Game Over" isimli demomuzda yer alan parçaları aşağıdaki linklera sağ tıklayıp hedefi farklı kaydet diyerek bilgisayarınıza indirebilirisnizden">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Mawera'dan Yeni Demo :: Game Over

13 Temmuz 2005 00:00

"Game Over" isimli demomuzda yer alan parçaları aşağıdaki linklera sağ tıklayıp hedefi farklı kaydet diyerek bilgisayarınıza indirebilirisnizden dinleyebilirsiniz.
Mawera - Game
Mawera - Over
Mawera - Gone Forever

Mawera, Erkut Özgür (Gitar), Kenan Haliloğlu (Davul) , Orhan Akın (Bass) tarafından 2003 'te İstanbul'da kuruldu.
Aslıhan Hilal Uyar (Vokal) , Poyraz Tat (Ney) ve Çağrı Tozluoğlu'nun da (Klavye) gruba dahil olmalarıyla grup beste çalışmalarına somut bir boyut
kazandırdı ve üç parçadan oluşan demoları "Game Over"ı çıkardılar.

Kendileri müziklerini tam olarak sınıflandıramadılar ama
belki siz onlara bu konuda yardımcı olabilirsiniz ;) . Yorum sizin.

Yorumlar

  • tesadüfen keşfettim harika,aslının seside kızıl saçlarıda süper myspace'deki resimlerde harika
    Üye
    pythonem
    Tarih
    20 Şubat 2007 00:00
  • teşekkürler:)
    Üye
    Melinda777
    Tarih
    14 Ocak 2006 00:00
  • süpersiniz---
    Üye
    digitolia
    Tarih
    4 Ocak 2006 00:00
  • şarkılar gerçekten takdire şaayan
    biraz pesimist gelebilir başta ama güzel olmuş
    Üye
    ajc_popoff
    Tarih
    6 Kasım 2005 00:00
  • daha çok göz önünde görmek dileğiyle.... [>>>> kayseriden sevgilerle... ehueheu:D
    Üye
    DEATH_KNİGHT
    Tarih
    1 Eylül 2005 00:00
  • teşekkürler baranthalas:)hayır bu havaya girme olayını da anlamıyorum 2-3 şarkı kaydedip kendimizi rockstar sanmak kadar komik ve zavallı bir durum olamazdı bence tabii ki mütevaziyiz:)
    burak ya sen ne hazır cevap bir insansın vallahi be:)
    Üye
    Melinda777
    Tarih
    25 Temmuz 2005 00:00
  • teşekkürler burakçığım bundan sonra dediklerine dikkat ederiz cevap yazarken :) bu arada bak 1 le 4 ten baska bi şe oynamıyorum .. gerisi yalan zaten :P ehehuah
    Üye
    dibizot
    Tarih
    25 Temmuz 2005 00:00
  • aman yarabbi bu nasıl bir güzellikdir..!!?? aa pardon şebonun son albümüymüş bu :D
    şaka lan şaka sizinkide güzel..
    birader her eleştirenin ağzına yapıştırmayınki cevabı insanlar rahatça bişeyler yazsın.. ;)

    birde şarkılarda solo yok diye yakınanlar var galiba, bak şimdi arkadaşım elimde şarkıların sololu modelleri mevcut isteyene uygun fiyattan el altından verebilirim, toplu alımlarda iskontoda yaparım.. paso akbil falan geçer.. :D

    herşey güzelde bitek grubun adını sevemedim ezelden..

    kayıtlar içinde şunu söyliim, tabi ki eksik yönleri vardır ama nal gibi "demo" yazıyor başında, yinede bu eleştirilmemesini gerektirmez, demonun amacı ticari değil ilgiye eleştiriye sunmaktır zaten ;)

    yakında yeni işlerde çıkacak, hatta yaptığınız sizi bile şaşırtabilir.. benden söylemesi ;))
    Üye
    vileshome
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • mawera: ÖTE demek
    23 Temmuz 2005 Cumartesi | Yazan: Melinda777

    sağol..

    beğendim demonuzu her ne kadar bana hitap etmesede güzel..kişisel olarak tanımıyorum hiç birinizi ama demo çıkarıp burda yayınlıyanlar gibi götünüz kalkık değil onu gördüm bu zaten direk optimistik yaklaştırdı şarkılarınıza :)
    Üye
    baranthalas
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • bu kadar yazı ve yorumun uzerine hiç bişey soyleyemem ama bu gurubun degeri bilinmeli diye düşünüyorumm....
    Üye
    manevra_travıs
    Tarih
    24 Temmuz 2005 00:00
  • mawera: ÖTE demek
    Üye
    Melinda777
    Tarih
    23 Temmuz 2005 00:00
  • ya o ilanda bi yanlışlık olmuş sanırım hiçbirimizin de gözüne çarpmamıştı "indirebilirsinizden dinleyebilirsiniz" ifadesi.
    emrecim sen de benim cevabımı biraz sert bulabilirsin belki diye doğan cevap hakkımdan bahsettim:)teşekkür ederim yaptığın yorumlar ve verdiğin emek için...
    açıkçası bi de ben ne skin ne de skunk anansie dinlemiyorum,faithfulness dışında da bildiğim şarkıları yok.onun vokalistinin çok daha buğulu ve dağılan bir ses rengi var,bana benzetilmesi beni gerçekten şaşırtıyor:)
    tüm herkese teşekkürler arkadaşlar...
    bi de serhatçım en kısa zamanda yapalım bi yemek partisi:)aksel ve özkan siz de benzetip durmiin ona buna kafamı bozmayın;p
    Üye
    Melinda777
    Tarih
    23 Temmuz 2005 00:00
  • Mawera ne demek
    Üye
    baranthalas
    Tarih
    22 Temmuz 2005 00:00
  • ilk olarak indirirken hat safhada onyargılıydım ama dinledikten sonra kesinlikle yersiz oldugunu farkettim.Bence cok iyi bir is cıkmıs,elestri olarak yapacaklarım da hepsi mastering le ilgili ,basslar nakarat kısmında davulu yutmus biraz davul arka planda kalmıs,sonucta ev kaydı oldugunu soylemissiniz ki artık buna ragmen cok begendim.keep walking;)
    Üye
    Marvin_nivraM
    Tarih
    22 Temmuz 2005 00:00
  • arkadaşlar aslında güzelde ilk dinlerken bişeylerin daha önce duyduğum birşeyi andırdığını farkettim. sonra bi kaç kez daha dinledim. vokal, skin vokalistine benzetmiş sesini sanki. bilmiyorum belki dinlemiyodur bile ama sahiden andırıyo. benden söylemesi. kolay gelsin...
    Üye
    teenyslayer
    Tarih
    22 Temmuz 2005 00:00
  • Erkut bu aşağıda yaşanan geyiğin bi özeti idi :) Sen kafanı takma tam gaz devam.Güzel olmuş tebrikler.
    Üye
    consonance
    Tarih
    22 Temmuz 2005 00:00
  • Yok yok ARCH ENEMY gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....
    Üye
    Danimarkali
    Tarih
    22 Temmuz 2005 00:00
  • Aslında ben lacuna coil gibi diyecetim.
    Üye
    consonance
    Tarih
    22 Temmuz 2005 00:00
  • Yok yok, bence The Gathering gibi.............
    Üye
    Danimarkali
    Tarih
    22 Temmuz 2005 00:00
  • Bence evanescence gibi.........
    Üye
    Danimarkali
    Tarih
    22 Temmuz 2005 00:00
  • arkadaşlar serhat ben...ellerinize sağlık...yorum biraz geç oldu ama...valla beni bunlar kesmez devam derim ben...tek tek öpüyorum hepinizi..aslı bize yemek yapmayı lütfen ihmal etme:)
    başarılar mawera
    Üye
    pıt
    Tarih
    22 Temmuz 2005 00:00
  • yorumları okiim diye baktım ama tek gözle na-mümkün :) yarın ayık kafayla bakarım artık.. yürüyün be koçum arkanızda ben varım :DD
    Üye
    vileshome
    Tarih
    21 Temmuz 2005 00:00
  • çok iyi olmuş elinize sağlık. gerçekten oturup dinlenilebilecek şarkılar çıkmış ortaya.çalışmalarınızın devamını diliyorum tebrikler
    Üye
    felchsojo
    Tarih
    21 Temmuz 2005 00:00
  • Ya abi hepsini anladım iyi güzel herşeyde saat gecenin 2 si öyle bakınıyordum demo kapağına felan.Şunu farkettim :)
    "Game Over" isimli demomuzda yer alan parçaları aşağıdaki linklera sağ tıklayıp hedefi farklı kaydet diyerek bilgisayarınıza indirebilirisnizden dinleyebilirsiniz.


    Aslı lütfen açıklık getirirmisin nedir bu :) özellikle
    indirebilirsinizden dinleyebilirsiniz
    kısmı ;) ehehe
    Üye
    Broken_stick
    Tarih
    20 Temmuz 2005 00:00
  • Game'in başında ki sesler canlı calınmıs ney kaydıdır. Grup elemanlarından poyraz çalmıştır.. ayrıca hic bi sekilde game de sample kullanılmamıstır.. altta duyulan elektronik tarzda alt yapılarda tek tek bizim tarafımızdan yazılıp duzenlenip o hale getirilmiştir.. Bu arada kayıtın iyi ya da kötülü konusana gelincede dedimiz gibi sadece davullar studyo kayıdı digerleri home kayıt. o yusden mukkemmel bi iş cıkması zor olurdu tabi ki. ama ben yinede diyorum ki home kayıt bile olsa bu sound o kadar kötü bi sound digil bu sekilde degerlendircek olursak;)mix mastering konusuna gelincede mix ve mastering duzenlemelerinide biz kendimiz yaptık.. ;) tabi herkes istedigi gibi dusunebilir bu da hakkıdır kırıcı olmadıgı surece.. herkese cok tesekkurler yorumları için ..
    Üye
    dibizot
    Tarih
    19 Temmuz 2005 00:00
  • Game'in başındaki 25 saniyelik ses deryası ömrümde duyduğum en korkutucu müzik, aklıma Yerebatan Sarnıcı geliyor, gerçekten çok etkileyici. sample mı, e-bow mu yoksa ney mi bir türlü çıkaramadım. herneyse, gruba başarılar.
    Üye
    aleister
    Tarih
    19 Temmuz 2005 00:00
  • vokale hasta oldum... miyavlıyo ya kedi gibi :)
    Üye
    jumbour
    Tarih
    19 Temmuz 2005 00:00
  • her ne kadar sizleri tanımasam da size arkadaşlarım diye hitab etmek istiyorum. arkadaşlarım, öncelikle yazdıklarımı umarım kötüye yormamışsınızdır ya da karalama olarak düşünmemişsinizdir.
    demonuzu buraya koymaktaki amacınız herhalde insanlara dinletip yorumlarını almaktır. ben de sıradan bir dinleyici olarak kendi beklentilerimi yazdım, haliyle bu beklentiler benim müzik zevkime göre oldu. tabi ki kendi müziğinizi yapacaksınız, burda her yazılan öneriyi yapacaksınız diye birşey yok. ben de zaten solo koyun demedim ki, kulaklarım bekledi dedim sadece. yalın bir biçimde "çok güzel" ya da "çok kötü" demenin anlamsız olduğunu düşündüğümden hep "neden?" sorularının cevaplarıyla yorum yazmayı tercih ediyorum. tarzınız böyleyse solo koymayıverin tabi ki.
    yazdıklarımı tekrar okuduğumda bass çalan arkadaşıma çok sert eleştiri yapmış gibi olduğumu anladım. fakat benim söylemek istediğim ne armoni, ne rezonans ne de melodiyle alakalıydı. sadece şarkıdaki duygunun çok dışında gelişmiş gibi geliyor bana bass gitarlar, o yüzden alakasız dedim. tekrar dinledim yine aynı şeyi düşünüyorum. tabi yine belirtmek gerekir ki bu benim düşüncem benim müzik anlayışım ve beklentim, yaptığım yorum illa ki doğru diye birşey yok.
    vokal de demek ki vokalist arkadaşımın ses rengi yüzünden bana efekt gibi gelmiş, kusuruma bakmayın.
    bu sitede sadece beğendiğim ve uğraşmaya değer demolara yazı yazıyorum. siznki de bu kategorideydi zaten, aksi halde kelimelerle derdimi anlatacağım diye uğraşmam da zaten.
    belki sorun da sadece yazı olmasından kaynaklanıyordur. ses tonum olmayınca yaptığım eleştiri sanki kabaymış gibi görünmüş olabilir. yine kusuruma bakmayın.
    tek üzüldüğüm şey bass gitar çalan arkadaşımın "sen tebrik etmesende grubu ben senin basarılarının devamını diliyorum" sözleri oldu. şaşırdım başta, tebrik mesajı yazmayı unuttum mu acaba diye ama sonradan baktığımda unutmadığımı gördüm. büyük ihtimalle arkadaşımın gözünden kaçmıştı ancak yine de gereksiz bir çıkış olduğunu düşünüyorum.
    karşılıklı konuşmalarımız devam etsin isterim, ve lütfen bunu cevap hakkı doğdu diye yapmayalım aslı, amacım burda kimseyle tartışmak değil.
    tekrar tebrik ediyorum, başarılarınızın devamını yemin ederim gönülden diliyorum:)
    emre
    18 Temmuz 2005 Pazartesi | Yazan: assassine


    2 genc kizin(!) mektuplari diye kitap basalim siz bunnari boole yazmaya devam edin de eheh
    Üye
    cyn
    Tarih
    18 Temmuz 2005 00:00
  • her ne kadar sizleri tanımasam da size arkadaşlarım diye hitab etmek istiyorum. arkadaşlarım, öncelikle yazdıklarımı umarım kötüye yormamışsınızdır ya da karalama olarak düşünmemişsinizdir.
    demonuzu buraya koymaktaki amacınız herhalde insanlara dinletip yorumlarını almaktır. ben de sıradan bir dinleyici olarak kendi beklentilerimi yazdım, haliyle bu beklentiler benim müzik zevkime göre oldu. tabi ki kendi müziğinizi yapacaksınız, burda her yazılan öneriyi yapacaksınız diye birşey yok. ben de zaten solo koyun demedim ki, kulaklarım bekledi dedim sadece. yalın bir biçimde "çok güzel" ya da "çok kötü" demenin anlamsız olduğunu düşündüğümden hep "neden?" sorularının cevaplarıyla yorum yazmayı tercih ediyorum. tarzınız böyleyse solo koymayıverin tabi ki.
    yazdıklarımı tekrar okuduğumda bass çalan arkadaşıma çok sert eleştiri yapmış gibi olduğumu anladım. fakat benim söylemek istediğim ne armoni, ne rezonans ne de melodiyle alakalıydı. sadece şarkıdaki duygunun çok dışında gelişmiş gibi geliyor bana bass gitarlar, o yüzden alakasız dedim. tekrar dinledim yine aynı şeyi düşünüyorum. tabi yine belirtmek gerekir ki bu benim düşüncem benim müzik anlayışım ve beklentim, yaptığım yorum illa ki doğru diye birşey yok.
    vokal de demek ki vokalist arkadaşımın ses rengi yüzünden bana efekt gibi gelmiş, kusuruma bakmayın.
    bu sitede sadece beğendiğim ve uğraşmaya değer demolara yazı yazıyorum. siznki de bu kategorideydi zaten, aksi halde kelimelerle derdimi anlatacağım diye uğraşmam da zaten.
    belki sorun da sadece yazı olmasından kaynaklanıyordur. ses tonum olmayınca yaptığım eleştiri sanki kabaymış gibi görünmüş olabilir. yine kusuruma bakmayın.
    tek üzüldüğüm şey bass gitar çalan arkadaşımın "sen tebrik etmesende grubu ben senin basarılarının devamını diliyorum" sözleri oldu. şaşırdım başta, tebrik mesajı yazmayı unuttum mu acaba diye ama sonradan baktığımda unutmadığımı gördüm. büyük ihtimalle arkadaşımın gözünden kaçmıştı ancak yine de gereksiz bir çıkış olduğunu düşünüyorum.
    karşılıklı konuşmalarımız devam etsin isterim, ve lütfen bunu cevap hakkı doğdu diye yapmayalım aslı, amacım burda kimseyle tartışmak değil.
    tekrar tebrik ediyorum, başarılarınızın devamını yemin ederim gönülden diliyorum:)
    emre
    Üye
    assassine
    Tarih
    18 Temmuz 2005 00:00
  • Gayet güzel, elinize sağlık.
    Ama kayıtlar söylendiği kadar iyi değil, her şey biraz birbirine geçmiş sanki.
    Özellikle vokal iyi, gitar tonları da (özellikle ilk şarkıda) güçlü, güzel. Vokal efektleri ve kayıt teknikleri de çok başarılı.
    Dediğim gibi, masteringde mi bir problem var acaba?
    Üye
    cyco130
    Tarih
    18 Temmuz 2005 00:00
  • sadece ''game''i dinledim oyun bitmesin diye ''over''i dinlemedim (ne guzel sey ettim ama..).ve oha..ohaa yaa..amator mu diyolar size?
    bayan vokal sikintisinin cekildigi bi ulkede ''güm'' diye piyasanin ortasina dusecek bi hatun sesi bu ya..asiri kiskandim.benim sesim hic bu kadar guzel olmadi lan?!
    tarziniz da cok guzel.kayit da cok kaliteli.
    ALBUM BEKLiYORUZ!!!
    Üye
    cyn
    Tarih
    18 Temmuz 2005 00:00
  • çok teşekkürler...
    Üye
    Melinda777
    Tarih
    17 Temmuz 2005 00:00
  • Şu ana kadar sadece "Game" i dinledim.. güzel olmuş.. eleştirilecek yan yokmu? didiklesen bulursun belki.. düzenlemeler profosyonelce kayıt daha kaliteli olabilirdi özellikle davullar.. bi de davulcu çok iyi çalmış ama daha güzel çalabilirdi.. türk rocku bi grup daha kazanacak gibi görünüyo
    Üye
    isa_bet
    Tarih
    17 Temmuz 2005 00:00
  • bence, parçalar bu halleriyle (sizin istediğiniz tarzda) daha güçlü olmuş. vokalinize hayran kaldım, ses renginden öte parçalara kattığı içten yorum çok dikkatimi çekti ve keyif verdi. sizi keyifle dinliyorum. başarılar...
    Üye
    neverending
    Tarih
    17 Temmuz 2005 00:00
  • yorum yazan herkese çok teşekkürler.
    benim kişisel olarak eklemek istediğim bir nokta var.belki bu şarkılar çok güzel gothic metal şarkısı olur doom olur hard core olur ancak biz soundun aynen böyle olmasını istedik.sürekli deniyoruz ve denemeyi seviyoruz.tabii ki her zaman daha iyi olabilir ancak biz elimizdeki imkanlar dahilinde en iyisini yaptık.eğer bi albüm kaydı yaparsak emin olun orda da heavy metal soloları olmayacak.sadece kayıt daha iyi olacak.
    assassine arkadaşım,overdaki efektten kastın sanırım nakaratın ikincil mısralarına uygulanan distortion,onun dışında zaten basit bir reverb var.sesi kapatan çok fazla efekt kullanmıyoruz,en azından ben de öyle düşünüyorum.
    yılmazcım sana gelince,evet o şarkıda bizzat öyle kaçık bir vokal yaptım,yani sesim efektten ötürü öyle çıkmıyor:)o şarkıya öyle gerekiyordu:)
    herkese buraya yorum yazarak en azından vakit harcadığı için çok teşekkür ederim.assassine,sen de bizi sakın yanlış anlama,sadece doğan cevap hakkımızı kullanmak istedik:)
    aslı
    mawera
    Üye
    Melinda777
    Tarih
    16 Temmuz 2005 00:00
  • süper harbiden tek kelime yok...
    Üye
    Musskee
    Tarih
    16 Temmuz 2005 00:00
  • alttaki mesajdan denyo manalar ç1karmayn , güzel olmus - erkuttan bekliyoruz devam1n1 :D
    Üye
    cadaverhan
    Tarih
    16 Temmuz 2005 00:00
  • UF MANYAK DEMO. sanki onceden dinlemis gibiyim :P
    Diicemi derim zaten yüzyüze herkeze , maksat dostlar alisveriste görsün. Hobi olmasina ramen hala kast1r1p yap1yonuz ya helal olsun daa ne diyim .
    Üye
    cadaverhan
    Tarih
    16 Temmuz 2005 00:00
  • Hilal sesine ne yaptın ya sen?Efektler felan mı ekledin yoksa o sert ses senden mi çıkıyo gerçekten :)
    Valla Castaway deki ses nerde burdaki ses nerde.
    Sözün kısası gerçekten çok iyi olmuş.Tebrik ederim.Süper iş çıkarmışsınız.
    (Yılmaz)
    Üye
    Broken_stick
    Tarih
    16 Temmuz 2005 00:00
  • assassine yani emre arkadasm mawera hakkında ki yorumların icin sunları eklemek istiyorum. oncelikle elestiri elestiridir yapıcı veya yıkıcı onemli degil insanın kendisini gelistirmesini saglar. ama sanırım senin belli yanlısların var bunları solemek istiyorum. bi kere bekledigin o solo olmayacak cunku bilmem biliomusun ama bizim tarzımız industrial etnik elektronik karısımı bisey. rock yapmıyorz. bu tarzda rock soloları olmaz. vocal efectleri konusunda gayet rahatız.degisiklige acıgız cunku. bunlar farklı ve senin alısık olmadıgın seyler o yuzden kotu zannedip koymussun kenara. o yuzden daha fazla cesitli muzikler dinlemeni oneririm sana. ve bascı hakkındaki yorumlarına da grubun bass cısı olarak ben cevap vereyim. sarkıların hiç bir yerinde armonik , melodik veya rezonans bozuklukları yok. calımında ve teknik olarak ta bi sorun yok. ayrıyetten isi ogrenmem gerekli oldugunu düşünüosun sana soyleyeyim. Murat Çelik , Metro ve yeni cıkacak olan crocker grubunda bass çalıyorum. emin ol bu iste senden eskiyim. sen tebrik etmesende grubu ben senin basarılarının devamını diliyorum. hoşçakal.
    Üye
    schizophrenic
    Tarih
    16 Temmuz 2005 00:00
  • Hepsi tek tek çok iyiler grup olarakta çok iyiler..Şarkıları da çok güzel başarılar ve tebrikler..(bunu şarkı sözü yapın) kafiyeler süper oldu... :D

    *Metatars*
    Üye
    Rothen
    Tarih
    16 Temmuz 2005 00:00
  • ben game şarkısını indirdin vokal mükemmel çok hoşuma gitti tebrikler kayıt kalitesi güzel bence davulda kim varsa helal olsun devamı bekliyoruz
    Üye
    -TeUFeL-
    Tarih
    16 Temmuz 2005 00:00
  • çok hoşuma gittii

    tebrikler sunarım


    kopmayantekteL
    Üye
    gitarTELi
    Tarih
    16 Temmuz 2005 00:00
  • Elinize ağzınıza sağlık. Çok temiz ve kaliteli bir sound çıkmış.Başarılarınızın devamını dilerim.
    Üye
    altanadatepe
    Tarih
    16 Temmuz 2005 00:00
  • hmm. ben baya beğendim arkadaşlar. güzel iş çıkarmışsınız. umarım müzikde kalıcı olarak ilerlemeyi düşünüyosunuzdur. ihtiyaç var böyle.başarılar dilerim. bi de ismin nerden çıktığını merak ettim. &-) (vaay resmen surat oldu bu)
    Üye
    bebeko
    Tarih
    16 Temmuz 2005 00:00
  • davulların tonlamalarına daha dikat etmeniz gerekiyor sanırım, daha ön planda olan bir davul eksikliği hissediliyor.
    üç şarkıda da kulaklarım hep bir gitar solo bekledi ama nafileymiş.
    özellikle "over" isimli parçada kullandığınız vokal efekti bütün parça sürünce rahatsız etmiş. "gone forever" da bu daha iyi ama efektleri azaltıp vokalin kendi ses rengini öne çıkarması gerektiğini düşünüyorum. "gone forever" daki back vokaller çok iyi. fakat parçanın başında yakaladığınız güzel hava bi anda kayboluveriyor. düzenlemesine biraz daha uğraşmalısınız sanki.
    basçı arkadaşım, senin biraz daha çok çalışman gerekiyor, parçalarda en çok sırıtan kötü çalınmış, alakasız baslar.
    tebrik ediyorum, daha iyiye gideceğinize inanıyorum.
    Üye
    assassine
    Tarih
    15 Temmuz 2005 00:00
  • eheh alkancım okul bitmezse bir an önce ne albüm çıkıcak ne bişe
    sus bakiim:)
    Üye
    Melinda777
    Tarih
    15 Temmuz 2005 00:00
  • guzelim derslere bu kadar dusecegine su demoyu onceden cıkarsaydın ya!!,neyse gec oldu ama temiz oldu ;),devamıda gelicek inşallah,hadi bakalım..
    alkan
    Üye
    La Rocque
    Tarih
    15 Temmuz 2005 00:00
  • bu yorumların hepsi için çok teşekkürler herkese:)
    Üye
    Melinda777
    Tarih
    15 Temmuz 2005 00:00
  • ya ben ilk dinlediğimde çok sevindim böyle kaliteli demolar yapanlarda varmış helal olsun MAWERA tebrik ederim devamını aynen bekliyoruz kime dinlettiysem bayıldı hatta canlı performanslarınızı bekliyoruz şimdiden 100 kişi gelip izlemeye hazır haberiniz olsun eyvallah bu arada elemanlarda parlak he : )) yakışıklı yafrular : ))) kıvırırsınız siz bu işi ( seattle)
    Üye
    seattle
    Tarih
    15 Temmuz 2005 00:00
  • dün ben bir deneyim dedim indirmek için inaın bana cok bekledim
    ve sonunda game adlı sarkıyı indirdim gercekten nefret ettim hemen sildim tabi bu benim görüsüm ama umarım basarılı olursunuz sonucta buda bir basarı bence değerini bilin.....
    Üye
    metalfunky
    Tarih
    15 Temmuz 2005 00:00
  • kesinlikle garaj'daki en iyi demolar Mawera'nın...
    Tebrikler!
    Üye
    bestofbeat
    Tarih
    15 Temmuz 2005 00:00
  • Şuana kadar dinlediğim garajdaki demo grupların içinde en iyiler arasında marwerayıda görüyorum bu çalışmalarıyla bence müzikal akış açısından epey güzel , Gone forever çok hoşuma gitti vokalin sesinin güzelliği bu şarkıda daha belirgin olmuş diğerleride epey hoş kutlarım iyi iş çıkarmışsınız başarılar.. Ama tekrar Gone forever a bittim diyeyim güzel yaw :)
    Üye
    Asilbent
    Tarih
    15 Temmuz 2005 00:00
  • Siz o zaman amatör grup demo diye çıkan gruplara direk " ıyy amatör bakim kayıt kalitesine. Iyy bu ne be.. Albüm kaydına benzememiş ben zaten direk bakmam bile müziğe kayıt iyi olmadıkça, dikkat etmem, yorumumu vururum olay biter" düşüncesindesiniz.. Umarım değişir bu düşünce...
    Üye
    furious
    Tarih
    15 Temmuz 2005 00:00
  • kardeş, ticari bir olaya dönüşürse bir grupta müzik o zaman ona profesyonel denir. Yoksa kayıt kalitesi ile amatör veya profesyonel olunmuyor..
    Üye
    furious
    Tarih
    15 Temmuz 2005 00:00
  • valla arkadaşlar kusura bakmayın ama ben sizin amatör bir grup olduğunuza inanmıyorum, çok profesyonelce kayıtlar, şarkı altyapıları falan harika, hayran kaldım şarkılara ve buralarda harcandığınızı düşündüm, bu kayıtları büyük şirketlere yollasanıza, bir evanescence, bir nightwish, bir lacuna coil neden olamayasınız? gerçekten çok iyisiniz, bol şans...
    Üye
    HereticSlave
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • valla güzel olmuş. tebrikler başarılarınızn devamını dilerim arkadaşlar
    Üye
    P_E_N_A
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • ARKADAŞLAR TÜM YORUMLAR İÇİN TEŞEKKÜRLER:)ANCAK ŞU ANA KADAR EVANESCENCE,SKUNK VE ÖZLEME BENZETİLDİM İŞİN GARİBİ BUNLARIN HİÇBİRİ BİRBİRİNE BENZEMİyOr OKULDA DA SHAKIRAYA BENZETİOLARDI;)ZATEN THE GATHERING'E NIGHTWISH'E FALAN BENZETEN YOK OOOF OF NE ZAMAN GULŞENE BENZETECEKLER DİYE BEKLİYORUM:p
    Üye
    Melinda777
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • Böyle bi Skunk Anansie tadi aldim "Game" sarkisindan...Bence sarkinin son nakaratlarindan birkacini kirpsaniz daha güzel olur!
    Üye
    jasonic
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • ohanesburger ses ayni özlem tekin. tebrikler iyi is.
    Üye
    tom696
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • Çok iyi, kutlarım. Tarzınız konusunda bende yardımcı olamayacağım.. Ama çok iyi iş çıkarmışsınız..
    Üye
    furious
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
  • Çocuklar süpersiniz tebrikler hadi yolunuz acık olsun:) ( gökhan)
    Üye
    dred_g
    Tarih
    14 Temmuz 2005 00:00
Toplam 62 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler