula...
    Üye
    negAtive_cReep
    Tarih
    10 Nisan 2005 00:00
  • gitmek lazım.
    Üye
    blackstonee
    Tarih
    10 Nisan 2005 00:00
  • iyiki yaş sınırı var..her yerde gördüğüm ve tiksindiğim depresif alternatifçileri görmek istemiyorum bu konserde
    Üye
    baranthalas
    Tarih
    10 Nisan 2005 00:00
  • Kurban iidir.. Türkiye'nin en iyi davulcularından Burak Gürpınar ve Türkiye'nin gene en iyi basçılarından Kerem Tüzün var çünkü :)
    Üye
    Lost_Soul
    Tarih
    9 Nisan 2005 00:00
  • allahım hayır olamaz yaa arkadaşlar bunda da yaş sınır var yaa nedir bu doğum yılımdan çektiğim benim off ölücem artık yaaaaa yeter beee yeter....
    rockistanbulda yaş sınır varmı??
    Üye
    leonorr
    Tarih
    9 Nisan 2005 00:00
  • burak icin gitmeyi istiyorum... :( bugün taksimde ne tatlıydın sen öyle..canım benim saclarına KURBAN olayım senin.. fdsfsfsfadfafsdfs :)
    Üye
    nobodies
    Tarih
    9 Nisan 2005 00:00
  • gelirler gelirler ankaraya da gelirler.istanbulda bida konser verirler.izmire,bursaya,oraya,buraya da giderler.yerli mali bi baska oluyo tabi.. * burak gurpinar'a saygilar..
    Üye
    cyn
    Tarih
    9 Nisan 2005 00:00
  • bu konser kacmaz
    Üye
    fzt
    Tarih
    9 Nisan 2005 00:00
  • yaa bnde gitmeek istiooruumm kaçmazkii yaaa....
    Üye
    guilty_5
    Tarih
    9 Nisan 2005 00:00
  • ya çokkk istiiomm amaaaa gidemiomm=(bencee kesinn gidilmesii lazımmm...!!
    Üye
    bal_cns
    Tarih
    9 Nisan 2005 00:00
  • gidelim abiii
    Üye
    ugurekrem
    Tarih
    9 Nisan 2005 00:00
  • kurban sert rock şuan için yok pogomu yapmak istiyorsunuz orda olun onların tüm konserlerine giderim dumanada rashitede direc-t yede morve ötesinede sonuç Hepsini s.. ATARLAR !!!!!!!!
    Üye
    Kaiser
    Tarih
    9 Nisan 2005 00:00
  • sahne performanslarını inanılmaz buluyorum ve belki de Türkliye'de eğlendiğim tek konser kurban konserleri oluyor(şeboya haksızlık olmasın!!:))
    Üye
    scorpion26
    Tarih
    9 Nisan 2005 00:00
  • Şu kurban birde muğlaya gelse..........
    Üye
    dejavu1402
    Tarih
    9 Nisan 2005 00:00
  • ya offf sonuda bee.......valla adamların artık şizofren olup albümün çıktığını sandıklarını düşünmeye başlamıştım...ama gerçekten gidilir yani bu konsere aylar sonra kurbanla yeniden....
    Üye
    leonorr
    Tarih
    9 Nisan 2005 00:00
  • abi adamlar 1 senedir konserlerinde bu insanlar albumunden parcalar ı soyluolardı..en sonunda cıkarcaklar yani ..yazık oldu adamlar fıtık oldu
    Üye
    bonetobewild
    Tarih
    9 Nisan 2005 00:00
  • be garabn ti gidicem
    abi kaçar mı be en son rock'n coke de gormustum babaları hayde tey tey tey
    Üye
    cokobon
    Tarih
    9 Nisan 2005 00:00
  • algılama problemi olan primitiv yaşam formlarına:

    dün kurban ı kovalayanlar bugün ''ay çok mükkemmeeeaaall gitmem gereğğğğkk'' diyorlar..lafım onlaraydı
    Üye
    baranthalas
    Tarih
    9 Nisan 2005 00:00
  • (not:Pentagramı çok sewerim o ayrı...) ama pentagram popçular dışarı derken bişey olmuyor hatta albüm yapıyolar,ama deniz dedi diye burda cıngar çıkıyo.gerçi kimseyi sawunmak niyetinde değilim ama bu tartışmalar biraz boş gibim...
    Üye
    UykusuZzz
    Tarih
    9 Nisan 2005 00:00
  • O hallerini bilirsen kurbanın solisti denizin yaptığı hareketide bilirsin..Popçular dışarıymış :))Şİmdi konuşucam kötü olcam..Metallicanın ne kadar popüler olduğu ortada.. sözüm metallica'ya değil bu zihniyetedir..
    Üye
    Nofx
    Tarih
    9 Nisan 2005 00:00
  • peeey MetallicA konserinde ki ezik hallerini biliriz bu grubun..az şişe kapak yememişlerdi kafalarına..sahneden indirmek için 40 bin kişi küfür etmişti kurban a..dejenere gençlik şimdi kapılarda bekliyor kurban ı izlemek için..
    Üye
    baranthalas
    Tarih
    9 Nisan 2005 00:00
  • Glann den sonra Kurban sarmaz
    Üye
    system
    Tarih
    9 Nisan 2005 00:00
  • ne zaman kurban konserine gitmek istesem iptal oldu,birine gittim onda da konserde ses sistemi bozuldu:)arkadaşlar ben bilet alırsam konser iptaldir haberiniz olsun:)
    Üye
    inansahins
    Tarih
    9 Nisan 2005 00:00
  • ya aslında merak uyandırıcı..gidilesi..sahne performansı eğlenceli oluyo..fEkat 17 ne öyle yahuUuu..?!genelde bu tanıtım için yeni melekteki olaylar ücretsiz olmuyo muydu bre?!
    Üye
    PiXiE
    Tarih
    9 Nisan 2005 00:00
  • sepultradan sonra yeni meleğe kurban izlemek için gitceimi sanmıyorum..
    Üye
    IamaguitaR
    Tarih
    9 Nisan 2005 00:00
  • üffffffff yaaaaaaaa :'( ben gidemiceeeeem gidememdeeee
    Üye
    selma17
    Tarih
    9 Nisan 2005 00:00
  • gitmeyi palnlıyorum :)
    Üye
    SONofJACKASS
    Tarih
    8 Nisan 2005 00:00
  • Ahahaha harbiden şimdilerdede bu moda valla...Güzel demiş perest...güleceğim yoktu valla...
    Üye
    2mi3
    Tarih
    8 Nisan 2005 00:00
  • kesin izlemek gerekiyor.
    Üye
    takansan
    Tarih
    8 Nisan 2005 00:00
  • şimdilerdede bu moda..
    Üye
    _PeReSt_
    Tarih
    8 Nisan 2005 00:00
Toplam 68 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler