Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Courtney Love Mahkemelik!

14 Ağustos 2005 00:00

Adli kaynaklar, Courtney Love'un uyuşturucu kullanımı yüzünden denetim altında bulunduğunu ve yeniden uyuşturucu kullandığı yolundaki suçlamalara yanıt vermesi gerektiğini belirttiler.

Kısa bir süre önce katıldığı Comedy Central adlı televizyon kanalının programında ortalığı birbirine katan uslanmaz rock şarkıcısı Love, hakkındaki suçlamayı yanıtlamak için 19 Ağustos'ta Los Angeles'ta mahkemeye çıkacak.

Mahkemenin uyuşturucu kullandığına karar vermesi durumunda Love, üç yıl süreyle demir parmaklıkların arkasına gönderilecek.

Hole adlı grubun şarkıcısı Courtney Love, geçen Şubat'ta işlediği iki ayrı suç nedeniyle adli denetim altında bulunuyordu.

Amerikalı şarkıcı, Nisan 2004'te bir kadına kırık şişeyle saldırması ve Ekim 2003'te kanser hastalarının kullandığı eroine benzer etkisi bulunan OxyContin isimli bir ilaçla yakalanması üzerine hapis cezalarına çarptırılmıştı.

Aşırıya kaçan yaşam tarzı ve sürekli turnede olmasıyla tanınan Love, Ekim 2003'te tutuklandıktan sonra bakım hakkını kaybettiği 12 yaşındaki kızına geçen Ocak'ta yeniden kavuşmuştu.

Yorumlar

  • bekliyodum başına gelcekti bişi kısmet buymuş
    Üye
    punk_girl_punk
    Tarih
    30 Ağustos 2005 00:00
  • ne olabilirdi ki başka............
    Üye
    rock_satany
    Tarih
    18 Ağustos 2005 00:00
  • ne zaman başı dertten kurtuldu ki zaten!!!
    Üye
    dişi_sosyalist
    Tarih
    17 Ağustos 2005 00:00
Toplam 3 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler