Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Soundcheck Liseler Arası Müzik Yarışması

11 Nisan 2005 00:00

Blue Jean Dergisi'nin yayıncısı Doğan Burda Rizzoli Dergi ve Yayıncılık Pazarlama A.Ş. tarafından düzenenlenen "Soundcheck Türkiye Liselerarası Müzik Yarışması" müzik alanında, lise düzeyindeki okullarını temsilen yarışacak gençlerin komuoyuna tanıtılmasını hedeflemektedir.

13 Mayis 2005 - 23 Mayis 2005 tarihleri arasında başvurular yapılacaktir. Kazanan okullar 23 Mayis 2005 tarihinden itibaren soundcheckyarisma.com internet adresinde ve Blue Jean Haziran sayısında yayınlanacaktır.

Ön elemeleri geçen 15 okulun katılacağı final, 1 Haziran 2005 Çarşamba akşamı saat 16:00-22:00 saatleri arasında Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda yapılacaktır. Finaller ayrıca Dream TV ekranlarından canlı yayınlanacaktır.

Yorumlar

  • heey gidi günler....
    Üye
    blackstonee
    Tarih
    30 Ocak 2008 00:00
  • yav bu sene ne zaman olcak yine tarihler aynı mı?
    Üye
    T-rock-TOR
    Tarih
    26 Mart 2006 00:00
  • bş ver
    Üye
    City BASİST
    Tarih
    31 Temmuz 2005 00:00
  • Dostum bence sen sansini zorluyo gibisin....
    Ne olmasini istiyosun ??alkisalayalim mi sizi???
    Bastan mi yapalim yarismayi???
    Üye
    necrosamash
    Tarih
    24 Haziran 2005 00:00
  • 1. konak anadolu
    2. avusturya lisesi
    3. hacı ömer tarman
    4. gaziantep
    5. biz
    6. galatasaray olmalıydı

    bu arada önümüzdeki yıl ve daha sonra benim ve diğer arkadaşalarımın olduğu zaman hiçbir yarışmaya katılmayacağız !
    ayrıca müzik denildiğnde insanın kendinde birşeyler katması lazım şarkının aynısını çalarak müzik yapılmaz......
    bu arada görüntüler sizede geldimi geldiyse ne düşünüosunuz!
    ayrcıa gaziantep gayet sağlammışşşş birde ödüllerden sonra bizi tebrik eden antep in vokaliymiş yenş öğrendim çok sağol.....
    Üye
    tr_nirvana
    Tarih
    24 Haziran 2005 00:00
  • hazır burda soundcheck ile ilgili haberi görünce sadece dikkatimi çektiği için ÖZEL AVUSTURYA LİSESİ ilgili yorum yapmak istiyorum sanırım geçen pazar dream tvde izleyebilmiştim her liseninde performanslarına bakmadım zaten Avusturya Lisesi ilgimin çekmesinin nedeni Deeper Underground'ı söylemeleri şarkı seçimleri çok güzel zaten gruptaki arkadaşlarda baya iyi çaldılarda:)))

    sadece Solist şarkıyı çok hızlı söyledi ya:P ne oldugumu şaşırdım sanki başka şarkıyı söylediler gibi geldi keşke orjinali gibi söyleseydi başarılı olcaklardı bence..ama gerçekten müzik çok hoş çalındı hatta yarısını kamerama bile aldım :)) (gerçekten)
    neyse bitmiş gitmiş sadece dikkatimi çekti diye yorum yaptım:))))
    Üye
    sedamerve
    Tarih
    14 Haziran 2005 00:00
  • selam herkese
    valla seneye düzenlenicek olan sound check'i gerçekten merak ediyorum hatta izlemeyede gidicem bu sene neden katilmadim bilmiyorum ama çooook pismanim:((((( seneyi iple cekicem bakalim kazanan kim olucak merak ediyorum daha simdiden:) korkmayin seneye ben olamicam:))))) lise bitti aaahhhh aahhhh!!!! nese herkes k.i.baksin bye byeeee.........
    Üye
    rockerg zombie
    Tarih
    14 Haziran 2005 00:00
  • bence seneye herkes çok çalışcak ve puanlar birbirine çok yakın olacak ama benim isteğim gerçekten iyi olan kazansın:)) şimdiden herkese başarılar.. öküz gibi çalışıp finallere kalmaya çalışcaz.. inşallah kalabiliriz:)) hadi herkese müzikli hayat diliyorum.. hayatın zevki burda:))))
    Üye
    popo-Ka
    Tarih
    14 Haziran 2005 00:00
  • bizde katılmak istiyoruz... seneye tabii ki:)) antalya rakibiniz olcaktır.. temin ederim:D
    Üye
    popo-Ka
    Tarih
    14 Haziran 2005 00:00
  • Blue Jean Dergisi'nin yayıncısı Doğan Burda Rizzoli Dergi ve Yayıncılık Pazarlama A.Ş. tarafından düzenenlenen "Soundcheck Türkiye Liselerarası Müzik Yarışması" müzik alanında, lise düzeyindeki okullarını temsilen yarışacak gençlerin komuoyuna tanıtılmasını hedeflemektedir.


    14 Mayis 2005 - 24 Mayis 2005 tarihleri arasında başvurular yapılacaktir. Kazanan okullar 24 Mayis 2005 tarihinden itibaren soundcheckyarisma.com internet adresinde ve Blue Jean Haziran sayısında yayınlanacaktır.


    Ön elemeleri geçen 15 okulun katılacağı final, 2 Haziran 2006 perşembe akşamı saat 16:00-22:00 saatleri arasında Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda yapılacaktır. Finaller ayrıca Dream TV ekranlarından canlı yayınlanacaktır.
    Üye
    hard man
    Tarih
    12 Haziran 2005 00:00
  • Herkese selam..G.K.V erkek gitar vokali
    Arkadaşlar tartışmaları uzaktan izliyorumda bence bize yakışmıyo evet belki dereceye giren arkadaşlar dereceyi haketmiyebilir hatta ilk 16 ya seçilenler arasında bile oraya çıkmayı haketmiyenler olabilir.Ama bu mazide kalan yarışmanın jürisi öyle layık gördü ve su anda yarısmada birinci olan grup olsun sonuncu olan grup olsun halen aynı noktada ve bundan sonra hayatı gerçekten müzik olan arkadaşlar (ki ben öyleyim),bu yarışmadan bir tecrübe alarak en iyi olmayı hedeflemeliler...Ben sahneden inidiğimde ağlamak istiyodum ama ertrafa gülücük saçtım..Ruhsal durumumdan ve bazı sebeblerden dolayı kendimi yanısıtamadım sahnedeki burak sanki ben değildim ve buna çok üzüldüm ama o üzülme orda kaldı Şu anda yoluma devam ediyorum ve bugün mezun oldum inanmıyorum halen ya lise bitti:)) hıım bu arada daruşafakalılar abi benimle irtibata geçerseniz sevinirim herkes kendine iyi baksın...
    Üye
    Coldfires
    Tarih
    10 Haziran 2005 00:00
  • Lan olm bu tartısmanın bitecegi yok.Neyi tartısıyosunuz anlamadım?Bitmis gitmis ya allah allah yeter!!
    Bizim Gruptan Kimse daha bisi yazmasın yeter
    Üye
    necrosamash
    Tarih
    9 Haziran 2005 00:00
  • bence müzik asla birşeylere ulaşmak için yapılmamalı..insanlar müziği zevk aldıkları için,bağlandıkları için yaparlar.. müzik, onunla uğraşanları kendisine aşık etmez mi? ve aşkın binlerce;hatta milyonlarca çeşidi yok mudur? herkes bu aşkını istedigi gibi yaşamalı, tabi başkalarını engellemedikçe..eleştiriler her zaman gereklidir;ama incitici nitelikte olmadığı zaman..eleştiriyi alan kişi de bunu hakaret vs. olarak algılamamalı.. sonuçta hepimiz burada sevdiğimiz bir işte usta olmaya çalışan insanlarız..(yani heralde:P)
    bu yarışmaya katılan herkesi bu çabalarından dolayı kutluyorum..sonuçta da herkesin birşeyler kazandığına ve kendisini geliştirmek adına çabalamaya devam ettiğine eminim..şahsen ben bir sürü yeni şey öğrendim ve gelişmek için daha fazla şey yapmaya başladım..inşallah seneye de bu yarışmadayız grupla:)
    herkese içten tebrikler.. (büsra hatuna da bol selam:P)
    deniz ben
    (gaziantep kolej vakfı özel lisesi bayan solisti)
    Üye
    utopian--green
    Tarih
    9 Haziran 2005 00:00
  • arkadaşlar artık tartışmanın bir anlamı yok...umutcum(tr nirvana) sende biraz yavaş ol...biten bir şeyin arkasından neyi tartışıyorsun...bir arkadaş çok ağır yorumlar yapmış tr nirvananın yaptığı doğru ya da yanlış eleştiriler tamamen teknik konular üstüne idi .ego davasını anlamış değilim .lütfen kimse kimseye hakaret etmesin...burda kimse kimsenin kişiliğini eleştirecek durumda değil...müzikle ilgili söyleyecekleriniz varsa yazın...
    Üye
    zin-carla
    Tarih
    9 Haziran 2005 00:00
  • her yarışmadan sonra kaybedenler klasik "türkiye de müzik yapılmaz abi" der..çok ekstra durumlar haricinde kaybedenler kazananlar kadar iyi değildir..bu yarışmada 1. olsanız nolur sonuncu olsanız..
    Üye
    baranthalas
    Tarih
    9 Haziran 2005 00:00
  • benim açıklayamayacak hiçbirşeyim yok! ne sorarsan sor ne hatanh var dersen de hepsini açıklarım merak etme....
    bundan sonrada hiçbir yarışmaya katılmayacağız bütün bunlardan sonra türkiye de de müzik yapmıyacağız zaten oğuz da italya ya gidiyor ... bu yıl kadro dan hiçbirimiz önümüzdeki yıl ya da diğer yıllar hiçbir yarışmaya katılmayacak....
    ayrıca mehmet rauf gitaristi ne var konserinde görmüştüm diyosunda ne çaldığınız şarkıya bir coverınız vardı ne de başka bi farklı olay demek istediğim adamın konserdeki davranılınında aynısını yaptınız.. birde davulcunuz noose un davulunu aynı çalın demiş o zaman copver yapmanın ne mantığı kalıyor herkez başkalaırnın şarkılarını aynı olarak çalsaydı o zaman müzik hiçbir zaman gelişemezdi şu an olduğu gibi... özenti olarak müzik yapanlar olduğu sürece ne türkiye de müzik gelişir ne de dünya dan iyi müzisyenler çıkar... eski zamanlarda ne güzel topluluklar vardı dinlemiştirsiniz bir floyd ya da zeppelin nasıldı onlar gibi yapan varmıydı herkes onlar gibi olup hatta onlardan daha ileriye taşımak istiyorlardı ama şimdi herkes beğendiği grubun aynısını yapıp öyle olmak istiyor böyle mküzik yapılcaksa hiç yapmayın daha iyi en azından gerçek müzisyenleri kirletmeyin...
    Üye
    tr_nirvana
    Tarih
    9 Haziran 2005 00:00
  • mehmet rauf elemanlari artik acip okumayin yorumlari demek isterdim ama ben bile arada bakiyorum kim gene ne yumurtlamis diye:)ohhh sefaniz olsun cocuklar caldiniz, birinci de oldunuz, odulleri de pasa pasa aldiniz catir catir da kullaniniz ayrica...rahatsiz olanlari rahatlatmak artik sizin isiniz degil!!!calisan kazanir, cenesi durmaksizin konusup elestiren degil!!!
    aaa yetti ama!valla anlayamiyorum...bi de basarani tebrik etmeyi bilin!!!!
    bugun onlara yarin size, amma hazimsiz, egoist kendi cemberinde donen kotu kalpli fesat insan var yaw yazik!-NOS-
    Üye
    lahermanazeyn
    Tarih
    9 Haziran 2005 00:00
  • televizyondan izledim ve gaziantep lisesinin gerçekten iyi oldugunu düsünüyorum bence ödüle layiktilar.bu arada bende bi antepli olarak gerçekten gurur duydum o gruptan bi arkadas varsa bana bi mesaj atabilirmi konusmak isterim.gerçekten memnun olurum.
    Üye
    blackstonee
    Tarih
    8 Haziran 2005 00:00
  • Hem birde benim soloyu pet siseyle calmamda ne var anlamadim??
    Bu soad'in konserinde olan bi hadise.Bende begendim yaptim da bunda konu yapacak ne var anlamadim kotu biseymi?
    iLginc....
    siz müzisyenleri anlamak zor...
    Üye
    necrosamash
    Tarih
    8 Haziran 2005 00:00
  • Bak güzel arkadaşım ister Noose çal istersen git Sivasın yollarına çal adam ol ilk başta ne dmeke en alttaki mesaj larınıza bakın bakalım ne yazıyor... Benim davulcuya söylediklerim gayet doğruydu...Hadi ona söyliyecek birşey buldun hadi bunada bul öyle iyidir iyi geyiği yapma bana...Efendi efendi geldiniz çaldınız birşey mi dedik sadece burdaki laflarınız çok gurursuzcaydı
    Üye
    Redall_Hoor
    Tarih
    8 Haziran 2005 00:00
  • muahuahauahuahau doğru ya ben onu unuttum fatoş ablaya diyazem için çok teşşekkür ederiz psikologmuş kendisi...:D diyazem isteriz!!!
    Üye
    zin-carla
    Tarih
    8 Haziran 2005 00:00
  • bu arada yarışmadan önce bize diyazem vermeyi çok isteyen fatoş abla ya sonsuz teşekkürler.
    ben kendi sıralamamı yazmayı unutmuşum...
    1._ konak anadolu lisesi -johnny B good
    2._ avusturya lisesi - deeper underground
    3._ haydarpaşa lisesi - the noose
    4._ gaziantep vakfı lisesi - iki yol
    5._ galatasaray lisesi - peruvian skies
    Üye
    tr_nirvana
    Tarih
    8 Haziran 2005 00:00
  • her neyse olan oldu...benim tek söyleyeceğim mehmet rauf un bateristine biz o parçaya 3 günlük bateristle cover yaptık...eğer noose un baterisini birebir alsaydık cover adına pek bişey yapmış olmazdık...bu tip birşey bizi daha çok doyurdu... biten bi yarışmanın ardından kimseyi eleştirmek istemiyorum...sonuçta hemen hemen herkes bu yarışmadan bi anlamda zevk aldı...yaptığım yorumlarla kimseyi rencide etmek istemem...ama tv de izlediğimde orda beğendiğim grupların pek çoğunun hava olduğunu fark ettim...çok fazla hata yapılmış detone olmuş hemen hemen herkes ve inanılmaz rahatsız edici...bu hepimiz için geçerli bir yorum...neyse...iyidir iyidir...boşvermek lazım...gerek yok bu saatten sonra...hadi eyw...
    Üye
    zin-carla
    Tarih
    8 Haziran 2005 00:00
  • sevgili yarışmacı gençler öncelikle ilk cevap vermek istediğim kişi mehmet rauf un davulcusu noose u daha iyi cover layabilirdiniz demişsindem sizin solo gitardaki pet şişe kullanma olayı soad ın bir konserinden alıntı değilmiydi? ayrıca davulcu dediğin adan kasdav ın elemelerinden 3gün önce eline ilk baget ini almış darbukacı bir çocuktu.
    ikinci olarak ta 2. olan izmir amerikan çok kötü bir performansınız vardı ve 2. liği hiç haketmiyodunuz bana göre. bnce 2.likte avusturya lisesi veya galatasaray olabilrdi .
    3. mehmet rauf un vokalini bende beğenmedim nedenini bilmiyorum ama çok itici geldi.
    4. biz 4. olmuşuz ama diğer 4. olan okul ödül alırken bizimde almamız gerekmezmiydi? (ödül istediğimizden değil hakkımız olduğundan)
    5. biz kasdav dan sonra sadece 1 kere bir araya geldik ve onda da kayıt yaptık başka hiçbir şekilde prova yapmadık ve zaten bass cıya da ulaşamadığımız için başka bir bass cı getirdik o da şarkıyı sabah dinlemişti ve çalamadı bass cısız çıktık.
    6. aura production a da teşekkür etmek istiyorum gayet güzel bir organizasyondu.
    Üye
    tr_nirvana
    Tarih
    8 Haziran 2005 00:00
  • soundcheck'te üçüncülükle yetinen galatasaray lisesi penta tonik grubumuzun bestesi ortaya karışık, "gsl'de müzik yapmış müzisyenler karması" kıvamındaki karma karışık albümünde dinlenilebilir.
    ayrıntılı bilgi için:

    http://www.garaj.org/haber/6504/karma-karisik-mat-bir-derleme-albumde.htm
    Üye
    sahtepetrucci
    Tarih
    8 Haziran 2005 00:00
  • bugün dreamden izledim yarışmayı. Gaziantep'in Vokali Deniz hepsine koyar bence.başka sözüm yok. yani bu bi vokal yarışması olsaydı yarışmayı antep alırdı.
    Üye
    teomen
    Tarih
    7 Haziran 2005 00:00
  • yarışmanın tamamını izleyemedim maalesef belki benim göremediğim daha iyi gruplar çıktı :(
    Tam işim olduğu için televizyonu kapatıodum ki gaziantep lisesi çıktı cidden çok iyi bir performan sergilerdiler.Bana gerçekten müzik yaptıklarını hissettirdiler... tebrik ediyorum...

    bence bu onlarda ödüle fazlasıyla layıktı...
    Üye
    gwen_b
    Tarih
    7 Haziran 2005 00:00
  • zin-carla
    haklı olabilirsin ki seni haklı buluyorum bizim başımıza gelenler istanbulda kimsenin başına gelmedi...zaten sorun f.ablanın vokalistleriydi.herkezin bir problemi vardı kendilerinin negatif enerjisi bizede geçti.ki dovulcumuz yavuz solak bunun zorluğunu orda çektik.ilk çıkmamız zaten zaten kötüydü karagrafimizi bile uygulayamadık prowalarda onu iptal ettik.son 3:5 saat kala ne yapabilirdik.inanabilirmisin zin-carla ordaki personeller solist arkadaşımızı bile azarladı.bu olacak işmi.solist konsere çıkacak zaman ağladı.ZORLA HERKEZ ZORLA ŞARKISINI ÇALDI SÖYLEDİ.
    HER ŞEYE RAĞMEN 15 OKUL ÇOK GÜZELDİ...TEŞEKKÜR EDİYORUM
    Ö.F.A.K. BASİSTİ E.KAPUSUZ
    Üye
    hard man
    Tarih
    6 Haziran 2005 00:00
  • güzel bi yarışma oldu gerçekten...bütün arkadaşları kutlarım...fatoş abla hariç hemen hemen bütün okulların performansını(yaklaşık bi 7 okulu izlemedim) beğendim...GAZİANTEP lisesi nin performansı çok hoştıu ayrıca bayan vokali deniz çok şirin bi hatun çıkışta tanıştık...

    4. olmuşuz...ben haydarpaşa lisesinin back hatun vokali ve klavyecisi... perfect circle-the noose coverı çaldık...sahneye çıkmadan önce yaşadığım bi tatsızlık nedeniyle oldukça gergindim...ne yaptım nasıl yaptım hiç bişey hatırlamıyorum...keşke daha sağlam çıksaydım sahneye eminim o zaman daha çok keyif alırdım...

    yarışmanın tamamını izlemek daha güzel olucak...yarın biran önce gelsin...mauhauahuahauahuahau yere çökmüş your halooo'S slipping doooowwwwn diyen halimi accayip merak ediyorum:D birde galatasaray dt çalmış onlarıda izleyemedim...
    Üye
    zin-carla
    Tarih
    6 Haziran 2005 00:00
  • aferin size dostlarım birinci olmusunuz mrl sizinle gurur da grubun üyelerinden sadece erkut'u tanıyorum ama digerlerine de tesekkürler tabiii :)
    Üye
    deMİRcan
    Tarih
    5 Haziran 2005 00:00
  • selam herkese ;
    yazıları okudumda buraya bişi eklemek istiyorum.mehmet rauf'un gitaristi gruptaki 2 arkadaşının adını yazmayı unutmuş sanırım olsun ben yazıyım dedim onlar benim canım yaaa onları yazmadan geçemedim işte 2.gitarist grubun olmaz mı olmazlarından,müzikte gayretli çabalayan şeker mi şeker canımın içi SONER'im(yarabbi:) diğeride gerçekten çok iyi kulağa sahip olan,ileride iddalı biri olacağına inandığım grubun şekerlerinden biri daha klavyedeki canımın içi SERKAN'cığım.sizleri çooooook ama çoooook seviyorum 11 haziranda kgm'de yine beraberiz herşeye devam durmak yok kendinize iyi bakın hepiniz(ömer,erkut,mert,paşa)öptüm bye byeeeee
    ZOMBİECİ KIZ!!
    Üye
    rockerg zombie
    Tarih
    4 Haziran 2005 00:00
  • Bu arada sevgili kuzenim erdem,yazın için teşekkür ederim mutlu oldum öyle görünce:) ya siz de çok iyiydiniz, zaten ilk 15e kalmış olmamız bile yeterdi,Ankara adına yalnız 2 gruptuk böyle bi yarışmada..H.Ö.T.A.L.dan Fatoş Abla Lisesine sevgiler!
    Üye
    berillium88
    Tarih
    4 Haziran 2005 00:00
  • Arkadaslar mehmet rauf un Davulcusu olarak konuyu kapatmanızı rica ediyorum sidik yarışına girmeyelim burda erkut sende saçma saçma konuşma önünde çok yol var hepimizin iyi veya kötüsün kimseyi ilgilendirmiyor burda İyi günler...
    Üye
    Redall_Hoor
    Tarih
    4 Haziran 2005 00:00
  • necrosamash arkadaşim ben onu bazi gaz arkadaşlar için yazdim sonuçta orda en iyi solist seçilmedi mehmet rauf başarılıydi ve 1.oldular tebrik ediyoruz fakat çok ilginç bir sıralama da oldu aynı zamanda o da biraz şaşırtıcı
    Üye
    begüm
    Tarih
    4 Haziran 2005 00:00
  • Bu arada ben mehmet rauf'un solistini beğenmediğimi söyledim fakat fakat burdakilerin görüslerine katılıyorum oradaki en iyi erkek solist sendin ERKUT. bunda hic süphem yok ama benim demek istediğim tek basına cıkıp da virtüözlük yapman olmaz kısacası slow ve sesi uzatman gereken parcalarda tonda sabit kalman cok zor. Tekrar cok tebrik ediyorum sizi parcayı iyi secmissiniz size uyan bi parcaydı yani. bu da bi artı tabi ki. herkese müzik hayatında basarılar dilerim. İnsallah ilerde tekrar karsılasırız.....
    Üye
    vipercup
    Tarih
    4 Haziran 2005 00:00
  • arkadaşlar beni begenenlerede begenmeyenlerede saygı duyarım şahsi görüşleridir.neticede jüri bizi birinci seçti tabi ki bu benimle alakalı sonuç degil.biz grup olarak iyiydik.ödül alan arkadaşlarıda kutlarım.alamayan arkadaşlarda bu elemeyi geçmekle kendilerini kanıtadıklarını gösterdiler onlarıda kutlarım.
    Üye
    blackstonee
    Tarih
    3 Haziran 2005 00:00
  • begum tabi ki vardi bunu kabul etmek lazim...
    ama erkut'ta hic fena degildi sende bunu kabul et bence...
    En azindan yerinde durup ayagini sallamadi(!)
    Üye
    necrosamash
    Tarih
    3 Haziran 2005 00:00
  • iyide arkadaşlar bu yarışma solist yarışması degildi ki...mehmet raufun 1. olması en iyi solistin erkut oldugunu göstermez eger solist yarışması olsaydı zaten o zaman hiç şansınız yoktu kardeşlerim o yüzden hiç parçalamayın kendinizi burda.solistlik başka şeydir o farklı bi konu size göre degil yani.bunu zaten jüride açıkladı ve solistlik adına orada cok daha iyi kardeşlerimiz de vardı....
    Üye
    begüm
    Tarih
    3 Haziran 2005 00:00
  • mehmet rauf solistinin sesi iyiydi yani sarkiyi iyi goturdu ki sanirim begendiler.Ama bu bir kizla-erkegin sesini kiyaslamak ne kadar dogru bilmem?Erkut en iyi vokal degildi ama en iyi erkek vokaldi.En iyiyi soracak olursaniz bence o Kore asilli arkadasti(evanesence soyleyen).Gercekten cok iyiydi.
    Üye
    necrosamash
    Tarih
    3 Haziran 2005 00:00
  • kazananlar!sizi tebrikediyorum çok iYi diniz gerçekten iYi bir yarışma oldu.Fatoş abla lisesi adına hacı ömer tarmanıda tebrik ediyorum ve ediyoruz.Kazanamasakta yinede mutluyuz.ÇOK İYİYDİN BERİL...
    Ö.F.A.K basisti E.KAPUSUZ
    HERKEZE MÜZİK HAYATINDA BAŞARILAR DİLİYORUM...
    Üye
    hard man
    Tarih
    3 Haziran 2005 00:00
  • Selam,beril ben -hacı ömer tarman a.l. vokalisti :)
    Ankaraya ancak dün akşam ulaşabildiğmizden, forumda yazılanları okuma fırsatını daha yeni buldum..Öncelikle 1.olan mehmet rauf lisesini tebrik ediyorum gerçekten çok iyiydiniz,yani sahne performansınız gerçekten güzeldi hem kendi aldığınız hazı yansıtma açısından hem izleyenlere yaşatmak açısından.. biz de gruça aldığımız sonuçtan gerçekten çok mutluyuz, aslında daha iyi bi parçayla katılmak isterdik ama malum öss senesi,olanaklarımız sınırlıydı,yeni bir demo hazırlama şansı bulamadık..yalnız ist.a gerçekten çok zor şartlarla gelebildik,3sene boyunca bu grupla büyük bağlılıkla ama zor şartlar altında çalıştık ama sonuç herşeye değdi,böyle güzel bir organizasyonda 2.lik gibi bir sonuç almak gerçekten harika:) 2.liği izmirle paylaştığımız için de mutluyum,solist gerçekten inanılmazdı,grup üyeleri de çok içten ve sıcaklardı..şöyle bi hatırlayınca bütün gruplar o kadar iyiydi ki,ben büyük zevk aldım izlerken ve en ufak bi tahminim yoktu derece alacaklara dair..nese güzel bi hadiseydi keşke mezun olmasak da yine katılabilsek bi lise grubu olarak..össde herkese başarılar,ankaradan sevgilerle :)
    Üye
    berillium88
    Tarih
    3 Haziran 2005 00:00
  • bi sey eklemek istiyorum...bazi insanlar ders calisma aralarinda verdikleri molalar da dinlenme amacli hobi olarak muzik yapiyor...bazi insanlar 24 saat bunu dusunuyor...ikisi cok farkli...bu yarismada beni gercekten cok mutlu eden sey yuregini koyup, azmedip, kendilerini parcalayarak calisan,okuduklari okul kici kirik sanati hic ama hic desteklemeyen bir devlet lisesi olmasina ragmen, inadim inat deyip vazgecmeyen mehmet rauf lisesi nin birinci olmasi...Bu okulu basarili kilan tesadufen biraraya toplanmis muzigi gercekten hisseden ve muzikle yasayan azimli cocuklar...Bu insanlar bunu hobi olarak yapmiyor!Bu insanlar bunu yasiyor! o yuzden belki bi rocky 4 basarisi gibi algiliyorum ben bunu elimde olmadan...rahat kosullarda atip tutan ogrencilere tahammul edemiyorum...surekli elestiren ve "aferin cocuklar be bu kosullarda ciktiniz bi de birinci oldunuz bravo" demeyi basaramayan cok kotu kalpli insan var!!O okuldan bi grup bile cikmasi bana gore mucizeyken ustune ustluk bu kadar kaliteli(?) okul arasindan gelen birinciligi cok da sakin karsilayamiyorum...hakkiniz olani aldiniz cocuklar..aferin size...BRAVO...elbette hazmedemeyenler olacak cunku siz imkansizi basardiniz ve diger silik liselere ornek oldunuz...cok mutluyum ve hep boyle iyi muzikle devam etmenizi diliyorum..sevgiler
    Üye
    lahermanazeyn
    Tarih
    3 Haziran 2005 00:00
  • herkese sela. bütün gruplar cok iyiydi asta onu söyliym. Acıkcası ben ne kendimizden (Hacı Ömer Tarman) 2.lik, ne de mehmet rauf'tan 1.lik bekliyodum. O parcayla bi sey yapabilecegimizi düsünmüyodum. Mehmet raufun solisti bence 1.lik ödülünü haketmiyordu. Enstrümanların performansı güzeldi ama solist maalesef. Tabi bu benim görüsüm, jüri öyle düsünmemis olabilir.



    Hakikaten güzel bi yarısma oldu sonuc ne olursa olsun.. Keske dediğim iki sey var. Birincisi okul bitmese de seneye bi daha katılabilsem yarısmaya. ikincisi de daha güzel bi parcayla katılsaydık keske. O parcayla yapabilecegimizin en iyisi olmasa da güzel bi yorum cıkardık ama birinciliğe yetmiyeceği acıktı... Ama ikinci olduk cok mutluyum:))))
    Üye
    vipercup
    Tarih
    3 Haziran 2005 00:00
  • Biraz geç oldu ama bende yorum yazayım...

    Öncelikle herkeze merhabalar

    Sound Check Müzik Yarışmasında 1.Olduk Mehmet Rauf Lisesi Davulcusu(Sakin adam)

    Beni en çok mutlu eden imkanı olan bir çok okulun yanında kalkıpta 1. olmamızdı biz çok zor şart lar altında çalıştık sınıfta kalacağımızı bile bile okuldan kaçtık dayak yiyeceğimiz düşüncesiyle müdürden izin almaya kim gitcek die hep kura çekiştik vesaire

    Ben diğer okulları çok tebrik ediyorum Haydar paşa lisesinin burda noose çalıcaz Kimsenin ..tü yemez dediği parçayı da daha iyi yorumluya bileceklerini bilmeleri gerekirdi özellikle davulcu normal ritm i atsaydı daha da iyi olurdu her neyse bir daha Dereyi görmeden paçayı sıvamazlar
    Üye
    Redall_Hoor
    Tarih
    3 Haziran 2005 00:00
  • Evet.. Eklemek istedim..
    St.Benoit in solisti Hande Francofon (fransızca müzik ve şarkı yarışması) da, izmirde 1.oldu...
    TRT den bizzat izledim ve gerçekten gelecekte karşımıza eski solist Seçil gibi güzel platformlarda çıkacağına inanıyorum..
    Ama sanırım aranan konsept St.benoit in sergilediğinden birazcık farklıydı..

    Böyle bir çok şey olmalı, rekabet oldukça kalite artar !

    Bu arada çıtlatmak istedim, seneye ne KASDAV, ne soundcheck, arkasında gözlerinde $$$ işareti olmayan, eski Milliyet konseptinde gerçekten kalitenin ortaya çıktığı ve çıkar gütmeyen köklü bir dernek öncülüğünde umarım daha realist bir yarışmaya kavuşacak tüm genç ahali :)

    Görüşmek üzre..
    Üye
    SLayraCkEr
    Tarih
    2 Haziran 2005 00:00
  • son mesajımda 7 mayıs yazmışım haziran olcak :)
    Üye
    leganes
    Tarih
    2 Haziran 2005 00:00
  • bu arada kendimi tanıtmayı unuttum :) hacı ömer tarman ikinci grubunun back vokalisti :) biz yarışmaya gelemedik fakat demo çıkardığımız zaman eminim geliriz bu daha grubumuzun kuruluşunun ilk senesi ama asıl gurubumuz natalie imbruglia -torn parçasıyla sanırım iyi bir perfomans gösterdi asıl mehmet raufun perfomansını çok merak edioyorum nese 7 mayısı beklicez ;)
    Üye
    leganes
    Tarih
    2 Haziran 2005 00:00
  • istanbula gelip yarışmayı izleyemedim ama eminimki tüm gruplar çok kaliteliydi ki ablamın (hacı ömer tarman backvokalisti) anlattıklarına göre de öyle mehmet rauf lisesini tebrik ediyorum. Ama bizim grup da hiç fena değildi ki 2. olduk :) .7 haziranda nasılsa izlicem şimdiden meraklandım.
    Üye
    leganes
    Tarih
    2 Haziran 2005 00:00
  • Tüh dinlememiş olsamda benim favorim Galatasaray dı çalınanlar arasından en zor ve en kalitelisi oydu bence ama demekki hakkını verememişler neyse tebrik ediyorum kazanan arkadaşları...
    Üye
    -maJestY-
    Tarih
    2 Haziran 2005 00:00
  • OFFF NEFRET EDIYORUM HERSEYDEN!!
    Üye
    necrosamash
    Tarih
    2 Haziran 2005 00:00
  • bütün kazananları tebrik ederimm...Kız vokalistte (saint benoit) handeciiigimin üstüne tanımamm:)))
    Üye
    begüm
    Tarih
    2 Haziran 2005 00:00
  • diger arkadaşlar üzerine alınmasın mesaj yerine gitti:)))
    Üye
    blackstonee
    Tarih
    2 Haziran 2005 00:00
  • bu arada daruşafaka vokalinede anlam veremedim dogrusu.hayal kırıklıgına ugrayacak bişey yok demekki eksiklerin varmış kendini geliştir bence. senin bizim çaldıgımız şarkıdaki kaliteyi orjinalligi görememiş olman ve şarkıyı sadece gaz olarak nitelendirmen kendini geliştirmen konusunu dahada pekiştiriyor!!evet iyi okullar vardı fakat hangisinin en iyi olduguna karar vercek jüride gerçekten kaliteli isimlerden oluşuyodu.yani onlar senin göremediklerini görebiliyorlar.bundan şu sonuç çıkıyorki biz ordaki en iyi okul ve bende ordaki en iyi solisttim.
    Üye
    blackstonee
    Tarih
    2 Haziran 2005 00:00
  • SLayraCkEr teşekkür ederim sanada!yarışmanın banttan yayını 7 haziranda deram TV den saat 18:00 de yayınlanıcak.ordan izleyebilirsin.bu arada saglık problemin içinde geçmiş olsun!!
    Üye
    blackstonee
    Tarih
    2 Haziran 2005 00:00
  • bu arada ÇİGDEM TUGÇE VE ÇİSEM arkadaşlarıma da bize olan sonsuz destek ve güvenlerinden dolayı TEŞEKKÜR EDERİM!!!!
    hepsini çok seviyorumm:))))))
    Üye
    blackstonee
    Tarih
    2 Haziran 2005 00:00
  • herkese selamlar!ben mehmet rauf lisesi solistiyim!!! öncelikle katılan herkesi sonra ödül alan okulları tebrik ederim!birinciligi kazanmak gerçekten güzel bir duygu üstelik jürideki kaliteli isimlerden bu ödülü almak daha güzel bir duygu:)
    ben gaziantepli arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim gerçekten çok sıcakkanlı arkadaşlar!
    haydarpaşalı gitarist arkadaşada teşekkür ederim gitarını verdigi için.
    Üye
    blackstonee
    Tarih
    2 Haziran 2005 00:00
  • selammm! öncelikleee Mehmet Rauf Lisesi 'ni çoook tebrik ediyorummm...Umarım bu başarınız devvam eder hersaman yanınısdayızzz sizi çoook sevviyorum bn yaa:D Kutlamayı sakın bensiz yapmayın bak çok kırılırım ona göre:( bidaa konuşmammm:((( janlarım yaa çok sevindimm ömer var yaa sen söledinde hawalara uçtumm yaa sanki bn kasandım hee:P hepinisi çok öptümm msne girdinisde hbr werin konuşalım böylee olmuyo öptüm janlarımm hepinisi kojamannnn bnn k.çok çok çok iyi bakın bye!(bu arada kazanamayan arkadaşlar üsülmesinler)
    Üye
    çisemmmm
    Tarih
    2 Haziran 2005 00:00
  • Merhaba !

    Beni etkileyen bir sağlık problemi sebebi ile malesef cemal reşit rey e gelip soundcheck i izleyemedim...
    Kalan bir çok okul orkestraları tanıdıktı zaten..Ayrıca Hazal ı da gündelik hayattan gayet iyi tanıyorum..
    Diğer tanıyanlarda 2004 KASDAV da en trendy kız seçilmişti ordan tanıyabilirler..

    Mehmet Rauf lisesi Kasdav dada yarışmıştı..Bende onları gerek provalar, gerek yarışma esnasında elemelerde finalde izlemiştim.

    Eğer bir ödül aldılar sa bunca KALİTELİ !! okul arasından, gerçekten haketmişlerdir görüşündeyim..

    Gözümde Köprüaltı nı ve Toxicity yi canlandırıyorum..
    Jüriyi canlandırıyorum ve az çok tanıdığım jürinin neler üzerinde durmuş olabileceğini ve sahne mizansenini düşündüğümde Mehmet Rauf lisesini tebrik ediyorum....

    Ayrıza Hazal belli bir dolgunluğa ulaşmış bir vokal bence..
    Fakat sesini daha çok renklendirebileceği bir şarkı ile katılsalardı eminim sonuç daha farklı olurdu..

    Üzülmek yok, fazla sevinmek yok... Yola devam :)
    Nice yarışmalara...
    Üye
    SLayraCkEr
    Tarih
    2 Haziran 2005 00:00
  • SELAM!
    ÖNCELİKLE YARIŞMACI ARKADAŞLARIN HEPSİNİ TEBRİK EDİYORUM HEPSİ İYİ SAYILIRDI AMA TAABİKİ DE İÇLERİNDE DAİMA EN İYİ OLAN ÖDÜL ALIR VE ÖLEDE OLDU ZATEN MEHMET RAUF LİSESİ(KANKİLERİM) OLDU HAKKINI VEREREK. ÖNCELİKLE BAŞTA DARÜŞŞAFAKA VOKALİ OLMAK ÜZERE DİĞER YARIŞMACI ARKADAŞLARA BURADAN SESLENİYORUM MÜZİK EVRENSELDİR YARIŞMALARDA KAZANANDA OLUR KAYBEDENDE!HİÇBİR ŞEKİLDE KAZANAN HAKKINDA KÖTÜ BİR ELEŞTİRİ YAPILMAZ HATTA TEBRİK EDİLİR ÇÜNKÜ SONUÇTA JÜRİDEKİLER PROFESYONEL KİŞİLER NEYİN İYİ NEYİN KÖTÜ OLDUĞUNU BİZLERDEN DAHA İYİ BİLİYORLAR.
    DÜN BENDE YARIŞMADAYDIM HERKESİ İZLEDİM VE GÖRDÜM.BU ARADA BENDE KASDAV YARISMASINDA CRANBERRİES'İN ZOMBİE PARÇASINI SÖYLEMİŞTİM ELEMEYİ GEÇTİK FİNALE KALDIK VE JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ ALDIK AMA YORUMDAN COK İSTERDİM DERECEYE GİRMEK KAZANAN DEDE KORKUT LİSESİ OLMUŞTU GERÇEKTEN ÇOK GÜZELDİ TEBRİK TE ETTİM HATTA YANLARINDAYDIM O GÜN.BEN SESİME GERÇEKTEN GÜVENİYORUM AMA HİÇ BİR ZAMAN 1.OLAN GRUBU ELEŞTİRMEDİM ÇÜNKÜ BENDEN DAHA FARKLI BİR TARZI VE YÖNÜ OLDUĞU İÇİN SEÇİLDİĞİNİ DÜŞÜNEREK KENDİMİ DAHA DA GELİŞTİRDİM VE GELİŞTİRMEKTEYİM DE.HAZİ HAZALCIM MORALİNİ BOZMA HATTA KENDİNİ GELİŞTİR BU HİÇBİRŞEYİN SONU DEĞİL HATTA BAŞLANGICI 1.OLAN KİŞİLERİDE KÖTÜ YÖNDE ELEŞTİRME ÇÜNKÜ ÜZGÜNÜM AMA BUNA HAKKININ OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM BİRTEK SEN DEĞİL YARIŞMACI ARKADAŞLARIN HEPSİNE DİYORUM BUNU.UMARIM ANLAMIŞSINDIR NE DEMEK İSTEDİĞİMİ.SANA VE DİĞER MÜZİKLE UĞRAŞAN BÜTÜN ARKADAŞLARA MÜZİK HAYATINDA BAŞARILAR DİLİYORUM. ÜSKÜDAR LİSESİ VOKALİ ÇİĞDEM
    Üye
    rockerg zombie
    Tarih
    2 Haziran 2005 00:00
  • Unutmadan birde Haydarpaşa A.L'nin gitaristine tesekkur ediyoruz hepimiz.
    Üye
    necrosamash
    Tarih
    2 Haziran 2005 00:00
  • evet 1.olduk.Bu gercekten anlatılamaz bir duygu.Diger arkadaslarda cok iyiydiler.Hak edenin birinci oldugunu dusunuyorum.
    Birsey itiraf etmek istiyorum son olarak;
    Gelecekte Türkiye'nin kesinlikle en iyi davulcusu olacak arkadasım Ömer'e
    En iyi vokallerinden biri olabilecek arkadasım Erkut'a
    En yetenekli basscılarından biri olabilecek arkadasım Mert'e
    ve diger iki arkadasıma cok tesekkur ediyorum.
    Size yakısanı yapmaya calıstım.
    Bana bu duyguyu yasattıgınız icin hepinizi cok seviyorum.
    Gitaristiniz Paşa
    Üye
    necrosamash
    Tarih
    2 Haziran 2005 00:00
  • janlarım sizi çoooooooook seviyorum!dün mükemmeldiniz(her zamanki gibi)ben biliyodum zaten sizin 1. olucağınızı!!yıktınız ortalığı!!herşey çok güzeldi çok güzel bir gün yaşattınız gerçekten bize:)vokaliminde dediği gibi ne olursa olsun herzaman yanınızdayız ve herzaman destekcinizis bunu unutmayııın:)hepinizi tekrar tebrik ediyorum siz mükemmelsinizzzzz!!!
    üsküdar lisesi back vokaliiiii
    Üye
    tucee
    Tarih
    2 Haziran 2005 00:00
  • Ben gerçekten hayal kırıklığına uğradım.ne gruplar vardı.hakkaten müzik kalitesi açısından da vocalden de bir şansları yoktu bence.yazık oldu...aşırı gaz arkadaşlarımı yine de tebrik ederim.(DARÜŞŞAFAKA vocal hazal)
    Üye
    kittyhazi
    Tarih
    2 Haziran 2005 00:00
  • HEEEEYYYYY!!!!İŞTE ONLAR İŞTE MEHMET RAUF LİSESİ!!TEK KELİMEYLE MÜTHİŞTİLER DAHA BAŞKA NE SÖYLENEBİLİRKİ?SOUND CHECK TÜRKİYE 1.LERİ OLDU ONLAR.DÜN BENDE ORADAYDIM BACK VOKALİMLE BİRLİKTE HATTA GÖREVLİYDİK KANKALARIN YANINDAYDIK.YANLIZ DEĞİLLERDİ. EN BÜYÜK 2 DESTEKÇİLERİ VARDI YANLARINDA DÜN. BU ARADA ŞARKI BANA ARMAĞAN EDİLMİŞTİ VE HAKKINI VEREREK SÖYLEDİ ERKUT.ONA BURADAN ÇOOOOOK TEŞEKKÜR EDİYORUM HARİKAYDI! HAYATIMDA ALDIĞIM EN GÜZEL ARMAĞANDI CNM ÇOOK SAĞOL(ödülü unutmadım erkutcum sen anlamışsındır zaten canım benim:)DÜN BANA HARİKA BİR GÜN YAŞATTIKLARI İÇİN HEPSİNE TEKER TEKER TEŞEKKÜR EDİYORUM VE TEBRİK EDİYORUM DEHŞETTİNİZ KANKİLER!:)HER ZAMAN YANINIZDAYIM SONUCU NE OLURSA OLSUN!(zaten biliyorsunuz)HEPİNİZİ ÇOOOOOOOOOK SEVİYORUM KALBİM SİZİNLE KOCAMAN ÖPÜYORUM KENDİNİZE İYİ BAKIN BYESSS!
    ÜSKÜDAR LİSESİ VOKALİ ÇİĞDEM
    (ZOMBİECİ KIZ:)
    Üye
    rockerg zombie
    Tarih
    2 Haziran 2005 00:00
  • sampion okul mehmet rauf!!!ta ispanyalardan takip ediliyorsunuz ona gore...canli dinleme sansim olmadi ne yazik ama 1. olmuslar haberi gelince bastim cigligi:)basta kardesim mert i ve diger ekip elemanlarini komple tebrik ediyorum..helal olsun cocuklar!!!aferin s
    ze!!!kalbim sizinle valla heyecanlandim burda daha fazla ne yapabilirsiniz ki!!!bi peru'daki aclik, bi de aidse care kaldi artik ki onu da baskasi dusunsun:P
    Üye
    lahermanazeyn
    Tarih
    1 Haziran 2005 00:00
  • Selam milllet.Finalistlerden Gaziantep Kolej Vakfının geçen seneki vokaliyim. Abi Gaziantep'in pek büyük bir iddası yok ama size bişey sölim. Bu seneki kız vokal (deniz)in sesi amy lee ile birebir aynı. O yarışmada ondan iyi bir vokal olabaliceğini sanmıyorum. ANtep gibi yerden boşu boşuna çıkmadılar. Belki diğer liseler müzik kalitesinden dolayı antep i geçebilir ama o kızın üstüne vokal olmuycak 3 sene içinde. Yarışmaya katılan herkese başarılar. Ali Özbay
    Üye
    teomen
    Tarih
    1 Haziran 2005 00:00
  • meraba ben haydarpaşa lisesi klavye ve hatun back vokaliyim...a perfect circle-the noose la finale kaldık...gitarlardan konuşucaksak bizde de ibanez gx 30 ve ic400 var ama bu iş gitara bakmıyor...yarın saat 10.30 da provadayız ve bizim için önemli olan insanları yarıştırmak değil ruhumuzu doyurmak ve coşturmaktır... umarım her anlamda sıkı birgün olur...hadi herkese iyi eğlenceler...
    Üye
    zin-carla
    Tarih
    31 Mayıs 2005 00:00
  • Merhabalar,
    Ben de Galatasaray Lisesi solo gitaristiyim. Çarşamba sabahı 2 sınava girip oraya ölü gibi gelicem ama hadi bakalım işalla yaparız bişiler...
    Bu arada Galatasaray Lisesi 20. Kültür ve Sanat Festivali'ne bekliyorum. Festivalimiz %100 kendi el emeğimiz olup ücretsizdir.(www.gslfest.org)
    Üye
    -SLasH-
    Tarih
    31 Mayıs 2005 00:00
  • _saint-benoit kiz solisti_
    selamm biz de çarsamba cemal resit reydeyiz umarim hersey çok güzel olur:)...ruhuma,beynime kisacasi hayat felsefeme dair bir müzikal seslendiriyoruz ve durum bu olunca sahne benim....:)umarim hepinizle görüsme firsatimiz olur ist disindan gelen arklara özel olarak selamlarimi gönderirim...
    herkese basarilar dilerim insallah güzel bi organizasyonla karsilasiriz ve sonuc da hepimiz acisindan sevindirici olur!!!
    Üye
    _Lothlorien_
    Tarih
    30 Mayıs 2005 00:00
  • hehe bizde prince ve aria elektro var.millet de ibanez,jacksonla falan geliyo ya tipki kasdavdaki gibi.pedal bile yoktu lan bizde??:))
    Üye
    necrosamash
    Tarih
    30 Mayıs 2005 00:00
  • Of bea juriye bak yandik ulan yandik!
    Üye
    necrosamash
    Tarih
    30 Mayıs 2005 00:00
  • sahtepetrucci xt den falan bahsetmissin sitede. biz de xt ve 2.0 la cıkıcaz gerci ben bassistim ama gitarlarda olcak onlar. distortion tonları hakikaten cok iyi. hele bi de dimarzio veya EMG falan varsa tam sesler cok güzel oturuyo. bass a devam edersem bi bass pod almayı düsünüyorum bende. zoom da iyi ama clean tonlarını pek bilmiyorum acıkcası.
    Üye
    vipercup
    Tarih
    30 Mayıs 2005 00:00
  • jüri de mirkelam-göksel-bi iki tane prodüktör-blue jaens genel müdürü falan filan var
    Üye
    blackstonee
    Tarih
    30 Mayıs 2005 00:00
  • vipercup, 5 haziranda galatasaray lisesi'nde müzik yapmış topluluklar albümü çıkıyor "tüm müzik marketlerde" ;) içinde kumdan kaleler, mat vs. de olacak sanırım, bir de bizim grubun bestesi var "ortaya karışık". grubumuzun ismi "penta-tonik", yakında bir web sitesi peydahlayıp birkaç beste, cover ve konser görüntüsü de koyacağız umarım.

    kişisel olarak da, hala kapanmadıysa http://members.lycos.co.uk/sahtepetrucci adresinde bir şeyler bulabilirsin belki.

    çarşamba peruvian skies'ı gazlıyoruz, merak etme.. :) güzel yarışma olur umarım, size de başarılar.
    Üye
    sahtepetrucci
    Tarih
    30 Mayıs 2005 00:00
  • yvz abi Soundcheckyarisma.com da şüri ekibi açıklanmamış abi ne olacak
    Üye
    hard man
    Tarih
    30 Mayıs 2005 00:00
  • BEN BU ARADA Erdem KAPUSUZ
    Üye
    hard man
    Tarih
    30 Mayıs 2005 00:00
  • hadi bismillah diyerekten yarın saat 09:00 DA faoş abla koleji olarak istanbula yola çıkyoruz...hekeze başarılar HACI ÖMER TARMAN ZOR ZAMANLAR GEÇİRDİĞİNİ DUYDUM İSTANBULA KİTMEK İÇİN.SİZE DUA EDECEĞİM.SİZİ HEP DESTEKLİYORUM ARKANIZDA KARDEŞ OKULU Ö.F.A.K.'IN OLDUĞUNU UNUTMAYIN BAŞARILAR...
    Üye
    hard man
    Tarih
    30 Mayıs 2005 00:00
  • yaaawww bn depresyona girdiiiim dicem ama girmediiim şuan çok iiyim :)Mehmet Rauf Lisesi arkadaşlarına duyuruluuurr emrahh sende garaja girermisin yaa? okursun bu yasımı bn artık çok iiiyiim hiç bişiiiyi kafama takmıyorum ama paşaya burdan sesleniyorum benim sevgim ikimisede çok fasla geldi sanırım kaldıramadın o yüsden bıraktın heralde:P nese sana kısgın diiilim ama kırgınım bari nedenini söleseydin böyle saçma bi şekilde bırakılmas!!!! aYRICAa susma senn kaçman bişeyleri kabullendiiini gösderir!!!istersen cwp yasarsın orası sana kalmış tabiiii ama bn söliceğimi söledim içimde kalmadı!!!!Artık sadece şu sözü söyleyerek kendimi avutuyormm..Hayatta hiç birşey için ağlamaya deymez.Zaten "DEYEN" de ağlatmaz Ağlarken Başını dik tutki göz yaşların seni ağlatan kadar ALÇALMASIN!!!Burdan Mehmet Rauf lisesi arkadaşlarınıda kojaman öpüyorum k.ç.i.b yarışmada da başarılar dilerim umarım çok süper geçer ki ölee düşünüyorum....
    Üye
    çisemmmm
    Tarih
    30 Mayıs 2005 00:00
  • ben size katılmıyorum abi sanki onları çok dinlemiş gibi konuşuyorsunuz.yarışmayı kazanmışlarsa vardır elbet bir şey ayıp etmeyin...
    Üye
    hard man
    Tarih
    29 Mayıs 2005 00:00
  • katılıyorum sana baranthalas görcez artık yarısma günü birbirimizi..
    Üye
    vipercup
    Tarih
    29 Mayıs 2005 00:00
  • çok bebe katılıyo her halde bu yarışmaya..şöyle bi yorumlara göz gezdirdim doğru düzgün müzisyen diyebileceğim 2 hadi bilemedin 3 insan var..
    Üye
    baranthalas
    Tarih
    29 Mayıs 2005 00:00
  • HERKESE öncelikle selam. ben fatoş abla kolejinin gitarcısıyım.inşallah iyi bir program yapıp evimize döneriz kazanmak önemli değil öyle
    bir yerde çalmak önemli...bence.herkezi şimdiden tebrik ederim...
    Üye
    code
    Tarih
    29 Mayıs 2005 00:00
  • abi dışardan seyirci alınıyor bilet fiyatı10 ytl imiş
    Üye
    code
    Tarih
    29 Mayıs 2005 00:00
  • Arkadaşlar dışardan seyirci alınıyormu? Ve saint-benoit kesin olarak finaldemi? O kadar dua ettimki kalmaları için belki son bir kez görürüm o.b.'yi!
    Üye
    unique rose
    Tarih
    29 Mayıs 2005 00:00
  • SELAM PSİKOLOJİK RAHATSİZLAR..... erdem 680 okul o sen yanlis yazmissin..sonucta 10 okul daha fazla..tum yabanci parca calan herkesi tebrik ederim,kolay degil yabanci parca soylemek got ister ama orada siz soylerken kim eslik edecek size??sahnenin bi bolumu size eslik edecek o da muhtemelen sizin arkadaslariniz olacak..!!haksizmiyim..??ama bi okul su anda adini hatirlamiyorum KOPRU ALTİ ile girmis cok tatli bi parca...millet eslik eder..biz herseyi yak'la girdik millet eslik eder...juri milletin o anki coskusuna bakar ve bize arti puan verir diye dusunuyorum....ERDEM kardes bu %000 olaylarini annamadim...bu hareket saati 07.00 degil 09.00 yani fazladan 1 saat falan uyuyabilirsin..
    Üye
    DruMMeR_Boi
    Tarih
    29 Mayıs 2005 00:00
  • yarışma jüri sistemiylemi apılacak yoksa sms sistemiyle yapılacak
    Üye
    code
    Tarih
    29 Mayıs 2005 00:00
  • ohannesbourg oldum 670 tane mi? çok büyük bi başarı o zaman......
    Üye
    tr_nirvana
    Tarih
    29 Mayıs 2005 00:00
  • yarışmaya tamı tamına 670 okul katıldı şunu bilkin yeter bebeler
    (e.KAPUSUZ)
    Üye
    code
    Tarih
    29 Mayıs 2005 00:00
  • bu arada anadolu yakasından gidecek olan gruplarla beraber gidelim çünkü biz oraya nasıl gidelceğini bilmiyoruz. :D
    Üye
    tr_nirvana
    Tarih
    29 Mayıs 2005 00:00
  • ortam olarak benim gördüğüm en güzel ortam kasdav da elemelerde şarkının ortasında o kapkaranlık salonda herkezin aynı anda cep telefonu ışıklarını yakmasıydı o anı asla unutmayacağım.....
    Üye
    tr_nirvana
    Tarih
    28 Mayıs 2005 00:00
  • necrosamash sizin kayıtları nasıl dinleyebilirim? varnı internette kayıtlı herangi bi site?
    Üye
    vipercup
    Tarih
    28 Mayıs 2005 00:00
  • 100 küsür okul basvurmus diye duydum ama emin değilim..
    Üye
    vipercup
    Tarih
    28 Mayıs 2005 00:00
  • peruvian skies'a tam olarak bayık parca diyemeyiz, o bulunduğu atmosfere göre değisir ama parcada bi anda uyuyan bi insanı bile uyandırabilicek, icini kaldırıcak, ruhunu titretcek gaz bi bölüm yok.bence önemli olan o, orada o atmosferi yakalamak zor. çünkü dream theatre hayranı olarak size eslik edicek binlerce seyirci yok. sadece bizleri dinlemek icin görevlendirilmis belki de bizim kadar müzikten anlamayan 5-10 jüri olcak. yoksa her parca KONSER sırasında dinleyiciye gaz verir. neyse artık umarım basarılı olursunuz.
    Bu arada beste kayıtlarınız falan varmı (kisisel veya grup olarak)? internette dinleyebileceğim bi site varmı?
    Üye
    vipercup
    Tarih
    28 Mayıs 2005 00:00
  • önemli olan insanları coşturmak değil ruhunu coşturmaktır...
    Üye
    tr_nirvana
    Tarih
    28 Mayıs 2005 00:00
  • ulan dana onu sormuyorum yani toplamda kaç okul katılmış elemelerde dahil yani onu bilen var mı diyorum
    Üye
    blackstonee
    Tarih
    28 Mayıs 2005 00:00
  • sahtepetrucci selam kardes..heyseyi yak'i bayik bulmussun..sarki sadece duman'in klibinde bayik ama konserlerinde falan millet cosuyo..bizde oyle bi performansla cikcaz insallah..daha oncede yazdigim gibi kendi yorumlarimiz olcak.ayrica HACİ OMER TARMAN ANADOLU LİSESİ'ne selamlar..herkese basarilar..

    ( YAVUZ USLUCA )
    Üye
    DruMMeR_Boi
    Tarih
    28 Mayıs 2005 00:00
  • 16 okul diyoruz ya :)
    Üye
    necrosamash
    Tarih
    28 Mayıs 2005 00:00
  • ya yarışmaya kaç okul katımış bilen var mı acaba?
    Üye
    blackstonee
    Tarih
    28 Mayıs 2005 00:00
  • eheheh bu arada nick im nirvana olabilir ama pek alakam yoktur yani yanlıs anlasılmasın kurt cobainle falan herneyse valla cemak resit rey de zaten görürsünüz beni falan barisarock t-shirt ü giyerim büyük ihtimal elimdede ıc400(ibanez) gitar olur garip bi kasa sı var herneyse benim favorim galatasaray lisesi veya konak anadolu johnny B good hendirx versiyonu ise bi de iyi bi gitaristleri varsa gsl olur bi de kendimizi favori gösteriyorum KASDAV daki o.ç. jüri ve serhat a kolum uzunlugunda selam gönderiyorum a perfect circle - the noose a copk sıradan ve basit ve pop bi şarkısı dedi ya allah cezasını versin onun daha ne diyebilirim ki. herneyse orda bizden 2klavye, 2 gitar , 1 davul ve her klavye de de vokal şeklinde orda olucas tanısmak isteyenlerle tanısabiliriz. herkeze bol şans. bi de pop ve rock idye 2 farklı mı ödül verilcek bilen varmı?
    Üye
    tr_nirvana
    Tarih
    28 Mayıs 2005 00:00
  • hızlı okuyunca her şeyi yak çalıyorsunuz gibi kalmış aklımda,
    tabii torn'u da merakla bekliyoruz.. :)
    Üye
    sahtepetrucci
    Tarih
    27 Mayıs 2005 00:00
  • vipercup, peruvian skies'ın "hey I hope you know" şeklinde dönen ikinci kısmını çalmayarak bir dakika civarı kazanıyoruz, sondaki rif tekrarlarını da atınca 4:20 civarı bir süreye inebiliyoruz. eh aramızda o 20 saniyelik kısma kıllanacak olan varsa metronomu biraz hızlandırır, hallederiz.. :)

    parçayı bayık buldum demişsin, bu konuda yoğun çaba göstermiş olmalısın ;) ben de her şeyi yak'ı sezen aksu dışında kim söylese bayık buluyorum, hele ki bu klasik duman tarzı rock cover'larını yaratıcılık açısından ne kadar fakir bulduğumu tahmin edemezsin.
    hatta bu konuyla ilgili yazmıştım daha önceden.
    http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=her+seyi+yak/@sahtepetrucci

    sahne performansımızı yarışma gününü bekleyemecek kadar merak ediyorsan, kasdav, ramfest vs. videolarını bulup izleyebilirsin.

    ben de kendi adıma şöyle özgün bir her şeyi yak cover'ını merakla beklediğimi belirtmeliyim..
    güzel bir yarışma olsun :)
    Üye
    sahtepetrucci
    Tarih
    27 Mayıs 2005 00:00
  • epica=cry for the moon dinlemnizi tavsiye ederim.gerçekten süüpper bisi=)) ama gothic metal dinleyenler için geçerli tabee =))
    Üye
    suuus
    Tarih
    27 Mayıs 2005 00:00
  • Bu arada SAHTEPETRUCCİ siz o 6 dakkalık parcayı nerelerinden keserek 4 dakkaya indirdiniz? Bi de parca bana baya bayık geldi. sahne performansız nasıl olcak cok merak ediyorum valla..
    Üye
    vipercup
    Tarih
    27 Mayıs 2005 00:00
  • NECROSAMASH abicim biz TORN adlı bi parcayla katılıyoruz. ERDEM KAPUSUZ sanada tesekkürler ben Hacı Ö.T.A.L. bassisti :)
    Üye
    vipercup
    Tarih
    27 Mayıs 2005 00:00
  • ya nirvana isimli arkadas senle yarısmada tanısalım ok mi?bize bu haberi ilk sen verdigin icin bi opucuk borcumuz var hepimizin:):) hadi eyvallah!
    Üye
    necrosamash
    Tarih
    27 Mayıs 2005 00:00
  • galatasaray lisesi vokali ve gitaristi olarak çok sevgili kasdav jürisine selam gönderiyorum buradan :)
    Üye
    sahtepetrucci
    Tarih
    26 Mayıs 2005 00:00
  • valla gencler ilk olarak herkesi tebrik ederim...bizde finalistiz..ozel fatos abla lisesi..bu yarismaya kac okul katilmis bielniniz var mi ve juriler kim..?? ( ozel fatos abla lkoleji bateristi )
    Üye
    DruMMeR_Boi
    Tarih
    26 Mayıs 2005 00:00
  • biz 11 inde kaydettik srüdyo kanguruda 25 dk. da kanal ve gayet pro ve süper bi mix liydi
    Üye
    tr_nirvana
    Tarih
    26 Mayıs 2005 00:00
  • 16 :))) zuhauhauaha!
    Üye
    necrosamash
    Tarih
    25 Mayıs 2005 00:00
  • (saint benoit vokalisti) Öncelikle bütün kazananları tebrik ediyorum! Arkadaşlar tamam güzel ilk 15 arasına girdikte kaç okul arasından bunu bileniniz varmı?
    Üye
    okitoki
    Tarih
    25 Mayıs 2005 00:00
  • Ya cok sagolun ya siz supersiniz valla:)üsküdar lisesi elemanlar1na tesekkurler.
    vipercup biz toxicity ile katiliyoruzz.siz?
    Üye
    necrosamash
    Tarih
    25 Mayıs 2005 00:00
  • İŞTE ONLAR 1 NUMARA!İŞTE MEHMET RAUF LİSESİ!Daha fazla ne söylenebilirki....süperler ya!hepsini teker teker kutluyorum. zaten biz bu mutlu haberi dün kutladık hepberaber(+Üsküdar Lisesi vokali ve back vokali de dahil:).Harikaydı tek kelimeyle.her zaman yanınızdayız 1 haziranda oradayız yanlız bırakmayız sizi.hepinizi ÇOOOOOOOOOOKKKKK SEVİYOOOORRUUUUZZZZZ!!!!!
    VE SIKI DUR CEMAL REŞİT REY MEHMET RAUF GELİYOOOOOORRRR!!!!!
    (ÜSKÜDAR LİSESİ VOKALİ VE BACK VOKALİ:)
    Üye
    rockerg zombie
    Tarih
    25 Mayıs 2005 00:00
  • kankalar sizi tekrar tebrik ediyorumm!sizi çok seviyorum!ilk 15 i basardınız siz süpersiniz yaaaaaaa 1 haziranda orada olcam sizi desteklemeye gelicemm herzaman yanınızdayım!!(üsküdar lisesi back vokali)
    Üye
    tucee
    Tarih
    25 Mayıs 2005 00:00
  • NECROSAMASH ne tarz beste var sizde? int.ten dinleyebileceğim bi site falan varmı??
    Üye
    vipercup
    Tarih
    25 Mayıs 2005 00:00
  • Özel Darüşşafaka Lisesi'de orda.aslını sölemek gerekirse ölesine bi kayıt yapmıştık,ÖSS yaklaşıyo ayağına.ama finaldeyiz,mutluyuz:)
    (SOLİST:HAZİ)
    Üye
    kittyhazi
    Tarih
    25 Mayıs 2005 00:00
  • ya paşa kusurabakma heyecandan (ehmet rauf) yazmışım beaa..
    bu arada antep ten gelen arkadaşlara da başarılar bende antep liyim tanışmak isterim.:))
    (MEHMET RAUF LİSESİ SOLİSTİ)
    Üye
    blackstonee
    Tarih
    24 Mayıs 2005 00:00
  • herkese selam bizde gaziantepten geliyoruz. 1 haziranda herkeze basarilar
    Üye
    gekave
    Tarih
    24 Mayıs 2005 00:00
  • biz pro kayıt yaptık
    Üye
    necrosamash
    Tarih
    24 Mayıs 2005 00:00
  • soundcheck in webmasterıda bi isi halledemedi. allahtan okullara telefon ediyolarmıs. Hacı Ömer Tarman A.L. olarak bizde girdik cok sükür. aranızda pro kayıt yapan varmı? beste kayıtları falan?
    Üye
    vipercup
    Tarih
    24 Mayıs 2005 00:00
  • dana erkut:)
    ehmet rauf lisesi ne olm?
    Üye
    necrosamash
    Tarih
    24 Mayıs 2005 00:00
  • eger bu haber dogruysa biz finaldeyiz yani cemal reşit rey e gidicek 15 okuldan biryiz işallah dogrudur.dogru degilsede giden okulları tebrik eder başarılar dilerim :))
    (ehmet rauf lisesi solisti)
    Üye
    blackstonee
    Tarih
    24 Mayıs 2005 00:00
  • abi aglıyorum ya!!
    Üye
    necrosamash
    Tarih
    24 Mayıs 2005 00:00
  • Ben mehmet Raufun gitaristiyimde biz kaldıgımız burda ogrendik ya:)?nasıl oluyo nirvana sen nerden ogrendin??kafa faln bulmuyosun dimi?
    superrrr ya
    Üye
    necrosamash
    Tarih
    24 Mayıs 2005 00:00
  • bu arada bütün finale kalan okulları bilen varsa yazabilirmi?
    benim bildiklerim:
    haydarpaşa lisesi(biz)
    galatasaray lisesi
    mehmet rauf lisesi
    st. benoit lisesi
    ankara hacı ömer tarman a.l.
    özel g.antep.........................
    gerisini bilmiyorum zaten toplan 3-4 tane devlet okulu kalmış finale gerisi özel okul. bi de jennifer lopez söyleyen bi okulda kalmış.
    Üye
    tr_nirvana
    Tarih
    23 Mayıs 2005 00:00
  • noose ile orda olcaz demiştim ve ordayıs cemal reşit rey deki 16 okuldan biri de bizis.
    Üye
    tr_nirvana
    Tarih
    23 Mayıs 2005 00:00
  • katılan okullar gruplarını hic dagıtmasın bence.cunku buraya katılanlar harbiden baba gruplar olmalı:).
    bakalım biz napcaz?heyecanla bekliyorum...
    Üye
    necrosamash
    Tarih
    23 Mayıs 2005 00:00
  • Selam millet. ben Ankara Hacı Ömer Tarman A.L. bassisti. bizde basvurduk yarısmaya. eminim iyi olan kazancak. tabi ki calınan parcaya görede büyük farklılık gösterir mesela ben symphony X den sea of lies calmak isterdim ama o tarz parcadan anlıycak bi jüri bence yoktur orda. hkatılanlara basarılar. Cemal Reşiit Rey'de görüsmek üzere.....
    Üye
    vipercup
    Tarih
    23 Mayıs 2005 00:00
  • arkadaşlar nerden öğrenicem finale kalıp kalmadığımızı?
    Üye
    okitoki
    Tarih
    21 Mayıs 2005 00:00
  • alınıomuş dışardan.Ama bizden gelen olmaz çünkü çok uzağız istanbul'a :( ayrıca siz ön elemeyi geçin önce VINYL mi neyse işte onlar :D
    Üye
    BLooDBaTH-Gs
    Tarih
    13 Mayıs 2005 00:00
  • ben mert'i seviyoruuuuum!
    Üye
    tucee
    Tarih
    12 Mayıs 2005 00:00
  • dişarıdan lise harici adam alınıyormu acaba?!
    Üye
    Algnor
    Tarih
    12 Mayıs 2005 00:00
  • beyler VINYL varken şansınız çok az....(sosyal bilimler lisesi)
    erşan,semih,eser,erhan VINYL will be champion...
    Üye
    shadyrocker
    Tarih
    11 Mayıs 2005 00:00
  • Katılmak isteyenlere duyrulur..
    Yukarıdaki haberde yanlış var...
    Doğrusu şudur:
    Demolar en geç 13 Mayıs 2005 Cuma günü mesai bitim saatine kadar Aura Productions , Lenger Sok. Recai Bey Apt. 5/1 34443 Cihangir-İstanbul adresine iadeli taahhütlü posta, kargo ya da kurye ile yollanacak, elden başvurular kabul edilmeyecektir.

    1. ÖN ELEME: 13 Mayıs 2005 - 23 Mayıs 2005 tarihleri arasında, tüm başvurular ORGANİZATÖR tarafından değerlendirilecek ve finale katılmaya hak kazanacak 15 okul belirlenecektir. Kazanan okullar 23 Mayıs 2005 tarihinden itibaren (www.soundcheckyarisma.com) internet adresinde ve Blue Jean Haziran sayısında yayınlanacaktır. Bu tarihten itibaren ORGANİZATÖR kazanan okullar ile telefon aracılığı ile bağlantıya geçecek ve ilgili resmi davet mektubunu gönderecektir.
    www.soundcheckyarisma.com'da tüm ayrıntılar var..
    chateaux
    Üye
    chateaux
    Tarih
    9 Mayıs 2005 00:00
  • Rekabet olmamalı.Herkes kendisiyle yarıssın icindeki elemanla.Kimse kimseye uyuz olmasın.Benim görüsüm budur.Cunku hepimiz aynı yolun yolcusuyuz.Böyle yarısmalarda birbirimizi kırmak ve hırslanmak yakısmaz kimseye.Herkes kendinin ne seviyede oldugunu bilir ki zaten gerisi onemli degildir.(Cokmu iyimser oldu ya?)
    Neyse hadi eyvallah.
    Not:Bu arada kimse o kadar kesin konusmasın.Çünkü yarışma tüm Türkiye çapında ve sadece 15 okul girecek!
    Üye
    necrosamash
    Tarih
    8 Mayıs 2005 00:00
  • oooo kardeşim martini garaj ortamlarında bile kader ayırmıyo lan :D harbi çok iyimser yazmışsın lan rekabet olmalı.Bu kadar hırsın bi anlamı olsun dimi :D
    Üye
    BLooDBaTH-Gs
    Tarih
    8 Mayıs 2005 00:00
  • :D

    Geçen sene NATO sebebi ile önce ertelenmiş, sonrada iptal edilmişti..
    Bakalım bu sene nasıl olucak...

    Oylama SMS sistemi ile olacağından (geçen sene öyleydi bu seneye bakmadım !!! ) peq sağlıklı olacağını sanmıyorum..
    Tabii sistem aynı ise..

    bye
    + KASDAV dada biz çok iyiyiz diyenleri gördük :D
    o bakımdan fazla lafa gerek yok..
    az söz çok müzik..
    Üye
    SLayraCkEr
    Tarih
    8 Mayıs 2005 00:00
  • ya dikkat ettimde amma çok REKABET kelimesi geçmiş beeaaa!!:))))
    Üye
    blackstonee
    Tarih
    7 Mayıs 2005 00:00
  • biraz rekabet olucak tabi ama bu rekabetin dozu kaçıp atışmaya dönüşüyo,biz sadece bunu istemiyoruz. yoksa rekabet yarışmanın tuzu biberi di mi?.....
    Üye
    blackstonee
    Tarih
    7 Mayıs 2005 00:00
  • MAT'tan 128 mb'a başarılar...
    Üye
    epi
    Tarih
    7 Mayıs 2005 00:00
  • bizde ordayız hadi bakalm herkes yazmıs abi
    BEYOOLU ANADOLU LİSESİ BASÇISI=)
    Üye
    blair_witch
    Tarih
    7 Mayıs 2005 00:00
  • ben daha demin fazla iyimser konuştum heralde. azcık rekabetten zarar gelmez. ikem'den ritim&vokal martini
    Üye
    martini
    Tarih
    7 Mayıs 2005 00:00
  • redall_hoor'a katılıyorum. orda herkes bi dayanışma içinde olsun bence. eğer biz garaj üyesiysek, bi farkımız olsun dimi? garaj kardeşliğini yaşatalım orda. neyse. herkese iyi eğlenceler ve başarılar.
    Üye
    martini
    Tarih
    7 Mayıs 2005 00:00
  • Ben bayılıyorum sizin su yarima oncesi birbirinizle olan atismaniza kendinize gelin arkadaslar tatli bir rekabet olması gerekirken işi savaş durumuna sokmayın yaptıgınız şey müzik tir müzikte rekabet olmaz eğer bu amaçla müzik yapıyor ve orada sırf rekabet olarak çalıyorsunuz hiç çıkıp çalmayın Mehmet Rauf Lisesi Davulcusu ÖMER...
    Üye
    Redall_Hoor
    Tarih
    6 Mayıs 2005 00:00
  • ya neler caliniyomus bu yarismaya girmek icin ornek olarak?hangi tarzmis?ornek soliyebilirmisiniz?
    Üye
    utopian--green
    Tarih
    6 Mayıs 2005 00:00
  • herkese basarılar artık gelısmelerıde burdan yazarsanız sevınırız .......
    Üye
    TuAnNa
    Tarih
    6 Mayıs 2005 00:00
  • sora ne olcak mıs kaset falan mı yapcaklarmıs :))
    Üye
    anti_ex
    Tarih
    6 Mayıs 2005 00:00
  • Katılıyoruz...(Drummer From Haydarpaşa A.T.L)
    Üye
    FranticDrummer
    Tarih
    6 Mayıs 2005 00:00
  • HPAL gitaristi umut :D siz daha önce katıldınız mı? Kaçıncı oldunuz? Bu şarkıyla kaçıncı olursunuz sizce? Ona göre bi arkadaşı burada bırakacaz yorulmasın die.İşi varmış uğraşamazmış sizinle ahahahah
    Üye
    BLooDBaTH-Gs
    Tarih
    5 Mayıs 2005 00:00
  • Ya bakın bence hiiiç kasmayın ben we grubum girelim siz orada bizi izleyin öyle fazla zor bi şarkıda çalmıcaz yani ama görürsünüz.
    Benden sölemesi ama yine de siz ''Ben kendimi yormak istiyorum,hadi belki olur ''derseniz tamam olsun bakalım.
    1 Haziran'da görüşmek üzere..!
    Pendik Anadolu Denizcilik Lisesi Gitaristi
    Ama yine de herkese başarılar..!
    Üye
    elektromanyak
    Tarih
    5 Mayıs 2005 00:00
  • demolar en gec 13 mayista cuma gunu mesai bitim saatine kadar Aura Productions , Lenger sok. Recai Bey apt. 5/1 34443 Cihangir-lstanbul adresine iadeli taahütlü posta, kargo ya da kurye ile yollanacak, elle basvuru kabul edilmeyecektir diyo sartnamede.... bu arada 13 mayis-23 mayis arasi tum basvurular organizator tarafindan degerlendirilecek...
    not: sartnamede hersey yaziyo... katilan okullara basarilar...
    Üye
    r_mortis
    Tarih
    5 Mayıs 2005 00:00
  • ya bu demoları nasıl ya da nereye teslim edicegimiz hakkında bilgisi olan varsa cevap yazabilir mi acaba.???
    Üye
    blackstonee
    Tarih
    5 Mayıs 2005 00:00
  • arkadaslar 13 mayis ile 23 mayis arasi demolarinizi teslim ediyosunuz... elle teslim edilmiyor... elemleri bu demolardan yapacaklar..
    Üye
    r_mortis
    Tarih
    5 Mayıs 2005 00:00
  • abi ön eleme ne zamankine
    Üye
    halimiz duman
    Tarih
    5 Mayıs 2005 00:00
  • bizde ordayız.İKEM College bassisti :D
    Üye
    BLooDBaTH-Gs
    Tarih
    5 Mayıs 2005 00:00
  • aaaaaaaaaaaaaaaa ben bizimkileri organize ediyim bariii :)
    Üye
    likablegirl
    Tarih
    3 Mayıs 2005 00:00
  • ben orda eğilim prototip-rahatsızlar basisti :))
    Üye
    Nofx
    Tarih
    3 Mayıs 2005 00:00
  • biz de ordayız Mehmet Rauf Lisesi Solisti:)))
    Üye
    blackstonee
    Tarih
    3 Mayıs 2005 00:00
  • Biz ordayız hadi bakalım Mehmet Rauf Lisesi Davulcusu ( tek gitmicem)
    Üye
    Redall_Hoor
    Tarih
    3 Mayıs 2005 00:00
Toplam 158 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler