Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Nuri Yavuz @ Taxim Shaft

26 Eylül 2003 00:00

Bir buçuk yıl MMC Tv’de kendi hazırlayıp sunduğu ROCKSTOP programıyla ekrandaki farklı çizgisini koruyan ve geçtiğimiz aylarda Kemancı Zine Dergisi okurları tarafından 2002 Yılının En İyi Televizyon Programı ödülünü alan Nuri Yavuz bundan böyle her Pazartesi ve Perşembe geceleri Taxim Shaft Club’te dj kabininde olacak.

Halen bir müzik dergisinde müzik yazarlığı, therockstop.net adresli internet sitesinde editörlük ve müzik yazarlığı yapan, yeni televizyon projeleri üzerinde çalışan Nuri tüm gece boyunca Klasik Rock'n'Roll dan Glam Rock'a ve Hard Rock'a, Melodik Rock'tan Hard'n'Heavy'e kadar uzanan geniş bir yelpazede şarkılar çalacak.

Gece boyunca Nuri’nin arşivinden özenle seçtiği parçaları eskilerin unutulmaz tınıları ve 2000'li yıllarda hala kaliteli müziğin yapıldığını ispatlayan yeni parçalar oluşturacak. "Siz içkinizi yudumlarken belki lise yıllarınıza ait bir Poison'la ya da yılların eskitemediği Dokken’in yeni ritmleriyle sürekli bir yolculukta olacaksınız.

"Çaldığım parçalara onlar gibi ben de eşlik etmeden elbette duramayacağım."diyor Nuri. Kaliteli bir mekanda özenle seçilmiş parçalar dinlemek isterseniz Pazartesi ve Perşembe geceleri saat 20:30’dan itibaren Nuri YAVUZ Taksim Shaft'ta olacak.

Bekleriz...

GRJ :: Nuri Yavuz
GRJ :: Taxim Shaft

Yorumlar

Taze haberler