Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Groovology @ Parkorman

15 Temmuz 2003 00:00

19 Temmuz’da Parkorman’da dans ve müzikle dolu groovology gecesine az kaldı! GaRaJ 3 üyesini birer misafiriyle birlikte bu partiye davet ediyor. GaRaJ davetlisi olarak Groovology'e katılmak istiyorsanız, üye girişinizi yapın ve buraya tıklayın

Kapıların akşam saat 9'da açılacağı parti, sabah 4’e kadar devam edecek. Groove dolu bu partide çalacak olanlar günümüzün en iyi canlı performanslarını sergileyen gruplar.

Gecenin büyük ismi Matthew Herbert Big Band, aynı zamanda ünlü minimal house dj’i Matthew Herbert’in gerçekleşen bir hayali. Küçüklüğünden beri kendi adına bir Big Band kurmayı düşleyen sanatçı İstanbul’da vereceği konserde bize Big Band ve dans müziğinin örnek bir bileşimini sergileyecek.

İnsanları mutlu etmeyi kendine bir görev edinen Andy Spence önderliğindeki Organic Audio; Carl Cox, Richard Dorfmeister gibi DJ’lerin de beğenisini kazanmış olan bir isim.

Pressure Drop Soundsystem, Mista Fishley ve MC Rider eşliğinde dub, house, uk garage gibi değişik müzik türlerini eşsiz bir uyum içinde buluşturuyor.

Groovology gecesi, müziğin, dansın ve eğlencenin dozunun arttığı bir gece olacak!

Kendini kaptıranlardan sakının!

Biletler için: biletix.com
GaRaJ Davetiyesi için GRJ :: Groovology

Yorumlar

  • Bu gece kaçmaz arkadaşlar!!!
    Her birini iyi bilirim ve pressure drop bir daha bu kadroyla biraz zor gelir istanbula. MHBB için yoruma gerek yok adam big band olarak geliyor.
    Bu gece Massive Attack gecesi kadar önemlidir!!
    Bilen bilmeyen herkes gelsin, kendimizden geçelim.
    Üye
    belost
    Tarih
    16 Temmuz 2003 00:00
Toplam 1 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler