Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Sepultura @ İstanbul

14 Mayıs 2003 00:00

Hammer Müzik'in "Efsane Türkiye'de" konserleri serisi Overkill ve King Diamond'dan sonra; 2003 yılında dünyaca ünlü Brezilya'lı grup Sepultura ile devam ediyor. 26 Mayıs’ta yeni albümü "Roorback"i piyasaya çıkaracak olan grup Avrupa turnesi kapsamında bir konser vermek üzere Türkiye'ye geliyor.

Venue Maslak'ta Açıkhava Sahnesinde gerçekleşecek konserde grup gerek eski albümlerinden tüm hit olmuş parçalarını (Territory, Beneath The Remains, Troops of Doom vs.) gerekse yeni parçalarını Türk seyircisi önünde tüm enerjisi ile çalacak. Konserde Sepultura'ya ön grup olarak geçtiğimiz ay ilk albümü "Anticlockwise"i piyasaya çıkaran Türkiye'nin melodik death metaldeki yeni gururu In Spite eşlik edecek. Konser için 18 yaş sınırı yok ve kapılar saat 20:00'de açılacak.

Ayrıca konserden önce Venue Maslak'ın Kapalı mekanında erken gelecek seyircilerin dışarıda sıcakta beklememesi için bir metal party düzenleniyor. Party'de DJ'liği Eski Şebek Heavy Metal yazarı Şanver Ofluoğlu, Laneth programının yapımcısı Çağlan Tekil, Beton programının yapımcısı Mete Sohtaoğlu ve Rock Station programının yapımcısı Hicri Bozdağ yapacak. İçeride bira 2.000.000 TL'den satılacak. Metal Party için Venue Maslak'ın kapalı mekanının kapısı saat 16:00'da açılacak. Saat 20:00'de ise içeridekilerin Açık Hava sahnesine geçmelerini sağlayacak ara kapı açılacaktır. Metal Party'de 18 yaş sınırı vardır ve 18 yaşın altındakiler kesinlikle içeri alınmayacaktır.

Konser biletleri 14 Mayıs'ta satışa çıkacak. Satın almak için bu linki izleyebilirsiniz.

Sepultura'nın yeni çıkacak albümünde yer alacak parçalardan biri olan Mindwar'un mp3'ünü indirmek için buraya tıklayın

Yorumlar

Taze haberler