Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Creamfields @ Parkorman

24 Temmuz 2003 00:00
13 Eylül 2003 14:00 Parkorman

Biletler:
biletix ve hippro.com'da satışa sunulacak.

GRJ :: Creamfields


Festivale Katılacak İsimler

Placebo GRJ
Timo Maas
Hybrid live
Way Out West
Junkie XL
John Creamer
Jim Masters & Lulu
Fergie
Hyper
Murat Uncuoğlu
Dj U.F.U.K
Darren Roach
DJ Tricksta
Cervus
Met
Uhr
Doruk
Mabbas
Hiphop & alternatif rock grupları...

Fiyatlar
30 000 000TL hippro sitesinden
35 000 000TL 12 Eylül'e kadar Biletix'ten
40 000 000TL 13 Eylül günü kapıda

Creamfields, ilki 1998 yılında Liverpool'da yapılan mütevazi bütçeli bir organizasyonken, kısa zamanda dünyanın en büyük ve en prestijli dans festivali haline geldi. Her yıl dünyanın önde gelen dergileri tarafından "En İyi Festival" ödüllerine boğulan festival, son yıllarda dünyanın başka ülkelerinde de düzenlenerek uluslararası bir kimlik kazandı. Arjantin, Meksika, Polonya, Çek Cumhuriyeti gibi ülkelerde düzenlenen festival, Türkiye'de bu yıl 5.si yapılması planlanan Dance&Techno Festivali ile birleşti.

2001 yılında yapılan en sonuncusuna 12.000 kişilik katılımın olduğu Dance&Techno festivali kendi alanının en uzuk soluklu ve en başarılı festivali olma özelliğine sahip. Bu yıl üç sahnede düzenlenecek festival müzikal içerik olarak da oldukça genişledi.

Creamfields tarihinde ilk kez Türkiye'de başlayacak olan bu uygulama dahilinde önceki festivallerin aksine bu kez rock ve hip-hop grupları da festivalde yeralacak. 3 sahneye Türkiye'nin en iyi 3 DJ'i evsahipliği yapacak. Ana sahnede Cervus, Amfi theater'da yeralan 2.sahnede Murat Uncuoğlu, ormanın içindeki 3.sahnede ise DJ U.F.U.K. Saat 20:00-02-00 arası canlı performansların yer alacağı ana sahnede headliner olarak ise iki yıl önce Hilton Convention Center'a geldiğinde biletleri bir hafta önce tükenmiş Placebo grubu sahne alacak. Geçtiğimiz aylarda 4.albümü "Sleeping With Ghosts"u yayınlayan grup, ülkemizde oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip.

Canlı performans ve DJ'lerin sahne alacağı ikinci "Dance&Techno" sahnesi proggressive house ve trance sevenleri bir hayli memnun edecek bir kadroya sahip. Amfi theater'da yeralan bu sahnenin headlinerı ise ünlü Alman dj / prodüktör Timo Maas. Geçen yıl Solar Beach'te gene Hip Productions tarafından düzenlenen partide Timo Maas'ı 3.500 kişi izlemişti.

Ormanın içinde yeralan üçüncü sahne ise techno, tech house ve proggressive DJ'lerinin performanslarının sergilendiği sahne olacak. Bu sahnenin headlinerı ise John Creamer.

Üç sahnede, 6'sı yurtdışından toplam 11 canlı performans ve 12'si yurtdışından, toplam 25 dj performansının yeralacağı festival, yurtdışından 84 kişilik bir sanatçı ve teknisyen ekibi ağırlayacak. Maslak Park Orman'da saat 14:00'te başlayacak olan festival, sabah 06:00'ya kadar kesintisiz müzik ile sürecek.

Yorumlar

Taze haberler