Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Creation Contemporaine @ İstanbul Fransız Kültür Merkezi Avlusu

14 Nisan 2005 00:00

İstanbul Fransız Kültür Merkezi'nde 20.yy ve sonrası modern, post-modern müzik akımlarının irdeleneceği konserlerle Türk besteciler, müzisyenler ve dinleyicilerin aynı platformda buluşması amaçlanarak bir dizi müzik konser serisi başlamıştı. İlk etkinliklerini 25 Şubat'ta gerçekleştiren projenin konserleri devam ediyor.

Bu konser serisinin ana amacı, ülkemizde henüz hakettiği ilgiyi görememiş 20.yy ve sonrası modern, post-modern müzik akımlarının desteklenmesi ve konuyla ilgili Türk besteciler, müzisyenler ve dinleyicilerin aynı platformda buluşmasını sağlamak.

Profesyonel ve yarı-profesyonel besteciler; önceden belirlenmiş enstrümantasyon ve kriterler çerçevesinde yazacakları kompozisyonlarını bu konser serisinde seslendirme fırsatı buluyorlar.

Projenin 4. konseri için genel bilgi aşağıda;
Projenin Adı: Ensemble için yeni müzik
Tarih-Saat: 28 Mayıs 2005 Cumartesi - 17:00-19:00
Yer: İstanbul Fransız Kültür Merkezi Avlusu

İlerideki konserler için katılım bilgisi:

Katılan eserlerin sürelerinin 8 dakikayı geçmemesi gerekmektedir. Eserler solo veya duo olmamalıdır, diğer kombinasyonlar için bu gruptan seçilen enstrümanlar kullanılmalıdır

Enstrümantasyon: Flüt , Klarnet, Fagot, Keman, Çello , Piyano , Soprano, Perküsyon (Perküsyon için ayrıntılı bilgi verilecektir).

Son başvuru tarihi: 25 Nisan 2005 Pazartesi
Genel Bilgi ve Ayrıntı için:
Tuna Pase [email protected]
0212 311 61 92
Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü Kuştepe Kampusü
İnönü cad. No 28 –BO3

Yorumlar

Taze haberler