Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Magazin

My Bloody Valentine Tekrar Stüdyoda

22 Temmuz 2003 00:00

My Bloody Valentine'ın üç üyesi gitarist Kevin Shields, baterist Colm O'Ciosiog ve solist/gitarist Bilinda Butcher; piyasaya çıkması düşünülen box set'te yer alacak yeni parçaların kaydı için uzun bir aradan sonra tekrar stüdyoya girdi.

Box set'in henüz hangi plak şirketinden çıkacağı belli değil. Fakat Creation'ın patronu Alan McGee; "Kevin Shields şu ana kadar çalıştığım en yetenekli müzisyen. Eğer grubunu tekrar toplarsa hiç düşünmeden onlarla çalışmak isterim. O bence dünyadaki en yetenekli müzisyen ve My Bloody Valentine'da her ne kadar hala beklemede olsa da günümüzün Velvet Underground'u. 'Loveless'ı yayınladığımda insanlar bu albümü 25 yıl dinler demiştim. Hala sözlerimin arkasındayım." dedi.

NME Dergisi'nin yaptığı açıklamaya göre Kevin Shields'ın neredeyse on yıl aradan sonra yayınlayacağı yeni çalışma Sofia Coppola'nın filmi 'Lost In Translation'ın soundtrack'inde yer alacak.

Shields'ın; 'City Girl', 'Golf Course', 'Are You Awake?' ve 'Ikebana' parçalarının yanı sıra daha önce yayınlanmış olan My Bloody Valentine şarkısı olan 'Sometimes'da da ismi geçiyor.

Başrolünde Bill Murray'in bulunduğu filmin bu yıl sonu vizyona girmesi bekleniyor.

Kaynak:
radioeksen.com
GRJ :: My Bloody Valentine

Yorumlar

Taze haberler