Dave Kikoski (p) Toivo Unt (b) Brian Melvin (d). Zaman: 14 Nisan 2005 Perşembe">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Dave Kikoski @ Nardis - Galata - İstanbul

14 Nisan 2005 00:00
Sahnede:
Dave Kikoski (p)
Toivo Unt (b)
Brian Melvin (d).
Zaman:
14 Nisan 2005 Perşembe
15 Nisan 2005 Cuma
16 Nisan 2005 Cumartesi
Mekan: Nardis - Galata - İstanbul
Fiyat: 22,5YTL (Girişte Axess KartlarIna %10 indirim var.)

Dave Kikoski son yıllarda özellikle önde gelen jazz müzisyenlerinin gruplarında piyanist olarak çok beğeni topluyor. New York jazz sahnesinin en cok tercih edilen isimlerinden birisi olan sanatçı daha önce Istanbul Caz Festivali'ne Roy Haynes ile gelmişti.

Pat Martino, Joe Lovano, John Scofield gibi müzisyenlerin gruplarında sürekli yer alan Dave Kikoski son 5-6 yildir çalışmalarının bir parçası olarak Beatle Jazz için uğraşıyor. Bu proje Beatles parçalarının jazz piyano trio formatında tekrar yorumlanmasından oluşuyor. Oldukça ilgi gören bu projenin başarısı 3. CD'lerinin piyasaya çıkmasına neden oldu.

Dave Kikoski ve uzun yıllardır birlikte çalıştığı davulcu Brian Melvin özellikle bu projede emeği olan müzisyen. Nardis'teki konserlerinde standartlar, Kikoski besteleri ile birlikte "Beatle Jazz" projesinden parçalara da yer verilecek.

Bu arada bir sürpriz var. Dave Kikoski'nin pek bilinmeyen bir yanı var. Sanatçı aynı zamanda çok iyi bir "alto saksofon"cu. Piyanosunun yanında bizlere saksofonu ile de keyifli geceler geçirtecek.

Yorumlar

Taze haberler