110'un yeni albümü Atomların Harika Dünyası EMI Müzik etiketiyle raflardaki yerini aldı. Grupla ilgili özet">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Yeni Albüm :: 110 - Atomların Harika Dünyası

27 Nisan 2005 00:00

110'un yeni albümü Atomların Harika Dünyası EMI Müzik etiketiyle raflardaki yerini aldı. Grupla ilgili özet bilgiyi aşağıda bulabilirsiniz.

Albüm parça listesi:
F1
F2
Özledim Seni
Tuzak
Önemsiz
Gölge
Bitti Mi?
Hep Beni Sevsen
Bu Benim Dünyam
Gitme
Aramiza Hoşgeldin
Bitti Mi? (v2.0)

Vokal - Candan Tezel
12 Şubat 1979 doğumlu. Karadeniz Ereğli TED Kolej’i mezunu, halen Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği öğrencisi. Yaklaşık 11 senedir müzikle uğraşıyor.

Klavye - Ozan Yılmaz
07 Temmuz 1979 Ankara doğumlu. Babası Zeki Yılmaz’ın (saksafon sanatçısı) desteği ile müzikte kendini geliştirdi. Eğitimine İstanbul Üniversitesi Fizik bölümünde devam etmektedir. 1997 yılından beri birçok müzik grubunda klavye çalmaktadır.

Elektro Gitar - Mehmet Esemen
29 Eylül 1979 İstanbul doğumlu. Müziğe 12 yaşında gitar çalarak başladı. 1996 yılından itibaren profesyonel olarak stüdyo ve sahne çalışmalarında bulundu. 1997 yılında girdiği Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü’nde Neşet Ruacan, Kamil Özler gibi isimlerle çalıştı. 2002 yılında kurulan Funktion ile birçok yerde konserler verdi.

Bas Gitar - Serkan Aktaş
16 Ocak 1981 İstanbul doğumlu. Halen İstanbul Üniversitesi Yunan Dili Edebiyatı Bölümü’nde eğitimini sürdürmektedir.

Davul - Nedim Ruacan
21 Aralık 1979 Brooklyn doğumlu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuar’ında iki sene keman, yedi sene vurmalı sazlar öğrenimi gördü. Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü’nü bitirdi. Bir sene Berklee College of Music okuluna devam etti. Babası Neşet Ruacan ile çalışmaya devam ediyor.

Yorumlar

  • Selam Ozan bu nedir baba civ civ civ :) Ama $ik olmus guzel olmu$. iyisiniz mutedadiyen.
    Üye
    naki
    Tarih
    12 Kasım 2005 00:00
  • Bitti mi şarkısını dinledim ve hiç begenmedim zaten bu kadar vefasız insan toplulugundan ancak bu kadar kötü bir şarkı çıkabilirdi. Sizin için üzgünüm diyemeyeceğim ama albüm hiç tutmadı klibi aylardır sadece 3 defa gördüm ve sadece sizi merak ettiğim için bakıp kulaklarıma eziyet ettim.
    Üye
    angelist
    Tarih
    16 Ağustos 2005 00:00
  • hayat kimse için sonsuz değil..şöhret gibi..ve şükrediyorum ki bir zamanlar bircok seyi paylastıgım bir arkadasımı kaybettıgımde ailesine bas saglıgı dılemeyecek,onun adını anmadan unutturmaya calısıcak,,artık bir şey yapma şansı olmayan bir insanın emeğini çiğneyerek zirveye cıkmaya calısıcak kadar aciz bir insan olmadım..aslında keske nefsıme yenık dusmeyıp su yazıyı da yazmayabılseydım..cunku ben serkan aktaş ın ailesinden biri olarak bu grubun adını duydugumda dahi utanıyorum..album kapagına onu anmak adına resmini bile koymayışlarına artık üzülmüyorum bile,cunku onlar boyle bır ınsanın yanına yakısamazlar,onu tasıyamazlar,onunla yukselemeyecekleri için onu alçaltırlardı..
    gece yataklarına yattıklarında geçirdikleri günü düşünüyorlardır elbet,album satıslarını,konserlerini,arkadaşlarını,kendilerini..acaba 7 mayıs gecesınde akıllarına bir kez olsun gelmedı mi serkan?ya da ölüm gelmedi mi akıllarına..24 yasında bır gencın bile basına gelebılecekse bu acı olay,kendilerinin ölecekleri gunden korkmadılar mı o gece??yuzlerıne gulup arkalarından aglamayacak hatta cenazesıne bıle ''kendılerı gıbı'' gelmeyecek olan sozde arkadaslarını,meslektaslarını dusunmedıler mı?..


    gidilecek olan yer aynı herkes için..ama oraya ne ün gider,,ne para!!!yalnızca insanlık tasınabılır..yazık ki bu ''başarılı'' arkadaşlar oraya eli boş gidecekler...
    Üye
    nilaaay
    Tarih
    5 Ağustos 2005 00:00
  • www.110line.com
    adresinden forumlarına ulaşabilirsiniz
    Üye
    bulamadim
    Tarih
    12 Temmuz 2005 00:00
  • müthiş bi albüm baştan sona kadar... tüm şarkılar çok güzell.. tüm şarkıları zevkle dinleniyor.. dinlemeyenler mutlaka dinlesin!
    Üye
    Betty Boo
    Tarih
    11 Temmuz 2005 00:00
  • vokal teomana cok benziyor sesi de ....
    bitti mi güzel bir şarkı
    Üye
    hayalci
    Tarih
    11 Temmuz 2005 00:00
  • mthş,hrka,spr daa ne diim muthlka dinleyn...
    Üye
    3-c3m
    Tarih
    28 Haziran 2005 00:00
  • açıkçası şu Serkan Aktaş'la ilgili üzücü hadisenin ayrıntılarını çok merak ettim. Bilen biri varsa anlatsın lütfen.
    Üye
    mad jack
    Tarih
    25 Haziran 2005 00:00
  • tek kelime="şahane"
    mükemmel klip
    mükemmel albüm
    daha ne olsun
    Üye
    puck
    Tarih
    13 Haziran 2005 00:00
  • ben sadece tv de 3 dakika görebildim ama kaliteleri ortada.allah onlardan razı olsun kulağımınpası bu yaz silinecek:))))))
    Üye
    silver_FOX
    Tarih
    28 Mayıs 2005 00:00
  • albüm bende mevcut buldum:))) gelin alın...
    Üye
    mock
    Tarih
    21 Mayıs 2005 00:00
  • teknik ve fikirsel alt yapısını , teorik hammallığını ozanla beraber paylaşan serkan aktaş ın cenazesine gelmeyerek super bir şekilde vefa ve arkadaşlıklarını gösterdiler.ropörtajlarda "serkan ın bir işi var" diyebildiler...ne kadar profesyonellermiş meğer!!!dünyevi hırslar... ünlü olma hevesi , bilen bilir...zavallıca
    Üye
    marquis
    Tarih
    15 Mayıs 2005 00:00
  • şimdi ben , gözyaşlarımızın dinmesine fırsatımız dahi olmaksızın , bir şeyler yapmalıyım serkanım için , bu albüm için kimbilir neler hayal ediyordu o sıkıntılı kalbinde , ne kadar bekledi eli yüzü düzgün , kapağında kendi müzikal asaletine yakışır bir resim için ve müzik; o gittikten sonra , onun içine yazılacak tek şeydi...
    şimdi ben , bitmeyecek olan yasımın arasında ,sıkılıp utanmadan,bu sessizliğin sesini duyurabilmek için kim duyacak olursa olsun; dünyanın en büyük müzisyeni olmayı , şakanın ötesine getirip hepimizi inandıran serkanım için; bir şeyler yazmalıyım buraya , bu albüm bize ne ifade edecekti , şimdi ne ifade edecek...
    şimdi ben , bu sayfaya kendimi zorlayıp bakarken düşündüğümde , eğer zamanı geri alabilecek olup , her şeyi değiştirebilseydim ve serkanımla bu trajedinin başkasının başına geldiğini okusaydım ; yine 1 dakika konuşup geçmeyecek miydik?ve şimdi bu acının hesabını kimden soracağız , kim söyleyecek neden böyle olduğunu , bunu nasıl telafi edeceğiz ve yaşamayı haketmenin tarifini kim yapacak...
    şimdi ben , bu albümün , ne ifade ettiğini , dönüp eve sormak istiyorum yine serkana..ne yapsam seni anlatır diye ; hayır siktir etmek istemiyorum...bu kadar silikleşmeyecek hayat , herşey kendiliğinden olmamalı ; bu 24 yılın hesabını ve toprağın altında kalan ; ondan başka hiç kimsenin hissedemeyeceği inancın ; ben , bilinmesini istiyorum...ve dünya yıkılsın ki , bu hiçbir şeyi halletmeyecek , bu teselli olmayacak , keşke herşeyi bir müzik forumuna yazmak zorunda kalmayacak kadar rahat bir hayatı olsaydı...herşey istediği gibi olsaydı...
    Üye
    marquis
    Tarih
    14 Mayıs 2005 00:00
  • şimdi dinledimde müthiş bir grup
    duman edecekler ortalığı
    Üye
    dark scar
    Tarih
    9 Mayıs 2005 00:00
  • sark1lar1n1 dinlemek istiyoruuuumm!!!!!!!
    Üye
    mock
    Tarih
    8 Mayıs 2005 00:00
  • 110 un şarkılarını dinleyebileceğimiz bir link yokmu?
    Üye
    dark scar
    Tarih
    29 Nisan 2005 00:00
  • bas gitarda Alper Kılıc ve davulda Turan 'ı unutmamak lazım. Sahne performansıyla alemleri dumur edecekler. Albümü alın. kaçmaz!!
    Üye
    LeMuR
    Tarih
    29 Nisan 2005 00:00
  • yeni haber aldim. merakla bekliyorum.
    Üye
    wamp
    Tarih
    29 Nisan 2005 00:00
  • o kapaktaki kelebek mi o?
    güzel kapakmış.
    Üye
    feyzasal
    Tarih
    28 Nisan 2005 00:00
  • Bu benim dünyam parçasını özellikle diğerlerinin önüne geçiriyorum, ilk dinlemem sonucunda. Elektroniğin dozunu biraz (ama az) kaçırmışlar gibi geldi... Onun dışında Teoman, Bon Jovi U2 karışımı genç yavaşça özgün olmaya çalışacağa benzeyen başırılı bir grup gibi...

    Hayırlı olsun bu ilk abümleri
    Üye
    wogon
    Tarih
    28 Nisan 2005 00:00
  • dinlemeden nasi yorum yapiim yau..
    Üye
    cyn
    Tarih
    28 Nisan 2005 00:00
Toplam 21 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler