Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Starsailor :: Silence Is Easy

7 Ağustos 2003 00:00

Starsailor'un "Silence Is Easy" adını taşıyacak ikinci albümünün, albümle aynı adı taşıyan ilk single'ı 1 Eylül'de piyasaya çıkıyor.

Prodüktörlüğünü, birkaç ay önce hayatını kaybeden Lana Clarkson isimli aktris'i öldürdüğü iddiasıyla yargılanmakta olan efsanevi prodüktör Phil Spector'ın yaptığı single geçtiğimiz yaz Londra'daki Metropolis stüdyolarında kaydedilmişti.

Yaz başında düzenlenen H2000 Müzik Festivali'nde ülkemizdeki hayranlarının karşısına çıkan grubun vokalisti James Walsh: "Sound'un açık ve kolay anlaşılabilir olmasını istedik" diyor.

Single, CD, DVD ve 7 inch'lik plak formatlarında piyasaya sürülecek. CD formatı grubun b-side'ları "Could You Be Mine" ve "She Understands"i içerecek. DVD'de ise "Silence Is Easy"nin klibi ve "Good Souls"un canlı versiyonu yer alacak.

Starsailor 23-24 Ağustos tarihlerinde, İngiltere'deki Twickenham Stadyumunda Rolling Stones'un alt grubu olarak sahne alıyor.

Kaynak: studyoimge.com
GRJ :: Starsailor

Yorumlar

  • starsailor güzel bir grup this time sarkısını duymustum ilk şu an four to floor cok güzel ve herkese tavsiye ediyorum...
    Üye
    matthew88
    Tarih
    1 Kasım 2007 00:00
Toplam 1 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler