Flu Badem Zaman: 23 Nisan 2005 Cumartesi - 18:00 Mekan: Kemancı - Taksim - İstanbul Fiyat: 7,5YTL Akustik tınıları ve çok">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Badem & Flu @ Kemancı - Taksim - İstanbul

15 Nisan 2005 00:00
Sahnede:
Flu
Badem
Zaman: 23 Nisan 2005 Cumartesi - 18:00
Mekan: Kemancı - Taksim - İstanbul
Fiyat: 7,5YTL

Akustik tınıları ve çok sesli vokalleriyle Badem grubu, 23 Nisan’da “TriodaRock” akşamında Kemancı’da.

Teoman, Nil Karaibrahimgil, Aylin Aslım ve Nezih Ünen gibi ünlü sanatçı ve grupların yetiştiği Boğaziçi Üniversitesi Müzik Kulübü’nden (BÜMK) çıkan pop-rock grubu Badem, Kemancı Rock Bar’da düzenlenen “Trioda-Rock” akşamında sahne alacak. 23 Nisan 2005 Cumartesi saat 21:30’da sahne alacak olan grup elemanları, Eylül ayında SONY BMG Music’ten çıkacak albümündeki parçalarının yanında, kendilerine has tarzlarıyla düzenledikleri Barış Manço ve Cem Karaca parçalarını da seslendirecekler.

Türkçe sözlü rock kategorisinde beste ikinciliği olan Flu (Kerem Türer Project) grubu da Badem’den önce sahne alacak. Flu; zaman zaman bas, davul ve gitar çatısından çıkarak ud, perküsyon ve notebook gibi müzikal ögeleri de kullanan farklı bir pop-rock grubu.

Yorumlar

  • düş'eş grubu olarak kendilerini çok beğeniyoruz,boğaziçi üniversitesinde birkaç kere izledik,performansları çok iyiydi...albümlerinin çok başarılı olacağına inanıyoruz!!!



    bizde orda olacağız!!!
    Üye
    soldier55
    Tarih
    18 Nisan 2005 00:00
  • bu grubu dinleyin arkadşlar acayip iyi müzik yapıyolar ben bir kaç kere dinleme şansı buldum acayip iyiler!!!!!!!!!! gidin konserlerine zaten yakın bir tarihte kasetleride çıkıcak o zaman türkiye daha iyi tanıyacak badem grubunu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    orda olmaya çalışıcam;-)
    Üye
    azoly705
    Tarih
    17 Nisan 2005 00:00
Toplam 2 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler