Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Moloko @ Venue

22 Temmuz 2003 00:00
Etkinlik Tarihi: 31 Temmuz 2003 21:00
Etkinlik Yeri: Venue Maslak
Bilet Fiyatları:
biletix.com: 25MTL Kapıda: 30MTL.

Geçtiğimiz ay başında "Statues" adlı dördüncü albümüyle popüler müzik dünyasını yeniden sallayan Moloko, 31 Temmuz’da İstanbul’a geliyor.
Dublin, İrlanda doğumlu Roisin Murphy, Mark Brydon, bateride Paul Slowley, orgda Eddie Stevens ve gitarda Dave Cook’tan oluşan Sheffield’lı müzik grubu Moloko, dance, funk ve trip-hop elementlerinin birleştiği özgün bir tarza sahip. Topluluk, Maslak Venue’de Türk hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Tarz olarak Portishead ve Tricky destekli Massive Attack’e oldukça benzeyen Moloko, eğlenceli şarkı sözleri ve ritmik düzenlemeleriyle benzerlerinden ayrılıyor.

"Sing It Back" ve "Time is Now" gibi büyük hit parçalarla mainstream pop'tan clubber'lara kadar uzanan geniş bir çevrenin beğenisini kazanan grup, 2003 yılında piyasaya çıkardığı dördüncü albümleri olan ‘Statues’ ile müzik dünyasına yeniden bomba gibi düştü.

Disko, pop, tekno ve funk süzgecinden geçirilmiş ve Moloko tarafından rafine edilmiş 10 güzel parçanın yer aldığı albümün hit parçalarından Familiar Feelings, özellikle house müziğin başarılı isimlerinden Timo Maas’ın yaptığı remix’le, Moloko’nun en önemli dans hit’lerinden biri oldu. Çıktığı günden itibaren radyolarda dönmeye başlayan parça bu yaz diskoların vazgeçilmez şarkılarından biri olacak.

Kaynak: ntvmsnbc.com
GRJ :: Moloko

Yorumlar

Taze haberler