Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Duvardaki Gürültü

3 Mayıs 2003 00:00

Kadıköy yakasının alternatif kültür sanat mekanı Kargart'ta 80'lerden günümüze Türk rock afişleri 'Duvardaki Gürültü' adlı bir sergiyle izlenime sunuluyor.

Güven Erkin Erkal'ın arşivinden derlenen ve Rock'n Roll'un ülkemizdeki son 20 yılının bir özeti niteliğinde olan sergi 14 Mayıs'a dek görülebilir.

Sergide yer alacak afişleri belirlerken görsel olarak rock müziğinin poster sanatına yansımalarını veren çalışmalar olmasına dikkat ettiklerini belirten Güven Erkin Erkal, istediklerinin 80'lerden günümüze gerçekleşen bu müzik yolculuğunda, izleyici ya da müzisyen olarak o konserleri yaşamış olanların anılarını tazelemek olduğunu da söylüyor.

Sergide 93' Metallica ilk İnönü Stadı billboard afişinden 89' Pentagram Moda Sineması konseri fotokopi afişine kadar zengin bir çeşitlilik yakalamaya çalıştıklarını söyleyen Erkal, "Sergide yer alan her afiş, o konserlerin yorgunluğunu, sevinç ve üzüntülerini halen üzerlerinde taşımaktadır. Bu konserlerde başlayıp unutulmayan tüm dostluklar ve aşklar için..." diyor.

Rock Afişleri Sergisi 02 Mayıs - 14 Mayıs tarihleri arasında, her gün 14:00 - 20:00 arası Kargart'ta görülebilir.

Kargart
Kadife sokak-no: 16 Kadıköy-İstanbul
T: 0216 330 31 51 / F: 0216 346 55 46
GRJ :: Karga

Kaynak: ntvmsnbc

Yorumlar

Taze haberler