Eurovision Şarkı Yarışması'nın kuraları Ukrayna'nın başkenti Kiev'de çekildi. Türkiye, 21 Mayıs'ta gerçekleştirilecek">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Gülseren - Rimi Rimi Ley @ Eurovision Şarkı Yarışması 2005

9 Mayıs 2005 00:00

Bu yıl 50'ncisi yapılacak olan Eurovision Şarkı Yarışması'nın kuraları Ukrayna'nın başkenti Kiev'de çekildi. Türkiye, 21 Mayıs'ta gerçekleştirilecek finalde, 6'ncı sırada yarışacak.
Kura çekiminde, öncelikle 19 Mayıs'taki yarı finale katılacak 25 ülke belirlendi. Daha sonra da finalde yarışacak ülkelerin sıralaması için kura çekimi yapıldı.

Kura çekimine göre Gülseren, "Rimi Rimi Ley" adlı şarkısıyla, 21 Mayıs'taki finalde 6'ncı sırada yarışacak.

Eurovision Şarkı Yarışması finalinde, yarı finalde ilk 10'a girecek ülkelerle, doğrudan finale katılma hakkı olan 14 ülkenin şarkıları yer alacak.

TRT, yarışmaları canlı yayınlayacaktır:
19 Mayıs 2005 Perşembe | Eurovision Şarkı Yarışması – Yarı Final
21 Mayıs 2005 Cumartesi | Eunovision Şarkı Yarışması - Final

Kaynak: trt.com.tr

Yorumlar

  • bu ne ya anlamı ne bunun rimi rimi leymiss .... rezil olduk rezill
    Üye
    BurockK__
    Tarih
    3 Ocak 2006 00:00
  • erovizyon dan hatirimda kalanlar
    once buseneki yarismayi evimin bir kosesine cekilip aman kazasiz belasiz bitsin diye bekleyerek takip ettim arada ciyaklamalar duydum ama sarki sozleriymis meger,ben birileri sahneden dustu falan sanmistim,Hollandada yasayan biri olarak gecen iki senede severek gurur duyarak sms yollayarak puanlamaya katilmistim, busefer diger vatan kurtaran aslan vatandaslarimiz bu gorevimi tamamlamis ve 12 puani kapmisiz Hollandadan,
    yasim itibari ilen gecmiste erovizyon tarihini basindan beri hatirliyorum, semiha Yankinin seninle bir bakika, sarkisi guzeldi, ben hala sozlerini ve melodisini hatirlarim ancak Avrupaya uymadi haliyle sonuncu olduk, bunu anlarim, Bizim super starimiz Ajda Pekkan petrol diye sanirim 15 ci olmustu ondan sonra bende kopmustu bu erovizyon olayi cunki sonuncu olmak kaderimiz gibi gorunuyordu, puanlama sirasinda adeta yerin dibine giriyorduk, aslinda oraya ulkemizi temsilen katilan sanatcilarimizin yerinde olmayi hic istemezdim o yillarda,aklimda kalanlar Nilufer,Cetin Alp,Neco,MFO, sanirim arada Sebnem Peker iyi bir sonuc almisti digerleri hep sonuncu veya sonunculuga yakin yerlere uye olmustu,bence yakin zamanda aldigimiz Birincilik bir tesaduf degil idi, ardindan gelen Athena ilen basarimiz da tesaduf degil idi, cunki hem sahne performansi hemde muzik kalitesi ilen kulaklarimizi ve gozlerimizi senlendirmislerdi, ama kardesim bu sene nezamanki bizim katildigimiz parcayi duydum ve daha kotusu gordum, ozaman vah vah vah dedim, isin ilginc tarafida buyuk bir elestirmen gurubu vah vah vah dedi, eh kendi dusen aglamaz diyecem ama sonuc olarak bu arkadslar milletimizi temsil ediyorlar, gerci sunuda soylemekte yarar var, oraya cikmak buyuk marifet,birileri bu arkadslari secmis ve onlarda ellerinden geleni yapmis, keske kendileri bu isin olmayacagini anlayip yok arkadas ben cikmam diyebilselerdi,bence daha iyi olurdu.Yeni nesil genede sansli,hem milli futbol takimimizla hem muzik guruplarimizla ilgili avrupali ,hatta dunya ulkelerinden olan arkadaslariyla muhabbet edecek konular bulabiliyorlar...
    Üye
    balikci
    Tarih
    24 Mayıs 2005 00:00
  • vatan kurtaran aslanlar Hollandali Turkler
    ben hollandada yasiyorum,baska ulkelerde nasil oluyor bilmem ama burada yarisma puanlamasi sms gonderek oluyor, bundan onceki iki yarismadada severek ,gurur duyarak Turkiye icin sms yollamistim,ancak busefer inanin televizyonda bizim sarki cikinca bir koseye saklandim adeta,ve aman Allahim bir an once kazasiz belasiz bitsin diye dua ettim, arada cigliklar duyarken bizimki pistten dustu diye korktum ,ama korkum yersizmis megerse sarkinin icindeymis bu cigliklar,neyse sonuc olarak gene bizim vatan kurtaran vatandaslarimiz sarilmislar Mobil telefonlara ve yollamislar Sms lerini ve 12 puani kazandirmislar,Yoksa halimiz yamandi,eh Trt veya her kimse bunun sorumlusu bir tesekkur yollasinlar bu vatan kurtaran aslanlara.
    Üye
    balikci
    Tarih
    24 Mayıs 2005 00:00
  • neyin beraberliği ..bile bile lades denme yıllarını aştı artık türk insanı, siz bu kafayı değiştirin önce kardeşim..1. olmak için girin bir yarışmaya ilk 5 e girmek için değil..demagoji yapmayın hala..ve hala neden yunanistana 12 verdiğimiz halde bize 1 puan bile vermediyi tartişiyorlar yuh size yuh..yahu senin kendi vatandaşın tüm Türkiye sana -12 vermiş adamların gunahı ne..??
    Üye
    papirus
    Tarih
    23 Mayıs 2005 00:00
  • şarkı iyi hoş diecem ama yalan sölemiş olcam dinlemedim malesef + sorna yarışmayı izleyemedim=) o sıralar garaj barda pogo yapıyorduk=))....nese önemli olan katılmaktı yaa
    Üye
    cnblbn
    Tarih
    23 Mayıs 2005 00:00
  • olaya bi Atatürk' ü katmadığınız kaldı zaten.milliyetçi değil mişiz dilinize sahip çıkın miş.. bunu söyleyen kişi nin nick i türkçe degil. yasasın kim olsa destekleriz gibi bi soylenti sozkonusu olmamalı. yeterlı cabayı gosterdıgını de soyleyemeyız. sertab erenerın aksine, ne yabancı kanallarda programlarını gorduk ne de düzgün bi klibini.besteciye laf yok ama. tabi ki pek cok nedeni olabılır. aslolan neden bunları bukadar onemsedıgımız.turkıye sadece eurovision degil. pek cok alanda gayet iddalı olmamız gerekirken hiç bir şey yapmamısız bu mu batıyo yani yıllardır.beni rahatsız eden bu kadar tepkiye ragmen adamların hala kafalarına esenı yapmaları. bızım temsil edilme seklımız bu degil.
    Üye
    asit
    Tarih
    23 Mayıs 2005 00:00
  • Bence horon tepen Yunanistan değil biz olmalıydık.Şebnem Paker zamanında ne kadar güzel neyle,kendimize özgü bir şeyle güzellik katmıştı.
    Ben bir şey söylemicem Trt bu olayların başında olduğu sürece bi bok olmaz abicim.Halka sormadan ne o jüri olaylarına girişmek falan,geriye gideceğimiz belliydi.Tamam hani belliydi neden bir şey yapmadılar onu da anlamıyorum.kimse kusura bakmasın ama burada milliyetçi damarımn atamıcak ben şahsen utandım görünce o hatunu.Mis gibi şebnem ferah,kurban gibi süper arkadaşlar dururken(buradan arkadaşımın kampanyasına destek veriyorum:) ) böyle alt sınıf şarkıcılara bakmamak lazım.UYANIN SESİNİZ ÇIKSIN!!!
    Üye
    Corvus84
    Tarih
    23 Mayıs 2005 00:00
  • Beklendik bi sonuçtu.Eminim kimse şaşırmamıştır.Yunanistanı da kes-yapıştır oluşumlu şarkısı için tebrik ediyorum.İnsanlardaki davul özentiliği de ayrı bi konu ama davul konusunda özgünlük birincisi seçilecek olursa o System grubu olur.Benim dikkatimi çeken ayrı bişey Athena'nın geçen seneki şarkısından cesaret alanlar bu sene eurovision u doldurmuştu.Saydım 7 tane rock parçası vardı.Bence en sevimlileri moldova'nın büyükanne davul çalıyoruydu :) Keşke o kazansaydı.
    Üye
    coolaktifgirl
    Tarih
    23 Mayıs 2005 00:00
  • Bence Türkçe bir parçayla katılmalıyız seneye çünkü dilimize sahip çıkmalıyız.Biz Türksek kendi dilimizdeki bir şarkıyla katılmalıyız tabii ki,bundan doğalıda olamaz.Sadece kazanmak uğruna kendi dilimizden vazgeçmek aptallıktan başka bir şey değildir.Eğer milliyetçiysen, vatanını sonuna kadar koruman gerekir.Ayrıca zaten milliyetçi olmayan vatan haininden başka bir şey değildir.Mesela, Fransa ne kadar güzel bir şekilde diline sahip çıkıyor.Fransaya gittiğinizde eğer yoldan birine ingilizce olarak bir şey sorarsanız sizi anlamamazlıktan gelirler ve cevap bile vermezler.Oysa ki hepsi o kadar güzel ingilizce konuşuyor ki...İşte Fransızlar vatanlarına çok düşkünler ve birlik beraberlik içindeler.Bir de gördüklerim karşısında gerçekten çok üzülüyorum çünkü gençlerin dillerine dolanmış argo laflar,ne olduğu belli olmayan "oha falan oldum" gibi çirkin laflar ve en önemlisi türkçeye ingilizce kelime ekleyerek konuşmalar(hava atmak için).Çok aptalca bunlar.Arkadaşlar kendinize gelin ve dilinize sahip çıkın.
    Üye
    Someone1972
    Tarih
    22 Mayıs 2005 00:00
  • Sizin gibi insanlar varoldukça, bu ülke batar..Resmen ezdiniz şarkıyı..Tamam güzel olmayabilirde sanki hepiniz Türk düşmanıymışsınız gibi davranıyorsunuz.Yok keşke sonuncu olsaydıkta yok sahneden indirsinler de..bu ne kardeşim ya bizim ülkede hiç mi birlik beraberlik yok.Herkes birbirine düşman mı?Sonuçta o şarkı Türkiye'yi temsil ediyor ve bizde Türküz.Ama Türk olduğunu unutanlar var.Hatırlatayım dedim.Atatürk sizin gibi insanların yazılarını okumuş olsaydı çok üzülürdü bu ülkeyi gençlere emanet ettiği için.Yabancıların ekmeğine yağ sürmeye devam edin.Onlarda bunları gördükçe bizi içten çökerticekler zaten.Hiç milliyetçi falan değilsiniz,olamazsınızda boşuna uğraşmayın.Zaten aradan öyle çıkar hainler her yerde olduğu gibi.Yabancılardan çok Türkler bu ülkeyi batıracak.Bir de şunu yine yinelemek istiyorum ki, o yunanlıların şarkısındaki karadeniz türküsü BİZİMDİ!Okumayanlara duyurulur!Ayrıca horon tepmek,kemençe çalmakta bizden çaldıkları bir faaliyettir.Yunanlılar bizden çaldıklarıyla yaşamaya devam etmekte ve bir de şarkının bir yerinde çalan çalınıt türküyle birinci olmaktadır.Bu durumu gerekli mercilere duyuracağım zaten.Böyle bir şeyi kabul edemem,edemeyiz!Çok ayıp!!!
    Üye
    Someone1972
    Tarih
    22 Mayıs 2005 00:00
  • allahım bir insan nasıl bu kadar itici olabilir?! iticilik kavramına yeni anlamlar kattı kadın yahu! o kameraya el sallayış yok mu?! o gülüş!! o an dedim ki gülseren, sen hiç gül"ME"sen, öyle kalsan?! hatta hatta kalmasan gitsen? :P

    sonuç olarak seneye bir de yarı final çıktı başımıza! sağolsun trt ve onun dahi yöneticileri...

    NOT: tasiyem seneye esra balamir, hilal cebeci & doğuş ikilisi veya benim gönlümden geçen kişi olan tarık mengüç gitsin...
    saygılar...
    Üye
    queLLer
    Tarih
    22 Mayıs 2005 00:00
  • Gülseren sebek gibiydi! adamin puan verecegi varsa da hevesi gider o kadini gördükten sonra :)) ama sarki olarak aslinda daha rezil parçalar da vardi bence, bizimki de kötünün iyisiydi...
    bi de herkes de davul mu çalar ya, kim davulu daha iyi kullanicak yarismasiydi sanki! biçogu birbirine benziyodu..
    ayrica bu puan Türkiye'nin degil Gülseren'in puaniydi bence bu yarismada 13.lükle Gülseren'i sereflendirdiler!
    Üye
    breeze
    Tarih
    22 Mayıs 2005 00:00
  • arkadaşlar bu bi mucize yani!!!13.olduk ben hiç puan gelmez üstüne birde dayak yeriz diye düşünmüştüm!!!burcu güneş,mor ve ötesi gibi güzel sesler varken böyle bi işe kalkıştık...çok bile werdiler...kısmet...bi dahaki sefere inşallah...
    Üye
    lolateeen
    Tarih
    22 Mayıs 2005 00:00
  • Bence gayet güzeldi o eleştirenler çıksın kendileri söylesin bakiim nasıl söyleyecek çok bilmişler nolcak...
    Üye
    DİŞİKARTAL
    Tarih
    22 Mayıs 2005 00:00
  • cleantoneman a katiliyorum. tüm ülkeler komsu ülkelerine çalisti. hersey politik.. zaten eurovision için gülserenin seçilmesindede siyasi ve politik bisiler var.. ülkemizde yillarini müzige vermis bicok insan var.. bicok iyi besteci trt ye bestelerini gönderiyoo..bunun sonucunda kari koca ne is ceviriyolarsa bunlar katiliyo eurovisiona..bence hersey bu kadar acik ve net.. ayr1ca bize yüksek oy veren ülkelerin cogunda(cogu diyorumda zaten 2 3 tane yuksek oy veren vardii)gurbetci yogunlugumuzun oldugu ülkeler.. kimse müzikle ilgilenmiyoo..eurovisionda bitmis artik..
    Üye
    rockstop_girl
    Tarih
    22 Mayıs 2005 00:00
  • trt'nin sitesinden izliyim dedim, 13. olmuşuz doğal olarak, biraza önce açtım ve inanın kadından korktum.
    korku filmi gibi, yani acaip itici ve cidden korkunç, kadın!!!
    geçmiş olsun Türkiye'ye kırk yılda bi 1. olmuştuk, onu da kusturdular bize!
    Üye
    mauww
    Tarih
    22 Mayıs 2005 00:00
  • Güzel parçaydı, çok çalışmışlar, ellerinden geleni yaptılar, sahne şovları çok özgündü, birincilik bekliyorduk çok üzüldük,
    bu arada artvindeki yangın ile bir ilişiğim bulunmamaktadır...

    5 dakikaya çıktık!
    Üye
    Adnan Kantarcı
    Tarih
    22 Mayıs 2005 00:00
  • yaaa dün müydü??
    vah tüh göremedim
    aman tanrım bu utançla nasıl yaşıycam ben şimdi
    saf mutluluğu tükettim artık kara günler bana helal!!
    (taam fazla abarmıcam,duman konseri varken gülseren kabus gibiydi)
    Üye
    _PeReSt_
    Tarih
    22 Mayıs 2005 00:00
  • inanılmaz derecede iğrençççtiiiii.. therapyyy kardeşimide destekliyorum tam bir vampirella bi yarasalar eksiktii dünnn hahahahaaaaaa
    Üye
    chocalete
    Tarih
    22 Mayıs 2005 00:00
  • beliydi o vampirin böyle bize kan kusturacağı tühhh zaten bu şarkıylada bu kadar olurdu bravooooooooo
    Üye
    therapyyy
    Tarih
    22 Mayıs 2005 00:00
  • bizler hep böyle kötü eleştiriler yapıp türkiye'ye destek olmadığımız sürece kendimizi hep son sıralarda görürüz... beğenmeseniz de azcık susun yaw...
    Üye
    bad angel
    Tarih
    22 Mayıs 2005 00:00
  • seneye ben gidiyorum gelen gelsin doğaçlama yapsak orada gene bundan iyi şarkı çıkarırız...daha iyi yerde olur yüksek puan alırız....
    Üye
    nightwishepica
    Tarih
    22 Mayıs 2005 00:00
  • Bence isviçre birinci olmalıydı..senfonik rock gibi garip birşey denediler..diğer ülkelerin çoğu formülü bulmuş: oryantal dans + arkada çalan davullar... (hepsi aynıydı, çok sıkıcıydı) yunanistanın şarkısı bana biraz 'avaramo' diye bir şarkı vardı,ondan araklanmış gibi geldi..Gülserenin habire 'Yiii Haaa' diye bağırması da bi garipti, sanki at kovalıyoruz ya. Biz bu mantıkla gidersek daha çok hata yaparız..
    Üye
    RBC
    Tarih
    22 Mayıs 2005 00:00
  • Bence seneye rock türü bişey gitmeli. Valla Norveç ve Moldova dün en güzeliydi. Seneye Eurovision'a KURBAN gitsin kampanyası başlatalım. Hadi rock grubu falan olmazsa bari adam gibi bi popçu gönderelim. Mesela Yalın gitsin, Nev gitsin, Kenan Doğulu gitsin ama adam gibi bişiy olsun
    Üye
    zorba11
    Tarih
    22 Mayıs 2005 00:00
  • yanii yuhh diyorum..bu sarkının boyle kotu bı derece alıcagı bellıydı..zaten olayda polıtık mevzular var dıyoruz eee bıde kotu bi sarkıyla katılırsak 13. oluruz ıste..umarım seneye yıne aynı mantıkda bıseyler yapmaya kalkısmazlar yoksa tamamen yerlerde olucagımız kesın..kii ulke olarak bu sarkının böyle kotu bı derece alıcagının farkındaydık ama sağolsun yetkılıler kımseyı dınlemedı..sankı sız gorursunuz bu sarkı 1. cıkıcak sızde dumur olucaksınız havasındalardı..ama nerdeeee olanları gorduk işte:))
    Üye
    Lennylive
    Tarih
    22 Mayıs 2005 00:00
  • eger bu sarkı yarısmasını onemsiyorsak ve seneye iddalı olmak istiyorsak bence simdiden bi kampanya baslatmalıyız..kim katılsın nası bi parca olsun gibisinden..

    yoksa trt ye kalırsa seneyede farklı bi calıntı parca ile girip rezil oluruz.
    Üye
    pudding
    Tarih
    22 Mayıs 2005 00:00
  • gülserenin davul çalarken yüzündeki şabidik ifadeyi hepimiz gördük.zaten birinci belliydi olay politik tamamda,haksızlığa uğradık diye muhabbetini ederdik hiç olmasa!!onu bile çok gördü bize bu şaşıyı seçenler.
    Üye
    mattamu
    Tarih
    22 Mayıs 2005 00:00
  • gülserenin hali neydi öyle ya.. vampirella gibi öldüm gülmekten..;))
    Üye
    DaveMania
    Tarih
    22 Mayıs 2005 00:00
  • yunanistan'a helal olsun valla....
    sarkı bence güsel.horon tepe tepe de aldılar.
    rimirimileyciler de umarım 13.lukle gurur duysunlar.
    bakalım seneye ne olacak? bu sene rimirimi ley seneye de ninniri nin sonraki sene düttürü düüüüt.ah ah!ne zaman akıllanacaz biz ya.tam sertap erener ve athena'yla biseyler yapıyoduk,gecmisi mi ozledik ne ettik?arada 10.luktan asagı dusmek gerekir.ama isin iyi kısmı da var seneye ön elemeye katılcaz sarkımız daha fazla dinlenecek.umarım bu işimize yarar.seneye kurban'ı görmek isterim eurovisionda.soyle baba bi ingilizce sarkıyla ortalıgı kasıp kavursunlar...rocktan sasmadan araya bi de anadolu ezgisi....bence süper olur....bu sene bize ders olsun...
    Üye
    franticy
    Tarih
    22 Mayıs 2005 00:00
  • bence sonuncu olmuş olsak da bu kızı buraya gönderenler hala hallerinden memnun olucaklardı üst üste iki kez güzel şeyler yaptık bu şarkı yine geriye dönüş oldu zaten hiçbir zaman müzik kazanmıyo bu yarışmada herkes kendi komşusuna vermiş buna biiz de dahiliz ama yunanistan bize puan vermeyi layık görmedi bana en tuhaf gelen de ingilterenin amerikayla bir olup arapları beğenmemesi ama utanmadan onların müziklerini taklit etmesiydi çok yazık...
    Üye
    limpidity
    Tarih
    22 Mayıs 2005 00:00
  • love me ... dıdıdıdıtdıt ay birde ezberleyebilsem :)
    Üye
    azeysoydan
    Tarih
    22 Mayıs 2005 00:00
  • ne rimi rimi rey le ılgılı yorum yapcam ne de dıger sarkılar hakıında....sadece bı sey solıcem muzık kazanmadı sadece kara polıtıka kazandı...
    tebrıkler...!!!
    Üye
    cleantoneman
    Tarih
    22 Mayıs 2005 00:00
  • rimi rimi ley'i ilk dinlediğim zaman kesin birinci olamayız, demiştim. abi eurovision'un, vizyonu belli... hareketli yapacaksin, insanları coşturacak... bizim için bağlama, ney, darbuka, keman, klarnet eksik olmayacak... tüm bunları hafif batı sentezi ile sunacaksın...kendi özünü , kültürünü tamamen yansıtacaksın bi kere... onlara benzemeye çalışmaya gerek yok.. bunu daha önce 3.olduğumuz eurovision'da görmüştük.
    Üye
    neccokko
    Tarih
    22 Mayıs 2005 00:00
  • İğrenç yunan şarkısına 1.lik verdiler ve üstüne üstlük bir de bizim çok ünlü karadeniz şarkımızı çalmışlar(her zaman ki gibi),horonda teptiler bir güzel(taklitçi yunanistan).Zaten yunanistan hep bizim artıklarımızla yetinir,şimdi de öyle yaptı.Biz de salak gibi yunanistana 12 puan verdik,onlar ise günahını bile vermedi.Bizim şarkıda güzel değildi ama en azından görsel açıdan çok zengindi ve yunanistandan kat kat güzeldi.Bir de dostluktan bahsediyorlar, ne dostluğu ya onlar bizi arkamızdan vurmak istiyorlar(onlar bizansın torunları ne de olsa).Tabii bir kere istanbul'u kaptırmışlar,yaraları var:))Bence israil,malta ya da sırbistan ve karadağ hakkediyordu,hakkı yendi.Ve yine olduğu gibi politika kazandı!!
    Üye
    Someone1972
    Tarih
    22 Mayıs 2005 00:00
  • - yorumsuz -
    Üye
    MG
    Tarih
    22 Mayıs 2005 00:00
  • Bence Malta almalıydı.
    Onceki seneki Ruslana gosterisinden sonra sahne alanların yarısının vurmalı çalgılar temasını kullanması da ilginçti.
    Türkiye'den Yunanistan'a 12 puan çıkmasının sebebi, sanırım bu
    şarkı Türk muzik kanallarında bolca yayınlandı, kulağıma bir aşinalık o yuzden geliyor olsa gerek. Basit ve hatta yemece bir şarkı.
    Rimi rimi ley için 13. lük bile çok iyi. Ancak gerçekten çok kötü şarkılar da vardı.
    İngilizlerin rock müzginde belirli akımların öncüleri olmasına ragmen son sıralarda yer alması da düşünülmesi gereken birşey.
    Son olarak oy sistemi değiştirilmeli, ha bir de ilk eurovisionu kuran ülkeler direkt girecek diye, yarı finale uygulaması haksızlık.
    Müzik kazansın.
    Üye
    scartissue
    Tarih
    22 Mayıs 2005 00:00
  • yunanistanın şarkısının da turkiyeden aşağı kalır bi yanı yoktu bence. bi de utanmadan horon teptiler :)) bence norveç, almanya ya da isviçre olmalıydı..
    Üye
    Ratt
    Tarih
    22 Mayıs 2005 00:00
  • yaaaaa arkadaşlar bu şarkıya 13.lük bile fazla şöyle listenin dibine bi vursaydıkta bu şarkıyı yarışmaya gönderenler belki akıllanırdı inşallah akıllanırlar ve seneye adam gibi şarkı yollarlar
    Üye
    Bu_RocK
    Tarih
    22 Mayıs 2005 00:00
  • puhahahahaha 13te kaldık seneye yarı finaldeyiz.. ilk 5 garanti diyenler şu anda ''puan beklediğimiz bi iki ülke daha vardı oy verselerdi ilk 10a girerdik..'' die sayıklıyolar.. komikkk
    Üye
    imsomniac
    Tarih
    22 Mayıs 2005 00:00
  • bu arada ben 0 puanla bitirmeyi tercih ederdim, üzülüyorum puan aldıkça.. puan aldıkça bu şarkıyla bizi yarışmaya sokan zihniyetin dandik müziklerin olmayan kalitesine inancı artıcak.. hiç olmazsa 0 puan alsak bi ders olurdu.. beter olalım inşallah, müstahaktır..
    Üye
    imsomniac
    Tarih
    22 Mayıs 2005 00:00
  • puan aldık bi kaç kere şu an itibariyle 14. ve 74 puandayız.. ilginç, tuhaf ve çok garip.. demekki müzik zevki kötü ülkeler varmış dua edelim.. gerçi türkçe bilmemeleri avantajımıza.. inanamıyorum hala ya, o kadar rezil bi şarkı yorumuna, ki her pozisyondaki insandan geldi bu, inatla bu şarkıyla çıktık.. kimse kusuruma bakmasın bu gülseren bütün jürinin altından geçmediyse noliim.. nası böyle bi şarkıyla çıkılır yaaaa
    Üye
    imsomniac
    Tarih
    22 Mayıs 2005 00:00
  • oylama devam ediyor şükürler olsunki sıfır puanla bitirmiycez yarışmayı.....
    Üye
    ilknur
    Tarih
    22 Mayıs 2005 00:00
  • puanlamanin hala devam ettigi yarismada puan almis durumdayiz.e tuhaf tabi.
    Üye
    cyn
    Tarih
    22 Mayıs 2005 00:00
  • BU BİR KABUS!!!
    kapı gıcırtısına benzeyen sesi,berbat makyajı,kostümü ve arada attığı çığlıklarla da korku filminden fırlamış gibiydi zaten...
    Üye
    wishne
    Tarih
    21 Mayıs 2005 00:00
  • abi moldova süperdi beeee
    Üye
    System666
    Tarih
    21 Mayıs 2005 00:00
  • allah belasını versin o hatunu sahneye çıkaranların..hatunun hiç bi kabahati yok..

    çok taş solistler var bazen ekranı yalamaya teşebbüs etmedim değil yani :)) norveç favorim..

    ps: bi horon tepmedikleri kalmıştı onu da yaptılar..örövizyon direk türk ezgileriyle bezenmiş
    Üye
    baranthalas
    Tarih
    21 Mayıs 2005 00:00
  • az önce izledim..Sahnede sanki bir kedi miyavlıyordu..Ve şarkının bitiminde seyircilere türkçe teşekkür etmeye kalktı o yarım yamalak türkçesiyle onu bile söyleyemedi...Ve peltek peltek şarkı söyledi..
    Ah bi de seyirciyi coşturacam diye aptal aptal yırtınmasaydı çok iyi olacaktı!
    Üye
    System666
    Tarih
    21 Mayıs 2005 00:00
  • izleyeli 3 dakika bile olmadı ama sanki sahne performansları fena degıldi:Pyine de kurtarmaz
    ama Gülseren'in sesine ne olmuş öyle valla zor duyuluyo gecenin sonunu çok merak ediyorum.. umarım derece yapar çok ezildi kendisi o yüzden dedim yoksa begendıgımden degıl:))
    Üye
    sedamerve
    Tarih
    21 Mayıs 2005 00:00
  • Bunu hazırlayan insanımız bu şarkının iğrenç olduğunu bilmiyomu?? Bence bu şarkının tek sebebi özellikle Türkiye sıralamaya giremesin diye Çünkü ülkemiz mali yönden bunu kaldıramıyormuşşş... ama bariz iğrencim diye sırıtan bi şarkıda konulmazki!
    Üye
    MaXMaSH
    Tarih
    21 Mayıs 2005 00:00
  • nasıl oluyor da insanlar "every way that i can" i ve "rimi rimi ley" i aynı kefeye koyabiliyor anlayabilmiş değilim hala... ayrıca halkın çoğunluğu bu parçayı beğenmediğine ve temsil etmesini istemediğine göre neden tekrar bir seçim yapılmadı? bunu hele hele hiç anlamıyorum!
    Üye
    pikap
    Tarih
    21 Mayıs 2005 00:00
  • iğrenç bir şarkı bence bu şarkının nasıl seçildiğini aklım hayalım almıyor
    Üye
    yeşilbaget
    Tarih
    21 Mayıs 2005 00:00
  • Yarışmadan bir saat önce arkadaşımla muhabbetim aynen şöyle gelişmiştir :
    RunemagicK : bi de yaklaşık 1 saat sonra tüm avrupaya ülkece rezil olucaz
    __ba_H_adır __H__ande : eurovisionmu var
    Üye
    runemagick
    Tarih
    21 Mayıs 2005 00:00
  • ben glam metal yapanları destekliyorum umrumda değil türkiye nin yapıcağı derece..adamlar direk 80 lerden fırlamışlar..inşallah gene moda olur 80 lerdeki glam metal..gümbür gümbür mötley crüe poison SKID ROW çalar heryer..
    Üye
    baranthalas
    Tarih
    21 Mayıs 2005 00:00
  • Bizim şarkımız fransızca olmadığına göre niye Fransadan Gülseren geldi? Doğru dürüst bir Türk sanatçı bu şarkıyı seslendirse daha iyi olmazmıydı Niye sesi kötü birini Ukraynaya gönderdik Birde Gülseren tamamen profesyonal olduk bizi çok beğenecek diye konuşmamışmı deli olacağım en kötüsüde şarkı niye Türkçe kim anlayacakta oy gönderecek (anlamazlarsa daha çok oy verirler bu şarkıya :-) ama yinede ingilizce olmalıydı) TRT korosundayım hocalarımızda Gülsereni beğenmiyor o zaman kim seçti bu kadını bugün eurovisionu izleyeceğim ve şarkı çıktığında stres topunu sıkacağım İsrailede oy göndereceğim
    Üye
    shady_girl
    Tarih
    21 Mayıs 2005 00:00
  • abi ya karar verdim bize birincilik batıyo.. nerden bulmuşlar böyle dandik bi şarkı ... 50. turda 50 puan alamicaz:(
    Üye
    sadecetutku
    Tarih
    21 Mayıs 2005 00:00
  • yazık..!!
    Üye
    new_born
    Tarih
    21 Mayıs 2005 00:00
  • umarım bu akşama hepimiz yanılırız...
    Üye
    ilknur
    Tarih
    21 Mayıs 2005 00:00
  • sonuna kadar destekliyorum şarkıyı
    Üye
    baranthalas
    Tarih
    21 Mayıs 2005 00:00
  • Birinci oluruz kesin...Sondan...Hala dümbeleğe bağlı bu zihniyet elleri nasır bağlayıp da akıllarındaki nasırlara nasıl bir çözüm bulacaklar,merak ediyorum...Vur patlasın çal oynasın yallah dah edip sağdan soldan toplamakla olmuyor bu işler...1970 model Anadolu modifiye edip neon bilmem ne ışık takıp,o arabanın içinde Captain Black sigarası içen zihniyet ne ise ahanda aynı zihniyet budur...Anadolu olanlar kızmasın lütfen...Adı üstünde "euro" ve "vision"...İkisini de tutturamadık daha ne olsuuuun...
    Üye
    YavuzÇetinMani
    Tarih
    21 Mayıs 2005 00:00
  • haha ya ne bicim istir ne bicim düzendir ne bizim zihniyettir ne bicim kafadır biri bana bunu aciklasın yaaa..
    Üye
    SkyLaRk85
    Tarih
    21 Mayıs 2005 00:00
  • neden başa dönmek için çabalayan bi avuç mal yüzünden rezil olmak durumundayız anlamıyorum keşke adında bile meymenet olmayan gülserende biraz zeka kırıntısı olsaydıda bu şarkıyla napmaya çalışıyorum diyebilseydi
    Üye
    derya_os
    Tarih
    21 Mayıs 2005 00:00
  • arkadaslar merak etmeyin seneye ben katılacağım eurovision a ... değil 1.gelmek tüm avrupa tüm dünya bizden söz edecek :)
    (ne varya hayal kurmak parayla mı ?)
    Üye
    azeysoydan
    Tarih
    21 Mayıs 2005 00:00
  • Bu ne yaaaaa! hayır yani bikere kadında ses denen bişe yok anası ölmüş eşek gibi anırıyo. şarkı zaten akıllara ziyan. Madem öyle bi salağı göndericeklerdi en azından ajdar ı yad a manga yı göndeselerdi salakmı yok ülkede ama neden o kadın ve neden o şarkı ya neden neden . türkiyenin ne hale gelegeği hiçmi umurlarında değil bu insanların anlamıyorum
    Üye
    satyricon666
    Tarih
    21 Mayıs 2005 00:00
  • 50. Eurovision da 50 puan toplayabilirse bu şarkı Avrupa'nın müzik zevkine ederim ben..Afrikalı kabileler bile daha iyi bi müzikle katılırdı fırsatları olsaydı..Onu bırak;bebeklerden oluşmuş ıngaa korosu bile bu şarkıyı rahat bastırır..Böğüüü..
    Üye
    SoulsTeALer
    Tarih
    21 Mayıs 2005 00:00
  • Şarkıyı televizyonda ilk dinlediğimde "böyle angut şarkılarla çıkıp rezil oluyorduk, toparladık 2 yıldır ne güzel" demiştim.....
    Üye
    Fadetoblack
    Tarih
    21 Mayıs 2005 00:00
  • Almanya'nın vericee tam puan sayesinde sonuncu olmaktan kurtulacak bu şarkı...heheh çok komik bi şarkı...neyse ki Türkçe bilmiyo çoğu ülke...ve eğer iyi bir sırada bitirirse bu abla diğer ülkelerin şarkıları daha da berbat demektir
    hani müzik güzel olsa bi nebze o da yok ki
    Yaaa aman 1 kere 1. olduk yaa daha gerisinin önemi yok sonuncu olsa ne yazar... :))))
    Örövizyon.. mörövizyon hepsi gavur icadı :p
    Üye
    firstmansharp
    Tarih
    21 Mayıs 2005 00:00
  • tek kelime ile rezillik...
    Üye
    sakir
    Tarih
    21 Mayıs 2005 00:00
  • Türkiye nin bu şarkıyla derece almasını bekleyip bizi oraya yollayan insanlar hangi düşünceler içerisindeydi bilemiyorum valla..Geçen iki sene boyunca ülkemizi çok güzel temsil eden kişiler wardı..Ama bu sene 0 çekeceğimize inanıyorum..Ve yarışmayı izlememek için boykot kampanyası başlatıyorum...
    Üye
    DarkRoseKnight
    Tarih
    21 Mayıs 2005 00:00
  • valla gülseren için tek diyebileceğim şöyle demesi
    ''öldük ölümden bir şeyler umarak''
    bu söz tam gülserenlik valla ölümden bile bir şeyler umabilir ama
    Eurovision'dan hiç bişi ummasın.bu kadar valla başka bişi demiyorum..
    Üye
    missManson
    Tarih
    20 Mayıs 2005 00:00
  • Beni benden etti bu şarkı.Bu ne rezilliktir yaaa.Bu şarkıyla son üçte olmazsak Taksim Meydanında soyunurum.Bu kadar iddialıyım
    Üye
    runemagick
    Tarih
    20 Mayıs 2005 00:00
  • hala inanamıyorum ya!!bunun bi kabus olmadığına hala inanamıyorum!...o şarkı ne öyle ya!!tabiri caizse gaza gelmişler!bu kadar iğrenç bişey olamaz!güççük emrahın şarkıları bile daha güzeldir ya!aa az kalsın unutuyodum!bir adet te gülserenimiz var tabi:(yani bi insan öyle birini niye yollarki eurovision'a??kesin kadın şu an kendini çok önemli bişey sanıyodur!!...hala inanamıyorum,bunun bi kabus olmadığına hala inanamıyorum!!!!
    Üye
    seboisst
    Tarih
    20 Mayıs 2005 00:00
  • Bu şarkı ile eurovision da 1. olacağız ama sondan inşallah dediklerimde yanılırım ama hiç zannetmiyorum sertabla 1. olduk şimdi ise rezil olacağız ayrıca ruslana taklidi olmuş seside kötü niye mfö filan gitmiyorda sesi kötü biri (hemde fransadan gelmiş sanki fransızca okuyacakmış gibi) gidiyor Eğer ilk 10a girersek EMİNEM dinlemeyeceğim TÜRKÇEYİ KİMSE ANLAMIYO BİRDE GÜLSERENLE HİÇ OLAMAYIZ
    Üye
    shady_girl
    Tarih
    20 Mayıs 2005 00:00
  • ya arkadaslar daha oncede iğrenç old dile getrmstm bu sarkının hala da soyluyrmn sarkı hakkatn iğrenç otesi hele bi yerde gulsrn aaaaaaaaaaaa diye bi cırlıyo ora beni bitirdi zten
    ama genede belli olmz nolcağı baklm bakarsınız o iğrnç sarkyla ilk 5 e gireriz pek mumkun gornmese de dunyanın bin bir turlu hali var bakıcz gorcz
    Üye
    s_a_sa
    Tarih
    20 Mayıs 2005 00:00
  • Burda herkes Gülseren'e tepki gösteriyo ama suç onda değil , o şarkıyı yazanda ve seçende. Ona bakarsanız Türkiyenin en iyi gruplarından biri olan MFÖ bile öyle dandik bi şarkıyla katılmış. Yani ha rimirimiley ha didaydidayday.
    Üye
    zorba11
    Tarih
    20 Mayıs 2005 00:00
  • ya arkadaşlar inan sözlerinize katılıyorum ama katılmadığım bir nokta var oda bence bu işte gülserenin bi suçu olmadığıdır.kıza al bu şarkıyı oku demişler oda okumuş...okumasın diiyeceksiniz ama bi bakıma ismide duyuldu...reklamın iyisi kötüsü yok mantığı anlıyacağınız...bence bütün suç trt nin dir...halk oylaması yapılmaması baştan olayı kızıştırdı bi kere..şarkı kötü tamamen 80 li yıllara döndük belki şu iki senenin hatrına sonuncu olmayız:)))
    Üye
    ilknur
    Tarih
    20 Mayıs 2005 00:00
  • İnşallah bizim şarkı çıktıında çok manyak bir teknik arıza olur da bizi oradan milletin huzurunu bozmaduğumuz gerekçesile atmazlar bunun için tantıya DUa edeceğim...... yaaa arkadarşlar bu nee iğreeenç bir şarkıdır bu ne tiksinç bir yorumdur..... bu şarkıyla oraya katılacağımız için kendimden utanıyorum bir an TÜrk müziğindende soğukluk geldi yaa tüm kalbimle söylüyorum eğer oraya elinde sazıyla bir Türk aşığı çıksaydı bundan daha iyi olurdu bahaneyle Dünyaya kültürümüzü tanıtmış olurduk ama amaaaaa bu o kadar berbat bir durum ki yazıkk çok yazıkk Türkiye bunu haketmiyor.............
    Üye
    cİNneT GelİyoR
    Tarih
    20 Mayıs 2005 00:00
  • bu uançla nasıl yaşıcaz bilmiyorum yani tekrar 80 li yllara döndük...şarkının güzel olduğunu şansımızın olduğunu söylüyorlar hiç sanmıyorum..rüyamızda görürüz artık biz ilk 5 i..trt sağolsun bu sene herşeyi mahvetti gene..sertab ve athena dan sonra avrupa bize katıla katıla gülcek..yazık onca emeğe bence..yazıkk vala..sinirlerim bozuluyo ya o aptal kızı görünce..birde son hali için çok güzel olmuş,umutluyuz diyolar..akşam izledim bence ilkinden de berbat olmuş.allah kahretsin yanii.böyle insanları alanlarada trt yede..rezillik yaa...sözde ya mor ve ötesiydi bu sene ya da şebnem ferah tı en başlarda öyle diyolardı..ama getirdiler acayip salak,darbuka çalan bi kadın..allahım ya öyle bi kadını daha önce hiç görmemişimdir heralde..birde aptal aptal saçlarını sallamıyo mu..allahım ya git orda öldür onu yani..yarın akşam keşke ben yanılsam ve ilk sıralara çıksak..ama bu mucize olur heralde..ne yaparsa yapsın o kadını asla sevmem ben ya...çok salak..rezil olcaz yaaaaaaa
    kahretsin yanii
    Üye
    matthew24
    Tarih
    20 Mayıs 2005 00:00
  • türklerden demek istemiştim yanlış oldu
    Üye
    yaamur
    Tarih
    20 Mayıs 2005 00:00
  • belki yurt dışında yaşayan tüeklerden bikaç tane oy gelir oda bi umut yoksa sonuncu olcaz ve bi daa hiç katılamıycaz cumartesi gecesi rezil olduğumzun belgesi olacak bittik biz rezilliğe alışrtırın kendinizi
    Üye
    yaamur
    Tarih
    20 Mayıs 2005 00:00
  • şimdiden geçmiş olsun arkadaşlar.. yarın utanç verici bi yarışma olacak bizim için..
    Üye
    Danube
    Tarih
    20 Mayıs 2005 00:00
  • Rimi Rimi Ley ilk 5'e girermiş... Bizi temsil edecek şarkıyı biz beğenmedikten sonra, başkaları beğenmiş ne farkeder ki?!
    Üye
    MG
    Tarih
    20 Mayıs 2005 00:00
  • AYVAYI YEDİK
    Üye
    squash
    Tarih
    20 Mayıs 2005 00:00
  • herkesin unuttuğu bi olay var kimse türkçe bilmiyor ki oylama yapanlardan :) rimi rimi ley belki onlara çok felsefik gelicek..
    Üye
    baranthalas
    Tarih
    20 Mayıs 2005 00:00
  • rezil olcaz
    Üye
    deathangel
    Tarih
    20 Mayıs 2005 00:00
  • bi ben mi sevdim bu şarkının melodisini ya allah allah :))))
    Üye
    baranthalas
    Tarih
    20 Mayıs 2005 00:00
  • şarkı iğrenç yorum kötü rezil olucağımız kesin birde gülseren dans etmeye başlarsa bizim sonumuz olur:)
    Üye
    soV3r3igN
    Tarih
    20 Mayıs 2005 00:00
  • yaaaaaaa arkadaşlar böyle iğğğğğrenç ötesi kusulası bi şarkı olamaz yaaa
    daha isminde hayır yok rimi rimi ley nedir ya bi anlamı var mı bunun türkçe mi arapça mı nece olduğu bile belli değil anlamını bilen varsa lütfen açıklasın
    tek kelimeyle rezilik bu
    şimdiden geçmiş olsun hepimize
    Üye
    Bu_RocK
    Tarih
    20 Mayıs 2005 00:00
  • Bu şarkı bizi öldürecek!
    Rezil olcaz ya.
    Üye
    splendors
    Tarih
    20 Mayıs 2005 00:00
  • Demekki oluyormuş.. teşekkürler trt.. teşekkürler bu ülkede müziğe yön verdiğini sananlar..

    abidik gubidik şarkılarla örövizyona katıldığımız yıllar cok geride kaldı diyorduk.. öyle değilmiş.. büyük lokma yiyip büyük söz söylememek gerekirmiş..

    için daralır elinden birşey gelmezmiş.. lanet olsunmuş.. allah larından bulsunlarmış..
    Üye
    imprecise
    Tarih
    20 Mayıs 2005 00:00
  • Gerçekten çok kötü bir şarkı ve bu şarkının finale kalmış olmasına normalde çok enteresan demem gerekirken, bu durumun politik nedenlerden dolayı finale kalmış olduğu apaçık ortada.Zaten bu şarkı yarışması değil ki resmen politika yarışması.Çok yazık bence yani şarkı yarışmasından çok soğuk savaş izlediğimi hissediyorum.Bugün yarı finaldeki parçaları dinlediğimde şunu farkettim ki bizim şarkımız onlardan hakikaten güzeldi.Mesela polonya..şarkıcının sesi bile yoktu.O yüzden bence şarkımızı bu kadar dışlamayalım.Yani her şeyi olumsuz yönünden bakmayalım.Şarkı kötü olabilir,sonuçta hep biz kazanacağız ve hep iyi şarkı yapacağız diye bir şey yok.Ben geçen seneki şarkıyı da beyenmemiştim ama üst sıralarda yer aldık işte.Yine söylüyorum bu politik yarışmada ne olacağı belli olmaz ve belki de bu senede ilk beşte oluruz.2 sene önce sertab erenerin şarkısı ve kendisi süperdi ve gerçekten hakketti ama şarkı kötü olsaydı da 2003'de bizi yine ilk 5'e sokarlardı(tabi birinci yapmazlardı).Bu yarışmayı ciddiye bile almıyorum artık.Belki şimdi diyeceksiniz halk oylama yapıyor, nasıl hak yerini bulmayacak.Eee kardeşim halkda politik düşünmüyor mu sanki?:)ha halk ha jüri ne farkeder?
    Üye
    Someone1972
    Tarih
    20 Mayıs 2005 00:00
  • BATTIK........
    Üye
    orion_drum
    Tarih
    20 Mayıs 2005 00:00
  • Yaa nie böyle bişey yaptılar anlamadım."Rimi Rimi Ley" nedir bu şarkımı??.Kesinlikle Eurovision YALAN oldu bizim açımızdan....Çok kötü...
    Üye
    Giovanni
    Tarih
    19 Mayıs 2005 00:00
  • ya bu şarkının seçilmesindeki mantığı hala anlamış değilim kazandığımız 1.cilik ve Athena'nın başarısından sonra böyle bir parça olmamış neye puan alacaz merak ediyorum.seneyede şakşuka veya olmaz oğlan parçalarını yollarız tam olur.....
    Üye
    nick_mick_yok
    Tarih
    19 Mayıs 2005 00:00
  • Rimi Rimi Ley i Eurovision da temsil etmesi için seçen heyeti, müziği yazan hazırlayan kişiyi inanın çok seviyorum. Gördüğüm yerde sarılacam . Hemde öyle böyle değil ne bilim işte herhalde bi ip kadar olur elimde.
    Üye
    furious
    Tarih
    19 Mayıs 2005 00:00
  • allahım coooooooooooooooook korkuyorum!rüyalarıma giriyor!!lRimi Rimi Ley , Gülseren , trt , yarışma , Eurovision....
    Üye
    erdyy
    Tarih
    19 Mayıs 2005 00:00
  • butun avrupa bize kıçıyla gülecek
    Üye
    salmonella
    Tarih
    19 Mayıs 2005 00:00
  • hey allam sen bana sabır wer.. artık o gece sinirden koltuğu felan dişlerim heralde ya... hatun bööyle olanca karizmasıyla saçlarını savuraraktan darbuka çalmıyor mu dayanamıyorum ya... bi de rimi rimi ley yani bu ne ki? hadi kadın bize ayak üstü küfür ediyorsa?
    gülserenn rimi rimi ley yani!!!

    rezil olcaz rezil!!!
    Üye
    evanescence_f
    Tarih
    19 Mayıs 2005 00:00
  • iğrenç çok kötü olucak bu akşam rezil olcaz tüm dünyaya hala utanmadan bu kadın nasıl çıkıyo yarışmaya defolsun gitsin Türkiye bu kadar düştümü yaa.....
    Üye
    GirLontheMooN
    Tarih
    19 Mayıs 2005 00:00
  • Hayatında müzikle ilgilenmemis bi kisiyi secen insanların bu sarkısı rezalet bayanla iliskisi oldugunu dusunmeden edemiyorum...Nasıl olurda hala 'Yemin ettim ilk bese girmek icin cok calıstım' diebiliyor..Ajdar'ın o akıllara durgunluk veren sesinin Turkiye icin rimi rimi leyden daha hayırlı oldugunu dusunuyorum...

    Ne Demisler: .rospunun Yemini .arrağı Görene Kadarmış....
    Üye
    Adnan Kantarcı
    Tarih
    19 Mayıs 2005 00:00
  • Tam da nihayet bazı şeyler değişiyor dediğimiz anda 20 yıl birden geriye gidiyoruz. Üstelik Türkiye'de rock ve altrenative adına yıllardır emek veren az ama özverili müzisyenlerin/grupların kitlelere (ve mainstream olmaya) ilk defa bu kadar yaklaşmayı başardıkları bir zamanda.

    Gerek müzikal gerekse koreografik anlamda 'From hero to zero' olacağız bu yıl...

    Bu parçayı hazırlayanlara; ama daha ziyade seçenlere ve destekleyenlere yazıklar olsun.
    Üye
    Rincewind
    Tarih
    19 Mayıs 2005 00:00
  • Daha önce de yazdım, yine yazıyorum. Bu parçayla bizi temsil etmek isteyenler, bizi rezil etmek isteyen vatan hainleridir. Biz hiçbir konuda iyi olmayalım mı yani? Amaçları buysa eğer ulaştılar, tebrik ederiz. Yarışmada da başarılar dilemek isterdim ama nasıl olsa başarılı olamayacaklar, dünyayı bize güldürdükleriyle kalacaklar. Yaptıkları iş müzik değil, soytarılık...
    Üye
    celiker20
    Tarih
    19 Mayıs 2005 00:00
  • çok kötü dans berbat sarki igrenç gülseren felaket...simdiden gecmis olsun
    Üye
    v_merve
    Tarih
    19 Mayıs 2005 00:00
  • iğrennnnnnnnnnnnnnnnç tek kelimeyle!bu kadarıda fazla!eurovisionda bu güzel iki yılın ardından b-ok gibi bir yıl olucak Türkiye adına!şaman gibi allahın özentisi bir grubu peşine takmış bu kadını öncelikle bu lanet şarkıyı allaha havale ediyorum !KAHROLSUN RİMİ RİMİ LEY!
    Üye
    uRiC-aN
    Tarih
    18 Mayıs 2005 00:00
  • bu nasıl bir düşüştür allahım.. 80li yıllara geri mi dönüyoruz!
    Üye
    nazmiyyeaah
    Tarih
    18 Mayıs 2005 00:00
  • neyin tartışmasını yapıyoruz ya gülsereni hala savunan var mı?
    Üye
    mustyy
    Tarih
    18 Mayıs 2005 00:00
  • mucize bekleyin.
    Üye
    cyn
    Tarih
    18 Mayıs 2005 00:00
  • :''''((((((( rezil olacazzzzzzzzzzzzzzz :'''((((((((((((
    Üye
    TüpBebek
    Tarih
    18 Mayıs 2005 00:00
  • GRJ'dan konuyla ilgili çıkan sesi izlemek için buraya bu sese katılmak için buraya tıklayın!
    Üye
    GaRaJ Bekçisi
    Tarih
    18 Mayıs 2005 00:00
  • noluyo yaaa..sertab erener den ve onca güzel şarkımızdan sonra bu saçmalık da neyin nesi...
    Üye
    birderdimvar86
    Tarih
    17 Mayıs 2005 00:00
  • Arkadaşlar burdaki yorumları görünce üzüldüm.TuAnNa akdaşa katılıyorum.bu kadar insan var garajda sanki herkez rimi rimi leyi destekliyor...???
    Üye
    İm_MoRTaL
    Tarih
    15 Mayıs 2005 00:00
  • Hehehehe ya gördünüz mü birde "Rimi Rimi Ley" Gülseren'e klip çekmişler.Direk Sertabın ve Ruslananın Eurovision daki fermansını akıp bir klip oluşturmuşlar tam aynısı olmasada bunlara benzer birşey yapmışlar.
    Ya herkese rezil olcaz.
    Üye
    rasmus17
    Tarih
    14 Mayıs 2005 00:00
  • ya arkadaslar 19 mayısta yarıfınal var ve bu koskoca garaj sıtesınden cıkan ses bukadar mı? yazık bıze kac zamandır yazan bıle yok eeeee bız bıle boyle davranırsak TURKIYEYI DE GULSEREN TEMSILEDER...........
    Üye
    TuAnNa
    Tarih
    14 Mayıs 2005 00:00
  • Türkiye'nin temsil edileceği parça seçildiğinde yapılan bir imza kampanyasında, büyük bir katılımla bu şarkıya ve bu şarkının ülkemiz müzisyenlerini, müzikseverlerini Eurovision Şarkı Yarışmasında temsil etmesine karşı bir sonuç çıkmıştır.

    Alttaki linke tıklayarak bu kampanyaya katılan GaRaJ üyelerinin tam listesine ulaşabilirsiniz.
    http://www.garaj.org/rimirimiley.php

    Kampanyaya halen katılabilirsiniz. Bunun için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.
    http://www.garaj.org/promo.php?id=euro_protest
    Üye
    GaRaJ Bekçisi
    Tarih
    10 Mayıs 2005 00:00
Toplam 113 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler