Kurban resmi olarak dağıldı. Bir süredir her yerde bu konuda dedikodular dolanıyordu.
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Kurban Resmen Dağıldı!

13 Temmuz 2005 00:00

Türk Alternatif Rock'ının öncülerinden olan Kurban resmi olarak dağıldı. Bir süredir her yerde bu konuda dedikodular dolanıyordu. Deniz Yılmaz'ın açıklamasıyla Kurban resmen dağılmış oldu.

Deniz Yılmaz, Stüdyo Punch'ta Panik isimli projesinin kayıtlarına başladı. Yılmaz, grupta bas-vokal ve prodüksiyon görevini üstlenecek.

Burak Gürpınar ise Athena'nın CNBC-e'de katıldıkları bir programda yaptıkları açıklamaya göre resmen Athena'ya katıldı. Özgür Kankaynar ve Kerem Tüzün'ün ne tür projelerde rol alacağı henüz belli değil.

Yorumlar

  • bu kadar yorum yabana gitti
    3 Ocak 2007 Çarşamba | Yazan: rockci_kiz

    olsun ya birleştiler ya o yeter:D
    Üye
    Dave_Mustaine
    Tarih
    3 Ocak 2007 00:00
  • bu kadar yorum yabana gitti
    Üye
    rockci_kiz
    Tarih
    3 Ocak 2007 00:00
  • Şimdi yeniden birleştiler!!!
    bakınız http://www.kurban.com......
    Üye
    Dave_Mustaine
    Tarih
    2 Ocak 2007 00:00
  • Kurbanın dağılması hayatımda büyük bi boşluk oluşturdu.Her gün Konser videolarını izlememe ve parçalarını hergün dinlememe rağmen.
    Üye
    cansonmez
    Tarih
    27 Ağustos 2006 00:00
  • ve hala yerine dinleyecek bir grup bulamadım ne yazık ki var ama tutmuyor yerini işte onlarla idare ediyoruz yani...
    Üye
    E-C-A
    Tarih
    23 Temmuz 2006 00:00
  • ulen var ya böyle bi grup dagılıyosa artık bişy demiyorumm etrafta görüyorum kurban diye yırtınan milleti ama nedense hepsi korsan alıyo ve sonrada ben coook seviyorumm diyolar sevsen destek olursun köstek degil
    Üye
    ScreamtoHeLL
    Tarih
    28 Mayıs 2006 00:00
  • can çok ayıp etmişin be abi..

    kurbandan bahri demirci.
    Üye
    Leviathan
    Tarih
    2 Mayıs 2006 00:00
  • Aşağıdaki yazılan yorum için Burak'tan özür diliyorum aynı account'u paylaştıgımız yine Can adlı bir arkadaşım tarafından yazılmıştır.Can Tokgöz benim ve ayrıca Burak gerçekten çok iyi bir davulcu.Tarzına göre Türkiye'de olan en iyi davulculardan biri neyse tekrar özür diliyorum sakın yanlış anlamayın ve aşağıdaki mesajı dikkate almayın Garaj Bekçisinden ricam o mesajı silmesidir.Teşekkürler
    Can Tokgöz
    Üye
    cantokgoz
    Tarih
    1 Mayıs 2006 00:00
  • yaa hakkaten kötü olduu burak gürpınar a laf sölemeyin..o bence de türkiyenn en iyi davulcusu yaa..hiç görmedim onn gibisini bn türkiye de...keşke daılmasaydı..böyle daha kötü oldu..onlar kurban oalrak daha çok byk işler yapardılar..bnde yniden brlşçkler diye dydm ama pek de sanmıyrm...ama inş..çok da geçti üzrnden aslında ama nese..
    Üye
    keshf-i alem
    Tarih
    11 Nisan 2006 00:00
  • 1.si kurbanın elemanlarına iyi müzisyen diyenler davulcusundan başlayalım.
    hayatında double kullanamayan adam gibi altolarda gezemeyen bir insana iyi bir davulcu demeniz saçma hele türkiye'nin en iyi davulcusu sıfatını takmanız çok saçma.kurbanın davullarına zor diyen arkadaşlara (bkz: Dimmu Borgir - Blessings upon the throne of tyranny),(bkz: Mike Mangini) (http://www.mysteriatr.com/mangini.wmv).sadece heel-toe kullanmakla davulcu olunmuyor.

    gitaristlerinin ikiside zaten ritm gitardan başka birşey çalamayan elemanlar adamların adam gibi solo attığını göremedim gitarlarına zor diyorsanız eğer birazda dream theater veya pantera falan dinleyin.

    bassçısına lafım yok adam işini gerçekten iyi yapan bir adamdır.

    çoğunuza göre 3 akor basıp 4/4'lük ritm atanlar süper müzisyen oluyor.o zaman bu ülkede müzik yapanların hepsi süper müzisyenler.her amatör grubun bir kurban çaldığı olayına gelince:
    hayatımda kurban'ın bir parçasını bile çalmadım :) kurban çalmayınca birşey kaybetmedim aksi taktirde teknik ve hız çalışacak zaman buldum kendime.
    sonuç olarak : neyse seven sever sevmeyen sevmez banane ya
    Üye
    cantokgoz
    Tarih
    5 Nisan 2006 00:00
  • hayatımın grubuydu deniz ayrı albüm cıkarıyomuş zaten idare edicez artık burak athena olayını ben de çözemedim umarım deniz sebnem e verdiği yorgun parcasını bi de kendi söyler ayrıca kendimi kandırılmış hissediyorum sırf denizin sesini duyabilmekiçin dorian albümünü aldım hiç bişey duyulmuyordu ayrıca directe verdiği hasreti de umarım söyler
    işte ben böyle öldüm
    gittim kendimi gömdüm
    SONRA TOPRAĞA SORDUM
    DÜNYA BÖYLE DEĞİLDİ
    TOPRAK DEDİ:
    SEN KÖRDÜN
    Üye
    sarada
    Tarih
    3 Nisan 2006 00:00
  • kurban gibı bı grup asla unutulmaz:((( yeride doldürulamaz ama deniz tek basinada yeter zaten .......
    Üye
    imgess
    Tarih
    2 Mart 2006 00:00
  • turkıye de hatta dunya da kurbandan daha ıyı alternatıve rock yapan grup varsa cıksın ulan tamam dagıldı uzulduk ama ılla kendımızı mı oldurelım dennız yılmaz panık projesıyle ortalıgın a...... koycak
    Üye
    knoxville
    Tarih
    23 Şubat 2006 00:00
  • a....q athenası burak ı kurban dan caldı ortalık bozuldu ıste lan kırmızı kafa gokan mutlumusun p...venk
    Üye
    knoxville
    Tarih
    23 Şubat 2006 00:00
  • ulan 1 senedir bilgisayar açmıyorum, internete girmiyorum, garajı unutmuşum bile, ulan ne yazı yazmışız millet deli olmuş ha , yarasına olan gocunur hesabı sövmeyen kalmamış , bi anamız kalmış sövmedikleri özel mesajlar küfür dolu,.. neyse,, kişiselleştirmeseymiş keşke arkadaşlar olayı ,ilgi çekmeye ihtiyacım yok merak etmeyin ,ibo falanda dinlemiyorum ,zeka ile ilgili yorum yapan arkadaşlara ise sadece bi tarafımla gülüyorum ,burdan bana sövenlere ve tav olan arkadaşlara diyeceğim, kurban toplanır bi daha işhallah , işhallah yine cover albümü yapar, süper albümlere imza atar, konserlerine gider, eğlenirsiz,müziklerinde kendinizi bulursunuz,çok da gereksiz aslında bunları tartışmak bile , kalın sağlıcakla..
    Üye
    mentatradnor
    Tarih
    16 Şubat 2006 00:00
  • deniz işini bilir, o gölgelerin kralı....
    Üye
    freddiesavas
    Tarih
    9 Şubat 2006 00:00
  • arkadaşlar yapıcak hiç bişy yok zatn bunu hepimz biliyoruz ama şole bi gerçek var kurban dağıldı ama bize 3 tane kapı gbi album bıraktı..
    evt canlı performanstı şuydu buydu artık goremicez ama bunu da unutmamak lazım...
    ama bnce deniz solo album yapmalıydı..
    tutarmıydı tartışılır. neden?çunku kurbanı tanıyan pek insan yok...
    [örn:kuzenim)bnce deniz çok iyi bi wokal ayrıca çok iyi beste yapıyo ama anlayan yok...
    bi de album satışları da çok onemli.bnm etrafmda bi çok kurban sever var ama içlerinde album alan yok.peki bu nasl sevgdir nasıl sanatçıya saygdır?dağıldıklarnda uzuluolar fakat hiç destk çıkmıyolar...
    Üye
    1234567890
    Tarih
    20 Ocak 2006 00:00
  • ZAMAN KAYBI(www.rock.ciyiz.biz)
    Üye
    by_NEO
    Tarih
    19 Aralık 2005 00:00
  • 1999 yılında ilk kez bir Kurban bayramında karşımıza çıkan grup yayınladıkları "KURBAN" albümünden sonra 5 yıllık ara vermişlerdi.2004 yılında Özgür Kankaynar'ın gruba katılmasıyla "Ters-Sert" adlı cover albümünü yayınlamışlar ve özellikler de Barış Manço cover'ı "Sarı Çizmeli Mehmet Ağa" en çok ilgiyi gören parça olmuştu.Bu albümü ara albüm olarak tanımlayan grup elemanları albümün çıkış sebebini "Havayı koklayarak neleri kotarabileceklerini(KOTARMAK:Başarmak gibi birşey)"görmek için yaptıklarını açılamıştır.Ayrıca Özgür'ün gruba yeni girmesi nedeniyle işi profesyönelliğe vurmak yerine ara albüm yayınlamayı tercih ettiklerini dile getirmişlerdi.Bir yıl aradan sonra 2005 Mayıs ayında Pasaj etiketiyle yayınlanan "İNSANLAR"albümüyle sıkı bir dönüş yapan Türkiye nin en iyi Rock gruplarından Kurban bu albümüyle karşımıza çok farklı çıkıyor.Sound bilindik sert Kurban soundu; Ancak eski albümlerine göre eğlence havasından çıkıp günümüz Türkiye'sinde insanların düştükleri durumları ele alan bir konsepte sahip Kurban tayfası tam 10 aydır bu albüm için stüdyolarda çalışmıştır.Mix kayıtlarının eksiksiz olmasını isteyen grup zor bela bu işi kotardıktan sonra ilk klibini "Yine"adlı parçaya çekmişti.Klibin yönetmenliğini daha önce Duman,Radical Noise,Teoman,videoları çekmiş olan Cemil A. üstlenmiştir.Kapak tasarımı ise bu kez grubun davulcusu Burak Gürpınar değil Alican Tezer yapmıştır.Albümden kısa bir süre sonra 21 Haziranda Rock İstanbul'da mükemmel bir canlı performans sergilemişti.
    Daha sonra kulaktan kulağa yayılan Kurban dağıldı söylentisi netleşince fanları olarak yas tuttuk.Dağılma nedeniyle ilgili bir açıklama olmamakla birlikte en çok dillenenleri 'Burak'ın Athena kayıtlarına katılması mı? Deniz'in söz yazımından kayıtlara,albüm mixine kadar herşeyi üstlenmesi ve bu yükün altında ezilmesi mi?Gruptaki liderlik hareketleri mi?İnsanlar albümünün beklenen satış rakamlarına ulaşamaması mı?.......
    Hangisi olursa olsun bize göre Türkiye'nin en sağlam Rock grubu olan Kurban'ın bir daha albüm yapamayacağını bilmek insanı bunaltıyor.
    KURBAN'I ASLA UNUTMAYACAĞIZ!...
    KURBAN'I ASLA UNUTMAYACAĞIZ!...
    KURBAN'I ASLA UNUTMAYACAĞIZ!...
    KURBAN'I ASLA UNUTMAYACAĞIZ!...
    KURBAN'I ASLA UNUTMAYACAĞIZ!...
    KURBAN'I ASLA UNUTMAYACAĞIZ!...
    KURBAN'I ASLA UNUTMAYACAĞIZ!...
    KURBAN'I ASLA UNUTMAYACAĞIZ!...
    KURBAN'I ASLA UNUTMAYACAĞIZ!.........................................................
    Üye
    by_NEO
    Tarih
    19 Aralık 2005 00:00
  • bu ses bitti üzgünüz
    Üye
    splen_ngager
    Tarih
    7 Aralık 2005 00:00
  • Yaktın bizi Kurban...ah ulen ahhh...:)

    BU ses BİTER mi Lan! Bitermiş:(
    Üye
    MetalismaS
    Tarih
    10 Kasım 2005 00:00
  • ulan yuh be yuh 50 kere yuh..milletin bu kendini beğenmiş tavrı neyse sanki hepsi otorite...yok onlar kimmiş,yok kurban ne b*k oluyomus, yok zırtaponyada langırdanak gruplar varmış... kurban sounduyla ,duruşuyla, elemanlarıyla bi çoğumuzun ufkunu genişletmiş bir gruptu.keşke dağılmasaydı ama olmuş artık.. ama beni asıl rahatsız eden konu bazı arkadaşların Bachvari tavırlarla bir grubu, iyi bir grubu yermesi... hepimiz müzisyeniz destek lütfen yaaa...
    Üye
    ahmetyılmazer
    Tarih
    5 Kasım 2005 00:00
  • birkaç atasözü ile durumu özetlemek istiyorum...

    1. yorgan gitti kavga bitti
    2. s... g... davası olmaz
    3. g... giren şemsiye açılmaz
    4. kaderde varsa s....mek neye yarar giyinmek


    not: kurban, duman, mor ve ötesi, eskilerden kargo, manga,
    bunların hiçbiri bir dream theater değil yani süper virtüözlerden oluşmuş adamlar olduklarına inanmıyorum ama yeteneği bir kenara bıraktım yaratıcı insanlar bunlar tarz, tonlar, lirikler ve melodi açısından

    kurban dağıldıysa dağılmıştır ki bu olan mşşnin kargoyu terkedip kargonun havasının kaçmasına sebep olmasından daha büyük bir olay değildir Türk Rock müziği açısından.

    18 yıllık hayatımın neredeyse notalarla alfabeden önce tanışmış biri olarak, başka müzisyenleri benden daha iyi kötü diye bakamam siz de bunu yapmayın grupları kategorilere ayırın seviyelere değil. Çünkü seviyeyi seviyesi en yüksek olan belirler.

    Asıl Mevzuya gelince

    Kurban hayranı değilim aslında hiçbirşeye özel hayranlığı olmayan biriyim

    yine de şunu diyebilirim

    belki kurban artık yok ama dağılan üyeler kendi alanlarında iyi işler çıkaracaklar ki atenanın davullarını gördüm o ataklar o leziz hi hat geçişleri ve bilimum matematiksel cambazlıklar athenayı bambaşka bir grup yapmış diğerlerinden de bunu bekliyorum.
    Üye
    Nocturne_
    Tarih
    1 Kasım 2005 00:00
  • yazık oldu ya:( saglam müzik yapıyolardı...
    Üye
    blackstonee
    Tarih
    25 Eylül 2005 00:00
  • valla,ben Kurban'ın dağılmasına en çok üzülen kişilerden biriyim.
    ama napalım,anlaşamamışlar.
    Kurban VE bENİM GİBİ Deniz Yılmaz HAYRANI OLANLARA GEÇMİŞ OLSUN dilerim!
    Üye
    denizyilmazfan
    Tarih
    9 Eylül 2005 00:00
  • yakışmış atheneyaa burak..
    ama turgayın yerını tutmaz
    Üye
    gothic
    Tarih
    1 Eylül 2005 00:00
  • sadece ilk albümünü beğenmiştim eskiden ama artık gözümden düştüler davulcu da yıllardır boşuna harcandı orada şimdi ne iyi oldu da gitti athena ya; duman a gitse de iyi olurdu....
    Üye
    hasanosman
    Tarih
    26 Ağustos 2005 00:00
  • YA BEN YERİM BU KURBAN DÜŞMANLARINI????

    KURBAN DÜNYANIN EN İYİ GRUBU

    WE HEP BERABER DOSTLAR:


    BU SES BİTER Mİ?


    DENİZ BENİMLE EWLENİR MİSİN?????
    Üye
    kurbangirl
    Tarih
    25 Ağustos 2005 00:00
  • olumsuz eleştiriler genelde belli bir terbiye sınırı içinde yapılırken bunlara werilen cewaplar küfürden geçilmiyor.Bu kadar seviyesizse eğer Kurban dinleyenler grubun dagılması iyi olmuş
    Üye
    grip-in
    Tarih
    24 Ağustos 2005 00:00
  • pek dinlemezdim zati banane dağıldıysalar ortamda grupmu yok be baba
    Üye
    Syndrome
    Tarih
    24 Ağustos 2005 00:00
  • bence deniz bu olayı reklam amaçlı yapıyo kesin tekrar birleşicek adının oya olduğunu duyuğumbi basistle ve özgürle devam edecek...arkadaşlarına oyle diyomuş... bateristte sanırım dumanın bi türlü gruba dahil edilemeyen elemanı olacak diye duydum yine... burak denilen akıl hastasının obur dunyada cayır cayır yanması dileğiyle
    Üye
    smashing
    Tarih
    20 Ağustos 2005 00:00
  • okadar ugras ondan sonra dagıl ?
    Üye
    yucesatan
    Tarih
    18 Ağustos 2005 00:00
  • bu ses biter mi!! bitmez deniz abi
    Üye
    babybrian
    Tarih
    13 Ağustos 2005 00:00
  • valla ne iştir anlamadım... artık aralarında ne geçti bilemeyiz ama... bu dağılma hakkaten KURBAN a yapılmış bi KÖTÜLÜKTÜR... bu kadar güzel işin ardından neden böyle bişiler yaptılar hayret..bu kadar da kendilerini TANITTIKTAN sonra..
    Üye
    pepper_z7
    Tarih
    12 Ağustos 2005 00:00
  • hiç hoş değiL hiç hoş değiL.. tadında bırakmısLar. oysa biz isterdik ki tadından yenmez oLsun kurban.
    Üye
    dyg in chains
    Tarih
    7 Ağustos 2005 00:00
  • Belliydi zaten Zaten birbirleriyle anlaşamıyolardı bir turlu ama çok uyumlu bi gruptu ,kesin kafa göz giriştiler birbirlerine yoksa niye dağılsın ,şahsen üzüldüm iyi gidiyodu son album bile fena deyil öncekiler kadar güzel olmasada

    Bence Kurban tekrar birleşir ,o gazlada süper bir album yapar heralde
    Üye
    PanikAdam
    Tarih
    6 Ağustos 2005 00:00
  • abi kurban dağıldı ben de haberi duyunca dağıldım...bu bize yapılır mı beaahh!!! bi bildikleri vardır heralde napalım...alışıcasss
    Üye
    __tuğçe
    Tarih
    5 Ağustos 2005 00:00
  • yaa üzülmek ne kelime........
    biz karbonat grubu olarak bi KURBAN konserine bile gidemeden ölecezz.....
    bütün albümleri mükemmeldi ve biz en azından 5 albüm daha bekliyoduk......
    BU SES BİTER Mİİİİİİİİ!!!!!!!!
    Üye
    VgrooveR
    Tarih
    2 Ağustos 2005 00:00
  • bu grubun dağılmasına en çok üzülenlerden biride benimdir heralde..gerçekten türk rock müziği için kötü oldu..ben bu gruba en iyi türk rock grubu olarak bakıyordum ve en sevdiğim gruptu..duyduğumda bile şok oldum..umarım bu dağılma uzun sürmez..
    BU SES BİTERMİ
    Üye
    skater girl
    Tarih
    29 Temmuz 2005 00:00
  • ayrıca dediğim gibi birşeye kötü diyebilmek için ondan iyisini yapabilmek gerekmez...
    Üye
    HereticSlave
    Tarih
    29 Temmuz 2005 00:00
  • benim kurbanla bi derdim yok aksine kurbanın ilk albümünü de bayıla bayıla dinliyen bi insanım evet kurbanın her elemanı da bence çok kaliteli ve sağlam adamlardır ama işte naparsın müziği beğenmiyosan herşeyine bok atacaksın, yerin dibine sokacaksın zihniyetindeki geri kafalı arkadaşlar çoğunlukta olduğu için oluyo böyle şeyler ama bu da onlarla ölümüne tartışma yapmak zorunda olduğunuzu göstermez, o yüzden sadece gülüp geçin bence, bakın deja-vu dada aynı şey oldu, o kadar kaliteli bi grup o kadar güzel bi çıkış yakalamış millet bırak desteklemeyi, olumlu yorum yapmayı utanmasalar vatan haini ilan edeceklerdi! o yüzden siz bakmayın gülün geçin sadece bırakın istediklerini desinler...
    Üye
    HereticSlave
    Tarih
    29 Temmuz 2005 00:00
  • hereticslave arkadaşım. öyle görünüyoki sen de bi kurban sever değilsin. yani yanlış da düşünüyo olabilirim ama neyse bunu geçelim.
    kurbana inadına b.k atanlar yok burak bateristmiymiş yok deniz bas çalamazmıış filan diyenlerden bahsediyorum. tekrar söylüyorum geçip karşısına daha iyi çalabiliyosa ne ala yoksa konuşmasın. zaten bu ülkede müzik yapmak hele de böyle güzel çıkışlar yapmak zorken lütfen en nadide gruplarımızdan (dğılmış da olsa) biri olan kurbana b.k atmayalım.
    Üye
    kittiekfl
    Tarih
    28 Temmuz 2005 00:00
  • niye niye niye durup dururken ne oldu bunlara gerçekten çok üzücü türk rock dünyasının acı kaybı. Umarım Kargo'nun arası varî bişeydir. Vazgeçin nolur :....-((((((
    Üye
    zerremin
    Tarih
    28 Temmuz 2005 00:00
  • Gidenin Ardından Bakma, Düşme Peşine.....
    Üye
    FranticDrummer
    Tarih
    28 Temmuz 2005 00:00
  • doğaç titiz burak gürpınar'dan daha iyi
    Üye
    pearl
    Tarih
    28 Temmuz 2005 00:00
  • KuRbAn bir döneme damgasını vurmuş bi grup olarak kalacak kim ne derse desin ister sev ister sevme ayrıca burağın athenaya katılmasına pozitif bakıyorum ben.son athena albümü burak sayesinde eskilerine göre daha iyi olmuş kurbanın kaliteli üyeleri genel olarak girdiği her rock grubunun kalitesini arttıracak..dagılmış bi grubun arkasındanda konuşmayalım çok fazla günah!!
    Üye
    hayrola_genc
    Tarih
    28 Temmuz 2005 00:00
  • ayrıca kurbanı sevmiyenlere müzikten anlamıyosun demek de ne demek oluyo? müzik sadece kurban dan mı ibaret?!

    peki ya kurbanın müziğine kötü diyenlere daha iyisini yapın diye karşılık verilmesine ne demeli?! o zaman müzik yapmayan insanlara göre her müzik güzel olmalı! müziği eleştirmek için bizzat ondan daha iyisini yapmak gerekmez...
    Üye
    HereticSlave
    Tarih
    28 Temmuz 2005 00:00
  • kimse kimsenin yorumunu okumak zorunda değil o zaman kimse yorum yazmasın, ayrıca buraya sadece kurbanı sevenler ya da kurbanın dağılışına üzülenler mesaj yazmayacak elbette olumsuz eleştiriler de olucak burası her tür müzik dinleyenin olduğu bi site her türlü yoruma açık olmalısınız...
    Üye
    HereticSlave
    Tarih
    28 Temmuz 2005 00:00
  • geç bile kalmışlardı... iyi oldu hele şükür ya dağıldıklarını gördük...
    Üye
    badunknown
    Tarih
    27 Temmuz 2005 00:00
  • allah kahreyleye biraz daha ne gereği vardı bence bu yulun en hit parçasını yaptılar abi ben böyle bi rock albümü dinlemedim daha önce bu kadar zevkli bi albüm görmedim ömrümce buna yakın (aynı duyguları değil) duyguları mor ve ötesi dünya ylana söylüyorla yaşamıştım albümdeki her parçayı zevkle dinleyebildiğim amaaaan bunu geçeyim demediğim ikinci albümdü ALTERNATİF müzik ve ROCK adına çoook büyük bir kayıp verdi Türkiye bu çocuklar daha çok genç daha çok iş yapacaklardı ama olmadı işte ülkede rock müzik iyice hızlanacak bu grupla diyordum (çünki daha populer olmaa ve soft kitleyede kendilerini tanıtmaya başlamışlardı) ama maalesf ROCK kazansın diyorum ama her şeye rağmen öncelikle HIP HOP diyor offline oluyorum


    OFF LİNE OOOOFFF
    Üye
    HİPHOPotam
    Tarih
    27 Temmuz 2005 00:00
  • ya arkadaşlar olan olmuş sanki siz bunları yazdıktan sonra kurban yeniden birleşecek.ben de çok üzüldüm bu olaya ne zamandan beri ben onlara ulaşmaya çalışıyorum öyle bilip bilmeden her boka karışmayın burak sanki üzülmedi digerleri sanki üzülmedi lütfen arkadaşlar işinize bakın siz gidin yine salak salak grupların albümlerini almaya

    KURBAN'A BULAŞMAK KURBAN'LA UĞRAŞMAK
    (G)ÜVEN,(Ö)ZVERİ,(T)ECRÜBE İSTER!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Üye
    mavisvasak
    Tarih
    27 Temmuz 2005 00:00
  • arkadaşlar başımız sağolsun ama lütfen burağı suçlamayalım.işin gerçeğini bilmiyoruz.sadece onun athenaya geçmesi çabuk olduğundan herkes üstüne gidiyo.neyse artık bütün grup elemanlarına yaptığı işlerde başarılar
    Üye
    tombi
    Tarih
    27 Temmuz 2005 00:00
  • herkes milli bi sorun yapmış hehuehe..
    Üye
    tanrıçasinem
    Tarih
    27 Temmuz 2005 00:00
  • hersey buragın bi taraflarının kalkması yüzünden oldu... ama kesinlikle sunu bilsin burak burak olduysa kurban sayesinde oldu kurban buragın sayesinde kurban olmadı... burak gibi davulcu cok var piyasada... bu arada deniz tek basına devam etsin bence.. o adam bir numara olur bundan adım kadar eminim....
    Üye
    er_and_er
    Tarih
    27 Temmuz 2005 00:00
  • Turkiye'de müzik adına basa gelebilecek daha buyuk bir felaket olmaz artık...Kurban dagıldı artık ötesi foss!!!
    Cok yazık oldu bence...
    Üye
    franticy
    Tarih
    27 Temmuz 2005 00:00
  • yazık oldu türkiyenin en iyi grubu dağıldı artık müzik yaptığını sananlara kaldı piyasa ne yapalım yastayız
    Üye
    kertofino
    Tarih
    27 Temmuz 2005 00:00
  • kurban ın kotu ve ezik oldugunu düşünenlere bi sorum var!
    acaba kim iyi müzik yapıyor turkiye'de... ha simdi turkiye de iyi muzik yapılmıyor diyorsanız... siz yapın da kalitesini gorelim... yapamazsanız da susun!!! kurban bu ülkede gerçekten kaliteli müzik yapan bir grup İDİ...

    ayrılmaları ayrıca şöyle kotu oldu...
    bazı bir takım insanların agzına düşmüş oldular... aslında ne kadar umrundadır ki kurban ın da....

    metallica konserinde kurbana karsı o rezilliği yapanlar ve o zihniyeti benimsemişler!!!

    hadi daha iyisini yapın!!
    Üye
    salmonella
    Tarih
    27 Temmuz 2005 00:00
  • ne kadar üzüldüm bilemezsiniz.. İlk albümdeki kadar iyi olsalardı acayip üzülürdüm ama oh olsun şimdi :)
    Üye
    doguhan
    Tarih
    27 Temmuz 2005 00:00
  • ööööhh bea bu ne yorumdur böyle oku oku gözüm cıktı lan...
    şincik çok kotu tabi bu kadar yetenekli arkadaşları görünce en azından gözümüz yaşarıyodu bah be turkiyede de iyi müzik varmış die artık yoh nabalım göz yaşı dökmek faydasız dendiği gibi herkes kendi yolunu cizer demek sandıımız kadar zeki değillermiş müzikleri iyi olsada........
    Üye
    jenya
    Tarih
    27 Temmuz 2005 00:00
  • ya benim arkadaş kafayı yicek ondan korkuyorum :)))
    Üye
    butterflyy
    Tarih
    27 Temmuz 2005 00:00
  • İyi iyi.. Dağılması lazımdı zaten.
    Üye
    Astronomer
    Tarih
    27 Temmuz 2005 00:00
  • millet olan oldu.
    daha neyin tartışmasına giriyorsunuz.
    herkes kendi yolunu çizdi.bize düşen saygı duymak ve kabullenmek.
    bazılarının yaptığı aşşağılamalarda çok salakça geldi.
    sevmiyosan yorum yapma!
    bukadar mı zor bu?
    Üye
    eLektro
    Tarih
    27 Temmuz 2005 00:00
  • -eskiden buraları dutluktu yavrum buralara kurt inerdi
    -ee abi sonra ne oldu
    -ne mi oldu... dutlar gitti kurtalar kaldı...
    ....
    ....
    harbiden dutlar gitti kurtlar kaldı :'(
    Üye
    kittiekfl
    Tarih
    27 Temmuz 2005 00:00
  • BU SES BİTER Mİ HA KESİLİR Mİ LAN BU SES BU SES BİTER Mİ HA BU SES BİTER Mİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
    ya bu gerçek olamayacak kadar kötü bi kabus. biri çıkıp cikböö dese de uyansak artık. valla gerçekten depresyona gircem ya da kendimi intihar edicem (abarttım)
    Üye
    kittiekfl
    Tarih
    27 Temmuz 2005 00:00
  • nasıl bişeydir bu ya? türkiyenin en kaliteli ve en önemlisi de en iyi canlı performans yapan müzik grubu dağıldı! kurban dağıldı! bu 2 cümle 3 gündür kafamın içinde dönüp duruyor. içimde bi kırgınlık, sinir... grup elemanlarına değil bizlere... onlara hakettikleri ilgiyi göstermediğimiz için, onlar yerine gidip saçma sapan insanların albümlerini aldığımız için... ama artık olay bitmiştir. gittiler işte.kurbana bok atanlarda mutlu olmuşlardır. Ben onların hiç bi kötü lafı hakkettiklerine inanmıyorum gerçi...
    bu arada kurbanla ilgili bi kaç foruma girdim. okudum. saçma sapan şeyler yazmışız ya! herkes birini suçlamış; yok deniz ukelaymış, yok kerem soğukmuş, yok özgür uyum sağlayamamış, ve en önemlisi de burak kurbanı satıp athenaya gitmişmiş! bak hele! arkadaşlar lütfen saçma sapan yorumlar yapmayalım. burak sonuç olarak para kazanmak zorundadır ve grubuda satmamıştır sadece 2 projeyi birlikte sürdürmek istemiştir. lütfen adamı da üzmeyelim ya! çok üstüne gidiyoruz
    evet, herneyse son sözüm hepimize geçmiş olsun
    ve tabii ki, bu ses biter mi ha?
    bitmeeezzzz deniz bitmezzzz!!
    Üye
    mangamaniaXXX
    Tarih
    26 Temmuz 2005 00:00
  • her an ağlayabilirim yaa. bu kadar mı ani olur. deprem geliyorum demes dostlar. metin olmamıs lasım.
    önce kendi hissiyatım olarak sınavlarım bitmediği için konserlere gitmeme engel olan ailemin midesini yarı otomatik silahla, kuşunla doldurmak ardından 3. sayfa haberlerine çıkmak istiyorum. ya bi kere bile canlı izleyemedim :( 3 defa tv den canlı izledim ama o konser alanındaki atmosfer, o bira ve ter kokusu arasında pogo yapanlardan kaçarken filan... ühü ühü ühü :'(
    nese bunu geçelim. baba ya bir tarih bitti resmen. kurbanın tüm elemanlarını ayrı ayrı severdim (ulan ölmüş gibi oldu ya nese). bi de bok atmıyolar mı deli oldum. ya bunu söyleyen herifler ne çalıosa gelsin kurbandan daha iyi çalsın o aletini(!) eyvallah da yani çalamadan bok atmak saçma değil de nedir?? istirham ediyorum sayın milletvekili yok öyle bişi...
    ya ayrıca burakı da çok severdim de arada biri ska ska çalar dedi ona da tebessüm etmeden geçemedim valla :)))
    Üye
    kittiekfl
    Tarih
    26 Temmuz 2005 00:00
  • kurban ın kotu ve ezik oldugunu düşünenlere bi sorum var!
    acaba kim iyi müzik yapıyor turkiye'de... ha simdi turkiye de iyi muzik yapılmıyor diyorsanız... siz yapın da kalitesini gorelim... yapamazsanız da susun!!! kurban bu ülkede gerçekten kaliteli müzik yapan bir grup İDİ...

    ayrılmaları ayrıca şöyle kotu oldu...
    bazı bir takım insanların agzına düşmüş oldular... aslında ne kadar umrundadır ki kurban ın da....

    metallica konserinde kurbana karsı o rezilliği yapanlar ve o zihniyeti benimsemişler!!!

    hadi daha iyisini yapın!!
    Üye
    salmonella
    Tarih
    26 Temmuz 2005 00:00
  • kesin dağılmışlar...
    Üye
    salmonella
    Tarih
    26 Temmuz 2005 00:00
  • sayın kurban üyeleri;
    lütfen kendinize gelin!!!!!!!!!
    Üye
    bimar rocker
    Tarih
    26 Temmuz 2005 00:00
  • edgy' e katılıyorum. Evet sonuçta herşeyin sonu değil. Kesinlikle iyi bi gruptu ama demekki anlaşmazlıklar varmış. Üzüldüm ama çok büyütülmemeli..
    Üye
    VokHaL
    Tarih
    26 Temmuz 2005 00:00
  • hayırLısı neyse o oLsun ama yaZık oLdu!!!!
    Üye
    tak tak
    Tarih
    26 Temmuz 2005 00:00
  • birçok akıllı arkadaşımızın dediği gibi hayırlı olsun... :) ben böyle ezik bir grup görmedim... üzülenlere acıyorum :)
    Üye
    catharsis1990
    Tarih
    26 Temmuz 2005 00:00
  • the bizkit sonuna kadaaar arkandayım kıro cenneeti abi resmen bu site,gitarı tüfek sananlar derneğinde gibiyiz,birde şu baba parası yiyiomuş bi arkadaş baba paraasıylaa ancak bu kadarrrr geri kalınır zaten............. zorbbbbaaaaaaaaaaa, hystreia
    Üye
    durul
    Tarih
    26 Temmuz 2005 00:00
  • Bu olay Şelale Tayyar mevzuna döndü bence.yALAN DOSTUM DEDİLER YALAN OLDULAR BE.GURBAN GURBAN ulen!Deli Kadir'den sevgilerle ulaaaaaaaaaaaaaannnnnnn!
    Üye
    angie
    Tarih
    26 Temmuz 2005 00:00
  • aman ne uzuldum ne uzuldum..Koskoca Pentagram hakkın da bir tek yazı yokken allahın çoluk çocukları sayfaları doldurtuyor..
    Üye
    _CasH_
    Tarih
    26 Temmuz 2005 00:00
  • iyide bu kadar abartmanın ne gereği var dağıldılarsa dağıldılar tamam belki türkiye'nin iyi bi grubuydu ama bu kadar irdelemek saçma bundan önce kurban yoktu şimdide yok bu yaşamın sonu değil
    Üye
    edgy
    Tarih
    26 Temmuz 2005 00:00
  • hoppalaaaa...!!!!! harbiden yazık olmuş yau...
    Üye
    Solo_Mania
    Tarih
    26 Temmuz 2005 00:00
  • Kurbağanın pardon kurbanın dağılma hikayesi

    Kadir İnanır Denize demişki;
    '' Dağılın ulaaaan''

    Denizde;
    ''Tamam Kadir ağabey pokunu yiyem nolur kızma ağabey'' diyip
    '' Dağılıyoruz ulaaan'' demiş ve dağılmışar

    işte bi hikayemizinde sonu arkadaşlar
    bir dahaki hafta yeni bi hikayeyle tekrar buluşmak üzere esen kalın mutlu kalın :)))
    Üye
    Darkflames
    Tarih
    26 Temmuz 2005 00:00
  • bence şimdi çok iyi müzisyenlere sahip tek bir gruba değil, 4 ayrı gruba sahip olucaz... herkesin hakkını wermek lazım... ben bitek kereme üzüldüm, bitek ona nolucak diye düşünüyorum... ilerde umarım kendi albümünü yapar, sesi de çok güzel çünkü...
    Üye
    aperfectdrug
    Tarih
    26 Temmuz 2005 00:00
  • "Ben "kurban"a kötü grup alternatif müziğede aptalca va anlamsızca dien insanları nasıl oluyorda burada görebiliyorum anlamadım!!!!!!!!!!..................." demiş MaSTeR_RoCkeR...

    niye? burası kurban ya da alternatif müzik üzerine kurulmuş bi site mi???
    Üye
    HereticSlave
    Tarih
    26 Temmuz 2005 00:00
  • kurban ne lan?
    Üye
    emred
    Tarih
    25 Temmuz 2005 00:00
  • türkiye nin bira içen , biraderci muhabbeti yapan barda kız kaldırımaya çalışan ,konversli punkçı tripleriyle baba parası yiyen,jelibon özgüvenli ''alternoyum lan ben' gençliğinin sözcüsü kurban grubu dağıldığı için çok mutluyum ,ama klonlarıda bi iki yıl kafa ütüler artık... ayrıca mvö veya kurbana ye bok atanlar ancak onu dinleyen kitleye atabilir çünkü sonuçta ikiside akıllı uslu bişeyler yapıyor çok şahane olmasada , ama en azından çizgilerini koruyorlar ve herşeye rağmen dağılmıyorlar
    24 Temmuz 2005 Pazar | Yazan: mentatradnor


    sen nesin yaaa ??
    Allah mısın ?
    Senide mi kaldırdılar ...

    Komik cocuk yaa , cok biliyo ya arkadas .. Baba parası yiyolarmıs ..
    Cocuk yaa ne diim .. Anca burda ilgi cekiyo işte =)
    Üye
    TheBizkit
    Tarih
    25 Temmuz 2005 00:00
  • puahahhahahah valla işkembemle gülerim ben bu lafa aksine türk rock müziğine hayırlı olsun bütün apt.l alternatif gruplar dağılsın...


    sen açta g.tune gul dostum ...

    muzikten ne denli anladıgın belli oluyo zaten =)

    bu arada Burak Gulpınar Kurban'i bırakmadı ... Kurban'ın dagılmasını en son isteyen adamlardan biridir ... Athena'da calcak diye kurban'ı bırakması söz konusu bile değil =)

    kurban = yetenekli muzisyenler ...
    Üye
    TheBizkit
    Tarih
    25 Temmuz 2005 00:00
  • siz ne biliosunuz ki arkadaslar .. =)

    davulun sesi uzaktan hoş gelıyo ..

    bazı kendını bılmezlerde . yok kurban grup degıldı , piyasa , bıdı bıdı

    Kurban tr'deki en saglam muzık yapan gruptu .. Bunun altınada ımzamı koyuyorum ... Hiç degilse album satsın die muzıklerınden hiç bi zaman taviz wermediler ... Manga gibi Gitar distortionlarını kısmadılar.. İstediklerini yaptılar her zaman ...

    Ama bazıları burdada kendını bellı etmıs , yok Finlandiya , Yok brazilya .. Brazilyalılar öpsün seni .. Bu işten para kazanılmıyo malesef bu ulkede ... Ve hayranlarını dusun dienlerde , insan nereye kadar dusuncek .. Bu adamlar salak mı ? dusunmedıler mı sanıosunuz hiç hayranlarını ...

    Onlar bu kararı verdılerse biz saygı duymak zorundayız ve geri donup bakınca elımızde 3 albumlerı varsa bu bıle benı mutlu eder ...

    Bu arada Deniz Yılmaz ''Panik'' grubunda Bas gitar olarak gorev yapıyo arkadaslar .. Ve 1 şarkıda vokal yapıyo die biliyorum ... Panik'in zaten bi vokalisti var =) Yanlıs olmasın yani ..

    Gecmiş olsun , hepsi içinde hayırlısı olsun .. Hala içim acıyo ya :((
    Üye
    TheBizkit
    Tarih
    25 Temmuz 2005 00:00
  • siz burda birbirinizi yiğin o daha iyi bu daha iyi adam sizleri düşünseydi ayrılmazdı bence artık abartmayın bu kadar basit bence saçamaladınız artık
    Üye
    sadelimon
    Tarih
    25 Temmuz 2005 00:00
  • yaaa saçmalamışlar ya..
    Kurban hayranı değilim ama bu berbet bir olay
    kurban Türkiye için çok önemliydi.Ben amatör grubu olup "yalan" şarkısını çalmayan adam tanımam..
    Niye dağıldılar ki
    Üye
    AkKrock
    Tarih
    25 Temmuz 2005 00:00
  • Örneklemeye devam edicek olursak özlem tekin ve şebnem ferah ın olduğu grup volvox volvox ne durumda şimdi:)dediğime geliceksinizzz..
    Üye
    JaCkAsS_TaXiM
    Tarih
    25 Temmuz 2005 00:00
  • ya ben farklı şeylere bağlıyorum grup imajından çıkıp kişiselliğe dökmeye çalışıyorlar bence bakın pentagram demir demirkan, ogün vs.. böyle gruplar kendi aralarında bölünüp sonra solo olarak karşımıza çıkıyorlar Jackass söylemedi demeyin!!!ahanda buraya yazdım...
    Üye
    JaCkAsS_TaXiM
    Tarih
    25 Temmuz 2005 00:00
  • hersey buragın bi taraflarının kalkması yüzünden oldu... ama kesinlikle sunu bilsin burak burak olduysa kurban sayesinde oldu kurban buragın sayesinde kurban olmadı... burak gibi davulcu cok var piyasada... bu arada deniz tek basına devam etsin bence.. o adam bir numara olur bundan adım kadar eminim....
    Üye
    er_and_er
    Tarih
    25 Temmuz 2005 00:00
  • gayet doğru bi karar gereksiz direnmeye gerek yok...kerem demir demirkanla takılmaya devam etsin..burakta çok daha iyi yerler hakediyodu oldu...
    Üye
    pearljam
    Tarih
    25 Temmuz 2005 00:00
  • resmen karaktersizlik bu yapılan daha bir ay önce albüm tanıtımları için tv lere konserlere çık. şimdide dağıl. hele ki burak ın athena ya gitmesi resmen para ve şöhret için. dağıldıkları öğrenince resmen ağladım. ama ben deniz e güveniyorum. o yine çılgınlıklar yapmaya devam eder.
    Üye
    felrock
    Tarih
    25 Temmuz 2005 00:00
  • bize olan sorumluluklar1n1 bilmeyen insanlardan olusan bi grup hastas1yd1m ama napam.burakda athena gibi bi ppoooppp grubuna gitdiyse fazla diycek bisey yokkkk
    Üye
    lars_furkan
    Tarih
    25 Temmuz 2005 00:00
  • Bu dağılmaya herkesin üzülmesi gerektiği gibi bende üzüldüm çünkü adamlar bir işi yaptımı tam yapan ve şu ana kadar yaptıkları herişin üstesinden tam gelmiş gerek cover albümleri olsun gerekse de kendi albümleri olsun ki gerçekten harika albümler bence bu albümler gayet dolu ve doyurucu albümlerdi....Şimdi burdaki yazıları görünce bazılarının "ohh iyi ki dağılmış" dermişcesine tavırlar onların müzik anlayışları konusunda şüphe etmeme neden oldu..O adamlar bu işi kaç yıldır yapıyor...Ve bukadar uzun zamana rağmen de zirvede kalmayı başarıyorlardı.....
    Ben "kurban"a kötü grup alternatif müziğede aptalca va anlamsızca dien insanları nasıl oluyorda burada görebiliyorum anlamadım!!!!!!!!!!...................
    Neyse herşeye rağmen kurban iyi bir grup tu bence tam yerinde bıraktılar daha başka projelerdede aynı başarının olucağı kesin ama kurban ın hep farklı bi yeri olacak.....
    Zamanla anlaşılacak yoklukları umarım bir gün tekrar biaraya gelip sallarlar..!!
    Üye
    MaSTeR_RoCkeR
    Tarih
    25 Temmuz 2005 00:00
  • neden gruplar kaliteli müzik yapmaya basladıgı anda dagılırlar anlamadım anlıyamıycam yaaa hayırlı olsun belki ben gecerim bas a :)
    Üye
    bassRHCP
    Tarih
    25 Temmuz 2005 00:00
  • zirvede bıraktılar hiç değilse
    hem belli mi olur, Live 8 de Pink Floyd un yaptığı gibin, yine biraraya gelirler
    çıkmadık candan umut kesilmez
    Üye
    LooP
    Tarih
    25 Temmuz 2005 00:00
  • Kurban Kalitelidir ama Yeter artık yapabileceklerini yaptılar zirveye çıktılar ve dağıldılar. iyi oldu diye düşünüyorum..Başka projelere girmeleri türk rockı adına daha faydalı olur..
    Üye
    Blackmagic
    Tarih
    25 Temmuz 2005 00:00
  • üzüldüm ya =( iyi gruptu vesselam..
    Üye
    discouragedone
    Tarih
    25 Temmuz 2005 00:00
  • alternatif grupların canı cehenneme ama kurban punk tı severdim...
    Üye
    HereticSlave
    Tarih
    25 Temmuz 2005 00:00
  • türk rock müziği çok şey kaybetti
    puahahhahahah valla işkembemle gülerim ben bu lafa aksine türk rock müziğine hayırlı olsun bütün apt.l alternatif gruplar dağılsın...
    Üye
    Metal milita
    Tarih
    25 Temmuz 2005 00:00
  • türk rock müziği hakkaten çok şey kaybetti geçmiş olsun hepimize
    Üye
    Bu_RocK
    Tarih
    25 Temmuz 2005 00:00
  • kurbanın dağılmasına en çok üzülenlerden biri olduğuma eminim şu an...çünkü benim rock'a bulaşmamın 2 nedeninden biriydi
    çünkü çok kaliteli müzik yapıyolar(dı):(ağlıcam yaaaaaaaaaaa:(((((((((((((((((((((((
    Üye
    Bu_RocK
    Tarih
    25 Temmuz 2005 00:00
  • hayat zor..adama kor ...zamanla alışırsınız...
    Üye
    poTin
    Tarih
    25 Temmuz 2005 00:00
  • bu arada kerem de athenaya gecti dıyolar.... biligisi olan var mı?
    Üye
    sadbadtrue
    Tarih
    25 Temmuz 2005 00:00
  • arkadaşlar içiniz çok rahat olsun PANİK gerçekten çok sağlam bi grup ve süper eğlenceli müzik yapıyolar PANİK konserlerinde hepimiz zıplama manyağı olcaz ergenlik çağında olan arkadaşlarımız PANİK konserlerinde çok rahat 2-3 cm boyları uzayacak:)
    Üye
    NİSAY
    Tarih
    25 Temmuz 2005 00:00
  • oh nihayet dağıldılar, çalan elemanlar iyi çalıyodu bence iş var onlarda ama o vokal aman allahım ancak işportacı olur ondan :)
    Üye
    fidelio
    Tarih
    25 Temmuz 2005 00:00
  • :( böyle bı grup nasıl dagıldı yaa:( okadar dıcek soz varkı.....
    Üye
    Kirk_Hammett
    Tarih
    25 Temmuz 2005 00:00
  • kurbanın dağılmasına birçok insan gibi ben de çok üzüldüm ama bazı kendini bilmez arkadaşlar olayların içinde olmadıkları halde küstahça yorumlarını yapmışlar üzüntünü ya da sevincini belirtirsin onu anlarım da nedir bu ya bilmeden etmeden insanları böyle yargılamak. ayrıca şu saatten sonra kurbanın elemanlarının hangi gruba gırıp çalmaya basladığı ya da çalıcağıda kimseyi ilgilendirmez ya yok deniz şuna girmiş yok burak nasıl athenada çalar ya niye çalmasın grubu dağılmış bi müzisyen tabi giricek istediği gruba çalıcak nasıl para kazanıcak yoksa hiç bunu düşünen var mı kurban bitti bidaha kurban yok. kurban gibi 1 grup bi daha gelmez ama hepimiz umuyoruz ki kurban gibi iyi müzik yapan yeni gruplar olur...bütün kurban grubu elemanları da iyi projelerde umarız karşımıza çıkarlar.aa ayrıca belirtmeden geçemicem mentatradnor kardeşim sen galiba kurban la başka 1grubu karıştırıyosun heralde ya da bu şekilde dikkat çekmeye çalışıyosun seni senş vakti bol şakacı zavallı mentatradnor seni.:))+cw_nightmare sen burağın athena için kurbandan çıktığını düşünüyosan sana söyliyebileceğim hiç bişey yok unutmaki bizim dağıldı diye duyduğumuz tarih esas tarih değil dimi akıllı arkadaşım he ama diyosanki burak evime geldi oturduk baya bi dertleştik bana abi athenaya geçicem kurbanı bırakıcam demişti diceksen tamam o zaman :)) a bu aradaburağa hıyar diyeni kınıyorum ve seviyesizliğine veriyorum.
    Üye
    dilemma
    Tarih
    25 Temmuz 2005 00:00
  • tv8`deki bir programda Deniz "Bizden sonra çıkacak gruba acıyorum çünkü biz seyirciyi yiyor, bitiriyoruz, tüm enerjisini emiyoruz, sahnede bizim kadar iyi olan başka grup yok, süperiz" filan diyordu.İki hafta sonra grup dağıldı, en ufak bir tekrar birleşme çabası gösterilmeden tüm elemanlar sağa sola gitti.Sizce sadece iyi çalan ama birbirini sevmeyen elemanlardan oluşan bir grup sahneye çıkıp çok iyi bir performans verebilir mi?Hani grup ruhu?
    Kurban`ın özellikle ilk albümünü çok sevmiştim ama böyle kolayca dağılmasıyla Kurban`a saygım kalmadı açıkçası.Dağılmasına da üzüldüğümü söyleyemem, Türk rock`ı güzel bir albüm kazanmış oldu sonuç olarak.Dahası müzik adına güzel işler yapacak adam her ortamda yapar.Buna en güzel örnek de Mad Season`dır bence.
    Üye
    axelfuji
    Tarih
    25 Temmuz 2005 00:00
  • yalan olmasın..?. adamlar yeni album cıkartalı ne kadar olduki bi dusunun bole bisey vardıda neden album yaptılar,yoksa album yaparkenmi surun cıktı.. kafam almadı bunu acaba arada bişeylerimi kacırdım acaba..?
    Üye
    rocstarr
    Tarih
    25 Temmuz 2005 00:00
  • gerçekten çok güzel.2mi3 ' nin dediği gibi ''vatana millete hayırlı olsun :)) ''
    Üye
    thunderheart
    Tarih
    25 Temmuz 2005 00:00
  • merakla niye dağıldıklarını anlatmalarını bekliyorum. kanımca olay kerem yüzüden çıktı ama sallıyo olabilirim.son zamanlarda çok soğuktu röportajlarda felan. ama noolursa olsun iyi halt ettiniz diyorumm.:(
    Üye
    NoLeAfcLoVer
    Tarih
    25 Temmuz 2005 00:00
  • valla yazık iki müzik dinliyoduk onu da çok gördüler iyi mi ne dağıtıyon grubu otursana oturduğun yerde dağıttın da ne oldu şimdi hepsi ayrı yerde kurbanın potansiyeli yakalanır mı hele deniz yeni projesi mi nesi varmış özgür kerem burak olmadan nereye kadar bi daha hangi grup üyeleri bu kadar uyum sağlar ki birbirine
    Üye
    parafeen
    Tarih
    25 Temmuz 2005 00:00
  • Kurban gerçekten kaliteli müzik yapan bir gruptu ama o gruptaki deniz denen herife uyuz oluyordum. ukala kendini begenmiş bir tip gerek klipteki aptal aptal hareketleryle ve tv programlarında görmüş oldugum ukala tavırlarının bu grubun sonunu getirdiği kanısındayım. üzülmeye gerek yok olan olmuş nice amatör gruplar var tanınmayı bekleyen kurban ı cebinden çıkartacak. sert kalın :)
    Üye
    DaveMania
    Tarih
    25 Temmuz 2005 00:00
  • ben kerem tüzüne üzülüyorum birde deniz yılmaza diğerlerinden banane...Bence Demir Demirkanın Basçısı olsun daha iyi helal kerem abime özgürde hayko cepkinin grubuna dahil olsun derim...
    Üye
    unplugged_crt
    Tarih
    25 Temmuz 2005 00:00
  • Bence Türk rock dünyası büyük bir kayıp verdi...Kurban kendine has üslubuyla güzel müzik yapıyordu..Ayrıca bugüne kadar pek çok insanın da Türk Rock'ının var olduğunu anlamasına yardımcı oldu diye düşünüyorum..Umarım bundan sonra daha iyi projelerde görürüz grup elemanlarını, ne diyelim..Yazık oldu...Türk Rock'ının başı sağ olsun...:(
    Üye
    aponeurosis
    Tarih
    25 Temmuz 2005 00:00
  • olur böyle şeler gruplar kurulur ve dağılır. Kurban dinlemem ama dinlediğim müzik gruplarının dağıldığı haberini aldımda duydum üzüntü hakketen üzücü :D hehheehee
    Üye
    ata_core
    Tarih
    25 Temmuz 2005 00:00
  • sadece şunu diyorum...yazık oldu hem kurbana hem turk rock muzıgıne.Böyle bır grup bı daha gelmez turkıyeye.Burak ta artık ska ska muzık yapar.Ne biçim iştir bu yaa güzelim grup album çıkartıyor ve dağılıyor...Yazık oldu...
    Üye
    MichaelANGELO
    Tarih
    25 Temmuz 2005 00:00
  • abi kurban dağılmışş millet neredeyse k.çına kına yakcak işe bak yaaa!..
    Üye
    bitteer
    Tarih
    25 Temmuz 2005 00:00
  • Bence türkiyenin en iyi rock grubuydu, coverlarıda albüm satmak için yapılmış olsada güzzeldi, neyse umarım farklı gruplarda iyi birşeyler yaparlar, panik grubunu bekliyoruz bakalım...
    Üye
    Alper_Güz
    Tarih
    25 Temmuz 2005 00:00
  • kurban, duman, m.v.ö., athena.. ve bir kaçı daha son dönemde popüler piyasada rock müzik adına pozitif işler yaptılar.. en azından rock müziğin ailenizin rocker'ı haluk ve süper sevişgen teoman dan ibaret olmadığı vurgulanmış oldu..

    grup müziği mantığı yerleşmiş oldu.. yani kimse bunlardan birini tepeye çıkarırıken birini yerlerde sürümeye çalışmasın komik oluyor..

    güzel gruptu dağılmasaydı iyi olurdu ama arkasından yas tutacak değiliz :) yeni nesil rocker gençliği murat göğebakan gibilerin elinden kurtarmak için nice kurbanlara ihtiyaç var sanırım.. ;)
    Üye
    vileshome
    Tarih
    25 Temmuz 2005 00:00
  • Yaa abartırız tabe... Kaç tane gRup var Türkiyede Kurban gibi?????? Kurban'ı geç kaç tane rock grubu var ki???? Sayıları bu kadara azken aralarında in baba olanın tarihe gömülmesini abartmayalımda neyi abartalım haa?????
    Üye
    wanders_girl
    Tarih
    25 Temmuz 2005 00:00
  • türk rock müziğine yazık oldu:((((((((((((((((((
    bence en iyi grumuzdu
    çok kötü oldu bu yaaaaaaaaa
    öğrenince şoka girdim
    Üye
    Bu_RocK
    Tarih
    25 Temmuz 2005 00:00
  • oha ya ne bu abi...bukadar yorum yazılırmı?bi durun ya...nooluyo dağıldıysa dağıldı...ulan memlekette keneden onlarca kişi ölüyo milletin derdine bak...puhahhaha tabi ciddi diilim :)) üzüldüm ya bende yazık oldu...burak da büyük hıyarlık etmiş athena ya gitmekle...
    Üye
    the_insignia
    Tarih
    25 Temmuz 2005 00:00
  • türkiye nin bira içen , biraderci muhabbeti yapan barda kız kaldırımaya çalışan ,konversli punkçı tripleriyle baba parası yiyen,jelibon özgüvenli ''alternoyum lan ben' gençliğinin sözcüsü kurban grubu dağıldığı için çok mutluyum ,ama klonlarıda bi iki yıl kafa ütüler artık... ayrıca mvö veya kurbana ye bok atanlar ancak onu dinleyen kitleye atabilir çünkü sonuçta ikiside akıllı uslu bişeyler yapıyor çok şahane olmasada , ama en azından çizgilerini koruyorlar ve herşeye rağmen dağılmıyorlar
    24 Temmuz 2005 Pazar | Yazan: mentatradnor



    ulan belliki bu güne kadar hayatını ibrahim tatlıses dinlemekle geçirmişsin, asıl baba parası yiyip bira içen mor ve ötesi ve dumandır,şunun söylediğine bak duman sahnede karşımda esrar çeken adam ne diyon sen,adam bir şarkısını kafası güzel olduğu için yanlış çaldı ,üstelik amerkada baba parasıyla eğitim görende deniz değil kaandı , şimdi deniz ve kaan kim diycen tabii ki bilmezsin, bunlar solistleri, mor ve öltesine hiç bişey demiycem zaten onlar toptan piyasa olmayı seçtiler..... sende ibrahim tatlıses dinlemeye devam et, kurban dağıldı diye de kına yak ok ??
    Üye
    P_E_N_A
    Tarih
    25 Temmuz 2005 00:00
  • bu grupta tek saygı duyduğum kerem o da kurtardı kendini
    Üye
    fLasch
    Tarih
    25 Temmuz 2005 00:00
  • ulan rock dünyasından bi haber olanlarda kurban ı çok ahım şahım birşey zannedicek..tamam çok güzel grup kaliteli falan ama kardeşim amma abarttınız yav..
    Üye
    baranthalas
    Tarih
    25 Temmuz 2005 00:00
  • [alıntı]türkiye nin bira içen , biraderci muhabbeti yapan barda kız kaldırımaya çalışan ,konversli punkçı tripleriyle baba parası yiyen,jelibon özgüvenli ''alternoyum lan ben' gençliğinin sözcüsü kurban grubu dağıldığı için çok mutluyum ,ama klonlarıda bi iki yıl kafa ütüler artık... ayrıca mvö veya dumana ye bok atanlar ancak onu dinleyen kitleye atabilir çünkü sonuçta ikiside akıllı uslu bişeyler yapıyor çok şahane olmasada , ama en azından çizgilerini koruyorlar ve herşeye rağmen dağılmıyorlar
    24 Temmuz 2005 Pazar | Yazan: mentatradnor


    arkadaşlar sizce mentatrador adlı yaratığın beyni varmı.???? eğer olduğu halde bunları söylüyosa,o beyin normal çalışmıyo demekdir.haksızmıyım???
    saygılar... [/alıntı]

    Tebrik ederim.Açıp baksak hiçbirşey bulamayacağımıza eminim.

    Kurban gerek alt yapısıyla,gerek tonlarıyla gerekse duruşuyla türkiyenin en iyi Rock gruplarından biriydi bence.Çok cesurdu herşeyden önce ve rock müzik şu an türkiyede biryerlere gelebildiyse bunda kurban'ında çok büyük payı vardır.Kimse bunu inkar edemez.Ha kişilik olarak sevmem deniz'i mesela.Çok artiz olduğunu düşünürüm.Ama burda Kurban'dan yani bir müzik grubundan bahsediyoruz.Yani kalkıp baba parası yemekten ya da kişililkerinden ya da müzik tarzlarından bahsetmiyoruz.Yaptıkları müzikten bahsediyoruz.Kesinlikle kaliteliydi ve iyiydi.
    Burağın Athena'ya gitmesini de çok saçma buldum.Athena'yı beğenmiyorum çünkü.bence kötü müzik yapıyor.Ya da ben ska'yı sevmediğim için hoşuma gidiyor.
    saygılar herkese...
    Üye
    Broken_stick
    Tarih
    25 Temmuz 2005 00:00
  • bu ses bitermi lan he bitermi dediler ve gittiler böyle bi grup bi daha türkiyeden çıkmaz büyük bi kayıp kurban elemanlarının hepimizden özür dilemesi lazım.
    Üye
    erdalyet
    Tarih
    25 Temmuz 2005 00:00
  • TEBRİKLER bu kadar iyi bi grubu nasıl dagıttılarsa...
    Üye
    krbn_pena
    Tarih
    25 Temmuz 2005 00:00
  • çook severdim..
    öyle böyle değil.
    dağılmalarına çok üzüldüm,ama alıştırdık kendimizi artık.
    umarım kendileri ve müzik piyasası için hayırlı olur!!
    Üye
    eLektro
    Tarih
    25 Temmuz 2005 00:00
  • hiç bişey anlamadm bn ya! ya konserlerde falan iyi görünüyorlardı ne biliyim? anlamadm. üzüldm. kaliteli müzik yapıyorlardı.
    bu arada burakla athena arasındaki ilişkiyi bende çözemedm. ne alaka ya? burak senin ne işin var orda?!
    Üye
    mangamaniaXXX
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • oooo hoşgeldin yaa..
    Üye
    yok
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • türkiye nin bira içen , biraderci muhabbeti yapan barda kız kaldırımaya çalışan ,konversli punkçı tripleriyle baba parası yiyen,jelibon özgüvenli ''alternoyum lan ben' gençliğinin sözcüsü kurban grubu dağıldığı için çok mutluyum ,ama klonlarıda bi iki yıl kafa ütüler artık... ayrıca mvö veya kurbana ye bok atanlar ancak onu dinleyen kitleye atabilir çünkü sonuçta ikiside akıllı uslu bişeyler yapıyor çok şahane olmasada , ama en azından çizgilerini koruyorlar ve herşeye rağmen dağılmıyorlar


    bana tutupta ne demeye diğer grupları övüyosun anlamadım ki. dinleyen dinler, seven sever. bok atmayın derken kendin tutmuş Kurban'a, dinleyenlere bok atmışsın. çelişkili laflarına ve dinleyiciler için yaptığın genellemelere bekınca mantıklı ol diyeceğim geliyo ama nerenden yazdığın ayan beyan belli olduğu için fazla konuşmaya gerek yok sanırım.
    bu arada ben ve çevremdekiler, ne geceyi gündüzü barda geçiriyoruz, ne alterno takılıyoruz, ne de baba parası yiyoruz. [ha illa ispat istiyosan yapabileceğim bişey yok]
    Kurbanın yaptığı müziği de bizi ifade ettiği ve kaliteli olduğu için dinliyoruz.
    Üye
    elannun
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • bu haber beni şoke etti.keşke olmasaydı ama BU SES BİTER Mİİİİİ
    Üye
    distress
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • şöyle biraz daha adam gibi sözler yazabilseler varya athena avrupada bile şans arayan çok güzel grup olur..harbi aradıkları ve yakışan davulcuyuda bulmuşken...!
    Üye
    drumsrock
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • athena için büyük bi şansss.....hayırlısı neyse o olsun
    Üye
    aFroDiziaK
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • Ayrılmaları çok kötü oldu hala inanamıyorum... :( Türkiye'nin sayılı ve en iyi gruplarından biriydi.. Artık yeni nesillere "bizim zamanımızda Kurban diye bi grup vardı böyle böyle yaparlardı" deriz...
    Üye
    metaboy
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • sanırım gelebilecekleri en üst noktaya geldikleri için ayrıldılar, festivallerin vazgeçilmeziydi adamlar yahu :)
    Üye
    gecoh
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • çok kötü oldu NABRUK için :|
    Üye
    cammbazzzz
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • mentatradnor adli fikirleri takdire sayan insan kisniyerek muzik yaptigini sanan dingilleri kurbanla kıyaslaman bile zeka duzeyini gostermekte nediyim ha bundan sonra onlari methedebilirsin koyunun olmadıgı yerde keciye abdurrahman celebi derlermis
    Üye
    portiexc
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • özgür dumana gitcekmiş diye duymuş idi idim baya bi önceden doğru olabilitesi nedir arkadaşlar? batuhanı çıkarıp onu almıcaklar heralde ya da birlikte çalmaları zaten olamaz eeeee?
    Üye
    comawhite
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • her güzel şeyin sonu olduğu gibi bunun da vakti dolmuş
    Üye
    perfectday
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • popüler kültürle beyni sulanmış,hayatın hiç bir anlamının olmadığını bildiği halde,çevresindeki herşeyden ve herkezden nefret ettiği halde,onlara ihtiyacı olduğu için hayata ve kendine katlanmaya devam edebilme durumu
    işte mentatradnor boyle bir GERİZEKALI......
    Üye
    onuralthe
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • gruba bok atıp prim yapmaya calısmak sacma, oyle ya da boyle begensek de begenmesek de turkiyedeki sayılı iyi gruplarından biriydi.
    Üye
    Marvin_nivraM
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • Deniz Yılmaz rockistanbulda megadeth için gerçek grup dedi bencede türkiyenin tek gerçek grubu kurbandı artık denizin projelerini bekliyoruz.
    Üye
    erdalyet
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • türkiyede en iyi müzik yapan gruptu bence...
    ne bazıları gibi siyaset arkasına sığıp alttan alttan popüler olmak için geberen gruplardan oldular ne de bir yerlere gelmek için orda burda aptalca çırpındılar.adamlar sağlam sağlam müzik yaptı sonuçta da türk rock müziği için efsane bir grup olarak kalacağını bilrek dağıldı.grup müziğinin sonu ne yazık ki bu...
    Üye
    eflatun
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • Bu mentatradnor isimli arkadaşın reha muhtar ile bi akrabalığı olduğunda şüpheleniyorum bu kadar mı cahilce yorum yapılır be kardeşim yuh diyorum başka bişey demiyorum.
    Üye
    erdalyet
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • türkiye nin bira içen , biraderci muhabbeti yapan barda kız kaldırımaya çalışan ,konversli punkçı tripleriyle baba parası yiyen,jelibon özgüvenli ''alternoyum lan ben' gençliğinin sözcüsü kurban grubu dağıldığı için çok mutluyum ,ama klonlarıda bi iki yıl kafa ütüler artık... ayrıca mvö veya dumana ye bok atanlar ancak onu dinleyen kitleye atabilir çünkü sonuçta ikiside akıllı uslu bişeyler yapıyor çok şahane olmasada , ama en azından çizgilerini koruyorlar ve herşeye rağmen dağılmıyorlar
    24 Temmuz 2005 Pazar | Yazan: mentatradnor


    arkadaşlar sizce mentatrador adlı yaratığın beyni varmı.???? eğer olduğu halde bunları söylüyosa,o beyin normal çalışmıyo demekdir.haksızmıyım???
    saygılar...
    Üye
    FranticDrummer
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • valla üzüldüm nediiim ben severdim deniz güzel çoştururdu burak zaten çılgındı bence athenada yapamaz valla
    Üye
    damned_grave
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • hayırlı olsun zaten sevmezdim ben onları çok özentilerdi iyi olmuş
    Üye
    him21
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • mentatradnor adlı arkadaş sana sesleniyorum müzikten anlamadığın belli ama bu kadar belli etme sen git duman dinle..haluk leventide unutma ara sırada onu dinle.
    Üye
    erdalyet
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • arkadaşlar türkiyenin en iyi grubu dağılmıştır dolayısı ile artık türkiyede dinlenecek grup kalmamıştır üzüntümüz derindir.
    Üye
    erdalyet
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • abi bu ne şimdi ya..... akşam akşam böyle kötü haber verilir mi...
    Üye
    Be-Ce
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • abiii olamaz yaa....inanmıyorum yaa...
    Üye
    FUEGO
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • ya niye dağıldılar ya bu ülkede hiç kalite ayakta kalmıyacakmı anlamıyorum hee .
    Üye
    JamesHetfield
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • kurbana b.k atanlara yuh diyorim.kolaysa onların yaptığını siz yapın....bu b.k atanların g.tleri uçmuştavana vurmuşş......kurban turkrockının kralı sayılırdı....ama bi tek olumsuz eleştirisi
    ''bu ses biter mi'' sözünde durulmaması :-(
    Üye
    dejavu1402
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • lan duman yazcağıma yine kurban yazmışım beşinci satırda beyin salata, o la la
    Üye
    mentatradnor
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • türkiye nin bira içen , biraderci muhabbeti yapan barda kız kaldırımaya çalışan ,konversli punkçı tripleriyle baba parası yiyen,jelibon özgüvenli ''alternoyum lan ben' gençliğinin sözcüsü kurban grubu dağıldığı için çok mutluyum ,ama klonlarıda bi iki yıl kafa ütüler artık... ayrıca mvö veya kurbana ye bok atanlar ancak onu dinleyen kitleye atabilir çünkü sonuçta ikiside akıllı uslu bişeyler yapıyor çok şahane olmasada , ama en azından çizgilerini koruyorlar ve herşeye rağmen dağılmıyorlar
    Üye
    mentatradnor
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • hersey buragın bi taraflarının kalkması yüzünden oldu... ama kesinlikle sunu bilsin burak burak olduysa kurban sayesinde oldu kurban buragın sayesinde kurban olmadı... burak gibi davulcu cok var piyasada... bu arada deniz tek basına devam etsin bence.. o adam bir numara olur bundan adım kadar eminim....
    Üye
    er_and_er
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • ne ya şakamı bu!!..
    Üye
    nirvanapistol
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • çok sağlam bir gruptu kesinleşmiş olsa da ben tekrar birleşebilecekleri umudundayım umarım tekrar kurbanı izleyebiliriz konser alanlarında..
    Üye
    mrcooll
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • Ya adamlar kac yıldır bu işi yapıyolar daha dunku bebeler cıkıp herifler hakkında yorum yapıyolar ulan siz emeklerken adamlar kıclarını yırtıyomus neyin hesabını soruyosunuz işte bole herifler yuzunden bu hale geliyoruz zaten sahsen ben kurbanın yerinde olsam tekrar birlesip butun sarkılarımda bu heriflere soverim yok abi yok bole gitmez kurban öldü arkasından konusmayın adam degilseniz dinlemeyin bu müziği sacamalamayın
    Üye
    YaVuZ_CeTiN
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • Burak için bence yazık oldu. Athena da harcanır. Hep aynı melodi falan...
    Gerçekten üzüldüm, çünkü Türkiye'de Kurban gibi gruplar kolay bulunmuyo
    Üye
    Gencayowich
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • dağılmasına çok üzüldüm bunu söylemeden edemem.. gerçekten çok iyi ve çok şanssız bir gruptu.

    bilmeden atıp tutanlara hemen anlatayım.

    iskender paydaş ilk albümlerini yaptıktan sonra 4 yıl anlaşma süresince parmağını oynatmadı. 4 yıl sonunda kendi stüdyolarında kayıt yaparak cover albümünü çıkarttılar. bunun sebebi .küz olmayanın tahmin edebileceği gibi, kendi parçalarını düzgün bir şekilde bir stüdyoda kaydedebilmek içindi. hatta albüm çıktığında gerçek albümün geleceğinide söylediler. tüm atıp tutanlara duyurulur.
    Üye
    AttaCK
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • stezcan sana çook katılıyorum
    Üye
    stanley_
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • aaaaaaaaahhh aaaaahh!!!onları artık birarada goremiycek olmak nası koyuyo da,en azından burağın athenaya geçmiş olması tesellidir bnm için...
    Üye
    stezcan
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • MvÖ dedim çunku adamların bi yerleri havalarda tmm bazı şarkıları guzel olabilr ama bu işi para için yapılcasa bakın sadece para!! için yapılcaksa zaten bundan bişi anlaşılmaz duman mesela adamlar bayaa piyasa oldu ama hiç bir ukalalıkları yok veya nebiliim tarzları hep aynı ki ben dumanın Haydarpaşa(Marmara Üni.) deki konserlerinde bi tipler gordum intihar edersiniz "bu akşam" çalınıyor ve adamlar hani clubta hani bi hareket var lamba söker gibi gereksiz o şekilde oynuyorlar fakat duman bukadar şeye ramen hiç değişmemişlerdir piyasa olmak demek:grubun veya kişinin g.tü kalkması demek bi havalara girmesi demek işte MvÖ de buna örnektir!
    Üye
    stanley_
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • iyide olmaz ki böyle yaa :((
    Üye
    tigriss
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • kurbanın müziğini herkes sevmeyebilir bende cok sevmiyorum acıkcası ama turk rock ında buyuk basarılara imza attılar birde sunu sölim adamlarla rockncoke ta konusmustum techno dinliyoruz falan diyolardı..
    Üye
    Dic_kinson
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • en sağlam sahne performansı olan grubuda kaybettik.Ben kimin fanı olcam şimdi yaw.
    Üye
    CaFeiN
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • kurbanı ilk albümüyle çok sevmiştim, ikinci albümleriyle beni büyük bi hayal kırıklığına uğrattılar, resmen piyasa olmak için içine 4 tane cover atılmış bi albüm vardı ortada (biri tutmazsa birinden biri mutlaka tutar hesabı) neyse piyasa olan her grup ruhunu satmaya ya da dağılmaya mahkumdur zaten, umarım aynı şey deja-vu nun başına gelmez, zaten şu ana kadar deja-vu dinleyen bi tikky e rastlamadım, neyse keşke kurban gibi güzel gruplar değil de MvÖ, duman gibi iğrenç gruplar dağılsa diyor ve sözlerimi burda bitiriyorum... d:Pp
    Üye
    HereticSlave
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • Haftalardır bu haber konuşuluyodu sadece kesin değildi ama kesinleşmiş oldu.....
    Gerçekten üzüldüm.....
    Üye
    System666
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • gerçekten çok üzüldüm süper müzik yapıyorlardı :(((((
    Üye
    L_a_w_i_s
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • çok kotu oldu ya..
    Üye
    gitarTELi
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • neee sok oldum ya
    Üye
    deathangel
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • hayirli olsun :)
    Üye
    ALt_rck_ChICK
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • yapmayın abi yaa
    Üye
    corinne
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • abi tamam kurbanın dağılması kötü de niye mvö ye bk atıyosunuz anlayamıyorum piyasa miyasa adamlar sonuçta iyi müzik yapıyolar kurban piyasa değil mi sanki.sonuçta zaten piyasa olan garuplar iyi gruplardır bana bi tane söylesenize kötü??
    Üye
    lord1
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • üzücü....:((
    bir zamanlar estiirirlerdi...
    ortalığı costururlardı konserlerinde....
    yazık oldu..:(
    Üye
    sputnik_771
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • MvÖ sonuçta piyasa oldular ve adamların burunları bayağa havada marmara üni. konserleri iğrençmiş sonra marmara eğitim koyunde kikonsere çıktılar benim hocam var orda ve o dedi yani bu kadr burunları havada ve kişilere yukarıdan bakan insanlar olamaz diye yaw konu neree geldi tmm ben biraz dağıttım konuyu ama siz dağıtmayın:D
    Üye
    stanley_
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • bn hala soktayım ya inanamıyorum!!!şimdi yok mu artık KURBAN,ben onları bir aradyken sevmiştim ama olmazki:(
    Üye
    wild_girl
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • zamanın da guns n roses bile dağıldı ki kurban kim ya bu kadar üzülyo herkes,burak ı şahsen tanırım yıllar önce bizim eve gelmişti o zaman tanıştıydık adam hiç belli etmiyo du öyle davul çalacğını.aslında bu burak için iyide oldu,athena da biraz isim yapıp biraz da para tabii :)) sonra atlar baba gibi bi gruba millet müzik dinler.Türk gruplarını destekleme meselesine tamamıyle katılıyorum ama hocam kötü müziği de kimse desteklettiremez bana.Bak mor ve ötesi nin Dünya Yalan Söylüyor una.Özellikle uyan parçasının sonundaki hidden track i dinleyin 9:31 .dakikadan sonra başlıyo.saygılar.(CD de var)
    Üye
    baars
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • tüh yaaa :(
    Üye
    cyber21
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • Bu Dağılma bence iyi bir şey sonuçta bu bir iş hepsi daha faydalı işler yapıcaklar bu şekilde daha yararlı olucaklar
    Üye
    veterdem
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • neden bazı kişiler kurbana b.k atıyolar anlamıyorum.onlar Türkiye'nin en iyileriydi siz gidin MvÖ gibi piyasa olmus ve bi tarafları kalkmıs şımarmış grupları dinleyin ama Kurbana laf atmayın!!o cover dediğiniz albumde 11 şarkı var 4ü cover ve 1 tanede eski"yalan"ı soylemişlerdir.Ve bu albumler muthiş denecek kadar guzeldir bu grupla Turkiye'deki Rock değişik bir tarz gormustur.Kargo'da gördüğünüz üzere bi cover albumu çıkarmıştır neden onlara laf atılmıyor??Kurbanı canlı gormeden yanlarında durmadan studyodaki provaları izlemeden ve ne kadar kafa ve iyi adamlar oldupunu gormeden yorum yapmayın.
    Her işi yaparken tabi ki bi yandan parasına bakıcaksın yoksa nasıl yürüyecek?Herkez birazda olsa paraya bakar bakmam diyen zaten yalan soyler ki Kurban'da bu işi sevdikleri için yapıyolardı!
    Şu an zaten çoğu gruplar piyasa oluyor ve surekli eften püften şarkı soyleyelimde ne olursa olsun diyen gruplar çıkıyor.ÖNCE ONLARA B.K ATIN!!
    Üye
    stanley_
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • ÇOK BÜYÜK BİR HATA!!
    Üye
    _Judith_
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • bunların yapıcağı iş bu kadar olur zaten....g.tten bacaklılar
    Üye
    chooper
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • boyle bişey nasıl olabilir nasıl yapabilirler bi kere tum kurban severlere ayıp ve nerden çıktı bi anda bu??tam albül çıktı ve henem ay sonra dağılmaları nedemek?? bir kurban üyesinin buu açıklaması lazım ya ya hala dağıldıklarına inanamıyorumm:((tüm TürkROck severlerin başı sağolsun...
    Üye
    stanley_
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • Bence türkiye en iyi gruplarindan birini kaybetti en son çikan albümleri özellikle mükemmeldi dagilmasi kötü oldu özleyecegiz kurbani
    Üye
    _THEREHAN_
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • kocaman bi hata yaptilar ! çok iyiydiler !!!!
    nesse artik yollari açik olsun ...
    Üye
    selma17
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • panik rezalet bi grup onları bass cilari yokken studyoda izlemistim. Deniz de bass calicakmis orda helal ossun valla. cocuk oyuncagi bu zaten gitardan bass a hasirt diye atlamak=)
    Üye
    Shaqrath
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • yaptıkları müzik çok süper bi müzik değildi zaten
    o yüzden ayrılmasının veya ayrılmamasının pek önemi yok.
    Üye
    cezci
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • umarım daha sıkı projelerle tekrar geri donerler birlikte veya ayrı ayrı ve biz iyi müzikten mahrum kalmayız
    Üye
    onuralthe
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • yazık olmuş:((
    Üye
    tucee
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • Türkiyenin en iyi rock grubu diye bir grup yok artık. Cok yazık oldu. 3 album dinle dinle bitmiyor ama dinleyipte bitiremeyeceğim daha bir cok albumlerininde olmasını isterdim. İçimdeki umudu kaybetmek istemem, umarım yakın zamanda verdikleri kararın yanlıslığını farkederler. BU SES BİTER Mİ????
    Üye
    rancid
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • :((((((((((((((((((((((((
    Üye
    grim_reaper
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • panik sağlam gruptur inşallah:=
    Üye
    dArkPAst
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • bu arada söylemeyi unuttum burak gürpınar için üzülmeyin, zaten onun çok iyi projeleri var athena dışında. yurtdışında drum solo albüm yapma planlarında ama kesinliği yok..
    Üye
    morphine
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • dedikodular zaten KURBAN ın yakın çevresinden (deniz yılmaz ın yakınından biri) çıkmıştı, 1 ay önceden kesindi dağılacakları ama açıklamayıp dağılmamalarını bekledim hep.. dağılma sebeplerine gelince herkesin sandığı gibi para kazanamamak gibi şeyler değil! sebebi bilsemde benim değilde KURBAN ın açıklaması gereken sebepler.. eğer tekrar birleşmesini bekleyen arkadaşlar varsa; burak la 3 hafta önce konuştuğumda "KURBAN bir daha birleşmemek üzere dağılmıştır" dedi ama buna rağmen bile birleşmelerini şiddetle umuyorum..
    burak zaten KURBAN varken bile başka işlerde bulunuyordu, mor ve ötesi nin bazı konserlerinde çaldı ve bazı kişilerin albüm kayıtlarında çaldı! kerem tüzün belirsiz denmiş ama zaten o da KURBAN varken demir demirkan ın baslarını çalıyordu, sanıyorum öyle devam eder.. etmese bile mutlaka bi yerlerde göreceksiniz çünkü türkiye nin en iyi basçısı!
    kim ne derse desin ÇOK BÜYÜK KAYIP OLDU!!!!
    Üye
    morphine
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • burak la kerem zaten ikisi aynı gruptular hücum kedi diye bir grup yakında piyasaya çıkarlar şuanda kadıköyde crimson die bir bar cuma günleri sahne alıyorlar gidip izleyin mükemmel
    Üye
    sadelimon
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • dağılma sebebine dair bir ton saçma sapan yorum.size neyse sürekli yorum yapıyosnz.üzüldk ama napalım boş boş konusmak mı gerek anlayamıyorum ülkem insanını..
    Üye
    tunj
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • bugün kurban foruma üye olanlara grubun kendi yazısı altındada forum adminin yazısı mail olarak geldi.haalada yok öyle şey olurmu dağılırlarmı diyen cahil zihniyet varsa onlar kendilerini avutsunlar iyice. :) çünki artık yok kurban.bu arada deniz bass çalsa noolur. oda merak konusu...
    Üye
    FranticDrummer
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • Üzücü ama..
    Adamlar yapacaklarının en iyisini yaptılar, fıstık gibi albümler kaldı geride. Dağılıyorlarsa da mutlaka geçerli sebepleri vardır, bi de şimdi Deniz'den sıkı bi albüm beklemeye başlamak lazım..
    Üye
    TriskeleS
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • yok yalan zaten 1500 kere dağılıyolar günde
    Üye
    ideogramus
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • Valla bence türkiyede gelmiş geçmiş en iyi rock gruplarından biri daha tarihete anılacak. Yalnız bu günlerde Ankaradan Gölge Lekesi diye bigrup var onlarda baya iyi:)
    Üye
    Denix
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • yıkıldm=(
    Üye
    blair_witch
    Tarih
    23 Temmuz 2005 00:00
  • ehh bilioduk zaten ne zamandir..garajin istihbarat da amma yavasmis ehe
    Üye
    cyn
    Tarih
    23 Temmuz 2005 00:00
  • kerem le bass üzerine bir proje yapıcaz arkadaşlar burdan açıklıyorum..karşılıklı solo atıcaz 10 şarkı boyunca..
    Üye
    baranthalas
    Tarih
    23 Temmuz 2005 00:00
  • bence turk rock için çok kötü oldu çünkü piyasada kurban kadar sağlam müzik yapan grup yoktu bana göre..Yurtdışına açılsalardı belki oradada iş yapabilirlerdi..burak'ın athenaya katılması kötü oldu çünkü o adam orada körelir burak o gruba layık değil!!!
    Üye
    Dave_Mustaine
    Tarih
    23 Temmuz 2005 00:00
  • athena 'da sabit davulcusunu buldu artık...zaten cok iyiydiler simdi daha da iyi olurlar.
    kurban'a gelince yaptıgı muzigi pek sevmiyodum acıkcası.Ama elemanlara tek tek bakarsak hepsi kendi alanında asmıslar.Yani bence böylesi onlar icin daha iyi oldu.Ama basından beri hak ettikleri ilgi bu olmamalıydı.bunuda soylemek lazım bence.bi kurban'ın aldıgı ilgiye bakın ki bu kac senelik grup birde manga'ya?
    yolları acık olsun.ne diyelim?:)
    Üye
    necrosamash
    Tarih
    23 Temmuz 2005 00:00
  • abi biri geliyor gidiyor ama sonra da baska biri gelmiyor var mıydı böyle güzel bi grup başka bence yakın bi gelecekte de olamaz!!!!
    Üye
    daa
    Tarih
    23 Temmuz 2005 00:00
  • beni yıkan haberlerden biri... abi bu yapılır mıydı be!
    Üye
    SHEWQY
    Tarih
    23 Temmuz 2005 00:00
  • abi bu haberi duyduumda yikildim yaa
    kurban en saglam gruplardandi
    Üye
    jjeam
    Tarih
    23 Temmuz 2005 00:00
  • Boşşşvvveerrr... Daha ne kurbanlar gelecek bu memlekete, daha iyileri de gelecek hatta. Şu potansiyele bak abi Kadıköy'e bi gidiyosun adım başı bi gitarist, elinde bagetlerini sallayan davulcular görüyosun.Sürekli yeni grup çıkıyo piyasaya. Yalnız basçılarını severdim napıcak acaba yine Demir Demirkan'la mı takılacak...
    Üye
    Greg Howe
    Tarih
    23 Temmuz 2005 00:00
  • bncede kötü oldu bnce en iyi rock gruplarının basında gerliodu türkiyede tartışılmaz bnce buu albumleride cok iyi di arıca calanlarda kndi dalında en iilerdendi bnce ayrılmaları kötü oldu sewerek dinlrdik beaa ::(:((::(
    Üye
    mortal life
    Tarih
    23 Temmuz 2005 00:00
  • ya zamanında pantera dağıldı.. kurban dağılsa kac yazar....
    Üye
    sadbadtrue
    Tarih
    23 Temmuz 2005 00:00
  • stüdyo punch ta değil stüdyo la da başladı
    Üye
    NİSAY
    Tarih
    23 Temmuz 2005 00:00
  • bence kendilerini cok iyi sanıyorlardı ama her grubun hazin sonuu bence deniz gittsin insaatlarda ustabaşılık yapsınn belkı ibo gibi meshur olurr
    burak ise bence iyi bir secim yapatıı umarım athenadaa bundan sonra hak yolunu bulurda konserleri bok gibi olmazz
    ve kasetleridee sedbadtruee haklısın kardesimm
    Üye
    SunStRoKe
    Tarih
    23 Temmuz 2005 00:00
  • aman bırakın kurbanı iyi oldu bence ne kadar erken ve ani olduysada boşverin bi tek onlar dağılmadı dünyada türkiye için önemlilerdi demek ki bıkmışlar artık falan filan...
    Üye
    punklives
    Tarih
    23 Temmuz 2005 00:00
  • o kadar uçarlarsa olacağı buydu.. bence gerekliydii...burak gürpınara athena da başarılar diliyorummm..........athenada her an tarz değişikliğine gidilebilir bu değişiklikle...........
    Üye
    sadbadtrue
    Tarih
    23 Temmuz 2005 00:00
  • Yazıktır günahtır.Bizim o para werip aldığımız albüm nolcak. Onun turnesinde izleyemiycek miyiz. Birde korsan yok emeğe saygısızlık dersiniz. Albüm yapıp da dağılmak seyircinize saygısızlık değil mi? Bu kadar kolay mı?? Nasıl olsa hepiniz meşhursunuz de mi? Hiçbirinizi tek tek desteklemiycem.
    Üye
    ozgurr
    Tarih
    23 Temmuz 2005 00:00
  • kurbanın dağılması çok kötü..çok kötü...alışamıcam artık hayat bundan sonra daha kötü....nolursa olsun kurban türk rockın en başarılı ve en farklısıydı....zaten bi grup çok sevilince antileride çıkıyo buda beni çok sevindiriyo....sevenleri okadar üzülmüş ki hiç iyi bir mesaj göremedim burda...anti metalica cılar anti korncular birde anti kurbancılar çıkar tam olur....bitin lan artık....nerden nereye yarappi
    Üye
    Elohim_slash
    Tarih
    23 Temmuz 2005 00:00
  • burağın atenada ne işi var yaw
    Üye
    P_E_N_A
    Tarih
    23 Temmuz 2005 00:00
  • abi hepsinin amacı belli oldu bence bu kadar iyi bir grupken dağılmaları sadece piyasa amaçlı olduğunu gösterdi bence kurban sevenleri bir bütün olarak seviyodu kurbanı herkesin tek tek hayranı çok yoktu yani hepsi bir araya gelince tgüzel oluyodu şahsen ben pek ilgilenmiyorum hiçnbir grup üyesiyle bundan sonra
    Üye
    LiFe_rock
    Tarih
    23 Temmuz 2005 00:00
  • çok iyi bi gruptu şimdi yalan grup oldu artık herkes baksın dalgasına
    Üye
    zaykac
    Tarih
    23 Temmuz 2005 00:00
  • türk rock müziğinin düzelmesi için güzel bir adım olmuş.zaten iyi bir grup olsalardı ne olursa olsun ayrılmazlardı.çok da bişi yapmadılar böyle çok daha iyi oldu.
    Üye
    papiş
    Tarih
    23 Temmuz 2005 00:00
  • ben bilmem kocam bilir
    Üye
    crew
    Tarih
    23 Temmuz 2005 00:00
  • kurbanın davulcusu türkiye nin en iyi davulcusuymuş yazılan yorumlardan bunu da öğrendik. insan hergün yeni birşeyler öğreniyor netekim :)
    Üye
    NeWBoRn
    Tarih
    23 Temmuz 2005 00:00
  • Kurban yapması gerektiği kadar iyi müzik yapıyordu abartmaya gerek yok,ama bir takım problemler yüzünden dağılmaları ne kadar basit bir grup olduklarını gösteriyor...Sanki çok büyük işler yaptınız,dünya turnelerine çıktınız,hergün aynı şeyleri çaldınız,hergün birbirinizin suratını gördünüz artık dayanamayıp dağıldınız,2 tane konser verip sıradan barlara çıkan bir grupsunuz işte,iyi oldu dağılmanız müziği katlediyordunuz zaten..
    Üye
    HoRACK
    Tarih
    23 Temmuz 2005 00:00
  • kurban belki türkiye/türk rock'u için iyibir gruptu ama sanırım bu yeterli değidi.üyeler arasındaki anlaşmazlıklarda had saffa ya çıkınca cok hayırlı bi iş olmush oldu..Burak Athenaya geçti.
    en azından daha koklu bir grupta calacak..
    [bilmeyenler için not:athena türkiyenin ilk thrash metal gruplarındanddandır tarzını daha sonra(sahsi kanatimce ticari kaygılardan dolayı) pop/rock'a cevirmishtir..
    Üye
    Anti-Christ
    Tarih
    23 Temmuz 2005 00:00
  • bence kurbanı çok büyütüyosunuz,evet iyi müzik yapıyolardı ama onlarda bunun farkındaydı e artık ayrıldıklarına göre grubun elemanlarının hepsinden eskisine göre daha iyi işler beklemek düşüyo bize.
    Üye
    baggow
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • eminim onlarda ne yayptıklarının farkında diiller daha farkedince yine RESMİ olarak biraraya gelirler o nedenle TAKMAYIIIIIIIIIIIIIIN TAKILIIIIIINNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Üye
    ölümsüz
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • Ya kurbanın dağılması kötü oldu ama ruhlarını ve müziklerini kaybetmeden dağılmaları bi bakıma iyi.. Sonuçta türkiyede bilinmedik o kadar çok grup var ki.. Bence buları keşfetmeye çalışmalıyız.. Popülerlik en iyilik değildir bence kurbandan iyileri de vardır illaki.. Dağılmasına çok üzüldüm ama türk rock ının en iyisi falan olayları da yalan olur yanı.. Katılmıyorum.. Diğerlerini bilemem ama Deniz bence çok daha iyi önplana çıkıcak yenı projesiyle.. Umarım hepsi için en iyisi olur tabı.. Üyelerini sevdiğim bi gruptu..
    Üye
    SoaD_Cı_KıZ
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • türkiyede bundan sonra bu kadar iyi bi grup olacağına inanmıyrum...
    Üye
    yesil
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • Daha yapacakları çok güzel işler vardı bence...hiçbir grup üyesinin bundan sonra değişik platformlarda aynı performansı sergileyebileceğine inanmıyorum.Kurban ettiler güzelim grubu.
    Üye
    sobresaliante
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • çok saçma yapt1klar1!!! asl1nda öyle ah1m sah1m eline kimse su dökemez cinsinde degillerdi ama !demek ki yapt1klar1 isten,birbirlerinden s1kl1d1lar ve her grubun bi gün bas1na gelecek seyi erken de olsa yapt1lar!
    Üye
    scorpion26
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • bu ülkenin en iyi rock grubunu kaybettik basımıs sağolsun ayrıca burak gürpınarın da athenaya gecmesını anlıamıyorum cok yasık cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
    Üye
    -Powerslave-
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • Beyler bayanlar bole bi grup da dailirsa artık ben bişi demiyorum w alla bole bi grubu bulmak bir daha coook zor.
    Ayrıca burak gibi bi elemandan hatta turkiyenin en iyi bateristinden (hemen hemen) gurubunu Athena ya deismesini hİiiiç beklemezdim.
    YAZIK OLMUS:((((((((((
    Üye
    cw_nightmare
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • son yıllarda gözüme batan nadir gruplardan biriydi gerçekten yazık oldu hele son albümden sonra neyse sağlık olsun...
    Üye
    Magnetizma
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • çok yazık oldu bazı arkadaşlar hala piyasa grubu falan diyo sizin .mınıza koyayım
    Üye
    krbn
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • ya neden ya neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedeeeeeeeeeeeeeeen:(
    Üye
    narsis
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • kirmizi kelle yapilirmi bu yaç birde athenaya gidiomussun yazik hic bisi demiyorum sana..... son kurban konserimi hatirliyarumda huaaa :D manyaqt1 aslinda bayaa bi sarhostum tama hatirlamiyorum..
    Üye
    metalkesh1666
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • dag1l1n ulleeeeeeeyyynnn...
    Üye
    queenmania
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • hayirlisi neyse o olsun...
    Üye
    queenmania
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • uleyn şansa bak be..bizde okul açılsında fakülteye çağırıp alt grup olarak çalma düşüncesiydik..baksanıza hale şimdi nolcak..lan yoksa şebnem ferahı mı çağırsak..vaaaaay iyi fikir aslında..hadi bakalım..heyy gençlik, olursa sizi de bekleriz artık..
    Üye
    icbalic
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • çok iyi bir grup gitti bulursanız bi daha KURBAN gibi grubu çağırın festivallere konserlere...
    Üye
    össiy
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • ..kurban gibi gruplara bırakın destek vermeyi karalamaya çalışan arkadaşlar, özendikleri yurt dışındaki grupların türkiyeye gökten mi inmesini bekliyorlar anlamıyorum..bence devam etseler daha güzel çalışmalar çıkartabilecek bi gruptu..yazık oldu..neyse kalan sağlar bizimdir..(acaba?)
    Üye
    icbalic
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • burak gürpınar gibi deli bi davulcu kurbana yakışmıyodu zaten
    Üye
    PUNK-ROLL
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • iyi bir grubu daha tarihe gömdük
    Üye
    ROE
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • ya baba bu nedırr yaaa herıflere bak dınleyıcıyı dusunduklerı yokkı bu adamların sıddetle kınıyorum hocam gıtsınler baska gruplarda bok yesınler:((((
    ne gusel gıdıodu noldıkı bole sımdı :(((((
    Üye
    EVIL_DOER
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • Valla daha bi konser göremedik, dağıldı adamlar. Grup dağılmasına rağmen yine de piyasadan uzakta kalmazlar diye düşünüyorum.
    Üye
    andi_asli
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • ÇOK BÜYÜK Bİ GRUBU KAYBETTİK ARKDAŞLAR ARTIK UNUTUN EĞER BİR NEVİ AKLINIZA KURBAN GELİRSE SİZLERİ KURBAN KOLONİSİNE BEKLİYORUM SAYGILARIMLA
    Üye
    korna
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • bizi düşünen yok tabi. herkes kendi aleminde. dağılın hepiniz dağılın. :(
    Üye
    gozde_francis
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • yaaaaaaaaaaaaaaa ama adamlar muthisti yaaaa yapilir mi bu?????=((
    Üye
    damla_su
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • burak ve athena mı???? elmayla armut gibi bişey olmuş ne işi var kırmızı kafanın o aptal grupla hayret bişi....yazık etmiş kendine daha sert şeyler daha gaz şeyler çalabilen harbi bir grupla çalması en azından kurması gerekirdi.
    Üye
    ScarFace
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • ya bu gruplar güzel müzik yapmaya başladıkları an ne oluyosa anlaşamıyorlar ,dağılmalarına üzüldüm bütün kurban'cılara geçmiş olsun
    deniz'in panik ini bekliyorum :)
    Üye
    Ophelia_
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • allaallla ne oluyo ya şaşkınım sadece... iyi bi albümün ardından ..valla üzüldüm ne diyim dicek pek bişi yok..
    Üye
    simyos_krc
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • ne demişler s.k.lmiş g.tün daVası olmaz Onlara üzülcenize kendinizi Kurtarın bulur onlar yollarını...
    Üye
    CideSphere
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • allahtan rahmet sevenlerine başsağlığı diliyorum..
    Üye
    gokhankalafat
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • sen süper bir albüm yap;sonra da konser bile veremeden dağıl.
    al sana hayatın bir acımasızlığı daha.
    yazık oldu.umarım birleşirler yeniden...
    Üye
    -xvocal-
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • ne burak atenaya mı geldiiii vvvvvveeeeeeeeee
    Üye
    nönü
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • Kurban'ın dağılması tabii üzücü ama arkadaşlar şunu dikkate almanızı istiyorum: Bu adamlar profesyonel, koca adamlar. Yaptıkları müzikten sıkılıp farklı şeyler yapmak istemeleri kadar doğal bir şey olamaz. Bu yüzden tüm Kurban üyelerine saygı gösterelim.
    Aynı zamanda Athena'yı "ara bozucu" olarak ilan etmek çok yanlış. Burak Gürpınar kendini orada huzurlu hissediyorsa oraya gitmiştir, buna da saygı duyalım, olgun olalım.
    Üye
    -_FiniscH_-
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • ya bnce kurban bu ülkenin en iyi grubuydu.
    ne oldu nası oldu hiç bişe annamadım zaten.
    ama en çok burak aklımda soru işareti bıraktı athenaya pek yakışmıyo çünkü.ama athenanın da konumu kurbandan daa iyi.
    inşallah burak için herşey çok güzel olur.
    deniz de iyi ama bilmiyorum çok üzüldüm.
    çok büyük bi hata dağalmaları.
    çok yazık oldu:(...
    Üye
    jose
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • yuh artık be kurban bile dagıldıktan sonra....valla helal olsun cok güzel örnek oluyolar diger gruplara bazı ropörtajlarını hatırlatırım onlara türk rock ı 4 kolonundan birini kaybetti yazık oldu cümletten gecmis olsun ne diyelim
    Üye
    fredie182
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • ya zaten hiç bi gurup kalıcı olamıyo....bunlar birbirlerini çekemiyorlarmı nedir.......iyimi olmus kötümü olmuş zaman la görcezzzzzzzz
    Üye
    nönü
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • türkiyenin en iyi grubu dağıldı bu gruptan daha iyisi olamaz
    Üye
    alp-y
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • ehueheue dumur!!

    vatana millete hayırlı olsun :))


    katılıyorum..
    Üye
    Janlı Jenaze
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • kurban dediğimiz grubun sadece ilk albümü güzeldi bana göre. ikinci albüm zaten cover'dı, ben de coverlardım o şarkıları. son albümde iki-üç yaratıcı ve güzel şarkı vardı gerisi sıkıcı ve hiç de melodik olmayan şeylerdi. kısacası o kadar üzülmeye gerek yok.. ayrıca burak'ın athena da ne işi var anlamış değilim. o gruba hiç yakışmıyo. "geçmiş olsun" diyoruz ve duman'ımızı dinlemeye devam ediyoruz...
    Üye
    newton
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • gercktn ck ktu olmş şahsn bz kndlrini ck swerz
    Üye
    fulden
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • Yazık oldu....İyi bir kariyele başlayıp sonlarının böyle bitmesi...ne diyelim bize sadece hayırlısı olsun demek düşer..
    .
    Üye
    Lonely King
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • vay beeee....
    daha yeniydi album
    Üye
    hydra
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • Kurban bundan fazlasını yapamayağını anladı en sonunda. zaten dinlemediğim bi gruptu. cower yaparak para kazanılmaz bu ülkede. bu ülkede ancak ebru gündeş , seda sayan , gülşen , hande yener , serdar ortaç , tarkan gibi akıllılar para kazanır. çünkü halkın ne mal olduğunu biliyorlar.

    Deniz'in stüdyo kayıtlarından sonra dediği laf şu : " Ben bu şarkılarda ip atlarım. " Yıllardır daha iyisini yapamayıp suçuda hep prodüktöre atıyorlardı. Son albümde kendileri yaptılar ama gene nafile. madem çok iyisin , çokta iyi çalıyorsun aleti , ip atlamayacağın ve atlattırmayacağın şarkılar yap. bence bu ülkede Kurban'a gerek yok...
    Üye
    whereismymind
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • ya sölesenize kurbanın kalitesinde müzik yapan bi grup varmıydı? kötü sadece bir değerlendirme kötü diyenler siz çok mu iyisiniz?? bence kurban türkiyenin en iyi grubuydu....
    Üye
    NomİnAtiVe_-_-
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • Bence de bu gruba yazık oldu! ):
    Daha yeni bomba gbi bi albüm yapmışlardı! Şahsen bunun çok büyük bi hata olduğunu düşünüyorum! Grubun dağılması tabe bu sırada athenaya yaradı bence.. düzgün bi davulcuları olmuş oldu!!
    Üye
    zIpIr_metalci
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • kimilerinin neden bu kadar sevindine inanamıyorum.türkiyede kendi tarzını yaratmış bir gruptur.acaba sevinenler kimleri dinliyor da kurbanın müziği onları tatmin etmiyor !! Stratovarius ile kurbanı bir tutum eleştiri yapanlar var bu kadarına pes doğrusu !!
    Üye
    delibaget
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • Neden ayrıldıklarını bilen varmı varsa bana sölerse çok sevinirim ...Pek uzuldugumu söyliyemem bu grubun dağılmasına çünkü birbirlerinden farklıydılar ve bence Deniz Yılmaz'ın ukala ukala sözleri diğerlerinin sabrını tasırmıs olabilir !Ama gene de gercek nedenin ne oldugu tartısılır bilen varsa benle paylaşsın...!
    Üye
    jacques
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • Eee-h! O piyasa,bu şöyle,şu böyle! Armutun sapi yani! Siz hicbir Türk grubuna destek olmamaya,burnu büyük kibirli gezmeye devam edin sonra Finlandiyadan Stratovarius, Brazilyadan Angra midir nedir,dinlersiniz iste onlari!
    Üye
    jasonic
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • yaa ben açıkcası sevindim çünkü tam bir piyasa grubuydu
    Üye
    sadelimon
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • 2mi3'e katılıyorum, hepimize hayırlı olsun..Türkiye rock müziği için kayıpmış, güleyim bari.. Finlandiyadan Stratovarius, Brazilyadan Angra gibi gruplar çıkıyor, bizim işi gücü bırakıp övündüğümüz gruplara bak.. Kurban cover albümünü para kazanmak için yaptığını açıkça itiraf etmiş bir gruptur tazyiklere gelip de abartmanın, haketmedikleri bir değer vermenin anlamı yok Kurbana..
    Üye
    barrios
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • üzülmeye hiç gerek yok PANİK bomba gibi geliyo
    Üye
    NİSAY
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • TAM BİR SALAKLIK yaptılar kurban athenaya geçti diye athena kral olmaz unutmayın davul sadece eşlik eder!!!!!!grubun kaderini belirlemez!
    Üye
    sky_forever
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • işim olmaz kurbanla murbanla ama iyi gruptu cidden katılıyorum aptallık yaptılar dağılmakla
    Üye
    Killer Devil
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • deniz nerde açıklama yapmış, ya da burak programda ne demiş?
    böyle haber mi olur ya, bilgilendireceksen adam gibi bilgilendir.
    grup henüz resmi açıklama yapmadı.
    dağılırlar, ya da dağılmazlar, orasını bilemem, ama resmen dağıldı diyosan, haberi nerden aldığını belirtmen gerek.
    Üye
    elannun
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • inanmiyorum ya... duydugumda cok üzüldüm =( ama ne yapalim biri geliyor biri gidiyor...
    Üye
    tulincikkk
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • athena artık türkiyenin en iyiy altarnatif grubudur burakla alemin kralı oldular
    Üye
    vakfı kebir
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • Grubun, hayranlarına karşı olan sorumluluklarının farkında olmaması gerçekten çok üzücü... Ama daha nice kurbanlar gelir bu aleme...
    Üye
    bora_SOULFORGE
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • mallık yaptılar okkadar
    Üye
    raptor_509
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • cok üzüldüm...albumleri daha taptazeydi...nie ayrildiklarini bilen varmi...
    Üye
    tiMus
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • türkiye rock müziği için büyük bir kayıp.
    Üye
    stone pilot
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • Yazık oldu bu gruba =(
    Üye
    Chogaw
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • vatana millete hayırlı olsun :))
    Üye
    2mi3
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
Toplam 291 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler