Deja-Vu'nün aylardır beklenen albümü Kendin Coş, 27 Haziran 2005 itibariyle Türkiye'nin heryerindeki müzik mağazalarına dağıtılmaya başladı. Türk">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Yeni Albüm :: Deja-Vu - Kendin Coş

30 Haziran 2005 00:00

Deja-Vu'nün aylardır beklenen albümü Kendin Coş, 27 Haziran 2005 itibariyle Türkiye'nin heryerindeki müzik mağazalarına dağıtılmaya başladı.
Türk Rock'ına "balyoz etkisi" Geliyor !

Deja-Vu Türkiye'de benzeri olmayan, sert mi sert, zıpır mı zıpır bi rock grubu. Rock, Nu-Metal ve Ska'nın içine bağlama ekleyip Türkçe sözlerle parçalar yapan Deja-Vu, rock müzik severler için çok orjinal ve enerjik bir soluk.

Aşktan aldatılmaya, dünyadaki olumsuz politikalara kadar çeşitli konuları pozitif melodilerle birleştiren DEJA-VU, dinamik ve eğlenceli sahne performanslarıyla daha şimdiden geniş bir eğlence kitlesine sahip.

01 - Önce
02 - Kendin Coş
03 - Alışık Değilsin
04 - Çaresiz
05 - Çok Yalnızım
06 - O Ha
07 - Fani Dünya
08 - Yeter Artık
09 - Ağlarım Ben
10 - Kargaşa
11 - Adın Neydi ?
12 - Korkma
13 - Öylesine

Yorumlar

  • Anlamayan, beğenmeyen dinlemesin. Başka insanlarla karşılaştırmak saçmalık. Bence çok güzel ve başarılı bir grup. Umarım hep böyle devam ederler.
    Üye
    andi_asli
    Tarih
    26 Aralık 2005 00:00
  • Dejavu bence iyidir arkadaş.Ben tarzlarını beğendim.Şarkılar daha da geliştirilebilir.ve o saz o gruptan çıkarsa hiç bir özellikleri kalmıcak bence...
    Üye
    franticy
    Tarih
    10 Kasım 2005 00:00
  • valla deja-vu yu seviyorum ama buna ben de katılıyorum;

    MTV özenti, MTV klişe işte!...

    sen MTV de bi zamanlar yayınlanan Headbangers Ball diye bi program vardı bilir misin? ha işte o programın nasıl yayından kaldırıldığını, bi anda yerine superock denen saçma sapan bi programın konduğunu ve onun da haftada bir 45 dakikaya indirildiğini, MTV nin giderek nasıl popüler kültür kanalı olduğunu, nasıl klişeleştiğini bilseydin böyle konuşmazdın işte...

    ha Headbangers Ball MTV 2'de tekrar yayındaymış o ayrı, ona lafım olmaz (MTV 2'yi nerden izliyceksek :P)...
    Üye
    HereticSlave
    Tarih
    5 Ekim 2005 00:00
  • Mtv özenti...Mtv klişe...
    senin yaşın kadar senedir izliyorum da biliyorum...
    Hagar!
    Üye
    Adnan Kantarcı
    Tarih
    27 Ağustos 2005 00:00
  • Evet arkadaşlar, bu kadar yerin dibine soktuğunz Deja Vu "Kendin Coş" klibi ile MTV World Chart Express'e 10 numaradan giriş yaptı. Artık siz MTV'ye de özenti, klişe falan demeye başlarsanız sizde biraz kompleks var demektir.
    Üye
    demetrius
    Tarih
    26 Ağustos 2005 00:00
  • abi yok mu deja-vu yu beğenen hiç yaa. ben tam olarak dinlemedim klip şarkılarını.şöyle bi baktım fena değildi şarkı.ama vokalin anthony hareketleri hemen dikkatimi çekti. ne öyle yaa...rhcp ın türkiye versiyonu olmak gibi amaçları mı var arkadaşların acabba? şimdi bütün albumu dinlemedim yorum yapmıyım da bakıyorum herkes nefretini kusmuş beeaahh.o kadar mı feciler...???
    Üye
    __tuğçe
    Tarih
    8 Ağustos 2005 00:00
  • türkiyede ilk kez bi grup bu millete distortion lı müzik dinletiyo, millet bu gruba bok atmak için birbirini yiyo... komik... d:)


    la sen distortionun ne olduğunu biliyon mu hele bi söyle
    Üye
    P_E_N_A
    Tarih
    8 Ağustos 2005 00:00
  • rozk müziğe destek zırvası içinde hangi grupları desteklediğini çok merak ettim şimdi...
    Üye
    HereticSlave
    Tarih
    31 Temmuz 2005 00:00
  • Kaliteli müzik yapsınlar, ayakta alkışlayayım. Sırf Türkiyede ilk defa böyle birşey yaptılar ya da bu tarzı getirdiler falan diye, acır gözlerle "ne güzel yapmışlar" diyemem. Böyle grupları da "Rock müziğe destek" zırvası ile güzel olmuş falan demeyin. Bunları başımıza çıkarırsak Türk Rock müziği yerinde sayar, hatta geride kalır. Daha öğrenmeleri gereken çok şey var. Şimdi kalkıpta Avrupa ve Amerika' nın gülerek yüz çevireceği bu albüme "Kendince yapmışlar ehü ehü, şak şak şak şak" diyecek halim yok...
    Üye
    Astronomer
    Tarih
    30 Temmuz 2005 00:00
  • türkiyede ilk kez bi grup bu millete distortion lı müzik dinletiyo, millet bu gruba bok atmak için birbirini yiyo... komik... d:)
    Üye
    HereticSlave
    Tarih
    29 Temmuz 2005 00:00
  • ya sarkı inanılmaz guzel tarzlarıda supper ben once rhcp deki anthonye benzetiyordum ama cok begendim valla
    Üye
    deathangel
    Tarih
    27 Temmuz 2005 00:00
  • öyle bi yorumu kaale bile almam ki ben...
    Üye
    HereticSlave
    Tarih
    25 Temmuz 2005 00:00
  • şimdi tüm sözlüğü kopyalatma bana albümü itin götüne sokanda var..ben gidip "kendin coş süper harika yıkılıyor dedirten albüm" (hahah) yazsam alır onu buraya yazar bu adam harika dersin..
    Üye
    baranthalas
    Tarih
    25 Temmuz 2005 00:00
  • "balık baştan kokar" diyerek insanların ne mal olduklarının yaptıkları hareketlerden belli olduğunu belirten bir deyim kullanarak insanların kimseyi takmayıp kendi enerjileri ile coşması gerektiğini anlatan, ama henüz bunu ifade ettiğini anlamış kimsenin olmadığını ispatlayan şarkı.

    nasıl olur da bu kadar okumuş, eğitilmiş, müzik bilgisini de belki yalayıp yutmuş gençlik bu şarkının ne anlatmaya çalıştığını anlayamaz, ya da anlamak yerine bir yandan kullanım alanlarını çözmeye çalışırken bir yandan da başta belirtilen deyimden haberdar değilmiş gibi hepsini yanyana getirerek anlamsızlık portresi çizmeye çalışır mantıklı bir insanın anlaması mümkün değil.
    sözleri gayet anlamlı gayet doğal olan bir şarkı. insanların sözlerine tam anlamıyla dikkat etmeden "ha bunu biliyorum git çoş kırlarda dağlarda çok aptal bişi" diye kestirip attıkları bir şarkı. halkımın (halkım demek istemem zira tatminsizlik ve hiç bir şeyi beğenememek gibi özellikler bu platformun %87 kadarına mahsus şeylerdir) türk müzik piyasasına büyük bir cesaret örneği göstererek bu denli sert bir albüm ile atılan (albümü de dinlemek lazım, zaten onun da adı kendin coş'tur) grubu takdir etmek, çok değişik bir kıvam veya tarzı bu şarkı ile türkiyeye sunmaya çalışan bu gruba destek vermek yerine acımasızca eleştiri yapmasına ve çok bilmişlik taslamasına kızmadan durulmaz. ama bu hep böyle gelmiştir böyle geçecektir bu yüzden olumlu düşünenler de geri kalanları boşverip kendileri coşmasını bilirler, zira balık baştan kokar.

    ekşi sözlük yazarı zortezurtek e bu harika cümleleri sarfettiği için sonsuz teşekkürlerimi sunarım, yazını copy-paste yaptığın için de kızmazsın umarım...
    Üye
    HereticSlave
    Tarih
    25 Temmuz 2005 00:00
  • Tek kelime ile bok gibi olmuş. Gruptaki hiçbir elemanın Do' dan başlayıp Si ye kadar notaları sıralayabileceğini zannetmiyorum. Müzikalite ve sözler açısından sıfır puan. Deja-vu ya bin basabilecek o kadar amatör grup var ki etrafımda. Yazık işte bu adamlara klip çekmişler. Bırakın felsefeyi ya da anlam aramayı bu grupta anlamsızlık bile bulamadım. Mor ve ötesi ile Duman'ın başlattığı güzel Türkçe rock akımının gardını bir kere da düşürdükleri için kendilerini tebrik etmek isterim.
    Üye
    Astronomer
    Tarih
    16 Temmuz 2005 00:00
  • Söyle Bakalım Barış Kardeş Balık Neden Baştan Kokar? Sen Bana Bunu Anlat Albümünüzü Almayan Castin Timbırlenk Olsun!!
    saygılarımla ilkokul öğretmenin adnan kantarcı...
    Üye
    Adnan Kantarcı
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • kendi tarzınızı, kendi müziğinizi, kendi istediğiniz şekilde bu piyasaya sürebildiğiniz için sizleri tebrik ediyorum. ne kadar zorluk çektiğinizi tahmin edebildiğim için emeğinize saygı duyuyorum.
    yaptığınız işi beğenmeyen, karalayan çok insan çıkacaktır, şahsen ben de yaptığınız müziği beğenmiyorum, ama beğenenler mutlaka daha çoğunluktadır. gerekirse bütün olumsuz eleştirileri kulak arkası edin, beğenenlere yapın müziğinizi bence, önemli olan ruhunuzu kaybetmemeniz.
    yolunuz açık olsun dostlar...
    Üye
    assassine
    Tarih
    12 Temmuz 2005 00:00
  • (çok anlamlı sözler, çok duygulandım, gözlerim yaşardı valla...)(kıçımla gülüyorum...)
    1 Temmuz 2005 Cuma | Yazan: HereticSlave

    Ne kadr güzel..Niye işine gelenleri yazıyosun anlamadım...Ben sana bi kaç şarkı sölimde git onları dinle..
    - Fade to Black
    - Nothing Else Matters
    - One
    - Ride the Lightning
    - No Leaf Clover
    - Master Of Puppets
    - For Whom The Bell Tools
    - Mama Said
    - Enter The Sandman
    Bunların sözlerini türkçe anlamlarıyla birlikte yazsana..bunlar sadece şu anda aklıma gelenler..
    La bıkmadınız nu-metal denilen boktan..Linkin Park öyle mi ??
    Adamların yaş ortalamasını tam bilmiyorum..yaklaşık 25dir..
    Hala ebeveynlerimden nefret ediyorum..insanlar beni anlamıyo die şarkı yapıyolar..çok inandırıcı dimi ??
    Ki bu bana göre bu sadece ergenlik dönemi sorunlarıyla boğuşan gençlerin yaralarına dokunmak ve albümlerini aldırmak için yapılan oyunlar...Al sana Nu-Metal..
    Korn - A.D.I.D.A.S
    "All days i dream about sex.."
    Oraya yazdığın Hit The Lights'dan çok daha anlamlı olduğundan eminsindir..
    Manga da dinleyin...Dönüyorum durmadan diye sokaklara çıkın..
    St.Anger'la Metallica'ya Nu-Metallica dediler..Ama o albümde bile adam :
    "Im judge and I'm jury and I'm executioner too.." diyebilecek kadar ayaktaydı..Geçipte "I become so numb, I can't feel you there" demedi...
    Bateri yerine turntable koymadı..ki bateri sesinden gitarları duyamadık..
    Deja-Vu tamam kenid tarzında iyi olabilir..Ama "alkol hoş, ortam loş" demektense Metal Militia'yı söylerim daha iyi..Ki aslı "ot mayhoş" du sanırsam..2gün sonra siz ot içiyosunuz deseler "Olmaz öyle şey" diye piyasada reklam yaparlar..
    Ama Metallica'nın adı Alcholica'ya cıktığında bile adam elinde bira bardağıyla konser werdi..yaptığı doğru olmayabilir..ama özünü inkar etmedi..hoşuna gitmeseydi kimse dinlemezdi..
    Klibindede r.h.c.p özentisi hareketlerini çok sewdim..çok iyi taklit yapıyor kerata..

    Görünen köy kılawuz istemez bence...Korn-Slipknot-Lp gibi bebelerle Metallica gibi tarihi olan bi grubu kıyaslamam bile yanlış aslında..Ayrıca hangi grup gitarları daha iyi kullanıyo sorusuna ne cewap werileceğini de çok merak ediyorum..Ki müzik dediğmiz olayın we bu grupların en önemli aleti gitar olduğuna göre soru önemlidir..
    Üye
    Shezoteus
    Tarih
    9 Temmuz 2005 00:00
  • yazmaya gerek yok hangi birini yazabiliriz hem 1 2 grupta is bitmiyo mesela klipleri bile ozentilik abidesi o kadar sacma 1 soru secmisinki mesela disarda bi cok ozenti var bunlar analarinin karnindan pembe mor sacli piercingli dovmeli cikmiyolar ya da analarinin karnindan 4x4 le firlamiyolar he tabi bunlar ayri 1 vaka ama herkes birilerinden ozenip etkilenip bu hale geliyo yani buna batidandis ulkelerden etkilenme desek mesela deja vu adi bence ozenti yani deja vunun turkce 1 karsiligi var midir ama kargo kurban gibi saglamgruplarin hakkini yememek lazim turklerdende arada istisna cikabiliyo
    Üye
    begum
    Tarih
    7 Temmuz 2005 00:00
  • yaa şu deja-vu ya özenti diyen arkadaşlardan bir isteğim olucak, deja-vu nun özendiği gruplar ve kişileri bir sayar mısınız? d:)
    Üye
    HereticSlave
    Tarih
    6 Temmuz 2005 00:00
  • abi bırakın müziği fotorafta wokali görünce bile tüylerim diken diken oluyor :D
    Üye
    grim_reaper
    Tarih
    5 Temmuz 2005 00:00
  • madem yorumlar silinecek niye uğraşıyoruz.niye yorum yazıyoruz.
    Üye
    crime
    Tarih
    4 Temmuz 2005 00:00
  • manga bile daha guzel

    abi deja-vu yu tamam sevmeye bilirsin ama
    manga bile daha güzel diyerek deja-vu ya en büyük hakareti yaparsın
    :DDD
    Üye
    josf_in
    Tarih
    3 Temmuz 2005 00:00
  • abi ilk basta guzel gibi geldi soradan vokal boyle kıt kıt hareketler yapıyor begenmedim manga bile daha guzel
    Üye
    SilpKnoT_noise
    Tarih
    3 Temmuz 2005 00:00
  • tek kelime rezalet.....
    Üye
    metalian_61
    Tarih
    2 Temmuz 2005 00:00
  • ya bu kadar taşlamaya weya kalkıp pentagramla karsılastırmaya ne gerek var anlayamadım!bu fazlasıyla komik pentagram kim dejavu kim pöh!ben sevdim herkes sevmek zorunda değil ama insanlar sevmedikleri bişeyi hemen taşlıyolar özenti damgası vuruyolar ya adamlar bişi yapmış niye hemen çürütmeye yöneliyosunuz anlamıyorum!beğenmiyosanız adam gibi beğenmedim diyin!
    Üye
    gzm_
    Tarih
    2 Temmuz 2005 00:00
  • it ürür kervan yürür..
    Üye
    speedyfingers
    Tarih
    2 Temmuz 2005 00:00
  • müzik hoş sözler boş.hatta sözler b.ktan.
    Üye
    Tremmy
    Tarih
    2 Temmuz 2005 00:00
  • sonunda kendin coş albümünü aldım... şarkılar çok daha hoş, çok daha enerjik, daha bir kıpır kıpır olmuş... alışık değilsin şarkısı... beni tam anlamıyla anlatabilen ilk türkçe şarkı sanırım... albüm bir bütün olarak harika, iki kere arka arkaya durmaksızın dinledim... bana dinlediğim en güzel türkçe albümü verdiğin için sana sonsuz teşekkürler deja-vu... "ama alkol hoş, ot mayhoş" u "alkol hoş, ortam loş", "zaman kötü, kolla g*tü" yü de "zaman kötü, kolla gözü" yapmaları da dokunmadı değil d:)

    burdaki tartışmaya daha fazla alet olmıycam, yorum da yapmıycam, bu sonu gelmez bir 80 ler ve günümüz müziği tartışması, kısır bir döngü yani... kimse bozulduğumu ya da cevap veremediğimi sanmasın... sadece daha fazla tartışmak istemiyorum...

    bu arada deja-vu yla pentagramı ben değil "begum" nickli sivri zekalı arkadaşımız karşılaştırdı...
    Üye
    HereticSlave
    Tarih
    2 Temmuz 2005 00:00
  • tesadüfen bir barda dinleyip sevmemiştim. sentez denilen şey distorsion un altına bağlama koymakla olmaz aziza mustafanın yaptığı gibi pianodan doğu ezgileri üretebilmektipentegram da başaramadı bunu mercan dede de bence.
    Üye
    funky jumping
    Tarih
    2 Temmuz 2005 00:00
  • ilk kez bi foruma yorum yazıyorum. yaa bence buradaki tartışma 80 lerdeki rap - rock tartışmasının ötesine geçememiş.herkes tarzı ya da grubu beğenmemiş olabilir.eleştiri başka bişey seviyesizlik başka. bundan birkaç sene öncesine kadar akmardan başka bi yerde rock ya da türevleri albüm bulamazken bugün heryerde bulabiliyosunuz.laylaylomda konser olurken bugün heryerde rock festivalleri.. bırakın iyi ya da berbat,idealist ya da ticari,bu müziğe gönül veren kişiler ellerinden geleni yapsın ve bizde daha iyi şeyler görelim.ben türkiye de rock albümü yapmayı başarabilen herkesi gururla ve taktirle karşılıyorum.devam..deja'vu yu çok beğenmedim ama berbat da değilller bence doğru yoldalar Türk enstrumanları kullanmak herkesin hakkı. bu sadece bir gruba mahsus değildir.albümlerini hiç bir müzik markette bulamadım. ayrıca kurban alt grubu olur dejavu nun gibi birde talihsiz açıklama var aşağılarda umarım yanlış anlamışımdır..dejavu ya selam..en azından manganın düştüğü hataya düşmediler nerde o sing your song daki manga nerde şimdiki manga.
    Üye
    sheltox
    Tarih
    2 Temmuz 2005 00:00
  • teoride ve pratikte başarısız bi uygulama olmuş geçmiş olsun!
    Üye
    rebelyell
    Tarih
    2 Temmuz 2005 00:00
  • kötü ya
    Üye
    Elohim_slash
    Tarih
    2 Temmuz 2005 00:00
  • doğru diyon valla crime,hayır bi de anlamıyor ki
    Üye
    P_E_N_A
    Tarih
    2 Temmuz 2005 00:00
  • ya arkadaşlar çoluk çombolakla muhatap oluyosunuz.üzülüyorum
    Üye
    crime
    Tarih
    2 Temmuz 2005 00:00
  • evet baranthalas da tamamladı teşekkürler
    Üye
    P_E_N_A
    Tarih
    2 Temmuz 2005 00:00
  • pentagram eğer birazcık zeki olabilseydi şu an avrupa nın en iyi heavy metal gruplarından biri olabilirdi..ama adamlar tembel mükemmel şarkıları var değerlendirmiyorlar..

    pentagramda kullanılan yöresel enstrumanlar son derece mükemmeldir..yerindedir..arkasında cangır cangır gitar riffleri vardır..
    Üye
    baranthalas
    Tarih
    2 Temmuz 2005 00:00
  • ehuehuehu lan saza kim ne dedi yaw sazan heretic ?yok ben people = shit i 15 yaşında yazıyodum yok şunla büyüdüm yok bunla büyüdüm,sen sadece fiziksel olarak gelişmişsin beynin yerinde saymış, git kurban dinle kurbanın ilk albümünde ki 8. ve kurban adlı şarkıda da saz var kimse ona bişi dedi mi yooooook ,niye çünkü sentezi adam gibi yerinde ve tarzına uygun olarak yapılmış, kimse saza bişi demedi zaten bak demekki kafan bu kadar yorumu okumana rağmen hala basmıyor, bak kardeşim daja-vu bi boka benzemiyor seninde kafan müziğe basmıyoooooooor eminim 15 yaşındaykende basmıyordu bilmem kaç yaşınada gelsen basmaz
    Üye
    P_E_N_A
    Tarih
    2 Temmuz 2005 00:00
  • yaw ama bekçinin yapytığı haksızlık şimdi.Heretiky denen kişiliğin Franticle yaptığı tartışmadaki 2 yorumu duruyo.Onlarda silinsin ozaman...ya da silinmesin.FranticDrummer kardeşim tekrar cewabını iletir ona.
    Üye
    Night_Rocker
    Tarih
    2 Temmuz 2005 00:00
  • abi tartışma yaa gerek yok.Ben takip ediyorum 2 gündür.Frantic DRummer kardeşimin yazdığı yorumlar silinmiş.Oysaki adam ağzının payını vermişti.Böyle bebelerle değmez tartışmaya.

    ......HIT THE LIGHTS......
    Üye
    Night_Rocker
    Tarih
    2 Temmuz 2005 00:00
  • bandrollü olanları sayıyoruz hereticgül toplamda 90 milyon civarı satan ve dünyanın en çok satan 9. grubu olduğunu hatırlatmak istemiyorum sana zaten bir müzik sever olarak bilmen gerek bu kadar atıp tuttuğuna göre..

    koRn linkin park limp bizkit bunlar hardcore yapmıyor güzel kardeşim..bunlar saçma sapan bi tarz yapıyorlar..isterlerse 100 milyon satsınlar umrumda değil..benim gözümde rapten farkı yok bunların..koRn a aslında fazla lafım yok son 2 albümleri gayet güzel :)

    mtv gazlamasa linkin park ve türevleri 1 milyon bile satamaz..


    inanamıyorum kendime ya elin linkin bebesiyle bir efsaneyi karşılaştıran biriyle tartışmaya girdim..

    hereticgül tamam haklısın hadi canım hadi güzel kardeşim..
    Üye
    baranthalas
    Tarih
    2 Temmuz 2005 00:00
  • Web sitelerini gördüm fena sayılmaz tasarım fakat Forumda "anti robotic register" eklentisi yok. Büyük bir açık. Her an indirebilirim forumu mesela ama yapmam.. tabi onlem almaları şart :)
    Üye
    doguhan
    Tarih
    2 Temmuz 2005 00:00
  • ayrıca hiçbir müzik grubu ilk albümüyle müzik listelerine 2 numaradan giriş yapamamıştır, bir albüm dışında: linkin park - hybrid theory
    Üye
    HereticSlave
    Tarih
    2 Temmuz 2005 00:00
  • 1- REALSTAR'a: 80 ler hakkında hiçbişey bilmediğimi savunan arkadaşlar yanılıyosunuz, ben 80 lerin thrash iyle büyüdüm ama şu an hardcore/nu-metal dinliyorum, ayrıca dediğim gibi 80 lerin müziği hardcore ve nu-metalin başarısını asla yakalayamadı, bu yüzden kıskanılıcak çok şeyi var...

    2- baranthalas'a: güzelim korsan albümleri de satıştan sayıyo muyuz???

    3- tekrar baranthalas'a: arkadaşım biliyosun daha hiçbir hardcore/nu-metal grubu 11 albüm çıkarmadı, en eski hardcore gruplarından biohazard'ın bile şu an bildiğim kadarıyla 6-7 albümü var, ki korn'un çıkardığı her albümün müzik listelerine ilk 3 ten girmesini sen nasıl karşılıyosun bende bilmiyorum...

    4- P_E_N_A'ya: metal müzik ve halk müziği gibi güzel bir sentez sana nasıl garip geliyo anlamıyorum, saz senin milletinin özünde var biliyosun, özünü reddediyosan bu benim sorunum değil...
    Üye
    HereticSlave
    Tarih
    2 Temmuz 2005 00:00
  • yeni aldığım bi habere göre deja-vu rimi rimi leyin coverini yapacakmış ..... haydi kolay gelsin diyoruz yakışır abilerimize
    Üye
    P_E_N_A
    Tarih
    2 Temmuz 2005 00:00
  • al bakalım heretikgül sana metallica nın tüm albümlerinin chartlara kaçıncı sıradan girdiğini gösteren belgeler(uğur dündar mode: on) dünyanın en zor dinlenilebilir müziklerinden biri olan heavy metal in dünya çapında listelere zank diye 1 numaradan girmesini nasıl karşılıyorsun merak ediyorum..üstelik son 4 albüm pop müziğin yükseldiği metalin öldüğü dönemlerde..

    linkin park gibi kofti ve günübirlik gruplar bu başarıyı yakalasın kurban keserim..

    ps: UNUTMA METALLICA 4. STUDYO ALBÜMLERİNDE KLIP ÇEKMEYE BAŞLADI..EĞER KLIP ÇEKMEYE İLK ALBÜMDEN BAŞLASALARDI CHARTLARDA HEP 1 NUMARA OLURLARDI


    Album: Kill 'em All
    Produced by: Paul Curci
    Recorded at: Music America, Rochester, NY
    Release Date: July 1983
    Chart position: 120

    Album: Ride The Lightning
    Produced by: Metallica
    Release Date: August 1984
    Chart position: 100

    Album: Master Of Puppets
    Produced by: Metallica and Flemming Rassmussen
    Recorded at: Sweet Silence Stud., Copenhagen, DK
    Release Date: February 21, 1986
    Chart position: 29

    Album: Garage Days Re-Revisited (SINIRLI SAYIDA BASILAN EP)
    Produced by: Metallica
    Recorded at: A&M & Conway, Los Angeles, CA
    Release Date: August 21, 1987
    Chart position: 28


    Album: ...And Justice For All
    Produced by: Metallica with Fleming Rassmussan
    Recorded at: One on One Stud., Los Angeles, CA
    Release Date: August 25, 1988
    Chart position: 6


    Album: Metallica
    Produced by: Bob Rock with Hetfield & Ulrich
    Recorded at: One on One Stud., Los Angeles, CA
    Release Date: August 13, 1991
    Chart position: 1


    Album: Load
    Produced by: Bob Rock with Hetfield & Ulrich
    Recorded at: The Plant Stud., Sausalito, CA
    Release Date: June 4, 1996
    Chart position: 1


    Album: ReLoad
    Produced by: Bob Rock with Hetfield & Ulrich
    Recorded at: The Plant Stud., Sausalito, CA
    Release Date: November 18, 1997
    Chart position: 1


    Album: Garage Inc. (DOUBLE ALBUM)
    Produced by: Bob Rock with Hetfield & Ulrich
    Recorded at: The Plant Stud., Sausalito, CA
    Release Date: November 24, 1998
    Chart position: 2


    Album: S & M
    Produced by: Bob Rock with Hetfield, Ulrich & Kamen
    Recorded at: Berkeley Community Theatre, Berkeley,CA
    Release Date: November 23, 1999
    Chart position: 2


    Album: St. Anger
    Produced by: Bob Rock and Metallica
    Recorded at: HQ, San Rafael, CA
    Release Date: June 5th, 2003
    Chart position: 1
    Üye
    baranthalas
    Tarih
    2 Temmuz 2005 00:00
  • black albüm 2 milyon mu satmış ? hahahahahahahahahahahah

    ulan ilk çıktığı gün 350,000 satan bi albüm sırf amerikada dünyada hala satışı süren 3 albümden biri..
    Üye
    baranthalas
    Tarih
    2 Temmuz 2005 00:00
  • Heretic Slave 80'lerin nu metal'i kiskanicak hic bi yani yoktur...Eger biraz anlasaydin,,, bu grubu burda cikip hic bisey bilmeden ovmeye calismazdin.Bu arada 80'lerin gruplarindan bon jovi su ana kadar tum dunya'da 100 milyon album satti.hangi nu-metal grubu bi aerosmith'e metallica'ya scorpions'a cindrella'ya degisilir...Nu metal seviyo olabilirsin ama 80'lere laf ederken biraz aklini kullan.
    Üye
    REALSTAR
    Tarih
    2 Temmuz 2005 00:00
  • zambri senin anlamamn doğaldır:) biliyorum sende türk rockı balyoz etkisi yapıyo...
    Üye
    begum
    Tarih
    1 Temmuz 2005 00:00
  • 6 ay önce demo parçalarınızı dinlemiştim gayet başarılı ve eğlenceliydi. eminimki albüm çok daha iyidir. aylin aslım la alakalı biirileri bişi demiş yaw onlar kim yaww
    aylin miş aslım mış tayfasıymış pohh torbaları şakalar yaww müziğin içine bböe zıçılır yanii. allah akıl fikir ihsan eylesin
    kalın sağlıcakla;)
    Üye
    zambri
    Tarih
    1 Temmuz 2005 00:00
  • güzelim senin o nick açıklamasına people=shit yazma özentiliklerini ben 15 yaşında yapıyodum...
    Üye
    HereticSlave
    Tarih
    1 Temmuz 2005 00:00
  • Metallica - Black Album 2.000.000 satmış olabilir, peki sana soruyorum, dünyada hangisi daha çok dinleniyo?? thrash (önce t!H!rash yazmayı öğren ok?) mi yoksa hardcore/nu-metal mi?! linkin park - hybrid theory nin 4 tane platin plağı olduğunu biliyo muydun? bu 8.000.000 demek, noldu duymadım 2.000.000 mu demiştin?!

    evet şimdi arkadaşımızın içten ve anlamlı dediği sözlere örnekler veriyorum:

    "Yaşam yoktur deri giysilerin dışında
    Bir kaç kıçı tekmeleyeceğiz bu gece
    Metal çılgınlığı var içimizde
    Her şey yolundadır hayranlarımız çığlık atmaya başladığında
    Rock yapmaya başladığımızda
    Hiç durmak istemiyoruz bir daha"

    (çok anlamlı sözler, çok duygulandım, gözlerim yaşardı valla...)

    "Konser bitti metal yitti
    Yola çıkma zamanı bir başka şehir bir başka konser
    Patlayacağız yeniden
    Otel odaları ve otoyollar
    Burada dışarda yaşam çiğdir
    Ama biz asla durmayacağız
    Asla son vermeyeceğiz
    Çünkü biz METALLICA'yız..."

    (kıçımla gülüyorum...)

    sence bu sözlerin senle, günlük ilişkilerin ve sorunlarınla, hayatta karşına çıkan problemlerle, daha doğrusu insanlarla ve hayatla alakası varmı? sana iyi bişeyler verebiliyo mu bu sözler? yararı dokunuyo mu sana bu sözler? emin ol deja-vu nun yazdığı her satır, aslında hardcore, punk ve tarzı müzik yapanların sözleri her zaman sana seni anlatır, sana bişeyler öğretmeye çalışır, böyle aptalca "kıçınızı tekmeliycezzz!", "diz çökün kölelerrr!" gibi salakça şarkı sözleri asla yazmaz bizimkiler, birkaç punk, hardcore şarkı sözü oku da öyle geç karşıma...

    punk ve hardcore sırf beğenmediğiniz ve başarısını çekemediğiniz için bok atmayı kesin artık!...
    Üye
    HereticSlave
    Tarih
    1 Temmuz 2005 00:00
  • herkese kolay gelsin...
    Üye
    ADIO
    Tarih
    1 Temmuz 2005 00:00
  • he buarda o balyoz varya........................ ANladınız siz..
    Üye
    FranticDrummer
    Tarih
    1 Temmuz 2005 00:00
  • Şimdi arkadaşlar 2 saattir okudum tüm yazılanları.Aslında yorum yapmıcaktım ama.Heretic Slave gibi hoş ve boş insanların yorumlarını görünce dayanamadım.Öncelikle işe şu gerizekalı kelimeler topluluğuyla başlayalım...
    hardcore ve nu-metal son hız ve diğer tüm rock ve metal tarzlarını sollayarak devam ediyo! kıskanıyosunuz, çünkü sizin müziğiniz hiçbir zaman bu kadar ileriye gidemedi, bu kadar kitleye ulaşamadı, sizin müziğinizin daha güzel, daha sert, sözlerinin daha anlamlı olduğunu söylediniz, halbuki sözleriniz de müziğiniz de hayallerde yaşıyo!


    Evt önce bu yazıya popomuzla gülüyoruz.Hemde yırtınarak gülüyoruz.Taaki bu yorumun sahibi ağlıyana kadar.Şimdide bu yazıdaki bikaç saçmala noktasının hat safhaya vardığı noktaya değiniyoruz....Bikere sizin müziğiniz derken,sizin gitarı davulu ele alıp çaldığınızda ortaya çıkan müzikle,bizim elimize aldığımızda ortaya çıkan müziğin farklı olduğunu kabul ediyosunuz.Bu çok güzel.Mallığınızı kabul ediyosunuz çok güzel....(Şimdi yazıcaklarım bu grubla alakalı değil,sadcemüzik türleri ile ilgili sakın karıştırmayın)
    Bikere bizim müziğimiz.Yani TRASH ve HEAVY METAL ve HARD ROCK bugüne kadar dünyada en çok satılan albümlere imza atmıştır.Bu kıyaslamayı gerek pop ve gerek diğer müzik türleriyle yapıyorum.Sadece Metallica nın 1991 The Black Albümü 2.000.000 adet satmıştır.Bizim müziğimizin tarihini araştırmadan konuşupta adamı hasta etmeyin.Zaten böyle bi bokdan haberi olmadan müzik dinleyen adam gerizekalıdır.Birdesözlerin anlamına değinmişsin.Bi Heavy Metaler olarak dayanamadım.Koç sen şu siteye bi göz at. http://www.orionturk.com/metallica_sarki_sozleri.htm
    oku bakalım doya doya .orda türkçeside var senin gibi krolar için.Oku ben burdayım yorumunu bekliyorum.Tabi yüzün olursa konuşmaya haala.
    2.Arkadaş yine sivri zekasını konuşturarak,"Allah bilir bu gruba .ok atanlar ,Slipknot,Kornu yerden yere vururlar" demiş.Üşenmeden bi nickime tıkla bakalım ne yazıyo.Bilmiyosanda özelden mesaj at,daha fazla rezil olma.
    3.olarak bu manga vs. olayına değiniyim.Orjinal demiş biri.Evet orjinal.Orjinal komedi filmi.Bende geçen aldım baya iyi.Rexx de bikere seyrettim sora birde vcdsini aldım...)
    4.artık bu grup içinde bişeler karalamamın zamanı geldi.Karalıyorum
    "EĞER GERÇEKDEN KULAĞINIZIN DUYDUĞUNA İNANIYOSANIZ,BUNLARI DİNLEMEMENİZ GEREKİR........"
    Ve son olarakda bu nacizane mükemmel harika arkadaşın bnu cidden sölüyorum,öpülesi yorumuna ufak bi cewap veriyim

    igrenc bi grup bence...müzikal acidan adamlar ne calmayi biliyo ne soylemeyi...Bu gruplar yuzunden Rock kültürü geriye gidiyo...80'lere donup o zamanki rock'i yasatmak gerekir diye dusunuyorum.Torpille yarisma kazanan gruplarla hic bir yere gelemeyiz...
    30 Haziran 2005 Perşembe | Yazan: REALSTAR


    Sana sadece şunu sölüyorum Realstar.Bekle sadece bekle.Bu kokuşmuş beyinlere.O caanım gitardan o caanım davuldan öyle salak tınılar çıkarmanın,gitar sesi kısmanın hesabını birbir sorucas.TRASH ve HEAVY METALİ GIRTLAĞINIZA KADAR SOKUCAS.bidahada çıkaramıcaksınız.Rahat olun geliyoruz.Marshall anfiler hiç bizaman kulak yırtan sesini susturmucak. .........METAL MILITIA......
    Üye
    FranticDrummer
    Tarih
    1 Temmuz 2005 00:00
  • sidik yarıştırıyorsunuz arkadaşlar...
    4-5 tane adam akıllı müzisyen yorumu haricinde burada yapılan şey bu...
    Tek yaptığınız dinlediğiniz müziğin şovenistliğini yapmak.Sizin fikrinize uymayan fikirlere bok atmak...Sidik yarıştırmak...
    Dejavu bu yazılanları okuyup kıçına kına yakmakla meşguldür eminim.Ne güzel bu kadar salağı bir arada bulup bu kadar basit bir konuyu sansasyon haline getirdik diye...
    Ya harbi gözlerime acıdım ya...
    Ya bir müziği ya beğenirsiniz ya beğenmezsiniz..Ne diye uzatıp saçmalıyorsunuz ki??
    Yazık yaa..yazık...
    Üye
    Broken_stick
    Tarih
    1 Temmuz 2005 00:00
  • ben bi kere benim müziğim değil bizim müziğimiz dedim crime, punk, hardcore ve nu-metal den bahsettim, anladın mı?

    ayrıca ben karşılaştırmadım pentagramla deja-vu yu gördüğünüz gibi begum arkadaşımız dehasını konuşturdu ve direk ikisini kıyaslama gibi bir zekilik yaptı d:))
    Üye
    HereticSlave
    Tarih
    1 Temmuz 2005 00:00
  • 1-)pentagram ve deja vu karşılaştırlamaz bile.bunu yapan arkadaşlar hiç bi boktan anlamıyolar derim
    2-)morrison ve mercury i bu işlere bulaştırmayın.yazık derim.
    3-)dikkat ettimde yorum yapanlar çoluk çocuk.uğraşılmaz derim.
    4-)son olarak birisi ya da bişey övülecekse bırak başkaları övsün derim.kendi haberini kendileri yapan bi gruptan sammiyet beklenemez.

    ayrıca senin müzüğin mi var heretic slave.hangi ara yaptın.daha önce benim müziğim hiç olmadıda.
    Üye
    crime
    Tarih
    1 Temmuz 2005 00:00
  • bence kurbandan sonra en iyisi
    tabii herkesin kendi fikri var ama yuh yani tamam yorum yapın doğal ama çukurun içine bandırmaya hiç gerek yok insan biraz daha düzgün bişeyler söyler adamlar daha yeni çıkış yapmış kardeşim ayriyetten kimisi daha albümü dinlememiş bıdı bıdı yapıyo bi dinle sonra karar ver ona bakılırsa biçok sanatçının götü havada haliyle adamlar ünlü popüler kıçı havada olacak tabii bende bi yerde bunlar gibi davranırdım(saçma anlamayınız lütfen)ayrıca ilk video'dan bu tip konuşmaları çıkarabilene tebrik
    daha bitmedi diyceklerim(ne çok konuştum şimdi kiminiz küfrediodur ama sensin o)ayrıca video'da bir özentilik söz konusu rhcp 'benzemiş biraz
    AMA ACAYİP GÜZEL VE MATRAK KESİNLİKLE YUKARIDAKİ HABERE KATILIYORUM
    Üye
    fatalrhyme7
    Tarih
    1 Temmuz 2005 00:00
  • şimdi kalkıp da yorum yapıp ya da hakaret etmiycem. isteyen istediği gibi anlayabilir: ama gelsin ne kastettiğimi bana sorsun.

    diyeceğim yalnızca :

    müzik yaparken lütfen müzik kulağımızı, müzik dinlerken lütfen sadece kulak adlı organımızı kullanalım.

    bu işi doğru yapmış olan arkadaşlarıma teşekkür ederim :))

    dejavuyu sevmiyorum (aghh dayanamadım yine yorum yaptım :))
    Üye
    nazmiyyeaah
    Tarih
    1 Temmuz 2005 00:00
  • BUGUN ARKADAŞLA KONUŞTUM arkadaş 1 röportajlarını okumuş adamlar 'türkiye rock cumhuriyeti olsun güven erkin erkalda başbakan olsun 'demiş
    ya işte potansiyel budur:))
    Üye
    begum
    Tarih
    1 Temmuz 2005 00:00
  • şarkılarında melodik bir özellik göremiyorum. bana yalnızca baş ağrısı ve yüklü bir ağrı kesici faturası verdi :-)
    Üye
    fizban
    Tarih
    1 Temmuz 2005 00:00
  • ulan baslicam dejauyu grup diye gecninen kendini grup sanan bi grup birde utamadan pentagramla k1yaslanmaya calisiliyo hangi akla hizmet bunlari sözyeleybiliyo neyse benedaha yorum yapmicam bence berbattttttttttttttttttttttt
    Üye
    Kirk_Hammett
    Tarih
    1 Temmuz 2005 00:00
  • Ben Bursa'da dinledim.Roxy'yi mi ne kazanmışlar ama BERBATTT
    Üye
    Bono
    Tarih
    1 Temmuz 2005 00:00
  • ben birtane deja-vu biliyorum taximde gay bar :)))

    neyse makarfa bir yana tarzları nekadar beni ilgilendirmesede yerli grup sahip çıkalım...

    aman burzum a kafa tutmayın ama mayhem e kafa tutun...
    Üye
    Kanpp
    Tarih
    1 Temmuz 2005 00:00
  • la çocuuuuk aklını başına topla deja_vu yu kralı gelse hiçbir ortamda hiç bir mantık çerçevesinde PENTAGRAM gibi ne yaptığını bilen bi grupla yan yana getiremez. Baştan kokmuş deja-vuuuu
    Üye
    P_E_N_A
    Tarih
    1 Temmuz 2005 00:00
  • daha önce bi gruptan bu kadar tiskinmedim,
    Üye
    P_E_N_A
    Tarih
    1 Temmuz 2005 00:00
  • ben bu grubu canli izleyip begenmemistim, yargisiz infaz olmaz diyerek albumunu de dinledim, yani ne diyim, assagida birisi manga denen ikinci sinif linkin park cover grubuna da orijinal muzik yapiyor demis. simdi olumsuz yorum yapip kimsenin sevkini kirmak istemem ama herkes bir ekmek kapisi bulmus oradan ne kazansak kardir mantigiyla saldiriyor. bu kafayla turk muzigi boyle yerinde sayar. ortada bir emek urunu olsun ki insanlar emege saygi gostersin. bu grup hakkinda guzel seyler iyi bir sahne performanslari var ve uyumlu davulcu-bascilari var.

    not: bu grubun eski ankarali "something is wrong" grubuyla alakasi var midir? (zira albumdeki bir sarki "caged"in aynisi) eger oyleyse yazik olmus o gruba. degilse iyi cover yapmislar.
    Üye
    TooL
    Tarih
    1 Temmuz 2005 00:00
  • ucube ,hurefeler toplulugu.adına yenilik denmiş yozlasmıs müzigin son basamagı.enstrumanlara hakimiyet "0".Bor grubu olarak kalmaları gerekirdi.birisi pentagramla karşılastırmıs yani bu acınacak bi durum, biri 80 lerle afedersiniz bok atmış,artık bence muziği prim yapmak icin kullanmaktan vazgecin gercekten kepaze olmayın daha fazla.grup elemanları kendilerini tanıtırken
    "merabalar ben dejavu osman"!!!!
    Üye
    Marvin_nivraM
    Tarih
    1 Temmuz 2005 00:00
  • bence de nedir bu emege olan saygisizlik madem oyle mukemmelini siz yapin dinleyelim arkadaslar
    Üye
    limpidity
    Tarih
    1 Temmuz 2005 00:00
  • tabrikler
    arkadaşların sonuna kadar arkasındayım.İnşallah hakkettikleri başarıyı yakalarlar
    Üye
    AkKrock
    Tarih
    1 Temmuz 2005 00:00
  • geçenlerde bi açıklama vardı gazetede bi yerde tıpkısının aynısı olmayan kopya değildir yani tabiyki gruplar insanlar örnek aldıkları sevdikleri gruptan etkilenebilirler şarkıyı benzetenler var mesela bu zaten bi çok şarkıda var sadece bunda olan bişe değilki sonuçta insanlar benzer hislere ve duygulara sahip olabilirler ve bunun sonucunda benzer şeyler ortaya çıkabilir ama eğerki özenti bi grup bu sadece özentiler dinler dersen bence büyük hata olur ne alakası var???insanların emeklerine bu kadar kolay çamur atılmamalı.
    Üye
    MiTharisT
    Tarih
    1 Temmuz 2005 00:00
  • süper şekilde başlıyan gruplar:

    metallica
    megadeth
    iron maiden
    slayer
    ac dc
    hepsi

    daha saymamı ister misin :D
    Üye
    baranthalas
    Tarih
    1 Temmuz 2005 00:00
  • onlari bende rock istanbulda izledim geyet guzelde bi yorumlari vardi tabi bu benim dusuncem herkese de saygi duyarim ama neden herkesi bu kadar cok elestiriyoruz bu daha bi baslangic onlar icin hangi grup super bi sekilde baslamis ki??
    Üye
    limpidity
    Tarih
    30 Haziran 2005 00:00
  • ahh birde rock istanbul da detone olmadan söyleseydi vokalleri çok leziz olcaktı,amaaa.....
    Üye
    PusHaSiDe
    Tarih
    30 Haziran 2005 00:00
  • canlı performansları süper olan grup..bağlamacı tonton da çok hoş..
    yalnız kendin coş feci halde cagedi anımsatmaktadr..
    Üye
    aKaSHa
    Tarih
    30 Haziran 2005 00:00
  • şarkılarını yeni dinledim özenti bir grup yani ortada kalmış bir grup ama tamm özenti bnce yani özentiler dinleyebilir tam onlara hitap ediyor
    Üye
    sadelimon
    Tarih
    30 Haziran 2005 00:00
  • delidir neyapsa yeridir birakin kendi kendilerine cossunlar hahuaahuaa:))))
    Üye
    Kirk_Hammett
    Tarih
    30 Haziran 2005 00:00
  • çüssss herkes haddini bilsin pentagram ve dejavu yuh derim sakin olun agirdan gelin..
    Üye
    Kirk_Hammett
    Tarih
    30 Haziran 2005 00:00
  • bu adamlara laf atan insanlar ne b.klar anlıyamadım.kendilerini çok bişimi sanıyolarda bu tarz adamlara kendilerince laf sokmaya çalışıyolar...KENDİN ÇOŞ!
    bu kadar....
    Üye
    izmaritVokal
    Tarih
    30 Haziran 2005 00:00
  • BAAAAALLIIIIIKKKK BBBBAAAŞŞŞTAAAANNNNNN KOOOO KAARRRR(BALIK-BAŞTAN-KOKAR) KENDİN COŞŞŞŞŞ...
    ben bu şarkıda koparım!!
    adamlar bence manyak gaz yapmışlar!!DEVAM!
    Üye
    izmaritVokal
    Tarih
    30 Haziran 2005 00:00
  • ya bence kişilere değilde müziğe bakarsak hoş olmuş aslında üyelerde iyiler yani bence bi enerji var ama nedense çoğu kişi samiyetsizlikten falan bahsetmiş bence birazcık bu rock kültürü nereye gidiyo ayaklarını bırakmak lazım illaki meyve veren ağacı taşlamak istiyosanız bu dejavu olmamalı en azından süre verilmeli BİZ sevdik
    Üye
    MiTharisT
    Tarih
    30 Haziran 2005 00:00
  • 5 para etmeden 10 para kazanmak moda oldu,kolay gelsin ne diyelim...
    Üye
    La Rocque
    Tarih
    30 Haziran 2005 00:00
  • yaw hahfiften death metal e özenmişler sanki...:)) ya mümkünse o abim öyle böörmeye çalışmasın o sesle...birde pentagrama özenmişler saz falan olmadı yani beenmedim wala.....:))
    Üye
    beloweds_cry
    Tarih
    30 Haziran 2005 00:00
  • deja-vu nun pentagramın yerini dolduramıycanı nerden biliyosun begüm? millete kendini tanıtalı sadece birkaç olmuş bir grupla pentagramı mı kıyaslıyosun?? aslında bunun deja-vu için gurur verici birşey olması gerek şimdiden PENTAGRAM gibi bir grupla kıyaslanıyolar!!! d:D valla benim bile hoşuma gitti bu d:) yakında kurban deja-vu nun alt grubu olursa şaşma tamam mı? ayrıca bar piyasasından yeni sıyrılmış bir grubu tabi sevmezsin çünkü sen kim ünlüyse onu seviyosun...
    Üye
    HereticSlave
    Tarih
    30 Haziran 2005 00:00
  • 80 lerden bahsediyolar çünkü dejavu kalkıp 1 pentagramın falan yerini dolduramaz!!kurbanın alt grubu olurlar sadece rock istanbuldaki gibi!neden zirvedeler çünkü yeni çıktılar ilgi çektiler!piyasa grup!manga versiyonu işte!adam kendini metallicanın solocusu falan sanıyo heralde!amerikan hayranlığıyla alakası yok!ben cem köksal gibi 1 adamı başarılı buluyorum bar piyasasından yeni sıyrılmış 1 grubu değil
    Üye
    begum
    Tarih
    30 Haziran 2005 00:00
  • ya bu grup manyak. rock istanbulda izledim gerçekten sahnede süperler. özellikle saz kullanmalrı gurur verici. ama amerikan hayranlarının sanırım pek hoşlarına gitmemiler. bence mükemmel
    Üye
    felrock
    Tarih
    30 Haziran 2005 00:00
  • eminim slipknot, korn gibi gruplar hakkında yorum yapmaya kalksalar burada deja-vu yu olumsuz eleştirenlerin hepsi, onların haklarında 10 kat daha kötüsünü söylerler, kıskanıyolar çünki, ama gördüğünüz gibi milyonlarca olumsuz eleştiriye rağmen adamlar zirvede, dinleyenlere de hemen "özenti" damganızı vuruyosunuz, sizin dinlediğiniz müziği dinlemeyen herkes özenti mi oluyo???
    Üye
    HereticSlave
    Tarih
    30 Haziran 2005 00:00
  • bana bakın "biz 80lerin rockçısıyız, bizi bugünün müziği kesmez" diye kasılan yenilik düşmanları, 80 ler 80 ler diyerek rock ta yeniliğin yolunu çürütüyosunuz, nu-metal müzik değil diye diye kıçınızı yırtıyosunuz ama gördüğünüz gibi hardcore ve nu-metal son hız ve diğer tüm rock ve metal tarzlarını sollayarak devam ediyo! kıskanıyosunuz, çünkü sizin müziğiniz hiçbir zaman bu kadar ileriye gidemedi, bu kadar kitleye ulaşamadı, sizin müziğinizin daha güzel, daha sert, sözlerinin daha anlamlı olduğunu söylediniz, halbuki sözleriniz de müziğiniz de hayallerde yaşıyo! hardcore ve nu-metal ise aynı şarkıda hem sertliği hem de duygusallığı barındırabilme gibi bi özelliğe sahip ve sözlerinde ise gerçekleri suratınıza bir tokat gibi çarpıyo! insanın kendisinden, sorunlarından, yapmak istediklerinden bahsediyo bizim müziğimiz, sizinkiler gibi kan dökelimm!!!, heryeri yakıp yıkalımmm!!!, öleceksiniz kölelerrr!!! gibi salakça ve anlamsız şarkı sözleri yazmıyolar, sana seni öğretiyolar, deja-vu da türkiyede bu tarzın en iyileri arasına girecek, manga öncü oldu, deja-vu ise bu olayı zirveye çıkaracak! evet adamların yerinde ben olsam bende kasılırdım çünkü nolucaklarını biliyolar adamlar, kendilerinden eminler, türk rock ına balyozlarını geçirip eskiyi yıkmaya hazırlar!!! bu bilinçsiz, yenilik düşmanı geri kafalıların salakça eleştirilerine bakma deja-vu sonuna kadar arkanızdayız!!!
    Üye
    HereticSlave
    Tarih
    30 Haziran 2005 00:00
  • Deja Vu bu ülkenin gururu olacaktir. Manga geldi, ne kadar dinlemeyen herkes kötü elestirilerde bulunsa da, çok orijinal bir müzik yaptilar, ama her sey Blue Jean'e kapak olana kadarmis megerse... Ama ben Deja Vu'nun böyle olacagini sanmiyorum. Inanilmaz samimi, inanilmaz orijinal bir müzik yapiyorlar, dinledigim kadariyla. Napmak istediklerini biliyorlar, bu yuzden samimiyetlerini hissedebiliyoruz biz dinleyiciler. Bu adamlarin önü cok acik olacak. Ama herkesten sunu rica ediyorum:
    LÜTFEN BU ADAMLARA PIYASA MUAMELESI YAPMAYALIM. Onlar bizden birileri, onlara destek cikalim. "Baglama koymus orijinal olmaya calisiyor" diye ziplamayalim, once onyargisiz bir sekilde muziklerini dinleyelim.
    Üye
    -_FiniscH_-
    Tarih
    30 Haziran 2005 00:00
  • igrenc bi grup bence...müzikal acidan adamlar ne calmayi biliyo ne soylemeyi...Bu gruplar yuzunden Rock kültürü geriye gidiyo...80'lere donup o zamanki rock'i yasatmak gerekir diye dusunuyorum.Torpille yarisma kazanan gruplarla hic bir yere gelemeyiz...
    Üye
    REALSTAR
    Tarih
    30 Haziran 2005 00:00
  • aylin aslımın tacı elden gidiyo:(( iah:P
    Üye
    begum
    Tarih
    30 Haziran 2005 00:00
  • Burada yukarıda yazdıgın aşırı derecede saygısız olan yorumlarına cevap verip deja-vu'nun adını kirletmicem :) istediğini düşünebilirsin. canın sağolsun :)
    Üye
    Deja-VuTheBand
    Tarih
    30 Haziran 2005 00:00
  • Yanlış yazmışsınız ben yıllardır bekliyodum :DDDDD
    Üye
    Ktulu
    Tarih
    30 Haziran 2005 00:00
  • tuncay koptum ya:P balık baştan kokar ne de olsa.gereksiz çıkışlar gereksiz beste!!!
    Üye
    begum
    Tarih
    30 Haziran 2005 00:00
  • abi barda dinlemiştim beğenmemiştim.klibi izledim onu da sevmedim.
    balık baştan kokar
    puhahahaa
    ne uyuz bi hal aldı bu rock unsuru
    deli kızın çeyizi gibi
    arkada bateri tam önünde solist iki yanlarda gitarist
    değişiklik olsun diye bi de bağlama koymuşlar
    ne bu şimdi sentez mi
    çirkin değil ama cliché

    perest e katılıyorum çok doğru söylemiş.ama çirkin değil kısmına katılmıyorum bence çirkin.üzgünüm ama bence öyle.
    Üye
    hEaMogLoBiN
    Tarih
    30 Haziran 2005 00:00
  • dediğin doğru morrison olsun mercury olsun halen dinlenen kişiler ama deja-vu daha yeni çıktı, onların akıbetini zaman gösterecek, nu-metal de fazla iş olmadığı senin kişisel görüşün ama bildiğin gibi nu-metal şu anda dünyada en çok tutulan metal tarzı, son zamanlarda metalcore da bayaa bir revaçta ama sonuçta yine nu-metal i aşamadı. sonuç olarak herkesin müzik zevki kendine...
    Üye
    HereticSlave
    Tarih
    30 Haziran 2005 00:00
  • HereticSlave dediğin belki doğru ama bunu zaman gösterecek sonuçta Morrison olsun Mercury olsun üstünden bu kadar zaman geçmesine rağmen şarkıları hala satıyor,hala mekanlarda çalınıyor,hala download ediliyor ve hala yeni dinleyiciler kazanıyor....Tabii ki zevk meselesi...Ama bence diyorum bence yani...Müzik adına yapılan fazla birşey yok bu yeni nu-metal gruplarında...Neyse.....
    Üye
    2mi3
    Tarih
    30 Haziran 2005 00:00
  • sevdim ben.
    Üye
    gozde_francis
    Tarih
    30 Haziran 2005 00:00
  • bu yorumlarla yeniliklere açık olmadığınızı fazlasıyla kanıtladınız, _PeReSt_ sana sorarım, sentez değil de ney? müziğini halk müziğiyle birleştiren kaç rock grubu gösterebilirsin bana? ya da türkiyede adam gibi hardcore/nu-metal yapan kaç grup var (özellikle nu-metal)?! nu-metal klişe olabilir ama bu türkiye için geçerli olan bir durum değil. 2mi3 bir de sana soruyorum, Jim Morrison, Freddy Mercury rockstar olduklarında çok mu farklı bir tarzın temsilcileriydi?? Bildiğimiz rocktı işte farklı bişey miydi??
    Üye
    HereticSlave
    Tarih
    30 Haziran 2005 00:00
  • Böyle şeyler güzel şeyler. Fakat klibinde vokali Foo Fighters'ın vokali'ne, gitaristte jim morrisona harbi özenmiş mi diyim artık.. Keşke daha kendilerince olsaydı. Fakat iyi yönü ise, klipte ilk kez aman sert durma tavrı yok. Bu bir gelişme, sonunda sert tonlu bir yeri gülücüklerle değilde sert bir yüz ifadesi ile verilmesi güzel..
    Ama şarkı piyasaya oynayacak diye arkaplan daki sert gitar rifflerinin kısılması beni çok mutsuz etti. Bağlamayı dibimizde ama distortion gitarı taa uzaklardan duymak saçmalık.. İlla bi yumuşatma konacak.. Allahım ya. Neyse Deja vu uzun zamandır var. Albümü umarım iyi yerlere gelir.. Desteği esirgemeyelim..
    Üye
    furious
    Tarih
    30 Haziran 2005 00:00
  • Valla zevkler tartışılmaz ama bence çok kötü....Yani nu metal sevmem aslında ama bu müziği de iyi yapan gruplar var illa ki....Ama bilmiyorum çok mu acımasız konuşacağım....Bu tarz grupların elemanları kendilerini rockstar sandıkları an Jimm Morrison,Freddy Mercury gibi asıl rockstarların kemikleri sızlıyormuş gibi geliyor....
    Üye
    2mi3
    Tarih
    30 Haziran 2005 00:00
  • Benzeri olmayan mi!? Nasil yani!!! :)
    Üye
    jasonic
    Tarih
    30 Haziran 2005 00:00
  • Deja-Vu Türkiye'de benzeri olmayan, sert mi sert, zıpır mı zıpır bi rock grubu. Rock, Nu-Metal ve Ska'nın içine bağlama ekleyip Türkçe sözlerle parçalar yapan Deja-Vu, rock müzik severler için çok orjinal ve enerjik bir soluk.

    Hühehehe, len eren kömürlünün üstüne çok gitmişiz, ankarada moda olmuş bu ve benzeri ifadeler...
    Üye
    cc_baran
    Tarih
    30 Haziran 2005 00:00
  • balık baştan kokar
    puhahahaa
    ne uyuz bi hal aldı bu rock unsuru
    deli kızın çeyizi gibi
    arkada bateri tam önünde solist iki yanlarda gitarist
    değişiklik olsun diye bi de bağlama koymuşlar
    ne bu şimdi sentez mi
    çirkin değil ama cliché
    Üye
    _PeReSt_
    Tarih
    30 Haziran 2005 00:00
  • deja vu 1 numara...mutlaka dınleyın...
    Üye
    shimmy
    Tarih
    30 Haziran 2005 00:00
  • abi kendin coş süper olmuş şarkıyı dinledikce coşuyorum
    klipteki halide red hot chili'yi anımsatmadı değil
    Üye
    Syndrome
    Tarih
    30 Haziran 2005 00:00
Toplam 107 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler