Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Battle Of The Bands 2005 - Radyo Boğaziçi - İstanbul

2 Ağustos 2005 00:00
Kendine güvenen Amatör Müzik Grupları!

Boğaziçi Üniversitesi radyosu radyo boğaziçi, 2005 sonbaharında size büyük bir fırsat sunuyor! 12. Sınırsız Müzik Günleri kapsamında bir gelenek halini alan ve bu sene 7.'si gerçekleştilecek olan amatör müzik grupları yarışması "Battle of the Bands", sizin için müzik piyasasının kapılarını aralıyor.

Dereceye giren grupların ödüllendirileceği; plak şirketlerinden temsilciler ve müzik otoritelerinden oluşan seçkin jüri* üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilecek olan "Battle Of The Bands", 8 Ekim 2005 Cumartesi günü Boğaziçi Üniversitesi’nde müzik severlerle buluşuyor.

Tüm Türkiye’den katılıma açık olan yarışmaya katılmak isteyen ve kendine güvenen rock ve alternatif rock grupları için gerekli şartlar aşağıda:

:: Yarışmacı gruplar amatör olmalıdır. (Daha önceden herhangi bir nedenden dolayı ticari amaçlı albümleri yayınlanmamış olmalıdır.),

:: Son başvuru tarihi 12 Eylül 2005, Pazartesi günüdür. Yarışmaya katılacak gruplar demolarını bu tarihe kadar Radyo Boğaziçi’ne elden ya da kargo ile iletmek zorundadırlar.
Adres: Radyo Boğaziçi, Boğaziçi Üniversitesi / Superdorm, FB B007, Cengiz Topel Cad., 80630, Uçaksavar
Etiler/ISTANBUL

:: Demolar CD formatında olmalıdır.
Grup performanslarının değerlendirilmesinde jürinin daha sağlıklı bir değerlendirme yapabilmesi açısından, hazırlanan demolarda yer alan eserlerin grupların kendi bestelerinden oluşması tercih sebebidir. Bununla beraber, demolarda cover parçalara da yer verilebilir. Ancak, yalnızca cover parçalardan oluşan demolar değerlendirmeye alınmayacaktır.

:: Yarışmanın katılım ücreti grup başına 50 milyon TL’dir. Yarışmaya katılacak grupların, katılım ücretini en geç son başvuru tarihi olan 12 Eylül 2005 tarihine kadar aşağıda belirtilen hesap numaralarından birine yatırmış olmaları veya radyo boğaziçi’ne elden ulaştırmaları gereklidir.
hesap numaralri daha sonra aciklanacaktir.

::Başvurular bittikten sonra yapılacak ön elemede, finale katılmaya hak kazanan gruplar, finalde performanslarını plak şirketlerinden temsilciler ve müzik otoritelerinden oluşan seçkin bir jüri önünde sergileme fırsatını yakalayacaklardır. Dereceye giren gruplar ödüllendirilecektir.

:: Yarışma 8 Ekim 2005, Cumartesi günü Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü’nde, açık havada yapılacaktır. Havanın yağmurlu olması durumunda, yarışma yine aynı tarihte, Boğaziçi Üniversitesi Kuzey Kampüs Murat Dikmen Salonu'nda gerçekleştirilecektir.

Daha ayrıntılı bilgi ve başvuru için:
Tel.
0535 7499913
0555 2265473

e-mail
[email protected]

Yorumlar

  • merhaba.sitenizi güncellemek aklınıza gelmiyor herhal..bu arada ödül sizde kalsın..gri nokta-mikrofon
    Üye
    dif
    Tarih
    8 Aralık 2005 00:00
  • verilen sözlerin tutulmadığı yarışma olarak görmekteyim şu an..
    Üye
    badilus
    Tarih
    24 Ekim 2005 00:00
  • geçmiş olsun herkese...
    Üye
    backspace
    Tarih
    11 Ekim 2005 00:00
  • grupları tebrik ederim. her grup için yorucuydu.cunku sabah 9 da grupları getirip te anca saat 2-3 sound check e cagırılması hem sinirleri gerdi hemde yorgunluk yaratı. ayrıca sound checek o kdaar beklenmesine ragmen sadece 10-15 dk verilmesi de ayrı bi rezillikti bence. cook vasat bi organizasyon oldugu kesin . va bana gore hak edenlerin 2. ve 3. olmaları beni uzdu acıkcası. Yine de herkese başarılar.


    www.gri-ff.com
    Üye
    tifo_rock
    Tarih
    10 Ekim 2005 00:00
  • 7. Battle Of The Bands Sonuçları;
    1 - Kaygan Zemin (İzmir)
    2 - Yeni Harman (Eskişehir)
    3 - Noise Gate (İstanbul)
    Juri Özel Ödülü - Gri Nokta (Denizli)
    Üye
    DeepPurple
    Tarih
    10 Ekim 2005 00:00
  • 7. Battle Of The Bands Sonuçları;
    1 - Kaygan Zemin (İzmir)
    2 - Yeni Harman (Eskişehir)
    3 - Noise Gate (İstanbul)
    Juri Özel Ödülü - Gri Nokta (Denizli)
    Üye
    DeepPurple
    Tarih
    10 Ekim 2005 00:00
  • Yarışma iyiydi hoştu ama ses sistemiyle ilgili ciddi problemler vardı. Yeterli soundcheck, uzman tonmaister ve kaliteli ekipmanın önemini bir kere daha anladık bugün.

    Ayrıca Boğaziçi kedi cenneti olmuş..
    Üye
    Nem
    Tarih
    8 Ekim 2005 00:00
  • Merhabalar Denizliden Gri Nokta grubu tüm gruplara başarılar diliyorve müzik dolu bir gün temenni ediyor. Görüşmek üzere...!

    www.purevolume.com/grinokta
    shakesbeer.garaj.org
    Üye
    cold_play
    Tarih
    4 Ekim 2005 00:00
  • www.ruhungemisi.com

    Ruhun Gemisi olarak yarışacak tüm gruplara başarılar diliyoruz.
    Üye
    setonjon
    Tarih
    4 Ekim 2005 00:00
  • Üye
    Noise Gate
    Tarih
    29 Eylül 2005 00:00
  • Noise gate'i merak edenler için www.myspace.com/noxgate
    Üye
    Noise Gate
    Tarih
    29 Eylül 2005 00:00
  • bu arada fınale kalan gruplar guven erkın erkal ın maxımum rock prgramında radyo d de sanırım cumartesı gece 12 de calınacaktır
    Üye
    candelaoral
    Tarih
    29 Eylül 2005 00:00
  • arkadaslar bu yarısmadan yıllardır kar edılmıyor.kasadan 2 mılyar gıbı bır para odenıcek.ayrıca bogazici unıversıtesı okulda yapılan hıc bır aktıvıteye destek olmuyor.boyle bır organızasyonun yapılması bıle cok zor bır olay.on elemede jurı uyelerının hepsı parcalarınızı dınledı ve puanlama yaptı buna gore ilk 8 fınale kaldı.
    fınale kalamayan grupların hepsı ıcın soylemıyorum ama detone vokallerle davul bır taraftan gıtar bır taraftan gıden demolar gondermısler bence demolarını tekrar dınleyıp nerelerde yanlıs yaptıklarını degerlndırsınler.bırde sonucta bu bır yarısma kazananlar oldugu gıbı kaybedenlerde olucaktır.
    Üye
    candelaoral
    Tarih
    29 Eylül 2005 00:00
  • eyvallah garaj..
    Üye
    dif
    Tarih
    28 Eylül 2005 00:00
  • Arkadaşlar ben de yarışmaya demo yollayan gruplardan bir tanesinin davulcusuyum.Ön elemeleri geçemedik.Sağlık olsun diyorum.Fakat sadece merak ettiğim şey bu ön elemelerin nasıl yapıldığı?Ön elemeleri geçen bütün gruplara başarılar.Normale grubuyla saklıkentte de yarışmıştık :) Backdoor grubuyla katılmıştık ama o benim grubum değildi.Sadece davulcuları olmadığı için bir macera yaşayım dedim:) Tekrar finale kalan bütün gruplara başarılar diliyorum.
    Üye
    Sugarboy
    Tarih
    28 Eylül 2005 00:00
  • Yarışmanın Neden yıllardır hep paralı yapıldığı konusunda bi bilgisi olan var mı?? yani Bu bi StreetBall turnuvası değil ki, para toplanıp karşılığında Forma falan verilmiyor. Tamam çok büyük bi rakam değil belki ama neden toplanıyor bu para?? Zaten organizasyonun yeterince sponsoru var , yeterince desteği var. Neden? Gerçekten bu organizasyonu Amatör Gruplar için mi yapıyorsunuz ? Toplanan para dereceye girenlere dağıyılacakmış! Tahmini toplanacak rakamı düşünürseniz sırf dereceye girerek bi albüm çıkartabilirsiniz!!! A birde tabi afişler, tesisat sahne ulaşım giderleri falan var...!! Boğaziçi Üniversitesi'ni arkasına destek alan Battle of the Bands organizasyonunun ne korkusu varda gruplardan 50 YTL toplama ihtiyacı duyuluyor.. Her yarışmada , her organizasyonda kar amacı vardır , bu bir gerçek.. ama Battle of The Bands bu yarışmalar içinde ki En Karlı Yarışma!!!
    Üye
    N_I_R_V_A_N_A
    Tarih
    28 Eylül 2005 00:00
  • fınalıstlerın dıkkatıne 8 ekım cumartesı saat 8 30 da grupları beklıyoruz bogazici unıversıtesı guney kampuse .bu arada gruplar kendılerını grubu tanıtan mumkunse fotograflı 1veya 2 sayfalık bır tanıtım dosyası hazırlasınlar gelırken.birde benım tavsıyem canlı performansta grupların sahnede hareketlı olmaları cok onemlı sadece muzıge degıl sahne de yapacaklarınıda calısmaları gruplar ıcn ıyı olur bu arada gruplar sahneye cıkıp hazırlanmaları ıcınde 30 dak.surelerı olucak calmak ıcın herkese basarılar .benım msn ım [email protected]
    Üye
    candelaoral
    Tarih
    28 Eylül 2005 00:00
  • 7.battle of the bands yarısması fınalıslerı
    NOISE GATE
    NOR-MALE
    YORA
    GRİ NOKTA
    KAYGAN ZEMİN
    GRİFF
    RUHUN GEMİSİ
    YENİ HARMAN
    Üye
    candelaoral
    Tarih
    27 Eylül 2005 00:00
  • Yarışmanın sonucunun ne zaman açıklanacağı hakkında bir bilgisi olan var mı?
    Üye
    Sugarboy
    Tarih
    27 Eylül 2005 00:00
  • biz bu yarışmaya katılmayacagız.rock'n'coke un karşıtı olarak barışarock neden yapıldı o zaman???
    Üye
    kısa_metraj
    Tarih
    8 Eylül 2005 00:00
  • yas kısmını unutmusum yas sınırlaması yok . katılmanız icin sadece daha once album yapmamıs olmanız gerekıyor
    Üye
    candelaoral
    Tarih
    24 Ağustos 2005 00:00
  • merhaba demoda en az 2 beste olmalı bunun yanında cover parcada konulabılır.kanal hucum farketmez nasıl oldugu.konaklama ya gelınce zaten organızasyon gunduz 12 de baslıyacaz 5 gıbı bıtecek konaklama gerektırecek birsey yok.para konusu ıse dusundugunuz gıbı 250 grup basvuru yapmıyor .toplanan para zaten dereceye gırenlere dagıtılacak bunun yanında ses sıstemıydı afısıydı sahne ekıpmanlarıydı gıbı bıze goturusu var sanıldıgı gıbı kar edılebılecek bir organızason degıl.sponsor aradık fakat kımse sponsor olmak ıstemıyor bu tur amator grupların oldugu bır organızasyona .jurı uyelerı ıse sony muzık nur banu anter emı-nalan demırcı,safak ongan-frekans,aylın aslım,koray candemır,guven erkın erkal,caglan tekıl vb.seklınde ıyı calısmalar

    [email protected] e maıl atabılırsınız bu arada
    Üye
    candelaoral
    Tarih
    24 Ağustos 2005 00:00
  • bu yarışmaya bizde katılacaz.ama bu para olayı saçma.sonuçta bu bir organizasyon ve sizde her organizasyonda olduğu gibi sponsor bulabilirsiniz,para konusunda grubuma fazla koymıyacak,ama ya parası olmayan veya veremiyecekolan gruplar nolcak,ya abi türkiyede müzisyenlerin çoğu 3-5 kuruşa çalıyor.birde rock müzik yapıyorsa o adam zaten karnını zor doyuruyor.birazdaha insaflı olmanız dileğiyle.ve ülkedeki bütün gruplara başarılar,arkadaşlar umarım emeğinizin karşılığını alırsınız..!
    Üye
    dif
    Tarih
    24 Ağustos 2005 00:00
  • 50 milyonum olsaaaaaaa....
    Üye
    drmmr
    Tarih
    24 Ağustos 2005 00:00
  • Yetkililere seslensek acaba bir yanıt alabilirmiyiz diye düşünüyorum ama pek sanmıyorum...Hem amatör grup istiyorsunuz , hem de bize müzik piyasasının kapılarını açarken dakika 1 gol 1 yapıyorsunuz!
    Ya 50 ytl nasıl verilsin.Bu olayın demosu var.Stüdyo parası var.Ama adamlar da haklı.Kimse kimsenin kara kaşına kara gözüne hayır işi yapmaz.Anlaşılan paraya ihtiyaçları var ki amatörleri kekliyorlar!.Arkadaşlar biraz insaflı olun!Adınıza yakışanı yapın!
    BOĞAZİÇİ diyorsunuz!
    Benim ve grubumun katılmaya niyeti varsa bile bu yüzden katılmama kararı aldık!50 ytl verilemeyecek para değil!Ama niye enayi gibi o parayı verelim yaa!Umarız yetkili arkadaşlardan gereken ilgiyi görebiliriz...
    Üye
    ilkerLP
    Tarih
    11 Ağustos 2005 00:00
  • abi konsere cıkmak hıc bı sekılde etkılemez..sadece album yapmamak gerekır...yas sınırı yok dıye hatırlıyorum ama kulaktan dolma olmaz...arayıp yetkılılerden ogrenmek lazım...jurı uyelerı bogazıcı radyosunun sıtesınde yazıyodu...baya bırılerı vardı....ama 50 mılyon amator bı grup ıcın cok....umarım yetkılıler bızı duyuyodur...ama eger vokal bulabılırsek etd de orada olacaktır...
    Üye
    Algnor
    Tarih
    10 Ağustos 2005 00:00
  • Her başvurudan 50 milyon alınacaksa paranın artanıyla devletin borçlarını kapasınlar.En az 250 grup başvuracksa 250 X 50.000.000=12.500.000.000 öhh bee
    Üye
    bado1907
    Tarih
    10 Ağustos 2005 00:00
  • Baktılar ki ortalık amatör gruplarla dolu adamlar nasıl para kazanacklarını çaktı grup başı 50 ytl vaybe ne paralar dönüyor ortada bende bi tane yarışma yapıcam parayı cebime atıp kimseyi seçmicem puhahahaha : ))))))))))))
    Üye
    seattle
    Tarih
    10 Ağustos 2005 00:00
  • tamam da yaş sınırı var mı? Benim grubumun yaş ortalaması 17, bu bir yarışmaysa prosedür 18 yaş koşulunu gerektiriyor mu?ayrıca daha önce bi yerde sahne almak konser vermek bi problem yaratır mı?
    biraz daha ayrıntı veremez misiniz illa telefon edelim de bize mi girsin, zaten elli milyon az para değil...
    Üye
    parafeen
    Tarih
    10 Ağustos 2005 00:00
  • Hem Amatör gruplar diyolar hemde para istiyolar . normal mi sizce ? ya katılamassa grup nolcak o para ? belkide cok iyi bir grup ama para yok o an kimsede ? bu parayı neden istiyolar acaba cok merak ediyorum madem böyle bi organizasyon yapılıyor paranız yoksa yapmayın! birde 7. kacıncı organizasyon diye yazılmış. böyle bi olay para mı bulamıyo ? ya yarısma mı bu ?
    Üye
    dibizot
    Tarih
    10 Ağustos 2005 00:00
  • sabah kahvaltısı, akşam yemeği fiyata dahilmi:)Resmi web sitesi varmı bilmiyorum ama bogazici üni. rad. web sitesinde acıklama var ama burdaki acıklamadan fazla bişi yok demoda en az kac parca bulunması gerekiyor, bunlarla ilgili bilgiler verilmemiş.
    Üye
    DeepPurple
    Tarih
    10 Ağustos 2005 00:00
  • iyide bu kadar mı yani demolar kaç sarkıdan oluşmalı bir cover bir kendi şarkımız mı nedir yani bunun açıklandığı resmi bir web sitesi yokmudur?
    Üye
    alp-y
    Tarih
    9 Ağustos 2005 00:00
  • cok yetersiz bir kampanya yarışma acıklaması bence.Bende grubumla muğladan katılcam ve zaten oraya masraf yapıcaz birde 50 milyon fazla ya.Peki yatıcak,kalıcak yer varmı?Onuda bizmi bulucaz?
    Üye
    sweeper
    Tarih
    9 Ağustos 2005 00:00
  • Hmm. Peki 50 milyon veren gruplar seçilemez ise para iadesi mevcut mu? Demo Kayıt hücum, kanal gibi bir özellik istiyor musunuz yoksa fark etmez mi. Juri* (*) koymuşsunuz aşağıda jüri üyelerinin adlarını görmeyi bekliyordum fakat? Kim bu jüri? Kimler var.
    Üye
    furious
    Tarih
    9 Ağustos 2005 00:00
  • herşey iyi güzel ama 50 milyon neyin nesi anlamıyorum. adı üstünde bu gruplar amatör. tamam yarışmanın düzenlenmesi için birtakım maddi ihtiyaçlar olabilir ancak 50 milyon çok fazla bir miktar. ayrıca böyle bir organizasyonu yapanlar maddi kaynakta bulmak zorundalar diye düşünüyorum. bende kendi grubumla katılacağım. ama Türkiye`de müzikle var olmak zaten bu kadar zorken birde katılacağımız yarışmalara para vericeksek ne anlamı kaldıki?
    Üye
    FlashRoyal
    Tarih
    9 Ağustos 2005 00:00
Toplam 35 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler