Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Kahvaltıda Caz

29 Temmuz 2003 00:00
Etkinliklerin tümü Sakıp Sabancı Müzesi, Atlı Köşk'te Saat 11:00'da başlayacaktır.

Kerem Görsev Trio 17 Ağustos 2003
Sibel Köse - Tuna Ötenel Quartet 24 Ağustos 2003
İmer Demirer Quartet 31 Ağustos 2003

Biletler için: biletix.com

Bu Yaz Kahvaltıda Caz Dinlenecek

Ülker Mavi-Yeşil’in sunduğu, “Kahvaltıda Caz” adlı bir dizi etkinlik düzenlenecek. 10 Ağustos 2003 tarihinde başlayacak olan etkinlikler 5 Ekime kadar her Pazar 11:00 – 14:30 arasında Sakıp Sabancı Müzesinin (Atlı Köşk, Emirgân) muhteşem atmosferinde gerçekleştirilecek… Ve müzikseverleri Kerem Görsev, Önder Focan, Neşet Ruacan, Sibel Köse gibi ünlü caz sanatçılarımız ve Tuna Ötenel Quartet, İmer Demirer Quartet, Focan Hammond Trio, Kerem Görsev Trio gibi önemli caz topluluklarımızla buluşturacak…

Etkinliklerde canlı müziğin yanı sıra, müzik, basın ve iş çevrelerinden tanınmış simaların kendi caz arşivlerinden derleyecekleri özel “DJ dinletileri” de yer alacak. Ağustos ayının DJ’leri Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nurcan Akad, Milliyet Gazetesi Okur Temsilcisi ve CNN Turk Programcısı Yavuz Baydar, Jazz Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Zuhal Focan ve caz programları yapımcısı Hülya Tunçağ olacak. Pazar brunchlarının catering hizmetleri Eurest tarafından hazırlanacaktır.

“Kahvaltıda Caz”ın organizasyonu, daha önce “2002 Aya İrini Bach Günleri” ve “2003 Mozart Günleri”nde düzenlediği kahvaltılı klasik müzik dinletileriyle tanınan Hakan Erdoğan Productions tarafından gerçekleştiriliyor.

Yorumlar

Taze haberler