Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Magazin

Bir Tenor Aranıyor!

13 Ekim 2003 00:00

"İstanbul Oda Korosu" amatör koro şarkıcılarını kabul ediyor. Tenor'un yanısıra soprano, mezzo, alto, bariton ve bas da aranıyor.

Uluslararası çok sesli eserlerden oluşan repertuarı ve yorumlama gücüyle dikkat çeken topluluk yurtdışı festivallere de katılmakta.

Estetik kavramına, "İnsan Sesi" ve üst düzey müzikal bilinçle yaklaşarak, sanatta hep daha ileriyi araştıran "İstanbul Oda Korosu", şarkı söylemeyi tutku olarak yaşayan amatörleri topluluğa kabul ediyor.

Deneyimli ve/veya yetiştirilmek üzere olan meraklıların kabul edilmesinde, temiz bir "müzik kulağı" ve şarkı söylemeye uygun ses yapısı dikkate alınacak.

Ortaçağ - Rönesans - Klasik - Modern - Pop - Negro Spiritual ve Gospel türü eserlerin yer aldığı çalışmalarda 12 farklı dilde şarkı söylenirken, doğal akademik ses tekniğine maksimum özen gösterilmekte.

1982'den beri İstanbul'da yoğun bir tempoda konserler veren ve çeşitli ödüller alan topluluk , yurtiçinde Ankara - Antalya - Mersin, yurtdışında da Romanya - İspanya ve iki kez Yunanistan’a giderek başarılı sonuçlarıyla hayranlık uyandırdı.

"Üst düzey yorumsal bilgi", "uluslararası repertuar", "tartışılmaz gerçek ses tekniği", "yurtdışı festival başarıları", "heyecan verici konserler"; İstanbul Oda Orkestrası'nı tanımlarken ilk elde akla gelenler.


Deneyimli veya yetiştirmek üzere aranan amatör koro üyeleri:

Soprano
Mezzo
Alto
Tenor
Bariton
Bas


İrtibat:

Tel: (0212) - 275 77 33
Eposta: [email protected]
Web: geocities.com/istanbulodakorosu

Kaynak: ntvmsnbc.com

Yorumlar

Taze haberler