Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Jokerstore Sizi Doğumgününe Davet Ediyor

15 Nisan 2003 00:00

Müzik dolu 1 yıl! / Jokerstore birinci yaşını kutluyor!

Amatör ve profesyonel müzisyenlerin son zamanlardaki uğrak yeri Jokerstore prova ve kayıt stüdyosu, birinci yılını 25 Nisan Cuma günü Alt Kemancı’da gerçekleşecek bir partiyle kutluyor. Bu kutlamaya 3 GaRaJ üyesini de davet ediyor. Joker Store'un davetlisi olarak geceye katılmak için buraya tıklayın. Yapılacak çekilişle belirlenecek 3 kişi geceye ücretsiz katılacak.

Galatasaray’da amatör ve profesyonel müzik gruplarına bir yıldır hizmet veren bir stüdyo var; Jokerstore! Çok kısa bir sürede birçok müzisyenin prova ve kayıtları için tercih ettiği stüdyo haline gelen Jokerstore, 25 Nisan 2003 Cuma günü birinci yaşını ALT KEMANCI’da kutluyor. Bu gece sıradan doğum günlerinden çok çok farklı... Konsept: “Jokerstore’da davul”; yani gece boyunca davul ağırlıklı şovlar ön planda.

Parti 19:00’da Jokerstore şarkılarıyla başlıyor: Gece, yıl boyunca Jokerstore’da kayda alınan parçalarla açılacak.

Açılışı davul yarışması takip edecek; kazanan yarışmacıya Bosphorus’tan tam YEDİ ZİLLİK BİR SET hediye... Zil takımı; hi-hat, 2 crash, ride, 2 china ve splash’ten oluşuyor. Jokerstore’un yetkili satıcısı olduğu Bosphorus aynı zamanda gecenin destekçisi...

Yarışmada ikinci olan davulcu PEARL BRASS SHELL trampet kazanacak. Bu da gecenin diğer destekçisi Zuhal Müzik’ten...

Üçüncü olan davulcu ise Bosphorus ve Zuhal’den 2003 yılı boyunca %15’lik indirim çeki kazanacak. Ayrıca parti davetiyesine sahip olan herkes, bir yıl boyunca Bosphorus ve Zuhal Müzik’ten yaptığı alışverişlerde %10 indirimden yararlanacak.

Yarışmayı, Mehmet Demirdelen ve Güçlü Arslan’ın davul düeti takip edecek. İki davulun eş zamanlı ve bir tema doğrultusunda çalınacağı düet yaklaşık yirmi dakika izleyenleri büyüleyecek.

Bu şovu BİRA İÇME YARIŞMASI takip edecek ki, bu dal tüm müzisyenlerin son derece iddialı (!) olduğu bir dal... Yarışmayı kazanana 12 SAATLİK JOKERSTORE ABONELİĞİ hediye... Ayrıca gece boyunca 2 adet daha 12’ŞER SAATLİK ABONELİK verilecek.

Tabii ki tüm bu etkinlikler boyunca farklı gruplar canlı performanslarıyla sahnede olacaklar. THE JOKER THE BLUES BAND, SPITNEY BEERS ve SOUNDPARK geceye her türden “ses” katacak.

Başından sonuna kadar heyecan dolu ve müzisyenler açısından kazançlı (!) bu gece için Jokerstore “BU DAHA BAŞLANGIÇ...” diyor. Önümüzdeki dönemlerde daha da ilginç gelişmelerin olması olası...

Jokerstore müzik dolu bir yılı, müzik dolu bir geceyle kutluyor ve tüm müzisyenleri 25 Nisan 2003 saat 19:00’da ALT KEMANCI’ya bekliyor.

Ayrıntılar ve davul yarışmasına katılım için tel: 0212 243 53 72
Jokerstore Prova ve Kayıt Stüdyosu
Turnacıbaşı Sok. No:12/4 Beyoğlu – İST.

Yorumlar

  • Davetiye kazananların listesine <a href="http://www.garaj.org/promosonuc.php?id=joker25042003">buraya tıklayarak</a> ulaşabilirsiniz.
    Üye
    GaRaJ Bekçisi
    Tarih
    24 Nisan 2003 00:00
Toplam 1 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler