Risk adlı cover grubuyla sahne alan Şahin Yalabık'ın kişisel beste çalışmalarından oluşan 3 şarkılık minik ve naçizane demo çalışması. Konuk">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Yeni Demo :: Deneme / Yanılma - Şahin Yalabık

17 Ağustos 2005 00:00

Bir süredir Risk adlı cover grubuyla sahne alan Şahin Yalabık'ın kişisel beste çalışmalarından oluşan 3 şarkılık minik ve naçizane demo çalışması.
Konuk gitarist: Amaç Güvendik

Gitar ve vokal kayıtları evde gerçekleştirilen şarkıların bas ve davulları midi olarak yazıldı, son düzenlemeler biter bitmez de Risk tarafından icra edilmeye başlanacaklar. Çok yakında gerisi de gelecek.

Parçaları bilgisayarınıza indirmek için alttaki linklere sağ tıklayıp hedefi farklı kaydet seçebilirsiniz.
Senin İçin
Düşerim
Yine de

Yorumlar

  • çok güzel olmuş. "çok güzel olmus" da tezahürat gibi oldu ama neys.. meksiko dalgasi yapmak istedim birden. keşke benden 4 tane daha olsaydı burda simdi.
    Üye
    susayaci
    Tarih
    28 Kasım 2005 00:00
  • @Leviathan
    Bu bir "demo"... Demolarda enstruman tonlamalarına dikkat edilmez...
    Üye
    CYRUS
    Tarih
    8 Eylül 2005 00:00
  • şarkıların düzenlemeleri çok güzel, gitarlar çok güzel ama gitar tonları üzerinde daha fazla durulabilirdi; amaç güvendik e tebrikler
    Üye
    Leviathan
    Tarih
    3 Eylül 2005 00:00
  • abi yinede mükemmel bir şarkı yaw bir kere daha vurgulamak geldi içimden sabah akşam dinliyorum baba büyüksün ne diim
    Üye
    theend
    Tarih
    31 Ağustos 2005 00:00
  • Hodus arkadaşım, güzel arkadaşım;

    Bestelerle ilgili bir yorum yapmış mıyım? Hayır. Zaten yazdığım şey, demoyu yapan arkadaşlara bir eleştiri değil. Anlaşılmıyor mu bu? Anlatmak istediğim "Şahin Yalabık da kimmiş ki, demo yapıyomuş lan!?" gibi bir şeyler değil kesinlikle. Ha, önceki mesajımda yanlış bir üslup kullanmışım; daha doğrusu demek istediğimi anlatamamışım tam olarak.

    Peki benim derdim ne? Bu demo haberinin ana sayfada lap diye karşımıza çıkması. Misal, Deep Purple'ın Türkiye'ye gelmesi bir ana sayfa haberi olabilir, Pentagram'ın birşeyleri çıkar piyasaya, bu haber olabilir; tanınmış bir gruptur, insanların ilgisini çeker. Bir cover grubunun gitaristinin demo çıkarması ana sayfalık bir haber değildir bana göre. Ha, "demolar" diye bir başlık olur, orada beğeniye sunulur bu tip şeyler. Bu dediğim şey sana saçma gelebilir, ama benim düşüncem budur.

    Gelelim senin de alıntı yaptığın, Şehrin Azizleri'nin demosuna yaptığım eleştiriye; ki bu görüşümün, her şekilde arkasındayım. Cover demosu diye bir şey olmaz. Sadece profesyonel müzisyenler mi demo kaydı yapar? E, tabii ki hayır. Ben de demo çalışmaları yaptım, kabul görüp piyasaya da sürüldü iki tanesi. Satıldı, insanlar para verdi aldı, beğenen oldu, beğenmeyen oldu, bilmemne... Peki demo neden yapılır? İnsanlar, plak şirketleri dinlesin, grubun müziği hakkında biraz bilgilensin diye.. Yanılıyor muyum? Ama o demo beğeniye sunulacaksa, işin rengi değişir, biraz daha özen ister. Coverlarla oluşturulan bir demo grubun müziği hakkında bilgi vermez; en fazla "biz bu şarkıyı çalabiliyoruz, vokalistimizin, davulcumuzun vs. yapabildiği budur" şeklinde bir şey çıkar ortaya. Plak şirketleri bununla ilgilenmez. Ha, barda çıkmak için falan yapılan bir demoysa eğer, bunun insanların görüşüne sunulması da son derece saçmadır. Her cover grubunun "biz de demo yaptık" diye ortaya çıktığını düşün. Üretilen bir şey yoksa ortada, saçma olmaz mı bu? Neyse, bu Şehrin Azizleri için yaptığım bir eleştiriydi. Bu başlık altında fazla bile yer kapladı.

    Bu demo için söyleyeceğim şey de; "keşke biraz daha özen gösterilseydi de, öyle yayınlansaydı" olur. Sadece fikir verecek bir çalışmanın yayınlanmasının yanlış olduğudur arkadaşlara yapacağım eleştiri. Yoksa dediğin gibi, birilerinin birşeyler yapmasına karşı değilim. Alıntı yaptığın mesajda da bundan bahsediyorum. Ön yargı falan yok

    Yeterince yanlış yerlere çekildi başlık. Arkadaşlara başarılar dileyip çekiliyorum.
    Üye
    RWE
    Tarih
    28 Ağustos 2005 00:00
  • öncelikle bu başlık altında polemik yaratmak istemediğimi belirtmek istiyorum.Benim yorumum kayıtla veya bestelerle ilgili olmayacak; sadece son yorum sahibi tarafından son derece anlamsız bulduğum çıkışla ilgili, bir kaç şey söylemek istiyorum.Her hangi bir müzisyen neden demo yapar?Ya da sadece tanınan müzisyenler mi demo yapar? Peki bu demo sadece insanların beğenisine sunulup bestecinin egolarını tatmin etmek için mi buraya eklendi? Bu demonun hangi plak şirketinde değerlendirme için beklediğini biliyor muyuz?Bu soruların, cevaplarının bilinmeden veya çok fazla düşünülmeden demo hakkında yorum yapılmasını saçma buluyorum.Besteler, düzenlemeler veya kayıt için her türlü yorum yapılabilir,çoğu arkadaşda bu konularda olumlu olumsuz eleştirilerini yöneltmiş.Zaten bestecininde nihai amacı bu eleştirilerden kendine pay çıkartmak(besteci adına konuşuyorum çünkü kendisinin farklı düşündüğünü sanmıyorum).Kaldı ki gerek bu sitede, gerekse; çok ciddi müzisyenleri bünyelerinde barındıran sitelerde, gerekli cesareti bulmuş amatör veya profesyonel birçok müzisyen ,bestelerine, kendi isimlerini ekleyerek,onları insanlarla paylaşır, gereğinde çok sert eleştirilere maruz kalırlar.Fakat hiçbir eleştiri ''kerdeşim sen kimsin niye buraya demonu koyuyorsun adını biliyormuyuz hangi grupta çalıyorsun''tarzında olmamıştır.Eğer kayıtla ilgili bir problem varsa veya besteler hoşa gitmemişse, bunlar güzel bir üslupla acımasızca eleştirilebilir.Herkes bu tip eleştiriden kendine pay çıkarabilir.Fakat ''sen kimsinde evde yaptığın demoyu buraya koyuyorsun''tarzında bir eleştiri sadece insanları boşu boşuna gerer.Ben burda demosunu paylaşan bütün adı şanı duyulmamış!grupları veya müzisyenleri besteleri düzenlemeleri veya kayıtları nasıl olursa olsun destekliyorum,hepsine saygı duyuyorum.Belkide tartışılması gereken buraya eklenecek demolarda bir standartizasyonun olması.Son olarak RWE isimli değerli site üyesi arkadaşın bir başka demo hakkında ki yorumunu sizinle paylaşmak istiyorum.
    ''iyi, hoş... herkes birşeyler yapsın, piyasa canlansın, ortaya güzel birşeyler çıksın ama...
    ama... cover demosu yapmak biraz saçma değil mi? ''
    Kendisine burdan sormak istiyorum güzel bir şeylerin çıkması için ortaya çıkarılan,iyi veya kötü,bestelerin insanlarla paylaşılmasında ne gibi bir sorun var?Birbirimize bu kadar önyargılı davranmamak dileğiyle iyi günler.
    Üye
    hodus
    Tarih
    28 Ağustos 2005 00:00
  • sadece fikir versin diye yapılan bir kayıt neden insanların beğenisine sunulur ki!? herkes bilgisayarda birşeyler yapsın, versin piyasaya; geri kalanlar da "şöyle güzel olmuş" "böyle başarılı", "ooo çok güzel" diye onları pohpohlasın diye mi?

    Risk adlı cover grubu nedir ki bir kere!? Albümü çıkmış, tanınan bi grup mu? Hayır, adı üstünde cover grubu. Şahin Yalabık'ı kim tanır? Adı sanı duyulmuş bir grubun bir elemanı bir şeyler ortaya çıkarsa, o da burada haber olsa anlarım da, bu nedir?

    Ondan sonra "neden insanlar olumusuz eleştiri yapıyor!?".. E, yapmasınlar da ne yapsınlar!?
    Üye
    RWE
    Tarih
    28 Ağustos 2005 00:00
  • türkçe müzik dinlemiyorum ama murat ısrar etti bi dinle die şunları :P yine de ye bayıldım gerçekten güsel olmuş senin için ı-ıhhh sux!hmm düşerim de fena değilmiş him+rasmus etkilenimli valla bu arkadaşlar da iş var tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum :P
    Üye
    sharleen25
    Tarih
    27 Ağustos 2005 00:00
  • evde yapilmis bir demo icin oldukca iyi 3 sarkiyida zevkle dinledim yakinda seslerini herkeze duyurucaklarina eminim basarilar
    Üye
    nekropsi_1131
    Tarih
    27 Ağustos 2005 00:00
  • senin için adlı parça gayet güzel beste olarak, iyi bir prodüktörle çalışırlarsa televizyonlarda görebiliriz arkadaşları :D
    Üye
    gecoh
    Tarih
    27 Ağustos 2005 00:00
  • Arkadaş bayaa Sentenced dinliyo galiba. Ama güzel yaa.Gitarları daha güzel bi prosessör ve o prossesörün daha güzel ve az bişe daha sert bi tonuyla kaydederseniz Doom Metal adına güzel şeyler yapıcağınıza inanıyorum..Peki ben Doom Metal seviyomuyum? -Hayır. Peki ülkemin Doom Metalinin gelişmesini istiyomuyum? -Evet. O yüzden daha fazla besteyle bu işe devam .(Not: Buarada sadece düşerim adlı parçayı dinledim.Diğerleri bu söylediklerimle ilgisiz olabilir bilemicem.Ama "düşerim" parçası söylediklerime tamamen uyuyo) böyle devam......
    Üye
    FranticDrummer
    Tarih
    25 Ağustos 2005 00:00
  • bence gayeT iyi oLmuş... ;)
    Üye
    çiLek peRisi
    Tarih
    25 Ağustos 2005 00:00
  • diğer iki şarkıda iyiymiş. üçünün icinde favorim yinede oldu. vokaller daha iyi tonlanarak kaydedilebilirmiş. hayırlısı olsun!ben beğendim.
    Üye
    kutay__
    Tarih
    25 Ağustos 2005 00:00
  • senin için bestesini dinledim. fikirler güzel ama iki önerim var. birincisi arkadaki bası mesela kiss in "i was made for lovin u baby" sarkısındaki gibi daha dinamik bir hale getirirseniz şarkınızın havasına daha uygun olabilir ve hakettigi gibi daha canlı olur. birde masteringde tizler biraz kaybolmuş gibi ama bu demo sonuçta herşey olabilir. diğer şarkıları dinlediğimde onlar icinde biseyler yazarım. başarılar! :)
    Üye
    kutay__
    Tarih
    25 Ağustos 2005 00:00
  • Kelmisiniz?
    Üye
    CommandeR
    Tarih
    25 Ağustos 2005 00:00
  • Çok başarılı. Kutluyorum...
    Üye
    Plankton-Aytek
    Tarih
    25 Ağustos 2005 00:00
  • Vokaldeki detonasyonları bir tarafa bırakıp sadece besteler üzerinde konuşursak oldukça akıcı olduklarını düşünüyorum. Sözler köşeli şekilde kullanılmak istenmiş ancak tam oturmamış gibi geliyor kulağa... Sözler ve besteler aynı anda yazılmış gibi hissetmeme ve özellikle bu durumda sonradan başka sözler yazılmaının çok zor olduğunu bilmeme rağmen özellikle "Yine de..." adlı parçaya yeniden söz yazılmasının iyi olacağı kanaatindeyim. Herşeye rağmen güzel çalışmalar, umarım istediğiniz başarıları yakalarsınız.
    Üye
    CYRUS
    Tarih
    25 Ağustos 2005 00:00
  • düşerim şarkısı bence altyapı ve fikirler olarak çok başarılı , ancak nakaratı şarkıya hiç uymamış , sözler müziğe oturmuyor , bence orası tekrar gözden geçirilmeli , ama şarkının girişi , nakarat öncesive sonrası güzel. tebrik ederim.
    Üye
    dave gilmour
    Tarih
    23 Ağustos 2005 00:00
  • vokal kötü bence
    Üye
    Forever_ROCK
    Tarih
    23 Ağustos 2005 00:00
  • zaman, deneyim ve müziğin akışına ayak uydurarak çok daha başarılı olunacağını düşünüyorum. iyi çalışmalar.
    Üye
    murrow
    Tarih
    23 Ağustos 2005 00:00
  • Çok acımasızca eleştiriliyor gibi geliyor bana, zaten "besteci notu" ile belirtilmiş şu an sadece fikir versin diye yapılmış bir çalışma hatta "nacizane demo" . Daha işlenecek , değiştirilecek çok şey olduğu kesin. Ben kişininde bunu bildiğini "besteci notu" ile anlayabiliyorum. "Grupça üzerine gidilerek yakın zamanda nihai haline getirilecektir" denmiş.
    Bence eleştirilerimizi daha yapıcı yapmalıyız, örneğin x şarkısının şurasında prozedi sorunu var vb..."angelus81 belirtmiş mesela vokalin yanlış notadan söylediğini"
    Kendi görüşüm ; bence besteler gayet güzel , melodiler akıcı, bazı vokallerde cumleler kısaltılabilir çok koşuyor gibi geliyor kulağa.
    Midi kullanmanında bir sakıncası yok bu da maliyet ve zaman açısından büyük bir avantaj sağlamış.
    Zaten burada eleştirilmesi gereken ,bestecinin bizim ile paylaştığı şey düzenlemeler vb.. değil bestelerdir.
    Genelinde güzel oluşmaya başlamış bir çalışma, sadece bir demo için değil ,piyasanın genelinden daha iyi olduğunu düşünüyorum.

    Başarılarının daimiliğini dilerim.
    Üye
    aim_cade
    Tarih
    22 Ağustos 2005 00:00
  • niye bu kadar olumsuz eleştiri var anlamadım gayet güzel olmuş helal olsun valla tebrik ederim
    çabalarını takdir ediyorum
    devammmm
    Üye
    kurban manyağı
    Tarih
    22 Ağustos 2005 00:00
  • Bu ne yaaa !! bunlara şarkı derim o da sadece gitarlardan dolayı. burada kimse müzikten anlamıyormu? enstrümanlardan anlamıyormu? vokaller ve sözler ne öyle ya. kayıtla alakalı birşey demiyorum evde yapılmıştır uğraşılmıştır çok fazla bir kalite zaten aranmaz ama profesyonel bir kayıt olsa ne farkeder ki. kusura bakmasın kimse belki ağır bir eleştiri oldu ama vokalin çok çalışması lazım. düşerim parçasının altyapısı çok güzel delay ler çok iyi olmuş ve oturmuş ama vokal doğru notadan söylese bende bu şarkıyı yere göğe sığdırmazdım. çalışmaya devam edin herşey düzelir zamanla. bu arada gitaristinize nereden ulaşabilirim beste grubu için teklif göndermek isteriz.
    Üye
    Angelus81
    Tarih
    22 Ağustos 2005 00:00
  • mad housedan sevgiler;demo ıle ıle ılgılı butun yorumları okuduktan sonra ve parcalarını dınledıkten sonra bende bır yorum yapma geregı duydum...bızım ınsanlarımızın genel yapısı bu olumsuz elestırıler uzerıne kuruludur...sız zaten bır acıklama yapmıssınız mıdı davul ve bass kullandıgınız hakkında.bence kayıt hakkında konusa bılmek ıcın bu ısı bılmek lazım:=))bu parcalrın da demo ve evde hazırlanması goz onunde bulunarak kayıt olmus bence.ama parcaların armonık yapıları uzerınde bence bırazda durmalısın vede vocaller uzerınde bıraz daha tıtız davranırsan doru bır yaklasım olur...yapmak ıstedıgın herseyde basarılar dılerımm...
    Üye
    femre
    Tarih
    22 Ağustos 2005 00:00
  • Bence Lafı Uzatmaya Gerek Yok. Güzel Çalışmalar. Çalışmalarının Devamı Dileği ile.
    Üye
    icehot
    Tarih
    21 Ağustos 2005 00:00
  • Gerçekten başarılı olmuş. Güzel bir kayıtla şarkılar adam olacak gibi gözüküyor. Ancak şarkıları dinlerken sıkıldım, moda giremedim bir türlü.
    Üye
    Astronomer
    Tarih
    21 Ağustos 2005 00:00
  • ben tanımam ama gözleri çok güzelmiş ama albümünü alacam tabbii
    Üye
    manga2002
    Tarih
    21 Ağustos 2005 00:00
  • lyricler cok icten olmus.
    ritmler biraz bayiyo..ses de pek orijinal degil..amaaan madem tek basima piyasaya gircem,2 piyasa sarki yapayim havasi var gibi geldi once.sora dusundum produktor yok bisey yok.adami bu hale sokacak kimse de yok.o yuızden guzel olduna kanaat getirdim =)
    Üye
    cyn
    Tarih
    21 Ağustos 2005 00:00
  • canlı kaydedileceğinde çok çok daha iyi olacağına eminim.bir de vokal biraz hissederek söylese ve tekniğini geliştirse iyi olur.başarılar..
    Üye
    venus_elros
    Tarih
    20 Ağustos 2005 00:00
  • Canlı olmasada Ipod'dan dinledik cuma =)
    Üye
    Yiaa
    Tarih
    20 Ağustos 2005 00:00
  • şahin rocks!
    Üye
    emred
    Tarih
    20 Ağustos 2005 00:00
  • güzel olmuş özellikle yine de yi çok sevdim .. başarılar
    Üye
    theend
    Tarih
    20 Ağustos 2005 00:00
  • bence hiçte fena değil .hattamüthiş böyle adamlar müzik yapsın ya adam gibi adamlar piyasa iyileşsin .
    Üye
    JamesHetfield
    Tarih
    20 Ağustos 2005 00:00
  • bir de yinede feridun düzağacı anımsattı bana.yanlış anlamayın sakın:)güzel olmuş hacım Underground'un dediği gibi davul aslında iyi olmuş ama sadece bi canlılık yok:)başarılar dilerim
    Üye
    -TeUFeL-
    Tarih
    20 Ağustos 2005 00:00
  • Güzel,güzel. Bateri midi kayıt diye bazı eleştiriler yapılmış. O konuda eksik olan tonlama iyi yapılmamış olması veya daha kaliteli program kullanılmaması olarak açıklayabiliriz. Bisürü canlı bateri kaydı yayınlandı burda, ne kontra çalan acemileri dinledik. Onları dinlemektense, bu hatasız çalınmış soundsuz bateriyi tercih ederim. Zaten tonlama sorunu aşılırsa, onun midi kayıt kayıt olduğunu da anlayamazlar. Bu kayıtta ritmleri yazan arkadaşı tebrik ederim.
    Üye
    Underground
    Tarih
    19 Ağustos 2005 00:00
  • Kayıt dandirik olmuş senin için adlı parçada music super ama sozler sarmadı beni ama düşerim için ikiside sozler de music de vokalde superr bravoo
    Üye
    TuReL
    Tarih
    19 Ağustos 2005 00:00
  • kayit daha kaliteli olablirdi fakat sonuçta elden bu kadari gelmis, kutlarim, SENiN iÇiN adli parcayi dinledim sadece, beni umarsizca terkeden sevglimle 2 yil sonra karsilastigim gunu hatirlatti... basarilar http://akromegali.garaj.org/
    Üye
    telecaster52
    Tarih
    19 Ağustos 2005 00:00
  • Şahin cuma gecesi bu şarkıları canlı çalsana =)
    Üye
    Yiaa
    Tarih
    18 Ağustos 2005 00:00
  • arkadaşım güzel olmuş.vokal sesi biraz daha sert kullansa çok daha tatlı olacak.aryıca bunların akustik davul ve gerçek basla hazırlanmış kayıtlarını bekliyoruz.herkesten ruh yok tepkisini alabilirsiniz:)birde senin için parçasının 3.55 saniyesinde dit diye bir ses geliyor çok güzel olmuş şöyle bir amatör ruhu yansıyor yine de şarkısı güzel olmuş ama akustik davul.gitar surround olmuş cıv cıv döndü hopörlerden.ben çok beğendim abi devam devam bekliyoruz
    Üye
    -TeUFeL-
    Tarih
    18 Ağustos 2005 00:00
  • ben zaten biliyodum bu parcaları
    abi eline saglık yenileride süper olmuş
    bence güzel canlı calındığında dahada iyi olur gibime geliyor
    bravo nediğim yüreğine sağlık
    Üye
    fadeouts2003
    Tarih
    18 Ağustos 2005 00:00
  • davul sesi cok asssss geliyor mangaya benzemşş berbat yani
    Üye
    stanger13
    Tarih
    18 Ağustos 2005 00:00
  • sözler berbat desem çokda abartmış olmam ne yazıkki olmamış vokallerde bi melodiklik yok tamamen gitara bağlı kalınmış hiç beğenmedim
    Üye
    spirit
    Tarih
    18 Ağustos 2005 00:00
  • Senin için ve Düşerim adlı besteleri dinledim. Üçüncüsünü dinleyemedim. Nedeni de sıkılmış olmam.

    Söyleyeceklerim de kısa ve bununla alakadar zaten. İcraydı, kayıttı yorum yapmıycam. Besteler sıkıcı kanımca. Üzgünüm sert bir yorumsa bu; ama eminim daha iyisini yapabilirsin.

    Diğer bestelerini de zamanı gelince dinlemek dileğiyle.

    İyi çalışmalar. Başarılar.

    Onur
    Üye
    sdqantaris
    Tarih
    18 Ağustos 2005 00:00
  • deneme bir...iki...bir...iki...
    se...se...
    aaa:O
    pardon ya denedim yanıldım... :(((
    Üye
    güüülll
    Tarih
    18 Ağustos 2005 00:00
  • TEK KELİME İLE HARİKASINIZ. AMA birazda sertlik olabilir. kendi görüşüm. BAŞARILAR ARKADAŞLAR. www.radyasyon.garaj.org
    Üye
    TheDisconnect
    Tarih
    18 Ağustos 2005 00:00
  • helal olsun... bravo...
    Üye
    baterist__
    Tarih
    18 Ağustos 2005 00:00
  • düşerim:sözler güzel olmuş
    Üye
    666
    Tarih
    18 Ağustos 2005 00:00
  • şarkıların hepsini dinledim ve cidden beğendim zaten Amaç Güvendik gibi büyük bir gitaristin çaldığı herşey gibi bu şarkılarında soundu çok kaliteli olmuş...benim kadar iyi olmasada başarılarının devamını diliyorum 2 müzisyen arkadaşada :P
    Üye
    dowjones05
    Tarih
    18 Ağustos 2005 00:00
  • senin için, isimli parcanizi indirdim sarkida ruh yok abi... oda neden su son zamanlarin modasi olan aklinca iyi oldugunu mudur nedir düsünülerek yapilan midi kayit olaylari elektronik müzik desem abartmicagim nerdeyse bi düz gidislik söz konusu bas gitari ve bateriyide keske canli calip kaydetseydiniz midi ekleyip kayit yapmayi pek bi mesakat olarak görmüyorum hatta öyle bi dönemdeyiz ki hucum kayitlar bile artik bayagi bayagi kaliteli copy paste olayiyla riff eklemelere karsiyim keske canli calsaydiniz
    basarilar gene arkadaslar ama midisizlerinden duymak isterdim canlilik alamadim sarkidan
    Üye
    ntrverted
    Tarih
    17 Ağustos 2005 00:00
  • genel olarak güzel müzikal olarak beğendim.bazı yerlerde vokalin ne dediği anlaşılmıyo ve sözler pek sarmıyo...yinede güzel olmuş başarılarınızın devamı dileğiyle...kolay gelsin...
    Üye
    ROE
    Tarih
    17 Ağustos 2005 00:00
  • Besteci notu: Şarkılardaki tüm enstruman ve sesler Şahin Yalabık'a aittir, yalnızca yazılmış gitarlar Amaç Güvendik tarafından çalınmıştır.
    Bas ve davul pilot olup üzerinde pek durulmamıştır, grupça üzerine gidilerek yakın zamanda nihai haline getirilecektir.
    Şu anki halleriyle şarkılar ancak fikir vermeleri açısından faydalı olabilir.. Tüm yorumlar için şimdiden teşekkürler..
    Üye
    Muaddib
    Tarih
    17 Ağustos 2005 00:00
  • Canlı davulla ritm section'a biraz daha dinamik katıldığında şu an olduğundan bile iyi olabilir... Ben çok beğendim eline sağlık...
    Üye
    wogon
    Tarih
    17 Ağustos 2005 00:00
Toplam 52 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler