Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Depeche Mode ve The Cure gecesi

6 Ekim 2003 00:00
Zaman: 10 Ekim 2003 Cuma
Mekan: Orta Kemancı
Fiyat: 10MTL (ilk içki dahil)


Depeche Mode ve The Cure gecesi

Albümlerinde pek çok hit ve unutulmaz parçayı barındıran Depeche Mode ve The Cure hayranları İstanbul'un en büyük eğlence mekanlarından Kemancının orta katında buluşuyor.

Kariyerlerine 70lerin sonu ve 80lerin başynda başlayan iki efsanevi İngiliz grubun hayranları, ayinsel partide soluklarını tutup kendilerini müziğin kollarına bırakacaklar.

The Cure'un 3 unutulmaz albümünü barındıran ve haziran ayında yayınlanan Trilogy DVD'sinin de barkovizyon gösterisinin sunulacağı partynin unutulmaz bir gün olacacağı kesin.

Gecede çekilişle 10 şanslı müziksevere DVD, Poster, CD single hediyeleri dağıtılacak, ayrıca party girişinde ilk 100 Depeche Mode ve The Cure hayranına güzel bir sürpriz bekliyor!!

Yorumlar

  • böyle geceler hormonları fışkıran genç bünyeler için birebir. yahu yoksa insanlar keriz mi, açarlar evlerinde dinlerler depeche modu cureu. benim korktuğum bir gün gelecek uğur dündar ve ekibi basacak bu yok 80s partilerini abba gecelerini. burdan anne babalara sesleniyorum, çocuklarınıza sahip çıkın. 30 yaşında da olsalar, 20 yaşında da bizim çocuklarımız onlar. bizim evlatlarımız. o değil kaçırıp satıyorlar.
    erkekleri de.
    Üye
    Leviathan
    Tarih
    28 Aralık 2006 00:00
Toplam 1 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler