Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Eurovision'u Yunanistan'dan Helena Paparizou Kazandı

23 Mayıs 2005 00:00

Eurovision Şarkı Yarışması finallerini Yunanistan adına yarışan Helena Paparizou 230 puan alarak kazandı. Tüm sonuçlara buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Türkiye'yi Gülseren'in Rimi Rimi Ley isimli parçayla temsil edildiği yarışmada, 92 puan alarak 13. olabildik. Gelecek sene ülkemiz bu başarısızlık yüzünden yarı finallere katılmak zorunda kaldı.

Yorumlar

  • herhalde onlar kazanıcaktı.bizim şarkıya baksanıza rimi rimi ley allah aşkına şarkı harbiden bok gibi.
    bir onların şarkısına bakın birde bizim.inşallah bu sene sertab bizi birinciliğe götürcek.ama şarkı türkçe olsa iyi olur çünkü türkiyeyi temsil edicek.
    Üye
    ezqi__e
    Tarih
    22 Ekim 2005 00:00
  • zaten bu rimi rimi leyi seçmeleri baştan hataydı..adı bile anlamsız..rimi rimi leymiş..ne demekse..ama yunanistan haketti kazandı..gerçi çok daha güzel şarkılar vardı ama (macaristan vs..) yunan müziğide süper zaten..aşağıda bi arkadaşın ermeni ve yunanlara söylediklerini gördüm bu çok yanlış..adamlar haketti kazandı..ayrıca bende yunan asıllı bi türküm ve onun şarkı yarışmasıyla ırkçılığı karıştırmasını anlayamadım..herneyse yinede hakedip kazandı
    Üye
    skater girl
    Tarih
    15 Haziran 2005 00:00
  • zdob si zdub---bunica bate toba<moldova>
    Üye
    begüm
    Tarih
    4 Haziran 2005 00:00
  • bu kafayla seneye de TıRT'ız arkadaşlar boşverin naparlarsa yapsınlar!!!!
    Üye
    scorpion26
    Tarih
    3 Haziran 2005 00:00
  • O değil de Helena taş ya. bir de bu yarışma kafaya takılacak bir yarışma değil bence çok saçma ve gereksiz buluyorum ayrıca ordaki şarkıların çoğunu sonuna kadar dinleyemiyorum sıkılıyorum. ha yunanistan birinci olmuş ha biz ne fark eder yıllardır ne fransa nede ingiltere birinci olmuş.
    Üye
    slmmert
    Tarih
    25 Mayıs 2005 00:00
  • İĞRENÇTİİİİK !!!!!!!!!!!!
    Üye
    efeconi
    Tarih
    25 Mayıs 2005 00:00
  • kazandıktan sonra bizim ekibe kaba bir el hareketi çekmişler. !!!
    Üye
    Single_FACTOR
    Tarih
    25 Mayıs 2005 00:00
  • yunanlar,ermeniler!Nefret ediyorum sizden pislik herifler!
    Üye
    Orion_013
    Tarih
    25 Mayıs 2005 00:00
  • rimi rimi ley'i yapan adam bu şarkıdan bi b.k olmaz demiş. biliyomuydunuz? ben yeni duydum. hiç şaşırmadım. ayaküstü yapmıştır büyük ihtimalle..:))
    Üye
    martini
    Tarih
    25 Mayıs 2005 00:00
  • o değil de hatun çok güzeldi ya
    Üye
    Metal milita
    Tarih
    25 Mayıs 2005 00:00
  • insanlar bıktı artık ingiltere,almanya,fransa sömürüsünden çok iyi olsa bile kimse oy falan vermez.tabi herkez komşusunu kayırıyo ....ama çok kötü bir yarışmaydı bence yunanlılar da o kadar dandik parçanın içinden sıyrılmayı başardılar.ama 2, olan tombul bayan bi harikaydı.
    Üye
    tamerbas
    Tarih
    25 Mayıs 2005 00:00
  • yok yaa.. onlar da epey ipliyor.. evvelki senelerde (galiba 1996ydı) ertesi günü yarışma haberinin fransada le monde gazetesinin ön sayfasında çıktığını hatırlıyorum.. bu türklerin kendini avutması için uydurulmuş en büyük geyiktir. ingiltere stingle katılmaz çünkü büyük ihtimal sting katılmak istemez:) adam zaten kendini ispatlamış. adamlar yeni yeteneklere fırsat veriyor. dikkat edilirse ingiltere sting ile katılmadığı gibi; fransa enrico macias ile, italya pavorotti ile, almanya alphaville ile ve rusya da kızıl ordu korosu ile katılmıyo:) bu yüzden de; ABBA gibi, AL Bano&Romina Power gibi grupları eurovision şarkı yarışmasıyla ilk defa dünyaya duyurma şansı yaratıp, hiç tanınmayan bu gruplara biranda dünya çapında üne kavuşma fırsatı verebiliyorlar. aslında onlar için önemli bile sayılır diyebiliriz. ne ilginç değil mi?
    Üye
    Synthesizercı
    Tarih
    25 Mayıs 2005 00:00
  • Ya iyi güzel de hiç bi adamakıllı avrupa ülkesinde iplenmiyo ki bu yarışma! Bizse her sene milli mesele haline getiriyoruz! Çok komik ya adamlar bu dandirik yarışmaya en fazla bizim kasdav 'a verdiğimiz önemi veriyorlar yani... Hiç düşündünüz mü, neden İngiltere 'den Sting falan katılmıyo bu yarışmaya?
    Üye
    İris
    Tarih
    25 Mayıs 2005 00:00
  • seneye ben gidicem o en iyisi :D
    Üye
    grim_reaper
    Tarih
    25 Mayıs 2005 00:00
  • Tek kelimeyle "iğrençtik"... O kadını kim gaza verdiyse onu suçlamak lazım!!! Yunanistanın şarkısı gerçekten hoştu ama bana kalırsa (bir glam rock dinleyicisi olarak) bu sene Norveç'in Wig Wam adlı grubu birinci olmalıydı... Bence en güzel şarkı oydu ve şarkıda mükemmel bir ruh vardı, gerçekten yazık oldu... Ayrıca büyük bi WIG WAM FANIYIM!!! Herkese tavsiye ederim ;)

    Stikky (Dr. Gypsy)
    Üye
    Stikky Fikk
    Tarih
    24 Mayıs 2005 00:00
  • arkadaşlar TRT T I RT olmuş daha iyisini beklemeyin
    Üye
    P_E_N_A
    Tarih
    24 Mayıs 2005 00:00
  • YANİ UMARIM KATILABİLİRİZZZ!!! :D
    Üye
    Elerki
    Tarih
    24 Mayıs 2005 00:00
  • Arkadaşlar Norveç'i beğendiniz mi? BENCE MUHTEŞEMDİ!! Formata uymasa da oldukça kaliteliydi.Herif sesini iyi kullanıyor!Ama tipler için bir şey diyemeyecegim!!! :D
    Yunanistan'dan daha çok birinciliği hak eden ülkelerin olduğuna inaniyorum!
    Bu seneki Eurovision bence ilk kez bu kadar kaliteli sesin bir araya geldiği bir Eurovision oldu bence.Danimarka,İsveç,Norveç,İsrail,İsviçre,Malta ve çoook eğlenceli şarkilariyla Moldovya...bence oldukça iyiydiler!Letonya da şarki sözleri ve ikili vokalleri bakimindan oldukça iyiydi bence!
    TÜRKIYE'nin şarkisini onaylayanlar sadece o şarkiyi seçen trt jürileriydi sanırım çünkü rimi rimi ley'i beğenen bir kişiye dahi rastlamadim!!!Neyse geçmiş olsun artık seneye adam akıllı bir parça ve adam akıllı bir grupla katılabiliriz!!!
    Üye
    Elerki
    Tarih
    24 Mayıs 2005 00:00
  • aslında kurban katılsa kesin birinci yaparlardı ama trt de iş yok ki kardeşim koymuşlar elin kanca burunlusunu yok rimi rimi ley limi falan filan kurban gidicekdi ama ahhhhhhhh ahhhhhhh sakalımız yok ki dinletelim
    Üye
    fatrix
    Tarih
    24 Mayıs 2005 00:00
  • Nil de gidebilir o kıyafetlerine bayılıyorum ya.Sahne şovu olarak aslında garip olacak ama Mercan dedeyi seyredenler bilir Mira adında bir semazen var süper bir şov yapıyor,eteklerine ışık falan koymuş o da olabilir mesela.
    Üye
    Corvus84
    Tarih
    24 Mayıs 2005 00:00
  • seneye mezarkabul katılsın.
    Üye
    kickyourazz
    Tarih
    24 Mayıs 2005 00:00
  • bence yunanistanın şarkısı hiçte yarışmaya uyan bir şarkı değil ayrıca bu sene alışılmışın dışında gençlere hitap eden şarkılar oluşturulmuş ben baya sevdim bizim ülke ve bi kaç ülke dışında iyi genel olarak.bu arada gülseren'in şarkının ortasında yaptığı yersiz bağırmalar çok iğrençti...
    Üye
    melisss
    Tarih
    24 Mayıs 2005 00:00
  • rimi rimi ley ley rimi ley ha ha ha ha ha :)şarkıdan çok ha ha ha duydum:)o nasıl bağırmaktı öyle oldukça sıradandı.delirmiş bu kadın olmayan ününe güvenmiş çok yazık ertık sen bitmişliğin ifadesi küçük bir noktasın.:)bence özlem tekin paklar bizi onun karizması yeter dünyaya aslanım be.özlem seni çok seviyorum bitanem
    Üye
    song
    Tarih
    24 Mayıs 2005 00:00
  • harbiden su an için bizi kurtarabilecek tek isim şebnem ferah. ve bence sene o katılmazsa bitmiştir olay. nasıl sertap demir demirkan işbirliğiyle aldıysa şebnem ferahta bi iskender paydaş çalışmasıyla alabilir birinciliği. tabi
    trt yine b.kluk yapmazsa
    Üye
    mrs_devil
    Tarih
    24 Mayıs 2005 00:00
  • klasik bi trt başarısı yoruma bile gerek yok aslında! yok kültürümüz yok dilimiz derken alın size başarı..:P yazık gerçekten çok yazık gelecek yıl da bi pavyon şarkıcısı yollasınlar tam olsun....belli mi olur arebesk iyi gider belki diğer ülkelere...:P
    Üye
    mustyy
    Tarih
    24 Mayıs 2005 00:00
  • ben yunanlıların parçasını ilk dinlediğimde .... "aha bu parça çok tanıdık" falan oldum :P .... bilirsiniz sanırım , bir zamanların "avaremu" parçası vardı ... şarkıyı bir kez daha dinlerseniz aklınızda olsun ... birbirine çok benziyo ... yani baştan aşağı değil ama çoğu kısmı benziyo ... :) valla yasık bize ... gittik o kıytırık parçayı yarışmaya soktuk ... valla helal olsun bize .. ilk dinlediğimdede bunlar dalga geçiyo falan olmuştum :) ... harbiden yazık bize ... :( ... bence ünlü birilerinin katılmasına gerek yok ... ama sağlam birilerinin katılmasına ihtiyaç var ... limi limi lay lay lom cart curt ... bune yaaaa ..... yazık bize yazık .. bizi tamsil eden parçaya bak ..................... !!!!!!!!!
    Üye
    BulutsuzYagmuR
    Tarih
    24 Mayıs 2005 00:00
  • rimi rimi ley ley hoho hey hey... noldu yavruz gülseren aldınmı boyunun ah pardon göbeğinin ölçüsünü :)
    Üye
    fidelio
    Tarih
    24 Mayıs 2005 00:00
  • yav anlayamıyorum ben bu trt yi bile bile lades diyorlar sonrada basarısız olunca ortadan kayboluyorlar yerden bitme nez cıksa bile ılk 10 a girerdi!... seneye petek dincozü çıkarırlarsa hiç sasırmam
    Üye
    ZEPHYR85
    Tarih
    24 Mayıs 2005 00:00
  • YAZIK bunu yapanlar türk hayinidir...
    Üye
    CloSeD_
    Tarih
    24 Mayıs 2005 00:00
  • sonuçta beatles,rolling stones,led zeppelin gibi devlerin ülkesi ingiltere kaç yıldır sonlarda gezıyo.Biz bı kere bırıncı olduk ertesı sene çok iddalı bı sarkıyla katıldık ama dorduncu olabıldık.bu sene bız yok turkce olsun yok ingilizce olsun dıye tartışa duralım yunanlılar bızım kulturumuzu çalıp bırıncı oldular ve hala onüçünculugumuz tartısılıyo ustelik turkıyeden onıkı tam puan alıyolar(bıze bır puan bıle vermedıler) DAHA NE OLACAKTA BU MİLLET UYANACAK? illa ülkemızı işgalmı etmeye başlamaları lazım korkuyorum yakında boyle bışey olursa kımse kılını bıle kıpırdatmıyacak artık uyanalım bıtırıyolar kulturumuzu sahıp çıkalım.
    Üye
    beatlemania_c
    Tarih
    24 Mayıs 2005 00:00
  • Bana kalırsa mor ve ötesi,kurban, şebnem ferah (ki gönlüm kurbandan yanadır) hangisi katılacak olursa olsun mutlaka ingilizce bir parçayla katılmalı.Tamam sahne ve müzik de önemli ama sözler de bunu tamamlayan bir etkendir, İngilizcenin de evrensel bir dil olduğunu varsayarak İngilizce bi parçayla daha iyi bi derece alma ihtimalimizin ne kadar yüksek olduğunu görebiliriz.
    Üye
    ThErİoN
    Tarih
    24 Mayıs 2005 00:00
  • ne eurovision bi b.ka benziyor ne de gülserenenin şovu ve şarkısı,bi de dikkat ettinizmi lan gülseren vampirimsi gibi bişi TRT dekileri ısırıp kendini çıkarmış olmasın eurovisiona, böyle mal organizasyona böyle mal yorum eheheh
    Üye
    P_E_N_A
    Tarih
    24 Mayıs 2005 00:00
  • yani bu sarkıyla iyi aldık...ben sonuncu olsak sükür diyodum...ama 13. olmak için bile berbat bir sarkı!bir de demiyolar mı..gülseren sarkıyı en iyi sekilde seslendirdi diye (!) haberlerde..gazetede..ve baska yerlerde.....kimse neden kabul edemiyor biz bu işi beceremiyoruz....oraya bana kalsa ne tarık mengüçü hepsi yi çıkarırdım daha iyi puann alırdık ya da ceza..ismail yk...:P
    ama seneye daha iyi bir sey olur diye umut ediyorum!umarımmm
    Üye
    sputnik_771
    Tarih
    24 Mayıs 2005 00:00
  • sonuç beni pek şaşırtmadı yani!Şarkıyı ilk dinlediğimde,Gülseren'i ilk dinlediğimde anlamıştım böyle olacağını.Tut gülseren'i vur limi limi ley'e:))
    Üye
    atalay
    Tarih
    24 Mayıs 2005 00:00
  • manga katılsn seneyede
    Üye
    melisfb15
    Tarih
    24 Mayıs 2005 00:00
  • gerçek şu ki ne mor ve ötesi nede kurban gitse eurovisionda birinciliği alamaz yanlış anlaşılmasın iki grubuda çok severim ve çok iyi dinleyicisiyim.yarşmada şarkı değil görsel şovlar kazanıyo.tamam burak bateriyle yıkar ama insanlar ne kadar anlar veya kerem gitarını konuşturur ama bunu bakmıyolar işte...sahne şovu herşey...seneye asenayı mı yollasak ne:))))))))
    Üye
    ilknur
    Tarih
    24 Mayıs 2005 00:00
  • arkadaşlar unuttum biz böyle diyoruz seneye bu gitsin seneye şu gitsin falan diye ama nereye kadar kim duycak trt'mi¿hem duysa da çok takıcak bitarafına eminim. at gözlüğü takmış gibi kendi bilgiğini okuyo. ama biz yinede susmayalım çünkü geçen yıldaki gibi susarsak busefer trt korosunu falan gönderir buda ize kapak olur!!
    Üye
    UnfUg-jUgeND
    Tarih
    24 Mayıs 2005 00:00
  • ıyh!!o gece yerin dibine girdim resmen. kadın resmen bi tarafına basılıyomuş gibi bağırdı çığırdı napıyo bu diye bakakaldım. bence bu 13.lüğü yabancılar bizim dili anlamıyolar öyle limilimi gitti işte bişey zannettiler heralde birde yurt dışındaki türklerden umut bekliyorlar. valla ben yurt dışında olsam böyle gutbetçi falan oy moy atmazdım aaa! türküm diye beyenmediğim şarkıyı niye destekliyim. arkadaşlar acaba bu trtnin aklı başına gelmişmidir yoxa onlarda bu 13.likten memnunlar da seneye yine türkçe bi şarkıyla tiksinç bir başka biriyle bizi rezil mi etçekler ama neyse nasılsa yarıfinalden çıkamıcaz o da iyi.:(
    Üye
    UnfUg-jUgeND
    Tarih
    24 Mayıs 2005 00:00
  • bence seneye katılmayalım.. sonra da katılmayalım... ne gerek var.. zaten avrupa yarışması.. böyle ortadoğu yarışmalarına falan katılalım.. bu zihniyetle birinci oluruz işte.. ya da sırf birinci olmak için kendi eurasiavision yarışmamızı yapalım.. her sene birinci seçelim kendimizi.. başka türlü bu kafayla mümkün değil arkadaşlar...
    Üye
    Synthesizercı
    Tarih
    24 Mayıs 2005 00:00
  • Ben pek bişey anlamadım gülserenin sölediği şarkıdan ya.kadın bağırdı çağırdı gitti.bi de dalga geçer gibi saçlarını savura savura yarım dakikacık darbuka çalıomuş gibi yaptı.ne diyim kendine güvenmeyen biri bunu yapamazdı zaten!
    Üye
    YeşŞill
    Tarih
    23 Mayıs 2005 00:00
  • bence kesinlikle Tarık Mengüç katılmalı seneye.
    Kesin ilk 3'e gireriz!:)
    Üye
    necrosamash
    Tarih
    23 Mayıs 2005 00:00
  • ne bekliyodunuz ki biz mi alcaktık yani....
    Üye
    gone with the
    Tarih
    23 Mayıs 2005 00:00
  • ulan hadi sözleride türkçe yazdınız şarkıda berbat bari dahada bokunu çıkarıp "müptela olmak" fiilini koymayın 13. olmak bu kadına çok bile yatsın kalksın dua etsin
    rimi rimi leyden daha az puan alan ülkeler bence eurovisiondan çekilmeli rimi rimi ley bundan sonra bir kriter olarak kullanılmalı, altında kalan ülkeler kınanmalı ve eurovisiondan atılmalı
    Yunanistanı ve Helena Paparizou'yu kutlarım
    Üye
    zip pokran
    Tarih
    23 Mayıs 2005 00:00
  • bu nasıl birşey ya kadın utanmadan seneye tekrar giderim dio
    sie ordan
    Üye
    DarkTeam
    Tarih
    23 Mayıs 2005 00:00
  • izlemeye utndım diyorum başka bişey demiyorum ya... ama duyduuma göre bu yunanlı bariz "avare"nin muziini araklamış diyorlar...
    ne kadar dooru bilemem dinlemeden...
    ama şu gülsereni toplaanıp dövelim, boğalım, linç ederim derim ben!!!!
    Üye
    fallen-angel
    Tarih
    23 Mayıs 2005 00:00
  • arkadaşlar az önce haberlerde yüzsüzlüğün son noktasına tanık oldum o ismini bile telafuz etmek istemediğim kadın seneye çağırırlarsa yine giderim dedi ayrıca ona göre bu sonuç başarısız değilmiş ülkemiz adına katılan yarışmacılar içinde en iyilerden biri olduğunu iddia etti bi insan hiç başarı yaşamayınca böyle sözleri rahat rahat söylüyo inşallah trt bunu ciddiye alıp seneye yine yollamaya kalkmaz
    Üye
    Bu_RocK
    Tarih
    23 Mayıs 2005 00:00
  • türkiye nin en iyi grubu olarak pentagram katılsın..tabi bu durumda ingiltere iron maiden la almanya da blind guardian la katılabilir..hmm..tehlikeli bi olay :))
    Üye
    baranthalas
    Tarih
    23 Mayıs 2005 00:00
  • ne kurbanı ya... görmüyormusunuz sertab erener,ruslana gibi sahne performansları kazanıyor...mesela kesinlikle şebnem ferah,hande yener felan katılmalı..kurban diyorsunuz ama athena girdide ne oldu...
    Üye
    zanzekgirl
    Tarih
    23 Mayıs 2005 00:00
  • ya anlamıyorum.müziği yarıştırmanın bir mantığı var mı.bana göre ordaki şarkılar beş para tmez ama insanlar buna birde oy veriyorlar.yani zevkleri yarıştırmak gibi bişe.bu olay o kadar cidiye alımamalı bence.eğlencelik olmaktan öteye gitmemeli.

    nacizane fikrimdir.
    Üye
    crime
    Tarih
    23 Mayıs 2005 00:00
  • abi mor ve öteside iyi fikir ama kurban olmaz bilyosunuz onlar1n biraz ciddiyetsiz bir tavr1 var mor ve ötesi ya da sebnem ferah gönül isterki duman gitsin ama nerdeee...
    Üye
    halimiz duman
    Tarih
    23 Mayıs 2005 00:00
  • norveç :(
    Üye
    baranthalas
    Tarih
    23 Mayıs 2005 00:00
  • Mor ve Ötesi veya Kurban gitsin derim ben ...
    Hatta beraber gitsinler heheheh :D
    Üye
    likablegirl
    Tarih
    23 Mayıs 2005 00:00
  • seneye sizbizimçekostavakyalaştıramadıklarımızdanmısınız adlı tekerleme ile katılacaz...

    valla ei puan toplarız...
    Üye
    Kanpp
    Tarih
    23 Mayıs 2005 00:00
  • ya ben ööööle türkleri kötülemeyi filan sevmem ama yani en kötü ses deseler o gülseren bir numara olurdu. ya ben hayatımda bu kadar kötü bi ses dinlemedim. o neydi öyle yaa.
    bence de şebnem çok manyak bi hatundur benim için bir numaradır filan ama yani sonuçta şebnem tarzında bi parçanın da birincilik alabilceini ben sanmıyorum açıkçası. gönül ister ki birinci olsun ama yani zor.
    kurban gitse bence hem de şöyle eğlenceli konserlerinde çalıdıkları gibi bi parçayla işte o zaman olur derim.
    hadi hayırlısı daha bi sene var bakalım artık trt deki adamların beyin hacmini anca bu sene aldıkları dereceden ne kadar ders çıkardıklarına bakarak anlıcaz
    Üye
    kittiekfl
    Tarih
    23 Mayıs 2005 00:00
  • geçmiş olsun arkadaşlar!!cümlemize!..bedava rezil ettik kendimizi...devamını dilemeyiz!!..>:[=
    Üye
    meltimm
    Tarih
    23 Mayıs 2005 00:00
  • yaaa arkadaşlar şaka bir yana ben hatuna deli oldum...hayatımda bir yunanlıya aşık olabileceğimi düşünmezdim.allahım o neydi öyle...hem avarehum şarkısını almışlar birde yetmiyormuş gibi horon teptiler...nasıl bir iştir bu yaaa
    Üye
    jiji paşa
    Tarih
    23 Mayıs 2005 00:00
  • Ya illa kaliteli müzik ve türk ezgisi mi arıyosunuz?,. (kabul Şebnem de fena olmaz ama ezgi olayını bozuyo biraz) ben Pentagram derim...
    Üye
    Nightwish
    Tarih
    23 Mayıs 2005 00:00
  • rimi miri loyyyyy
    Üye
    Synthesizercı
    Tarih
    23 Mayıs 2005 00:00
  • yok yok biz bu kafalarla bırakın eurovisionu hiç bi yere gidemiycz nedir yarabbim rimi rimi liley her neyse biz anlamıyoruz bir de gavurlar mı anliiicak yani bırakın böyle işleri açın gençlerin önünü bir de gavurlara özenti var derler onlarda güzel şeyler çıkarsın da türk olduuumuzla gurur duyalım bak bak dimi yani ????
    Üye
    reddevil_
    Tarih
    23 Mayıs 2005 00:00
  • bu gülseren denen insan mir magazin programında kendisinden o kadar emindi ki ben şaşırdım "ben mi müzikten anlamıyorum acaba" der duruma geldim. bu insan neyine güveniyor bu kadar. ama sonunda ben galip geldim :) bence 13. olmak bile bir başarıdır. 14. olmak ta vardı (ya da 1.allah korusun) bu arada cnn de izleyen bir arkadaşım bahsetti ne kadar doğru bilemem ama olası dır cnn muhabiri " aman allahım sonunda bitti" demiş :) yazık & komik
    Üye
    Tebbitbreath
    Tarih
    23 Mayıs 2005 00:00
  • bizim 13.ci olmamıza cok sasrdm dusundugumden daha iyi yaptık bence o sarkıyla 13.cü olmak mucize
    Üye
    deathangel
    Tarih
    23 Mayıs 2005 00:00
  • Aslında Moldova bayaa iyiydi....
    Bilmem siz ne düşünürsünüz...
    Üye
    System666
    Tarih
    23 Mayıs 2005 00:00
  • Hatun Birinciliği Horon Teperek Aldı Bizim halk müziğimizden esintiler vardı yunanistan 1. oldu.
    Hintli gibi çıktık Rimi ley ne kardeşim.
    ingilizce etkiliyo bu arada bu aşikar.
    Hayır Basbas bağırdı televizyonlar, müzik otoriteleri hiç mi sallamadınız. Olacağı Buydu
    Üye
    Trassmouss
    Tarih
    23 Mayıs 2005 00:00
  • bence katılmasın türkiye.
    hiç işim olmaz yürovizyonlan
    Üye
    MoonLigth
    Tarih
    23 Mayıs 2005 00:00
  • Bu bile büyük başarı arkadaşlar sevinelim lütfen!! seneye yarı final olayı da muhteşem oldu dimi!!Umarım terete alını başına devşirir de adam gibi birisi gider ülkemizi temsil etmeye!!
    Üye
    scorpion26
    Tarih
    23 Mayıs 2005 00:00
  • seneye kimin gidiceğine şimdiden karar vermeye gerek yok ama şarkının ingilizce olmasını şimdiden ayarlamalıyız.biz ing. şarkı söyledik(şarkımızda bundan kaç kat güzeldi) ve birinci olduk,bu seneye yine birinci şarkı ingilizce...bence birde bu seneki şarkıları inceleyip şarkının türüne karar verilmeli,mesela şarkı nu metal felan olursa pek ilgi çekiceni sanmam...
    Üye
    leefanı
    Tarih
    23 Mayıs 2005 00:00
  • bence seneye ŞEBLEM gitmeli kesinlikleee ...
    Üye
    OJE_MOR
    Tarih
    23 Mayıs 2005 00:00
  • kurban gitmeli kesinlikle, soyle anadolu motifleri olan bir sark1y1 calmal1lar sert sert.
    Üye
    yokomachi
    Tarih
    23 Mayıs 2005 00:00
  • gülseren manyaaa hintli gibi çıktı salahh zaten iğrençsin şarkınla görüntünle birde hintli gibi çıkmış rezil:D Bence Türkiye yi Hindistan sanmışlardır:DD anlayamamışlardır bi karışıklık olmuşturda ondan oy vermişlerdir:DDDD
    evet şebnem çıksında büyülesin herkezi :D
    Üye
    TüpBebek
    Tarih
    23 Mayıs 2005 00:00
  • arkadaşlar maltanın parçası bence iğrençti ama ikinci oldu. zaten müzik değil ki aradıkları. herkes komşusuna ya da sevdiği ülkeye oy veriyor. birkaç sene önce ali babanın çiftliği gibi bir parça ile avusturya ikinci oldu. müzik etkilemiyor demiyorum ama fazla da birşey ifade etmiyor. örneğin inglterenin parçası daha orjinaldi maltaya göre ama sıralamaya bakın... yani müzik adına bence çok ta bir anlamı olmayan bir yarışmaydı. geçmiş olsun hepimize. yine de bir heyecan işte!
    Üye
    mirror
    Tarih
    23 Mayıs 2005 00:00
  • Manga diyen arkadaş herhalde dalga geçiyordu... Neyse ciddiye almaya korktum bu fikri çünkü :)

    Şebnem olabilir belki ama Eurovision'da rock tabanlı parçalar tutmuyo her zaman gördüğümüz gibi. Eurovision'un işi pop. Bu da artık bu kadar zenginleşen müzik piyasasında tek bir dalda yapılan ve uluslararası kabul edilen bir yarışmanın geçerliliğini ya da güvenilirliğini bozuyor bence.

    Türkçesiyle: Eurovision bo.umu yesin
    Gavurcasıyla: Eurovision sucks


    :)
    Üye
    Ktulu
    Tarih
    23 Mayıs 2005 00:00
  • evet abi aynen katılıyorum bencede şebo gitsin
    tüm dünyada rock yıllardır yükselmiş yerine oturmuş ve hala tırmanıyo ama hala bizim ülkemizde anormal gibi karşılanıyo şebo gitsin ya
    sahneyse sahne ses se ses kaliteli müzikse o da var daha ne kurcalıyolar yaaa
    Üye
    satyricon666
    Tarih
    23 Mayıs 2005 00:00
  • Kurban bencede en iyi fikir.. çok profesyonel müzisyenler öncelikle, ve şöyle birşeyde var, ben sertab erenerin 1.liğindense athenanın 3.lüğünü tercih ederim.. 3.lükte olsa prestij sağladı çünkü bence.. türkiyeyi geri kafalı köylü insanlar tribinden kurtarmak adına iyi bi girişimdi.. sonuçta türkiyede bu müziklerin yapılmadığını düşünen bi çok insan var (iranda ırakta punk rock yapıldığını düşünen varmı? onlarda bizi aynı kefeye koyuyor) bu kanıyı yenmek adına benim tercihim kurbandır ve ilk 5 garanti bence.. (en az)
    Üye
    imsomniac
    Tarih
    23 Mayıs 2005 00:00
  • Ya herkes bu kadar kesin kurban ve şebnem diyorken neden bu herifler takmıyorlar halkı dinlemiyorlar anlamıyorum.geçen sene de arkadaşlarla tartışırken herkesin hemfikir olduğuna tanık oldum,herkes şebnem diyor.Bence de.Hatunun sesi de şarkıları da süper ama trtye kalsa korolarını yollayacak:)ya duyun sesimizi demiyorum,duymamazlıktan gelmeyin diyorum!!
    Üye
    Corvus84
    Tarih
    23 Mayıs 2005 00:00
  • türkler müzikten anlamıyo beceriksiz toplum euro visionda boktan ülkelerin taraf tuttuğu salak bi yarışma
    Üye
    BillieJoe
    Tarih
    23 Mayıs 2005 00:00
  • ehuehe.isin komigi yarismadan 1-2 ay önce ilk dört kesin falan diyorlardi(gülseren ve tayfasi). ülkece ayaklandik,herkes bu ne ya dedi ,kimse takmadi. 3-5 degisiklik yaptilar çiktilar. sonuç ne, kocaman bir 13. lük. tebrikler trt . sebnem gitsin ,avrupa türk görsün.
    Üye
    tom696
    Tarih
    23 Mayıs 2005 00:00
  • manga da olabilir ...
    Üye
    azeysoydan
    Tarih
    23 Mayıs 2005 00:00
  • Avarehum :)
    Üye
    orange_shadow
    Tarih
    23 Mayıs 2005 00:00
  • Bu saatten sonra yapılcak tek bi şey var seneye iyi birini yollamak ingilizce şarkı bence o kadar önemli değil önemli olan kalteli 1 müzik seneye bizi finale çıkartıp finalde de derece yapabilecek 2 isim var bence bunlar da ya şebnem ferah ya da kurban
    Üye
    Bu_RocK
    Tarih
    23 Mayıs 2005 00:00
Toplam 79 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler