The Butterfly Project'in Synth-etique adlı demosundaki şarkıları aşağıdaki linklere sağ tıklayıp">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Demo :: The Butterfly Project - Synth-Etique

1 Mayıs 2005 00:00
10. Roxy müzik günleri finalistlerinden The Butterfly Project'in Synth-etique adlı demosundaki şarkıları aşağıdaki linklere sağ tıklayıp hedefi farklı kaydet'i seçerek bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

The Inner Diary
Brain Twister

Yorumlar

  • Gayet basarılı bır proje yorum yapmayacagım su soyle olmus bu boyle olmus dıye ...Sound guzel vokaller guzel entonasyonlar ve rıtmler ok daha ne olsun ??? ama arkadaslar sen ben o ve bız sız onlar olarak toplam 17 kısı dınlerız TR de ....Avrupa ve dunya muzıgı ıcın de cok buyuk bır yenılık degıl bu sound eee nasıl cıkacagız ısın ıcınden ??? Butun dert de bu zaten ...
    Üye
    BluesMobil
    Tarih
    9 Mayıs 2005 00:00
  • The Inner Diary'nin başlarında Einstürzende Neubauten esintileri var. Çok hoş olmuş... Jazz sevmem o yüzden aradaki kısım hakkında yorum yapmayacağım. Arkadaşların emeklerine saygı duydum. Onca beste arasında birincilik almak çok iyi bir şey. Başarılarınız devamını dliyorum.
    Üye
    Raelana
    Tarih
    6 Mayıs 2005 00:00
  • pırr!
    içim ürperti valla...korktumda
    ama güzelmiş ilginç buldum biraz pek alışık değilizya o nedenle...
    Üye
    azeysoydan
    Tarih
    5 Mayıs 2005 00:00
  • dürüst olmak gerekirse türkiyede DEMO olarak yaratılan en iyi şey bunlar.çok kendine has.herhangi bir kaygısı yok.ne maddi ne de manevi.kafalarına eseni yapmışlar.ve çok da güzel oturtmuşlar.acid vari çalışma çok zor bu ülkede çoookk.bravo.süper yav.
    Üye
    GothSystem
    Tarih
    5 Mayıs 2005 00:00
  • *the inner diary
    bunnar da amma acaip muzik yapiyorlar.yarim saat-45 dakka suren dolu sarki var hard discimde.cogu kendinden geciriyor adami.tabiri caizse 'kopuyoruz'.ama bu oole degil ya.baydi beni.ozellikle sonu 'turist omet uzayda' mi ne oole bi film vardi ya eheh ondaki havayi estiriyor.dinnerkenki butun ciddiyetim bozuldu sonunda ehue.gene de guzel iste..hepsinden ote aradigimiz farkli bi tat.biraz daha keyifli bisiler yapsalar keske.
    Üye
    cyn
    Tarih
    5 Mayıs 2005 00:00
  • The Inner Diary'i dinledim ve iyi bulduğumu söyleyemeyeceğim. Vokal arkadaşı tebrik ederim. Bu demoyu sonuna kadar dinlediysem sırf arada senin sesini duymak içindi. Başarılar sizlere...
    Üye
    insomnio
    Tarih
    4 Mayıs 2005 00:00
  • Inner diary i dinledim gayet özgün buldum.Ama kimliğnizi nekadar yansıttığnı bılemem tabii. Başarılar
    Üye
    Danimarkali
    Tarih
    4 Mayıs 2005 00:00
  • valla demolar dinleniyor mu bilmiyorum da biz yukarıdaki kişinin demolarını dinledik sadece :)
    Üye
    furious
    Tarih
    3 Mayıs 2005 00:00
  • öff iki saatten beri fianalistlerin demolarını dinlemek için çırpınıyorum yazıma cevap verecek kimse yokmu [email protected]. bu finalistlerin demosu roxydeki nerden dinleniyor.....offfff
    Üye
    arway
    Tarih
    3 Mayıs 2005 00:00
  • rınt grubu hangi parçalarıyla yarışmaya katıldı burdan dinlemek istiyoruz.mümkünse bu grubunda demosunu dinlemek istiyoruz bunun için ne yapmamız gerekli. rınt grubu bu yorumları okursa merak ediyoruz.demosunu buraya yüklesin nasıl yüklenildiğni biliyorsa..yoksa roxyden mi grupların demoları yükleniyor.bize finale kalan grupların demolarını burda yayınlarmılar acaba.hatırladığım kadarıyla 16 grup finaldeydi.peki asıl elemenin yapılacagı yarışmaya dinleyici olarak bizde katılmak istiyoruz bunu burda bize iletebilirmisiniz.e mail adresim [email protected]. ilgilenirseniz cok sevinirim.şimdiden teşekkürler
    Üye
    arway
    Tarih
    3 Mayıs 2005 00:00
  • inner diary dinledim ama pek beğenmedim açıkçası yalnızca vokalin sesi gayet hoş. roxyde sizden daha iyi gruplara haksızlık yapıldığınıda düşünmüyor değilim ama tabi benim görüşüm yine de size başarılar..
    Üye
    anc
    Tarih
    3 Mayıs 2005 00:00
  • The Inner Diary'yi şu an tamamen dinledim. Öncelikle kayıt güzel, miks güzel, dinlenirlik de böylece güzel olup tamamen dinledim. Benim anladığım komposizyon ağırlıklı müzik yapmışsınız. Bence güzel tabi beğenmediğim yerler oldu mesela artık sonlara geldiğimizde alakasız mercimek bir tonun şarkıyı bitirmesini garipsedim. En sevdiğim yer ise 3 ile 5'inci dakikalar arası oldu.. Sonra tekrar ilgimi çeken bölüm ise 8 ve 10. dakikalar arasında gerçekleşti..

    Türkiye'de böyle müzik yapan kişileri görmek gerçekten çok ama çok güzel. Başarılarınızın devamını diliyorum..
    Üye
    furious
    Tarih
    3 Mayıs 2005 00:00
Toplam 12 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler