Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

The CasH Yeniden

31 Temmuz 2005 00:00
The CasH, kurulduğu günden bu yana 3 nesil değiştirdi. Eski gitarist Dimitri Daravanoğlu ile grubun değişmeyen 2 isminden biri olan basçı Ferhat Önk , Dimitri'nin gruptan ayrılmasıyla ilk nesillerden geriye kalan tek eleman oldu.

Grubu dağıtmak yerine, yola vokalist Okan Erol ile birlikte devam etme kararı alan Ferhat, bateride Nihat Serdaroğlu ile yollarını ayırma kararı aldı. Bateride yokluğu hissedilir derecede iyi bir baterist olan Nihat'ın yerini doldurmak amacıyla Engin Yılmaz a teklif götürüldü. Engin Yılmaz ın teklifi kabul etmesiyle grup, son kalan boşluğu doldurmak amacıyla araştırmalara başladı ve Okan'ın üniversiteden arkadaşı olan Burak Ergüven le anlaşıldı. Ritm&Solo gitara gelen Burak ve bateri görevini üstlenen Engin ile birlikte grup ilk stüdyosunu 27.07.2005 tarihinde gerçekleştirdi.

Yeni yüzüyle , sahne performansı ile gözlere, güzel sounduyla kulaklara hitap edeceği anlaşılan grup, çalışmalarını hızlı şekilde sürdürmektedir. Ağustos sonu gibi konser planlaması olan The CasH in haberlerini ilerdeki günlerde bu sayfadan alabilirsiniz.

Yorumlar

Taze haberler