Swingle Singers Zaman: 3 Temmuz 2005 Pazar Mekan: Açık Hava Tiyatrosu - Çeşme - İzmir Fiyat: 25, 15 ve 10 YTL Bilet: İzmir'de D&R Alsancak,">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Swingle Singers @ Açık Hava Tiyatrosu - Çeşme - İzmir

25 Haziran 2005 00:00
Sahnede: Swingle Singers
Zaman: 3 Temmuz 2005 Pazar
Mekan: Açık Hava Tiyatrosu - Çeşme - İzmir
Fiyat: 25, 15 ve 10 YTL
Bilet: İzmir'de D&R Alsancak, Bornova ve Agora mağazaları, Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu, Çeşme Müzesi, Altınyunus Otel, Ilıca Otel, Pırıl Otel, Grand Otel Ontur.

'Swingle Singers' grubu bugüne kadar beş 'Grammy Ödülü' aldı .
Dünyanın en ünlü vokal topluluklarından 'Swingle Singers', Çeşme Açıkhava Tiyatrosu'nda konser verecek.

Dünyanın pek çok yerinde 4 bini aşkın konser veren vokal topluluğu 'Swingle Singers', 3 temmuz pazar günü 21.30'da sahne alacak.

Biletler İzmir'de D&R Alsancak, Bornova ve Agora mağazaları, Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu, Çeşme Müzesi, Altınyunus Otel, Ilıca Otel, Pırıl Otel, Grand Otel Ontur'da 24 haziranda satışa sunulacak.

Türkiye Tanıtım Araştırma Demokrasi ve Laik Oluşum Vakfı (TÜLOV) ve Vokaliz Organizasyon tarafından gerçekleştirilecek konserin bilet fiyatları 25, 15 ve 10 YTL olarak belirlendi.

Konserde, ünlü Tenor Hakan Aysev de iki şarkıyı grupla birlikte seslendirecek. Geniş repertuvara sahip grup, klasik müzikten caza, film müziklerinden 'Beatles' bestelerine kadar çok geniş repertuvarıyla tüm dünyada büyük beğeni kazanan bir topluluk.

1963'ten bu yana popülaritesini korumayı başaran topluluk, bugüne kadar beş 'Grammy Ödülü' de aldı.

Paris'te kurulduğu ilk yıllarda Barok müziği savunan grup, modaya uygun müzik türlerini de repertuvarına ekledi.

'Swingle Singers', orkestra uvertürleri, popüler big band parçaları, pop klasiklerinin orijinal düzenlemeleri, film müzikleri ve halk şarkılarını da seslendiriyor.

Repertuvarıyla geniş dinleyici kitlesine ulaşmayı başaran grup, opera tutkunları ile pop müzik hayranlarını buluşturuyor.

'Swingle Singers', 1963 yılında çıkardıkları ilk albümü 'Jazz Sebastien Bach'tan bu yana, her kıtada konserler verdi.

Geride bıraktıkları 40 yılda 50 albüm çıkaran ve 4 bine yakın konser veren grup, kurucuları Ward Swingle'ın hayallerinin ötesinde bir üne kavuştu.

Kaynak: cnnturk.com

Yorumlar

Taze haberler