Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Magazin

Jackson Kardeşler Turne Hazırlığında

22 Temmuz 2003 00:00

Jeramine Jackson, BBC’ye yaptığı açıklamada The Jackson Five'ın turne hazırlığı içerisinde olduğunu söyledi.

The Jackson Five, son olarak Michael Jackson’ın müzik kariyerinin 30. yılını kutladığı 2001 yılında verdikleri konserde birarada sahne almıştı.

Son zamanlarda Jermaine’ın gruba dahil olup olmayacağı tartışma konusuydu. Aslında grup üyeliği hiçbir zaman tam olarak iptal edilmemişti ama Jermaine, kardeşi Michael Jackson’la konser hakkında konuşmadıklarını söylüyordu.

The Jackson Five'ın turne programında İngiltere'nin de olduğu söyleniyor. Jermaine, 1972 yılında verdikleri Londra konserinin çok heyecanlı geçtiğini ve hiçbir zaman unutamayacakları bir konser olduğunu belirtti.

Joseph ve Katherine Jackson birbirinden yetenekli beş çocuklarını The Jackson Five olarak 1969 yılında şov dünyasına sokmuştu. Pop müziğin gelmiş geçmiş en başarılı ve sansasyonel ismi Michael Jackson henüz 10 yaşındayken başladığı bu serüvenin ardından solo kariyerinde de adını zirveye yazdırmayı başardı.

The Jackson Five, éI Want You Back" ve "ABC and Let It Be" adlı şarkılarıyla uzun süre liste başı kalmış ve kendilerini konu alan çizgi filmle ölümsüzlüğü yakalamıştı.

Kaynak: ntvmsnbc.com
GRJ :: Jackson Five

Yorumlar

Taze haberler