Asilbent isimli şarkımızı aşşağıdaki linkten hedefi">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Yeni Demo :: Asilbent - Asilbent

14 Haziran 2005 00:00

2. demo kayıdı daha önceki demo kayıdımızda da olduğu gibi hücum kayıt şeklinde yapıldı. Asilbent isimli şarkımızı aşşağıdaki linkten hedefi farklı kaydet yaparak indirebilirsiniz.

Asilbent-Asilbent

Şimdiden tüm beğeni ve eleştrileriniz için teşekkür ederiz.

Yorumlar

  • Arkadaslar asilbent-asilbent isimli sarkimizin link i iptal olmustur Asilbent-Asilbent i indirmek için vermis oldugum link e sag tiklayip hedefi farkli kaydeti seçiniz..

    http://www.purevolume.com/download.php?id=847187
    Üye
    Asilbent
    Tarih
    17 Eylül 2005 00:00
  • vokal diyoruz tebrik ediyoruz
    Üye
    oxymoron
    Tarih
    17 Eylül 2005 00:00
  • Arkadaslar asilbent-asilbent isimli sarkimizin link i iptal olmustur Asilbent-Asilbent i indirmek için vermis oldugum link e sag tiklayip hedefi farkli kaydeti seçiniz..

    http://www.purevolume.com/download.php?id=847187
    Üye
    Asilbent
    Tarih
    27 Ağustos 2005 00:00
  • arkadaşlar bassın sorunlu olduğu kesin.ama bunda basscının bir ösuçu olduğunu sanmıyorum.demo diğerlerinden daha profesyonel.davula abansın diye söyleyen arkadaşıma bişi demek istiyorum davul setinin ayarı yanlış.kickin sesi daha yüksek,trampette patlayacak gibi ses çıkarıyo.bunun tek sebebi davul setinin yanlış ayarlanması.gördüğüm kadarıyla hücum kayıdı normal kayıtla karıştırıyosunuz sanırım.ses kayıdı kötü sound kötü olabilir.bu grubun her şekilde yanındayız.çünkü bizde amatörüz.bazı arkadaşlar eleştiri dışında karalamayı kullanıyor.bence daha iysini yapabiliyorlarsa çıksın onlar sölesin.
    asilbent başarılarınızın davmını dilerim...


    Grup TheRocKuLa
    Üye
    nikotin_ant
    Tarih
    31 Temmuz 2005 00:00
  • Beğeni ve eleştrileriniz için teşekkürler arkadaşlar diğer demolarımıza ulaşmak için özelden bana mesaj atabilirsiniz veya mail yoluylada ulaşabilirsiniz tekrar sağolun..
    Üye
    Asilbent
    Tarih
    29 Haziran 2005 00:00
  • Güzel olmush abi.. Basarınızın devamını dilerim..Kayıta ve tüm aksiliklere rağmen başarılı bi çalışma olmus.. Diğer demolarınızı nasıl bulabilirim aceba?????!!!!
    Üye
    Musskee
    Tarih
    29 Haziran 2005 00:00
  • Parca orta kayıt hucum olmasına ragmen fena deıl daha kotulerınıde gorduk .Ama en basta waaaawww dıye bagırdıgında sesı bıras fazla acmısım kulagım patladı :P
    Üye
    Lizard Kinq 88
    Tarih
    26 Haziran 2005 00:00
  • Parça iyi bas biraz kasmış doğrusu ama.. www.sebnemferah.biz ekibi olarak amatör gruplarda yer verdik.. saygılar
    Üye
    doguhan
    Tarih
    25 Haziran 2005 00:00
  • gitarlardan pek anlamam ama bass'ta bi sorun var belli..vokal çok güzel,ama davulcu kardeşim biraz daha abansa baya hoş olcak sanki
    Üye
    bestofbeat
    Tarih
    25 Haziran 2005 00:00
  • Merhaba arkadaşlar ben gurubun bas gitaristi (şu sıralar aranan adam)
    Açıklama yapmak bu güne nasipmiş:
    şimdi öncelikle basın garip duruduğu fikrine kısmen karşıyım.
    Şöyle bir durum var onu düzeltelim basın akordu bozuk tuner al kayıda gir gibi önyargılı eleştiriler ile ilgili kanuşmak gerekirse;
    basın akoru bozuk değil arkadaşlar biraz iyi dinleyi sadece tüm teller komalı yani en üst tel mi değil yarım ses komalı ama bu bütün tellerde olduğu için akortta bozukluk yok.Oradaki sorun şu ritm gitar bize ait değildi kayıttan sadece 15 dakika önce bulundu ve telleri daha yeni değişilmişti bu yüzden normal akort yapınca kayıyordu böylece tüm grup akoru diğer gitara göre yaptık.Tabi bu şarkı 2 saat boyunca en son şarkı olduğundan diğer gitar iyice kaydığından benimki göze batmış.Sadece tunere göre akort yapan arkadaşlara bu yüzden akortu bozuk gelmiş.
    2. sorunda dikkat etmemişiz ve pasif bası aktif anfi girişine takmışız ve anfi uyarı vermiş arada sırada ama dikkatimizi çekmemiş.O yüzten basın takıntı yapan bir tonu varmış gibi duruyor.
    3.Ritm giatristimiz istanbulda olmadığı için tekrar kayıda girip bu bahtsız duruma son vermiyoruz.

    ZAten aksilikler olunca arka arkaya olurmuş derler varsın bu da böyle olsun ama bilinki bu şarkı daha önce konserlerdede çalınmış bir şarkımızdır, heralde en kötü performansımız bu oldu.

    Bize eleştiride bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
    Olcay Durul /Asilbent-bas
    Üye
    asilbentbass
    Tarih
    24 Haziran 2005 00:00
  • parça güzel olmuş.. kayıt ve bass sorununu herkes gibi bende yinelerim. görünüşe bakılırsa çok heyecanlı bir grupsunuz. önceki demolarınızı da dinledim. bateri, vokal ve gitarlarda gelişme olduğunu söyleyebilirim. bence doğru yoldasınız. yola devam.
    Üye
    neverending
    Tarih
    24 Haziran 2005 00:00
  • Yorumlarınız ve eleştrileriniz için teşekkürler arkadaşlar bass sorununu geçersek genel olarak dile getirilen konu şarkı vokale göre sade ve daha yavaş kalmış daha sert karmaşık olsun istenmiş yani öyle olsa daha iyi olurdu denmiş .. Fakat arkadaşlar biz özellikle şarkıyı özellikle böyle olsun istedik bi anda durgunlaşma olsun bruthal kısımllarda da fazla hızlınma olmasın ama bu şarkı için konuşuyorum bu değildir ki diğer şarkılarımızda bu kalıpta olacak ..
    Neticede müzik, çalıştan değil şarkımız böyle olduğu için bu şekilde ilerliyor. ufak tefek değişiklikler yaptık şarkıda genelde bass rifflerinde daha kaliteli bir kayıtla en kısa zamanda sizlere sunmaya çalışacağız umarım daha tatmin edici bir çalışma olur tekrar teşekkürler ..
    Üye
    Asilbent
    Tarih
    24 Haziran 2005 00:00
  • Bassın yanı sıra şarkının tonunda gitme sorunu var. Beste başarızı, vokaller kötü ama çalışırsanız güzel şeyler olabilir. Başarılar.
    Üye
    andresson
    Tarih
    23 Haziran 2005 00:00
  • o vokalin müthiş scream vokaliyle (aralarda brutalde yapmış) müzik alakasız olmuş.Davulcu arkadaşım niye korkuyosun.Açsana Şu Hi-Hat i .Gitarların tonuda çok hafif.Korkmayın yaw abanın.Valla bana güvenin.
    Üye
    FranticDrummer
    Tarih
    23 Haziran 2005 00:00
  • kayıt kalitesi durumunu geçersek vokal konusunda hayaran kaldım diyebilirim. vokaliniizi çok başarılı buldum. kanal kayıtlarınızı bekliyorum.
    Üye
    kaplumbaa
    Tarih
    23 Haziran 2005 00:00
  • ben şahsen beendim
    bas olayı hakkında geçmiş olsun
    biraz geç farketmişsiniz
    ama yinede güsel
    başarılar
    kolay gelsin!!
    Üye
    prettylikedrug
    Tarih
    22 Haziran 2005 00:00
  • Evet beyler. Kusura bakmayın. Şarkıyı indireli çok oldu ama yorum yazamamıştım bu RockandWin hadisesinden dolayı.

    Açıkçası kayıtla ve bas gitarla ilgili yeteri kadar bahsedilmiş sanırım. O konuların üzerinde durmıycam.

    Şunu da belirtmeliyim ki çok aşina olduğum bir tarz değil. Hatta ne tarz bu diye de düşündüm. Ama açıkçası daha önceleri bir çok yerde dile getirdiğim gibi tarzla işim olmaz, müzik iyi mi değil mi ona bakarım daha çok...

    Aslında hepimiz için en çok gerekli şey çalışmak, icradaki hatalar düzeltilmeli her türlüsünden. Bir de bir eleştirim şarkının puslu, gergin bir atmosferi var ama bir tema olarak bunun üzerine daha çok eğilmeniz gerek kanımca. Kopuk ya da yarım duruyor. Bilmem anlatabildim mi?.. Bir vokalist olarak bolca eleştiri almama rağmen naçizane bir tavsiyem var vokalle ilgili; daha uzun nağmeler duymak istedi kulaklarım. Özelliklerde nakaratlarda kısa kısa şeyler duymak bana güzel gelmedi. Son olarak bence şarkı allegro bir ritmde olsa sanki daha enerjik ve canlı olurmuş gibi. Söyleyebileceklerim bunlar.

    İyi çalışmalar diliyorum. Başarılar.

    Saygılar, sevgiler hepinize.
    Üye
    sdqantaris
    Tarih
    21 Haziran 2005 00:00
  • arkadaşlar şarkı güzel ama gerçekten tempo hep aynı bu biraz insanın uykusunu getiriyor. Bir arkdaş daha aynı şeyi söylemiş. Benim şarkının girişindeki o stereo olayı hoşuma gitti. Bir de vokaliniz gerçek ten sizin için umut verici. Tarza bir yorum yapamam. Çünkü bu zamanla oturacak bir kavram. E zaten sivde istemediğiniz bir tarzı yapmazsınız zaten. Neyse sonuçta iyi olmuş . Ama adamakıllı bir kayıtla çok daha iyi olur.
    DeliBeygir grubu adına başarılarınızın devamını dileriz.
    Üye
    MaLKoCH
    Tarih
    21 Haziran 2005 00:00
  • sonuçta kimse ha! diince profesyonel olamiyo. bizde fark1nday1z profesyonel olmadiimizin fakat zaman buldukça çalisabiliyoruz. umarim daha iyi olucak
    yorumun için sagol...
    Üye
    inertia creeps
    Tarih
    20 Haziran 2005 00:00
  • ı ıh olmamış biraz daha çalışın bence..fazla acemi olmuş-yine bence.. keşke kanal kayıt yapsaydınız daha düzgün bişi olurdu..ama devam bırakmayın..
    Üye
    badunknown
    Tarih
    20 Haziran 2005 00:00
  • bass gerçekten çok kötü,ama zaten düzelttiğinizi söylüyorsunuz, başarılar diliyorum sizlere.
    Üye
    songsayer
    Tarih
    19 Haziran 2005 00:00
  • arkadaşlar yorumlar için sağolun grubun oturmasında ve yön çizmemizde muhakkak bunlar baz olcaktır bass sorununu mühim bi sorun olarak görmüyorum yorum sonrasında bile bi takımlar bass rifleri çıkarıldı akortlar yapıldı :) yani güsel bi ton ve gidiş yakalandı ama bu şarkı içinse temelinin değişeceğini sanmıyorum böyle yazıldı ve böyle oturtuldu ama bu şarkının akışı ve gidişi böyle.. yorumlarınız için çok teşekkürler ...
    Üye
    Asilbent
    Tarih
    18 Haziran 2005 00:00
  • bence güzel olmuş da sağlam bir gitar solosu iyi giderdi diyorum.vokal hoş........
    Üye
    SONofJACKASS
    Tarih
    18 Haziran 2005 00:00
  • Bazıları bass gitarın akord undan söz etmiş ama akordla değil basılan notalarla alakalı bi olaydır bu.ben şarkıyı beğendim bence grup olarak bu şarkıyı bi de kanal kayıt yaparak deneyin ve sonucu görün :) herkese iyi geceler
    Üye
    jonathan666
    Tarih
    18 Haziran 2005 00:00
  • arkadaşlar hücum kayıt kurbanı olmuşsunuz maalesef. bas için söylenecek bişey yok. parçayı dinlerken insan takıntı yapıyor. bir süre sonra bastan başka bişey duymaz oluyor. vokali çok tuttum. biraz daha çalışmanız lazım gelir. yalnız tarzınızı biraz daha sertleştirmelisiniz. bu vokalden çok iş çıkar....
    Üye
    courage
    Tarih
    18 Haziran 2005 00:00
  • bence gusel olmuş ama brutala agırlık verin!!!!
    Üye
    ---
    Tarih
    18 Haziran 2005 00:00
  • :) yaa bunu bile sert bulan insanlar olduktan sonra daha hızlı çaldığımızda ya da daha sert şarkılar yaptığımızda ne olur neyle karşılaşırız hiç bilemiyoruz şuan için bu iyiidir diye düşünüyorum ve böyle gideceğimizi düşünüyoruz.. bu daha sert ya da daha slow şarkılar olcak anlamına gelmez tabii.. hissetiğimizi beğendiğimizi sunuyoruz sizlere Tüm yorumalr için teşekkürler arkadaşlar hepsini dikkate mutlaka alıyoruz.. sağolun
    Üye
    Asilbent
    Tarih
    17 Haziran 2005 00:00
  • hocam daha hızlı bu tarz pek tutulmuyo biliyorsunuz

    biraz daha hızlı türkçe ve eglenceli çalarsınız bu iş olacak şimdi de olmuş ama bu size pek bişey kazandırmaz bu da bir gerçek

    şarkının hiçbir yerinde hızlanmıyorsunuz yavaş girip yavaş çıkıosunuz bu da insanın uykusunu getiriyor..

    ama genel konuşursak tarz deişimi şart yoksa piyasada tutunamazsınız daha zor sololar deneyin falan

    tbrk eder bşarılarınızın devamını dilerim
    AnOTH gitar >>cem a.
    Üye
    AnOt13
    Tarih
    17 Haziran 2005 00:00
  • şarkı benim tarzımın çok dışında olduğu için objektif eleştiremeyeceğim ama çok eleştirilen basın bastığı koma sesler ve ton dışı notalar bence gotik bir hava vermiş. ben beğendim bas gitarı. başarılar.
    Üye
    aleister
    Tarih
    17 Haziran 2005 00:00
  • vakfı kebir , JackSparrow teşekkürler

    gitaristimiz 3 aylığına şehir dışına çıkacağı için kayıt çok aceleye geldi ve maddii açıdan toparlanamadan kalkıştık bu kayır işine. yoksa girdiğimiz stüdyonun kayıdı çok iiydi fakat yeterli zaman yoktu kiralama açısından. gitaristimiz geldikten sonra bizde ciddi olarak düşünüyoruz düzgün bi kayıt...
    Üye
    inertia creeps
    Tarih
    17 Haziran 2005 00:00
  • herkez kendi müziğiyle ilgilenip başkalarına seviyeli yorumlar yazsalar ve yerli yersiz, konuşmak için, sadece sesim çıksın diye yorum yapmasalar belki insanların müzik yapma hevesi kaçmaz. müzisyen insan geniş olmalı, başkalarının yaptığı şeyleri eleştirirken saygılı ve yerinde konuşmalı. ben daha fazla şey söliyip kimseyle polemiğe girmek istemiyorum. belki benden müzisyen olmayabilir ama kendini müzisyen sananların hatalarınıda söliyebilicek potansiyeli kendimde buluyorum. kim üstüne alınırsa arkadaşlar.

    yorumlar için teşekkürler...
    Üye
    inertia creeps
    Tarih
    17 Haziran 2005 00:00
  • evet bu şarkıyı indirmedim bu doğru ama asilbentten tüm asilbent şarkılarını alıyorum msn den daha burda yayınlanmadan dinleme fırsatım oluyor...

    ve ona da zaten bu konudaki fikirlerimi söledim daha ne zamandır da söylüyorum...

    bu benim fikrimdir...

    bazı arkadaşlar sert çıkışlar yapmışlar karışamazsın falan diye...böyle düşünen bir adamdan hiçbirşey olmayacağ açıktr... müzisyen olamazsın belki ama hayatta başarılar kardeşim sana...sen taqıl...
    Üye
    Darkened
    Tarih
    17 Haziran 2005 00:00
  • arkadaşlar herkez kendi tarzından mesuldür mesala kola tam bir punk rock grubu olsada öyle farklılarki rap şarkıları bile var tabi bence dalga geçmek için yapmışlar ama sonuçta kola kola dır asilbentte asilbent
    Üye
    vakfı kebir
    Tarih
    16 Haziran 2005 00:00
  • darkened :
    ya abi illa herkez senin dinlediin müziimi dinlicek. burda bizim tarzimiza karisamazsin. senin tarzin diilse dinleme ozaman. zorla dinletmiyoruz kimseye....!
    Üye
    inertia creeps
    Tarih
    16 Haziran 2005 00:00
  • Arkadaşlar.. Bence hücüm kayıt yaparak şarkının güzelliğini yarısına düşürmüşsünüz ki Bass gitardan hiç bahsetmicem.. Sanki siz tam ton bass yarım ton geri çalıyo gibi..

    Dediğim gibi üşenmeyin iyi bi stüdyoda güzel bi kanal kayıt yapın.. Şarkı bu haliyle bile fena değil ama kanal kayıt ve alt yapı ve düzgün akorlu bi bass'la çok iyi olur bu.. Bu arada solo atsanıza yaa.. Solo atarsanız çok iyi olucaktır bu şarkıya...

    Başarılar diliyorum PrayAcid grubu adına ayrıca..
    Üye
    JackSparrow
    Tarih
    16 Haziran 2005 00:00
  • Darkened kardeşim ...
    Abi sen sanırım bu demoyu indirmeden yaptın bu yorumu bunda bi benzerlik yok vokal feridunun yanından geçmiyo indir bi üşenmeden
    Üye
    Asilbent
    Tarih
    16 Haziran 2005 00:00
  • asilbent kardeşlerim...

    şu tarzınızı deiştirin... yırtınıyorum ya deişin şu tarzı die...

    deiştirmezseniz öyle "FERİDUN DÜZAĞAÇ ÇALAR MISINIZ ABİ?" gibi sorularla daha çooooook karşılaşırsınız....

    gayretinizi takdir ediyorum fakat yol yanlış bence...
    Üye
    Darkened
    Tarih
    16 Haziran 2005 00:00
  • vokal şahane..işte budur..ancak yazıktır yaa..kayıda giriyorsun, insan bir tuner alır eline de basgitarının akordunu yapar..
    Üye
    gokhankalafat
    Tarih
    16 Haziran 2005 00:00
  • yorumlar ve eleştriler için teşşekürler arkadaşlar her seferinde daha iyisini yapıcağız grup olarak bundan eminiz..
    Üye
    Asilbent
    Tarih
    16 Haziran 2005 00:00
  • bas harbi garip kalmis. ama olur abi böyle seyler dert etmeyin. tamamen akordan kaynaklanan bir sorun zaten.vokali sevdim ama harbi bak. ben severim cesurca vokal yapan adamlari.
    Üye
    tom696
    Tarih
    15 Haziran 2005 00:00
  • oeah!
    Üye
    cyn
    Tarih
    15 Haziran 2005 00:00
  • abi bu tarzı pek dinlemem o yüzden çokta net yorum yapamıcam sanırım, kayıt sıradan bi hücum kayda göre fena değil.. ancak basın akordu feci bozuk..
    Üye
    imsomniac
    Tarih
    15 Haziran 2005 00:00
  • Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.. kayıt esnasında bası duymakta zorlanıyorduk bizde kayıt bittikten sonra bassın garip çıktığını anladıkta olay o an için bitmişti elden bi şey gelmezdi...
    Üye
    Asilbent
    Tarih
    15 Haziran 2005 00:00
  • Maalesef begenemedim,basin akortu bozuk sanki?!
    Üye
    jasonic
    Tarih
    15 Haziran 2005 00:00
  • güzel olmuş arkadaşlar bass ta sanırım ufak tefek aksamalarınız var kayıt için konuşmıycam hücum kayıt sonuçta ne kadar istensede tam istenen olmuyo diye düşünüyorum.. parça içinse hoşuma gitti önceki demolarınızıda dinlemiştim onlardan ayrı bişey yapmışsınız iide yapmışınız hani :) devam edin arkadaşlar başarılar..
    Üye
    ntrverted
    Tarih
    15 Haziran 2005 00:00
Toplam 45 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler