Melvin Taylor – Gitar Felton Crews - Bas Martin Hämmerle - Davul Zaman:">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Melvin Taylor & The Slack Band @ Efes Pilsen Blues Nights - Babylon - Tünel - İstanbul

12 Haziran 2005 00:00
Sahnede:
Melvin Taylor – Gitar
Felton Crews - Bas
Martin Hämmerle - Davul
Zaman: 23 Haziran 2005 Perşembe
24 Haziran 2005 Cuma
Mekan: Babylon - Tünel - İstanbul
Fiyat:
23 Haziran Perşembe / 23:00
Masa 20 YTL Ayakta 15 YTL Öğrenci 10 YTL
24 Haziran Cuma / 23:00
Ayakta 15 YTL Öğrenci 10 YTL
Bilet: biletix.com

Müzik otoriteleri tarafından Stevie Ray Vaughan'dan bu yana en yetenekli gitarist olarak gösterilen Melvin Taylor daha çok Avrupa'da hatrı sayılır bir hayran kitlesine sahip bir isim.

Blues’un anavatanı Chicago kökenli olan Taylor, Amerika'nın en en önemli blues ve caz gitaristlerinden biri. Gitarla altı yaşında tanışıp Muddy Waters, Jimmy Read ve Howlin’ Wolf gibi isimlerin etkisinde kalan Melvin, 12 yaşına geldiğinde B.B.King, Albert King ve Jimi Hendrix'in kullandığı flat-picking ve finger-picking teknikleri ile gitar çalabiliyordu.

Profesyonel müzik hayatına 1970'lerde Chicago'lu blues severlerin buluşma noktası Maxwell caddesinde gitar çalarak başlayan Taylor, yıllar sonra Avrupa'da B.B.King, Buddy Guy, Santana ve George Benson gibi büyük isimlerle aynı sahneyi paylaşan çok popüler bir isim oldu. Efes Pilsen Blues Nights bir blues efsanesini daha dinleme fırsatını sunuyor. Kendine özgü gitar tekniği ve klasik Chicago blues melodileri ile Melvin Taylor & The Slack Band müthiş bir performansla blues severleri bir kez daha Babylon’da buluşturacak.

Yorumlar

Taze haberler