Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Rock'n Coke :: İstanbul

3 Temmuz 2003 00:00

6 - 7 Eylül 2003 tarihlerinde, Pozitif ve İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı tarafından düzenlenecek olan açık hava festivali için geri sayım başladı. Aşağıda şimdilik belli olan detaylar ve festivalin internet sitesinden bir alıntı bulacaksınız.


Bilet Fiyatları

14 Temmuz - 9 Ağustos: 30MTL(günlük) 45MTL(2 günlük)
10 Ağustos - 5 Eylül: 35MTL(günlük) 55MTL(2 günlük)
Kapıdan: 40MTL(günlük) 65MTL(2 günlük)
Kamp Alanı Bileti kişi başı: 3MTL
(Bilet sayısı 5.000 ile sınırlıdır)
Biletler için: biletix.com


Gruplar

Festivalde sahne alacak gruplardan şimdilik belli olanları:

Pet Shop Boys :: (RnC)
The Cardigans :: (RnC)
Hooverphonic :: (RnC)
M.F.Ö. :: (RnC)
Nil Karaibrahimgil :: (RnC)
Athena & Mercan Dede
Felix Da Housecat :: (RnC)
Phil Hartnol (Orbital)
David Holmes :: (RnC)

Web :: Rock'n Coke

6-7 Eylül 2003 tarihlerinde Hezarfen Havaalanı'nda Coca-Cola'nın sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan Rock'n Coke Istanbul, Türkiye'de gerçekleştirilen en büyük canlı müzik festivali olacaktır. Festival alanının yapılandırması ve dizaynı, katılımcılar, sahne alacak müzisyenler, içerik ve vizyon olarak bugüne kadar Türkiye'de yapılmış festivallerden tamamıyla farklı olacaktır.

"Rock'n Coke Istanbul" festivalinin temel hedefi, dünyanın bir çok yerinde gelenek haline gelen ve genç nüfus için birinci derecede "çekim" alanı olan "açık hava festivalleri"ni Türkiye'de de benimsetmek ve yaymaktır. Bu festivalle İstanbul'un şimdiye kadar dışında yer aldığı bu coğrafyada sağlam bir yere oturtmaktır.

Festivalin gerçekleştirileceği yer olan Hezarfen Havaalanı şehirden yaklaşık 50 km uzaklıkta ve 3 tarafı Büyükçekmece Gölü tarafından çevrilmiş, festival için çok uygun bir alandır. Bu yapısıyla doğal koruma altındaki bir yarımada konumunda olan ve 500 bin m²'lik bir alana yayılmış olan Hezarfen Havaalanı'nda festival boyunca bir "Coca-Cola Kasabası" yaratılacaktır.

6-7 Eylül 2003 tarihlerinde gerçekleştirilecek bu iki günlük maratonda ana sahnede birçok yerli ve dünyaca tanınan yabancı grup, aynı şekilde DJ Arena'nda birçok yerli ve dünyaca tanınan DJ sahne alacaktır.

Ana sahne ve DJ Arena dışında aktivite / eğlence alanları, haberleşme merkezi, yiyecek & içecek dükkanları, sağlık merkezi, dinlenme alanları / çadırları, tuvaletler, kamp alanı, otopark alanı, karşılama ve giriş alanları, sergi ve atölye alanları, bilet satış ve güvenlik kontrol noktaları gibi yapılar ile Hezarfen Havaalanı iki günlüğüne keyifli bir festival kasabası görünümü kazanacaktır.

Yorumlar

  • Müzik festivalleri gibi güzel organizasyonlarda bile ilk iki paragrafta olduğu gibi rekabet ortamı yaratacak, iddialı, ve biraz da hayal ürünü açıklamalar yapılması çok saçma geliyor bana...Sonuç olarak ne aksilik yaşanmış olursa olsun bu şehirde H2000 gibi bir organizasyon da düzenlendi, ileriki yıllarda da düzenlenecek.
    Üye
    oz
    Tarih
    4 Temmuz 2003 00:00
Toplam 1 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler