Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Yeni The Cash Hakkında Ferhat ın Sözleri

15 Haziran 2005 00:00
The Cash ismiyle devam etmek isteyen Ferhat ise vokalist Okan la yola devam edeceğini, bir gitarist ve yeni bir bateristle beraber The Cash i eski ruhuna kavuşturmak istediğini söyledi.. 1 hafta içinde yeni kadroyu oluşturacağını söyleyen Ferhat bu değişimi şu sözleriyle açıklıyor :

- Biz yeni Cash in adımlarını Dimitri yle beraber attık.. Bu grup emeklemeye Dimitri yle başladı, Dimitri yle yürüdü, Onunla koştu.. Fakat baktık ki, grup son 1 haftadır değil koşmak, emeklemiyor bile.. Bacakları felç olmuş, kopmuş.. Bunun sorumlusu olarak kimseyi görmüyoruz.. Biz sadece istediğimiz işi yapmak istiyoruz.. Dimitri nin istediği iş Fuji , benim ki ise The Cash.. Eğer The Cash bu kadroyla felç olmuşsa, bunu değiştirmek lazım.. Yapacağım şey kök hücre tedavisi gibi.. Öldüğünü gördüğüm noktalara gerekli hücreleri enjekte edeceğim ve The Cash o dev gövdesiyle tekrar ayaklanacak.. Bunu belki ben yapacağım ama The Cash kaybettiği grup ruhunu tekrar kazanacak.. Bunu yaparken bize güç veren en önemli nokta inancımız..

Okan ı bırakmak istemiyorum.. Kendisiyle konuşacağım.. Çok kaliteli bir sese sahip.. Biraz daha üstünde durursa, çalışırsa çok önemli bir vokal olabilir. Benimle beraber kalmasını istediğimi söyleyeceğim.. Tamam derse, büyük ihtimalle bir hafta içinde stüdyoya gireceğiz ve iki , üç hafta içinde sahne alacağız..

Nihat çok kaliteli bir davulcu, ayrıyetten aynı frekanstayız.. Profesyonel düşünen bir müzisyen.. Ama şu noktadan sonra The Cash içinde birbirimize katabileceğimiz pek birşey olduğunu söyliyemem.. Nihatla beraber başka projelerimiz var, onları hayata geçirmek için sabırsızlanıyorum.. Onun gibi bir profesyonelin bu durumu anlayışla karşılayacağına inanıyorum..

Daha güçlü bir Cash ile karşınızda olacağımıza emin olun..

Yorumlar

Taze haberler