Gripin Zaman: 22 Haziran 2005 Çarşamba Mekan: Babylon - Tünel - İstanbul Fiyat: Ayakta 15 YTL Öğrenci 10 YTL Bugüne kadar katıldıkları rock">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Gripin @ Babylon - Tünel - İstanbul

7 Haziran 2005 00:00
Sahnede: Gripin
Zaman: 22 Haziran 2005 Çarşamba
Mekan: Babylon - Tünel - İstanbul
Fiyat:
Ayakta 15 YTL
Öğrenci 10 YTL

Bugüne kadar katıldıkları rock festivalleri, üniversite bahar şenlikleri,bar programları ve yardım konserleri sayesinde kendilerine ciddi bir hayran kitlesi edinen ve rock müziğin en iyi performans gruplarından birisi olan gripin’, geçtiğimiz yıl yayınladıkları ilk albümleri hikayeler anlatıldı ile müzik piyasasına iddialı bir giriş yapmıştı. Şimdi ise aynı albüm parçaların akustik versiyonları, konser kayıtları ve iki yeni besteyle birlikte Sony BMG ve GRGDN işbirliğiyle özel bir baskıyla piyasaya sunuluyor. Daha önce Boşver ve Karışmasın Kimseler isimli şarkılarına çektikleri kliplerle dikkat çeken grup, albümün en sevilen şarkılarından Elaleme çektikleri yeni kliplerinde geçmiş-bugün ve gelecek arasında seyahat ediyor. Babylon konseri, albümün hemen arkasından gripin hikayelerini akustik ve canlı dinleme fırsatı sunuyor.

Yorumlar

  • arkadaşlar birol söyledi banada babylonda büyük süprizler varmış...değişik şeyler denencekmiş...ben gitcem valla kaçmaz:)
    Üye
    ilknur
    Tarih
    9 Haziran 2005 00:00
Toplam 1 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler