Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Caravan Rock Bar Konseri Gerçekleşti!!

1 Ağustos 2005 00:00
Şimdi öncelikle, gelen-gelmeyen, kayıtları dinleyen-dinlemeyen, ama en uzantan da olsa bizimle ilgilenen herkese teşekkür ederim. Ne de olsa 1 sene kadar buralarda(sahneyi kastediyorum) olamayacağım(ğız) o yüzden bunu bir borç bildim sizlere karşı. Üzerimde asla atamadığım bir hüzün, melankoli var bir amacımız vardı, belki de hayatımda olması için en çok uğraştığım ve en özene bezene hazırladığım şeydi bu. Sonuçta hayatımda hiçbir grubu bu kadar sevmedim ben seveceğimi de sanmıyorum, şuan yazarkenki kadar da duygulandığımı asla hatırlamıyorum...

Konsere gelince, o kadar uzun uğraşlar sonunda playlist i belirledikten sonra sahneye çıktığımızda soundcheck yaparken joker daki abimiz(!) suatın, ne kadar müzikten anlayan ve ne kadar sakin bir insan olduğunu gördük(!). 2 sete ayırmıştık konseri, ben birinci sette sadece 2. gitaristi duyarak çaldım ve söyledim, ne vokal duyuldu ne benim gitarım. 2. sete çıkarken ise gitarları kıstırdık ama yine de çok fayda ettiğini söyleyemicem. Ayrıca şuanda davulcuyla konuşuyorum, twinin adam gibi çalışmadığını nerdeyse tek kick le çaldığını söyledi eh ne diyim... Ayrıca tabi tüm suçlu da ses sistemi ve tesisat değil, ben 1-2 yerde sözleri unuttum =), ve yanlış çaldık tabi bazı yerlerde.

Genel olarak saydığım sebeplerden dolayı açıkcası kendi seviyemize göre daha düşük seviyede ve bol hatalı bir konser(özellikle ilk set) oldu. Forest of october gibi bi parçayı az daha anfinin azizliği yüzünden mahfediyorduk.(Anfiye bişeyler oldu benim, pedal ın ışığı kapandı, ve gitar tamamen iptal oldu 1. riffte) ve baştan girdik parçaya.

Tüm bunlara rağmen, güzel bir final olduğunu düşünüyorum. Kayıt yaptık ama ne kadar kaliteli olur, uğraşmaya değer mi bilmiyorum, dvd yapıcam kaydı sonra bakarım, güzel çıktıysa koyarım. Tekrardan ilgilenenlere teşekkürler. Opeth'i ve Nocturnal Disguise'ı unutmayın, bakarsınız bir kez daha karşınıza çıkarız. =)

Playlist:

1. Set:

Godhead's Lament
Bleak
The Drapery falls
Forest of October
A Fair Judgement

2. Set:

Black Rose Immortal (13. dakkadaki efsane riff)
To Bid You Farewell (son riff)
Ending Credits
Harvest
Deliverance
The Lepper Affinity
Master of Puppets (sürpriz cover!) =)
Demon of the Fall

Yorumlar

Taze haberler