Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

KARİZMA İNSAN NASIL OLİY

18 Nisan 2005 00:00
1-Deodorant sisesini gafanizdan asai bosaltin.Boylece herkes sizin kokunuzu alir.
Epeyce de parfum surunku daha da belli olsun.Garizmayi cizdirmeyesiniz.
2-Yemeg yedigten sonra agzunuzu elunuzun tersiyle silin.Yanliz burasi cok onemli.(Jkr-Resul bunu senin icin yazdim)
Bunu yapargen hoslandigunuz arvada bagingi ne kadar vahsi olduginuzu gavrasin.
3-Sogagtan gecen butun arvadlara yavrum deyin sizi daha ulasulmaz gilar.
4-Zaclarinisi jole kutusunun icine daldirin ve hava atin.Bende artik joleligum.Benumde hobby'im var.
5-Dop oynarken(Jkr-Dop dedinisde burdan tum doplara selamlarimi iletiyorum..) artistig yere atin belgi birileri sizi gesfeder.
6-Arvadlarin yanunda orjinal kufurler bulup hepsini uygun zamanda soyleyun.
Mumgunse arvadin annesine soyleyun.Bu lafden sonara inanun bana arvadin ailesi hatta ozelliglen babasi sizinle ozel olarak ilgilenecek.
7-Dar pantolonun uztune bol tisort giyin.Boylece gendi imajinizi yaratacagsiniz.
8-Imaj olarak da yaz mevsiminde bir gazak giyin.Gene dar pantolonunuz altinizda ossun.(Jkr-Resul e koysun..Tamam kabul berbatti)
Kazagi pantolonun icine sokun.Haa deri gemeri de unutmayag.Bole pazardan oluuu mesela yanina da BEYMEN fln yazarsiniz gursun galemle.Evet gemeri de iyice sigthtan sonra.Telefonunuzu belli olacag sekilde gosterin.
9-Arvad arkadasinizla beraber bi yere giderken (Jkr-hala sizi terk etmediyse ) 2 daggada da bi memmeeelerine surtunun.Bu onunda coh hosuna gidecehtir.
10-Arvad argadasinizla sinemadayken ve Nokia bir telefonunuz varsa sesini kismadan Snake oynayin.Garizma tavana vurur.Telefona da ozel bi kapag tagtirmissaniz arvadlar hasta olcehtir size.
11-Sinemadaygen kiz arkadasinizin ustune iceceg dokun.
12-Arvad arkadasiniza bir seferde kac defa orgazma (Jkr-Resul orgazma degil orgazm olacakti) olabildiginizi anlatin.Hatta bunu biraz abartarag anlatingi arvad gaza gelsin.
13-Arga cebinizde taraftari oldugunuz tagimin plastik bir taragini koyun 5 daggada bir sacinizi tarayin.Saclariniza verdiginiz degeri anlasinlar.
14-Disinizin arasinda maydanoz birakmaya gayret gosterin.Arvad tayvasi yesil disli erkeklere bayilirlar.
15-Sumuklu mendillerinizin hep cebinizde tasiyin.Yeni bir mendil kullanmayin.Arvadlar burnunuzun kalitesini anlamalilar.
16-Yururken yerlerinizi kasiyin.Donunuzu varsa baksirinizi duzeltin.
17-Yolda arvad argadasinizin tam basacagi yere tukurun.Eger sinirlenirse senin bastigin yerleri temizlemek icindi deyin.Size minnettar olacaktir.
18-Arvad arkadasiniz susadiysa ona Soda+Ayran karisimi bir icecek verin.Midesini temizlediginiz icin size duaci olacah.
19-Restoran turevinde bir yere giderseniz tam hesabi odeyecekkene "tuh cuzdanimi evde unuttum bi zahmet sen odesene" tahtiini uygulayin.Bunu her seferinde yapin.Bir kiz icin paranizi fazla harcamayin.
20-Resmi bir yere yada bir baloya gidecekseniz Ayakkabi olarak Mahmutpasa'dan kirmizi bir ayakkabi alin.
Bunun uyumlu bir takim olmasi gerekli.E ulkemizin renklerinden yararlanalim.Pantolunuzu Beyaz kumastan alin.Tabi birde gomlek gerehli.Gomleg seciminizde Mor rengini tercih edin.Sirada takiminizi tamamlayacak olan kravat var.Kravatinizda Pikachu lu figure ler olsun.Bu sizi sevecen gosterir.Oraya gittiginizde kapida duran adama para fln vermeyin.Birakin o size para versin.
21-Kiz arkadasiniz ki hala varsa alisverise ciktiginiz zaman agir seyleri birakin o tasisin.Bunun nedeninide biraz guclenmen gerek olarak aciklayin.
22-Arvad arkadasiniza iltifat edecekseniz guzel benzetmeler kullanin hele babasi da yanindaysa daha da iyi babasi onun kizina vereceginiz degeri ii anlar.Ornek olarak "Hey yavruuum sendeku damacanalar peteg dincoz de bile yoh" deyin.Bu onun cok hosuna gidecektir.Ama babasini bilemem.
23-Biraz havanizin olması lazim demi ? İngilizce buna en büyük formüldür.Konuşurken tamam yerine ( arvad argadaınız ile gonuşurken ) "okkea baby" ( turkce meali okeaaaaaa beybi dir ) deyin .Hayvanliinizin pardon garizmanizin farkina varsinlar demi ?.
24-Otobuste bol bol yellenin.Özellikle akşam kuru fasulye yemişseniz yapın bunu.Galitenizi ortaya koyun.(Jkr-Resul sen bu konuda TSE damgaliydin dimi ?)
25-Arvad arkadaşınızın doğum günü varsa ona mahmutpaşadan "Bikacu lu kravat alın" nedenini sorarsa benim yolladığımı söleyin.

Dedium gibi bunlari yapin pisman olmayacaksiniz . Yanlz bu uygulamadan sonra KGV alinir ayarladiginiz her 5 kizdan 1 i bizimdir.Golay gele.Allah garizmanizi eksik etmesin.

Yorumlar

Taze haberler