Popcorn'un geçen aylarda çıkarmış olduğu demodan birkaç parça yayınlıyoruz, alttaki linklere sağ tıklayıp hedefi farklı kaydet'i tıklayarak">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Yeni Demo :: Popcorn

19 Temmuz 2005 00:00
Popcorn'un geçen aylarda çıkarmış olduğu demodan birkaç parça yayınlıyoruz, alttaki linklere sağ tıklayıp hedefi farklı kaydet'i tıklayarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Popcorn - Sahte Sarışın
Popcorn - Zaman Yok
Popcorn - Sahipsiz Aşk

Yorumlar

  • ilk defa dinledim.kesinlikle harcanıyolar çanakkalede.ben böyle bi şey görmedim!!! han güzel ama daha iyi yerlerde görmek isterim doğrusu.bence harcanıyosunuz cocuklar.silkinin gelin kendinize.bakın kimler kaset cıkardı.sizin neyiniz eksik????bence fazlası var.tanamiyle süper.şiddetle tavsiye ediyorum!!!!!
    Üye
    günahkeçisi
    Tarih
    28 Şubat 2006 00:00
  • ya iyi tamam calisiyorsunuz da. insan arada bi sarkiyi da dogru söyleyeyimde milleti kandirmayalim demezmi ya.gecen merak ettim gittim dinledim.be yourself filan denediniz.sarkinin ilk kisminn sozleri yüzde yüz dogru birde nakarat.diger kisimlar yalan.bu diger sarkilarda da böyle.sen once otur biraz ingilizce caliş kardeşim.
    Üye
    vogitar
    Tarih
    22 Şubat 2006 00:00
  • popcorn her yaz bizim memlekete geliyor ama bi türlü gidemedim.duyumlarıma göre güsel bi grupmuş...
    Üye
    franticy
    Tarih
    15 Ocak 2006 00:00
  • yeni parçaları henüz dinlemedim ama zamn yok ve sahte sarışın çok başarılı olmuş..popcorn çanakkale grubu olmaktan çıktı ticari bi boyuta geçti artık:) iyi şeyler beklesin üçünüzü de..
    Üye
    cp
    Tarih
    10 Aralık 2005 00:00
  • ya bu çocuklar süper çalıyolar ya 3kişiler ama hiç bi eksiklik yok bence.artık yavaş yavaş tüm günleri doluyo.kendilerini bu kadar iyi geliştirmelerinden sonra hakediyolar tabi.yakında 1numara olcaklar inşallah tek isteğim bu,onların çalışmalarının karşılığını alması.son demolarındaki hepsi bu mu şarkısı hepsinden iyi bence..serkan ruhunu harekete geçiren hiç bişeyin peşini bırakma olurmu???:)
    Üye
    GuLcHiNn
    Tarih
    1 Aralık 2005 00:00
  • herzaman dinlemekten keyif alıyorum sizi.tek kelimeyle süpersiniz bu kadar çalışmayla en iyi olcaksınız eminim.hakedttiğiniz yere gelceksiniz.iyiki tanımışım serkan seni..sen mükemmele yakınsın bnce.bana kısA zamanda bi çok şey öğrettin sen.hayatıma girdiğin için sağol cnm.sahte sarışın,zaman yok,aşk kişisel bir intihar...bu şarkılar süper eee solistte harika seslendiriyo.iyiki varsınızzzz:)
    Üye
    GuLcHiNn
    Tarih
    6 Kasım 2005 00:00
  • varyaaa 10 numarasınız yaaa hersey bi yana süpersinizz ;) hayatınızdann bukadar fedakarlık ediyosunuz lütfen artıkk karşılıgınıı alın ;) iiiiyikiii tanımışızz siziii
    Üye
    ni_HAN_
    Tarih
    2 Kasım 2005 00:00
  • hayatlarını müziğe adamış müzikle yatıp müzikle kalkan bir grup..çok sıradan gruplar taksimde iyi bir yerlere gelmişken bu kadar iyi bir grup neler yapar tahmin edin artık.tek dezavantaj istanbula yeni gelmeleri.ama oblar bunuda avantaja dönüştürebilecek nadir gruplardan biri.serkan ve ufuk gerçekten çok iyi müzisyenler..çok daha iyi olup sizleri büyük festivallerde izlemek dileğiyle.sallayın taksimi........
    Üye
    uni
    Tarih
    1 Eylül 2005 00:00
  • popcorn un sahte sarışın şarkısının ilk versiyonu tamamen garbage dan çalıntı..eğer grup inkar ediyosa helal olsun..intro dan tutun nakarattaki powerchordlar tıpatıp aynı ritmler bile ama pardon bişeyle uğramışlar uygun türkçe sözler yazmışlar..yapmayın yani sizin gibi bi gruba yakışmıyo..
    Üye
    pastel
    Tarih
    31 Ağustos 2005 00:00
  • hmmm.. gönene gelen gelmiş geçmiş en iyi grup diyebilirim. sanatseverler derneği gerçekten iyi bir iş çıkarmış her zamanki gibi=)) popcornu sadece gönende yazları izlemeye gidiyorum die üzülüodum ama artık taksimde de onları dinleyebilirim!! serkan, ufuk... harikasınız!!! umarım en kısa sürede kasetiniide dinleyebilirim..
    Üye
    aişe
    Tarih
    23 Ağustos 2005 00:00
  • öncelikle mesaj doğru yere gitmiş; ne sevindirici!! yani hala umut var.. ama keske biraz daha ince zekaya sahip olsakta kendi aşmamız gereken durumları baskalarına mal etmesek.. daha fazla müzikle iç içe olabilirsin; ne güzel! ama bu yeteneklerimizin sonsuzluğu değildir kiminin parmakları çalışır kiminin kulağı kiminin sesi... sen herhalde bunları es geçtin hayatında.. 3-5 demo fazla dinlemekle ahkam kesilmeyeceğini idrak et ondan sonra karsılık ver!!
    Üye
    cremole
    Tarih
    14 Ağustos 2005 00:00
  • popcorn her zaman iyiydi ve her zaman da iyi olacak.. her parçayı hakkını vererek çalıyolar.. çanakkale'yi ve POPCORN'u çok özledim.. askerlik biter bitmez popcorn'u dinlemeye......
    Üye
    atadeftones
    Tarih
    10 Ağustos 2005 00:00
  • (ölee sırf bi şiiler yazmak muhalefet etmek isteyen sosyal çıkıntılara uyuz oluyorum... davulun sopasını gitarın telini konuşmazsak neyi konuşucaz peki.. eleştiri her zaman güzeli getirir.. adamların gerçekte nası olduklarını biliyoruz ve onları destekliyoruz ki eleştiriyoruz.. pulpta da desteğe devam.. )
    yazan arkadas selamlar once benim ne demek istedigimi anlaman icin uzerindeki kendi tabirinle var olan yeteneksizlik durumunu bi as bence sonra yıllarca biseyler yapmak ugruna kendini kas ondan sonra demo yapan arkadasların demolarını dinle ondan sonra yapılan yorumlara bak ondan sonra senin icin ne ifade ettigini ve ya grup icin ne ise yarıyacagını bi dusunup beni ara...
    Üye
    dartanyandan
    Tarih
    9 Ağustos 2005 00:00
  • süper bu adamları bir de canlı performansla dinleyin inanın fikirleriniz dahada olumlu olucak zaten müzisyenlik olarak söylenicek tek kelime yok basarılar popcorn yanınızdayız
    Üye
    adige1010
    Tarih
    8 Ağustos 2005 00:00
  • hoş...
    Üye
    çiLek peRisi
    Tarih
    8 Ağustos 2005 00:00
  • zaman yok a bayıldım serkan kopardın beni dahada iyi olacağına eminimtekrar tekrar dinliyorum başarılar ufuck emrah serkan muccck
    Üye
    cat_bnd
    Tarih
    8 Ağustos 2005 00:00
  • ben ilk kez popcorn u burda dinledim 'zaman yok' süper !!!! saçma saçma kelimeleri birleştirdiğinde bi anlam ifade etmeyen eleştirler gördüm adam daha kendini ifade edemioken eleştiri yapması kesinlikle KOMİK!!!
    Üye
    evanescence19
    Tarih
    8 Ağustos 2005 00:00
  • bölee sırf bi şiiler yazmak muhalefet etmek isteyen sosyal çıkıntılara uyuz oluyorum... davulun sopasını gitarın telini konuşmazsak neyi konuşucaz peki.. eleştiri her zaman güzeli getirir.. adamların gerçekte nası olduklarını biliyoruz ve onları destekliyoruz ki eleştiriyoruz.. pulpta da desteğe devam..
    Üye
    cremole
    Tarih
    7 Ağustos 2005 00:00
  • Bu demoyu yapan insanlar her halde az buçukdan daha fazla anlıyorlardır kayıtta hangi aletleri nasıl duymak istediklerini ama kayıttaki problemler grup elemanlarından kaynaklanmadığı için bu doğrultuda yapılan kritikler anlamsız ve adresine ulaşmaz tipten. Yorum yapacaksanız beste üzerine düşünün. Kişisel görüşüm sözler üzerine daha çok yoğunlaşmalarıdır. Genel olarak güzel olmuş. Başarılar...
    Üye
    long_jacket
    Tarih
    7 Ağustos 2005 00:00
  • popcorn u mekanında dinleyen ve izleyen biri olarak yapılan yorumların gerçekçi olması gerektiğini düşünüyorum.bu adamlar sıradan bi cover grubu olup orda burda çalmayı hayal etmiyolar eğer gelecek vaadediyolarsa eksikleri görmelerini sağlayıp böyle yardımcı olmak lazım.onuniçin yapılan kötü yorumlarada kulak asmalı gerçeklik payını test etmeliler.başarı böyle gelir.onları seviyor ve destekliyoruz.pulp'ta da izlicem sizi iiki varsınız...
    Üye
    runaway girl
    Tarih
    7 Ağustos 2005 00:00
  • bi seyden anlamayıpda boyle dengesiz yorum yapan insanlara gıcık oluyorum...... yok gitarın sesi yok davulun sopası ne gerek var boyle seylere... bu demoyu yapan adamlar bilmiyomu yani. bi grup demo yapmıs desteklemek duser herkese bence. bırakın bu meseleleri. adamın biride direk kotu yazmıs ne gerek varsa! bu kafalarla bizde bi numara olmaz millet.
    popcorn a selam cok guzel olmus basarılar...
    Üye
    dartanyandan
    Tarih
    7 Ağustos 2005 00:00
  • canım pulpta da dinleriz tabi ama ufuk'a söliielim kafa hareketlerini arttırsın.. performansa renk katıyo.. sonra nickelback az çalıyolar.. boğazım patlıyo ya.. ama vertigo harika.. serkan süper bu konuda..
    Üye
    cremole
    Tarih
    6 Ağustos 2005 00:00
  • sahipsiz aşk linki kırık..evet CREMOLE harikaydı o han geceleri sana katılıyorum tabii senin kırdığın potlarla güzeldi.bence desüperler ama canlı performans da net duyduğumuz bas demolarda geride kalmış gibi
    bascının dikkatine.. ee cremole ne dersin pulp ta da dinleyelim mi popcorn'u...
    Üye
    runaway girl
    Tarih
    6 Ağustos 2005 00:00
  • süpersiniz ya tek kelime çok beğendim ben valla özel özellikle zaman yok manyak olmuş... başarılar
    Üye
    iyi
    Tarih
    6 Ağustos 2005 00:00
  • Vokal cidden yavuz çetin'i andırıyo :) Güzel bir çalışma olmuş baraşılarının devamını dileriz
    Üye
    Wormius
    Tarih
    6 Ağustos 2005 00:00
  • sahipsiz aşk inmiyo..
    grup bence harika özellikle canlı performans süper.. ahh han geceleri neydi be.. her hafta sonu..popcorn çanakkalenin medar-ı iftaharı olarak dehşet yani!! bidik daha fazlasını anlatiim mi? mezun oldum die potları kıramıcamı zannetme!!!
    Üye
    cremole
    Tarih
    6 Ağustos 2005 00:00
  • güzl olmuş arkadaşlar yolunuz açık olsun
    Üye
    sLA17MeTaLlİcA
    Tarih
    5 Ağustos 2005 00:00
  • yaaa ben niye dinleyemiyorum:((
    Üye
    numb_ceren
    Tarih
    4 Ağustos 2005 00:00
  • Vokal süper, yavuz çetin'i andırdı bana.... müzikte fena değil.
    Üye
    Taneraydaner
    Tarih
    3 Ağustos 2005 00:00
  • zaman yok linki görüntülenemiyor hocalar
    Üye
    Taneraydaner
    Tarih
    3 Ağustos 2005 00:00
  • hocam ne bu bole ya muzisyenlik bitti artık piyasada bas baba riffleri sonra hobaaaa demo albüm yok bole bişey ya
    Üye
    Bubliş
    Tarih
    3 Ağustos 2005 00:00
  • Kötü
    Üye
    Fatih MG
    Tarih
    3 Ağustos 2005 00:00
  • Yorum yazmış olmak bir de sanki kötü yazınca Kendini vay be garajın karizma herifiyim. kimseyi takmam kötüyüm ü oynayanlar artık bi defolsun!
    Üye
    furious
    Tarih
    3 Ağustos 2005 00:00
  • "Popcorn - Zaman Yok" linki kırık...


    link gayet iyi çalışıyor...
    Üye
    Taxim
    Tarih
    2 Ağustos 2005 00:00
  • Vokalin sesi çok iyi..De sözler çok boş ve anlamsız bence..daha iyi şeyler yazılabilirdi..Beste ei olmuş ama bana çok pop gibi geldi..ve bass ın sesi hiç yok gibi..ben bi şey anlamadım açıkçası..başarılı olursunuz umarım...
    Üye
    Shezoteus
    Tarih
    2 Ağustos 2005 00:00
  • sahte sarışını dinledim.. tonlarda eksiklik var en azından reverb daha açık olmalıydı sustain çok az.. davulun sesi biraz kısık olmalı ayrıca krosun sesi zilleri bastırıyor.. teknik olarak çok iyi çalıyorlar özellikle davulcu.. hayırlı olsun diyelim..
    Üye
    isa_bet
    Tarih
    2 Ağustos 2005 00:00
  • müzik güzel tabi albüm yapıldığında daha düzenli bi çalışma olacaktır.Ayrıca bişi soracağım bunlar zardan adamla birlikte mi çalışmışlar?hahahahha:):):):)
    Üye
    Elcid1903
    Tarih
    1 Ağustos 2005 00:00
  • gerçekten çok iyi birer müzisyen ve iyi insanlardir.yaklasik 1 senedir çanakkalede onlarin canli performanslarina sahit oluyorum.onlara da soyledigim gibi artik bi albümün zamani geldi...
    Üye
    ThAnAtOs-83
    Tarih
    1 Ağustos 2005 00:00
  • yaklasık bi sene önce 18 mart üniverstsnde okuyan arkadasım bana demo cd sini vermişti.. begenmiştm. bi de han da canlı performans izledm. cok iyiler(aynı kulvardaki diger gruplara göre).. başarılar popcorna.. tabi bol bolda şans..
    Üye
    giselle
    Tarih
    31 Temmuz 2005 00:00
  • cok basit müzik....fazla uğraşılmamış
    Üye
    NoMore
    Tarih
    31 Temmuz 2005 00:00
  • ben bu şarkılardan sahte sarışını çok defa canlı dinledim. bence gayet güzel hatta artık elimizde demo falan olmadığı halde ezbere söylemeye başlamıştık çanakkalede bence bateristleri (emrahtı adı yanlış hatırlamıyosam ) ve solistleri çok iyi (o da serkandı sanırım) grup uyumlu bizim bi kaç senedir yapamadığımız ve biçok grubunda sorunu budur zaten uyum.popcorn da bu var. ben her haftasonu programlarına giderek onları dinlemeye devam edicem.... albüm yapsalar birde daha bi güzel olcak sanki... neyse hepsinin eline sağlık ve selamlar ....
    Üye
    Animal Drummer
    Tarih
    31 Temmuz 2005 00:00
  • Sahte sarısını dinledim ancak sarkının sadece anlattıgı sey benim hosuma gitti yani bicok erkegin müzdarip oldugu bi konu su boyalı karılar hani:)Sarkının basit bi anlatımı var begenmedim ama vokal iyi denebilir ama onun da iki hatası var.1. si sarkıyı daha düz okusaydı sesinin cok daha iyi oldugunu görürdünüz metalci vokallerin nagmelerinden yapıyo.2 si ise sarkının sonunda yaptıgı o hata dinleyin heralde ya unuttu ya da nefesi yetmedi.Ama bu tip çalışmaları destekliyoruz..Daha iyilerini yapmaları dileğiyle
    Üye
    Defendyourself
    Tarih
    31 Temmuz 2005 00:00
  • Elinize sağlık gayte güzel bir kayıt olmuş, başarılarınızın devamı dileği ile, yolunuz açık olsun....
    Üye
    zildjian
    Tarih
    31 Temmuz 2005 00:00
  • öncelikle hayırlısı olsun ama bende bi vokal olarak vokalinizi çok sıradan buldum...yolunuz açık olsun..
    Üye
    Gitarist_86
    Tarih
    30 Temmuz 2005 00:00
  • bence sarışınların enleri bunlar vokal guzel aslında şarkını bıraz daha iyi düzenlene bılırdı
    Üye
    mst
    Tarih
    30 Temmuz 2005 00:00
  • süpersiniz han barda da izliyoduk hala süprsiniz.ba_ar1lar1n1zin devami
    Üye
    can182
    Tarih
    30 Temmuz 2005 00:00
  • zaman yok da sorun var inmiyor
    Üye
    tarsus
    Tarih
    30 Temmuz 2005 00:00
  • Tebrikler arkadaşlar...
    Üye
    cyco130
    Tarih
    29 Temmuz 2005 00:00
  • beğendim başarılarınızın devamını biliyorum daha iyi olmaması için bir sebep yok..
    Üye
    darkgirltarja
    Tarih
    29 Temmuz 2005 00:00
  • Çanakkale buralarda coşuyo bugünlerde
    Üye
    JackSparrow
    Tarih
    29 Temmuz 2005 00:00
  • Sahipsiz aski dinlemeye çalistim ama takiliyo güzele benziyodu ama gene pek secemedim sarkiyi .. Sahte sarisin içinse bu tarz bestesi olan piyasada benim bildiim pek cok grup oldugundan pek dikkati mi çekmedi ama Zaman Yok gayet güzel yani bayagi hosuma gitti güzel olmus devam edin arkadaslar tebrikler..
    Üye
    Asilbent
    Tarih
    29 Temmuz 2005 00:00
  • gitarları cok begendim:)ama vokal ve sözleri acikcasi hic begenmedim.biraz basit olmamışmı?
    Üye
    bourtlenlulu
    Tarih
    29 Temmuz 2005 00:00
  • çok eski amerikan rockuna benziyor bence.. ben beğenmedim ama kesinlikle kötü değil. sadece tarzım değil.
    Üye
    furious
    Tarih
    29 Temmuz 2005 00:00
  • sahte sarışın gerçekten önemli bir soruna değinmiş :)
    gitar riffleri çok hoşuma gitti, aslında tüm parçalarda gitarlar çok keyifli.Sahipsiz aşk'ta sanırım bir sorun var, takıla takıla gidiyor, bu yüzden adam gibi dinleyemedim.
    neyse,başarılı çalışmalarınız devam eder umarım :)
    Üye
    oz
    Tarih
    29 Temmuz 2005 00:00
  • parçaların üçünü de
    http://www.taximact.com/pop-corn/
    adresinde sağ tıkla hedefi kaydet yoluyla indirebilirsiniz.
    Üye
    oz
    Tarih
    29 Temmuz 2005 00:00
  • ben bu arkadadaslari canli izledim 3ksiler, basarili buldum bu kayidi, 2. gitarist olayi yok ky1t için sadece 3ksilik gruplarda 2. gitar calinir veya calinmaz, insiyatife hayal gucune bagli, bizde 3ksiyiz hatta biz popcorn u dinlerken soyle bi geyik oldu 3ksilik telecasterli gruplar moda oldu.. tebrikler, bu arda gitar setup a hayran kaldim, imkan olsada bizde toplasak pedallari:P
    Üye
    telecaster52
    Tarih
    29 Temmuz 2005 00:00
  • sanıyorum gitarların bu kadar önde olması beni rahatsız etti. bence bass gitarın ve duvulun(özellikle zillerin) daha ön planda olması daha iyi olabilir. duvulun da tuşelere biraz daha dikkat etmesi gerekir, şarkı içinde çok farklılıklar görülüyor.
    ufak bir solo da sanki şarkıya renk katabilir gibi. nedense bunu hangi gruba söylesem agrasif bir tepkiyle karşılaşıyorum, umarım yine aynı şey olmaz.
    gitarların daha temiz çalınması bence mümkün gibi gözüküyor, şarkının düzenlemesiyle de biraz daha uğraşılsa çok daha başarılı bir sonuç olabilir.
    özellikle vokali beğendim bence bu büyük bir artı.
    diğer şarkının linkinde problem var dinleyemedik.
    tebrik ediyorum.
    Üye
    assassine
    Tarih
    28 Temmuz 2005 00:00
  • oldukça güzel... beğendim... evet çalışma lazım biraz daha... ama başaracaklar eminim... aynen pesmeden devam. çok güzel. başarılar
    Üye
    noneimp
    Tarih
    28 Temmuz 2005 00:00
  • "sahipsiz aşk" ile "zaman yok" inmiyorrrrrrrr
    Üye
    tyshaun
    Tarih
    28 Temmuz 2005 00:00
  • Sahte sarışın parçasını 3 defa dinledim. Gayet güzel bir çalışma; fakat kayıttaki gitarlardan bir tanesi belli aralıklarla kontra kalıyor. Eğer aynı gitarist ikinci döniş kayıta girdiyse ondan kaynaklanabilir; yok eğer ikinci bir gitarist varsa o kontra. Baterinin crossları pek duyulmuyo, hihatler de öyle. Bir de kaydın sonunda ya gitaristin ya da bateristin eli bişeye çarpmış, dikkatle dinlenirse bariz duyuluyo. Solist için söyleyecek bişey yok gerçekten güzel yorumlamış. Beste de harika. Keşke biraz da bassçıyı duyabiliyor olsaydık, çok derinde kalmış:) Yine de tebrikler hoş bi çalışma. herkes herşeye kusur bulur önemli olan icraattır. Devamını bekliyoruz. Saygılar....
    Üye
    Underground
    Tarih
    28 Temmuz 2005 00:00
  • sahte sarışın baya iyi olmuş
    Üye
    feelgood
    Tarih
    28 Temmuz 2005 00:00
  • çokkötü sahte şarışın bence...ama vokal çok iyi bi an yavuz çetini hatırladım...ne olduğu belli değil şarkıda...
    Üye
    mislead
    Tarih
    28 Temmuz 2005 00:00
  • "Popcorn - Zaman Yok" linki kırık...
    Üye
    F e L i X
    Tarih
    28 Temmuz 2005 00:00
Toplam 63 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler