Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Yeni Demo :: Ruschen - Deneme No: 1

19 Ağustos 2005 00:00

Aslında demo yaklaşık 4-5 ay önce bitti ve üniversite çevresinde eşe dosta dağıtıldı. Ama müzik bir paylaşım olduğundan bu yeterli değildi. Daha çok insana ulaşmak gerektiğinden şarkıları internet sayesinde tüm müziksever arkadaşlarla paylaşmalıyım diye düşündüm.

Demoda toplam 4 şarkı var. Çoğunu dinleyebileceksiniz yani. fikir ve eleştrileriniz için bana [email protected] adresinden ve GaRaJ'da GaRmes vasıtasıyla ulaşabilirsiniz. şimdiden teşekkür ederim.
Parçaları indirmek için alttaki linklere sağ tıklayıp "hedefi farklı kaydet" seçmeniz yetecektir

Ruschen - Düşen Bir Yaprak
Ruschen - Kader
Ruschen - N'apiyim

Yorumlar

  • fazlasıyla amatör buldum. sesin bazen doğru notayı yakalıyor, gitar çalmasan da olurmuş.
    mahalle düğününde söyletmezler bunu adama...
    (çalış, pes etme)
    Üye
    absurde
    Tarih
    25 Ekim 2005 00:00
  • beyler yaptığınız demo fena olmamış size başarılar.eleştiren arkadaşlara;eleştirilerinizide saygı çerçevesinde yapın,saygısızlığın hiçbir anlamı yok.ayrıca ağzı olan konuşuyor..siz nekadar iyi dinleyicisiniz?
    Üye
    dif
    Tarih
    22 Eylül 2005 00:00
  • Hayatımda bu kadar kötü çok az şey dinledim... Demo adı altında buraya konulmasını da hiç doğru bulmadım. Evde kayıt ettiğimiz herşeyi yollarsak ortalık bir demo çöplüğüne dönmez ve yaratıcılıklarını kullanarak ortaya güzel bir şeyler çıkarmaya çalışanlara haksızlık edilmiş olunmaz mı...
    Üye
    CYRUS
    Tarih
    31 Ağustos 2005 00:00
  • yaw bu güne kadar yorum yapmad1m ama bu dü_en yapraklar orosp... k1sm1 güzelde vokaller falan ne biim kötü beste ne yazikki dinliyici olarak söylüyorum
    Üye
    kedi
    Tarih
    31 Ağustos 2005 00:00
  • ya bazılrını anlamıyorum nerenle dinliosun sarkıyı be adam dugunler aklına geliomus ne biçim anlayıstır tamam herkesin dusuncesine saygımız sonsuz da bole de olmaz bence cok guzel yorumlamış.detone falan diyen arkdaşlarımız olmus ben o kadar anlamam ama kulaga hoş gelmeyen bi yeri yok sarkının.bi de coverlanabilicek en guzel sarkı bence benimde en begendiğim yıldırım gurses parcasıdır.sagolasın bize bole bi yorum dinlettiğin için.agzına ellerine saglık.
    Üye
    Kutsal_gunah
    Tarih
    30 Ağustos 2005 00:00
  • kimse alınmasın emeğe saygım sonsuz ama düşen bir yaprak..

    sankii böylee yandaa bir düğün varr.. bu şarkı çalıyo sankii yine aynı "o" kadınlar çıkıp oynıcakmış gibi geliyo =)) kolay gelsin..
    Üye
    Misery_Mert
    Tarih
    30 Ağustos 2005 00:00
  • gitarlar vokaller beste ..kötü olmuş..
    Üye
    Phish
    Tarih
    27 Ağustos 2005 00:00
  • düşen yaprakların başlangıcı çok hoşuma gitti.. :) hoş bi çalışma olmuşş....
    Üye
    Solo_Mania
    Tarih
    26 Ağustos 2005 00:00
  • Öncelikle emeğine saygı duyduğumu belirtiyorum.
    -N'apiyim şarkısı tarzına göre gayet güzel, eğlenceli,sözlerinide o tarza göre gayet güzel buldum ama gitarlar muhakkak değişmeli. gitar tonlamasından bahsetmiyorum kayıdın kötülüğü vb. sonuçta demo olduğu için bu çok önemli değil ama gitar çalış stili , vuruşlar bence değişmeli .
    aynı şarkıda " sevgilim yok ,, bir arabam yok .... giden vokallerde yok kısımlarını daha yayvan biraz daha punk "sex pistols gibi mesela" , yuvarlatarak söylersen daha ilgi çekici gelebilir gibi. "para desen hiç yok " kısmı gayet güzel o o şekilde kalsın hatta oradaki hiç yok kısmı daha keskin bile söylenebilir.
    nakaratta ki n'apiyim leri başka bir şekilde söylesen diycem ama şu saatte aklıma birşey gelmiyor:)
    -kader isimli parça yı beste olarak beğenmedim o belki 1.nakarattan sonra verse e geçerken aynı tonda geçmeden, hızlı bir giriş yapmak besteyi biraz hareketlendirebilir.n'apiyim deki gitardaki sorunu bu şarkıda da devam ettiğini düşünüyorum. devam ediyor ama dediğim gibi beste olarak bence bunu biraz geliştirmek lazım..
    -düşen bir yaprak, kesinlikle 3 şarkı içinde en iyisi ama gitarlar gene sorunlu. vokaldeki detone kısımlar bana daha kulak tırmalayıcı geldi bu şarkıda.
    genel olarak bence emek verilmiş güzel bir çalışma , gitarları çok eleştirdim ama sorun tonlarda vb değil kesinlikle gitar çalımında sorun var düşen bir yaprak ta çok güzel fikirler çıkabilir ve inan şarkı çok değişecek çok daha profesyonel bir hava yakalayacaktır.
    teki kişinin evde kısıtlı koşullarda yaptığı bu çalışmayı takdir edip dinledikten sonra;
    öncelikle çalışmalarının devamını ve bizimle yeni şarkılarını paylaşmanı sonrada daha profesyonel çalan " pro bir gitarist olmaya bilir ama daha profesyonelce çalması kasıt edilen, işi bilen kısacası" bir gitarist ile çalışmanı temenni ediyorum.
    Üye
    aim_cade
    Tarih
    26 Ağustos 2005 00:00
  • düşen bir yaprak şarkısı cok güzel beyler başarılar dilerim :)
    Üye
    lejyoner
    Tarih
    25 Ağustos 2005 00:00
  • sadce düşen bir yaprak şarkısını dinledim.begenmedim açıkçası ama yaptıgın işe verdigin emege de saygım sonsuz umarım herşey gönlünce olur birgün yaptıgın işi daha büyük bir kesime duyuyur ve begendirirsin başarılar dostum.
    Üye
    blackstonee
    Tarih
    24 Ağustos 2005 00:00
  • egüzel... : )
    Üye
    Rockon
    Tarih
    24 Ağustos 2005 00:00
  • arkadaşlar vokalinizin detone kısmlarını yakaladım...düzeltilirse iyi olur...

    düşen bir yaprak şarkısından başka bir şarkıyı beğenmedim...

    armonilerinizi değiştirmeniz dileğiyle:)))

    ben pek beğenmedim yaptığınız işi ama emeğe saygı gerek elinize sağlık...

    başarılar...
    Üye
    baseren
    Tarih
    23 Ağustos 2005 00:00
  • vokaldeki detone kısımlar düzeltilirse iyi olabilir. kulağa çok itici geliyor...
    başarılar...
    Üye
    murrow
    Tarih
    23 Ağustos 2005 00:00
  • Cover olan parça dışında diğer ikisini dinledim.

    Pekala evde kaydedildiği için kayıtla ilgili çok bir şey demeye gerek yok.

    Kader belli bir samimiyetin üzerinde bir parça. Düzenlenip daha düzgün bir şekilde icra edilir ve imkan olursa iyi bir kayıtla bence hoş olur.

    N'apiyim'de kayda değer bir şey göremedim. Tek tavsiyem nasıl konuşuyorsan öyle şarkı söylemen. Napıyım de bari. Bu arada "herkes ibne" lafını duyunca "anam koşun lan hepimiz ibneymişiz haberimiz yok" diye bağırıp güldüm kendi kendime. Bir mesaj vereceksen daha hedefe yönelik vermelisin kanımca. Anlamıyor değilim ne demek istediğini ama komik olmuş biraz.

    Çalışmalarında başarılar dilerim.

    Saygı, sevgi.

    Onur
    Üye
    sdqantaris
    Tarih
    22 Ağustos 2005 00:00
  • bir şey esksik ama ne bilmiyorum .belki kayıttan kaynaklanan bişey belkide vokalden bu karar veremedim .. düşen yaprak biraz arabek olmuş napıyimle kıyasllarsak .. ama yine de hoş
    Üye
    theend
    Tarih
    22 Ağustos 2005 00:00
  • al sana bi plastik müzik daha,,, düsen yapragi indirdim gerisine gerek duymadim.. umarim hersey gene umdugunuz gibi gidiyodur ben sevmedim
    basarilar arkadaslar..
    Üye
    ntrverted
    Tarih
    22 Ağustos 2005 00:00
  • Şarkıları dinledim,kendi başına ve bir bilgisayar programı vasıtasıyla bu şarkıları kaydetmiş olmana rağmen başarılı bir çalışma olmuş.Bu şarkılar bir grup performansı ile ve güzel düzenlemeler yapılarak,daha çok sesli olarak çalınırsa harika şeyler çıkabilir.Sanıyorum ileride güzel şeyler seni bekliyor...
    Üye
    herpes_simplex
    Tarih
    22 Ağustos 2005 00:00
  • abi bi düzeltme yapma ihtiyacı hissettim. beyler diye hitap etmişsiniz. bu demoyu ben tek başıma kaydettim. nickime tıkladığınızda ismimin ruşen olduğunu göreceksiniz. bunu ruschen olarak yazdım demoda. böyle bi isim. bilgisayarda cubase kullanılarak yapıldı. gitarları ve bası line inden girip kaydettim. baterileri hazırladım. sonra bu alt yapının üzerine sonar diye bi program kullanarak vokalleri kaydettim. vokal kayıtları için bana yardımcı olan elektrolit grubundan mustafa'ya, gerekli programları ve sampleları edinmem için yardımcı olan grup sokaktan attila'ya ve gene mustafa'ya teşekkür ederim. ilk şarkıda vokal biraz detone. ama şu sıra bi grup kurma aşamasındayım. grup olarak daha iyi şeylerle sizin karşınıza çıkmak ümidiyle. şimdilik hoşçakalın.
    Üye
    Kurt_Cobain
    Tarih
    22 Ağustos 2005 00:00
  • DÜSEN BİR YAPRAK.yaff beylerr biraz kıomik olms dalga gecmek içinmi yaptınız byle bşyi ama bası gzl olms "seninle bi yuva kurdum.herseyimi avuclarını içine bıraktım.bi sevgi bi ask yartmaya calıstım.meger bi.................mussun................)zuahahaaa ama sarkı gzl begendimmm melodisi flan size basarılar :))
    Üye
    stanger13
    Tarih
    22 Ağustos 2005 00:00
  • Dinlediğim kadarıyla vokal diğer şarkıları sorunsuz söylüyor. Düşen bir yaprak'taki vokalin detone haliyle bırakılmaması lazım. Cover genel olarak fena değil fakat geçiş kopuk olmuş gibi geldi bana. Elinize sağlık.
    Üye
    YIDI
    Tarih
    22 Ağustos 2005 00:00
  • arkadaslar gercekten bu sızın demonuzmu yoksa sızde bır cok grup gıbı ole dalga gecemek amaclı mı yaptınız bunu anlamadım.
    dusen bır yapragı hadı kavırlamıssınız da barı vocalıst kardesım vocalın hakkını werde detone olma..neyse ıı sanslar
    Üye
    femre
    Tarih
    22 Ağustos 2005 00:00
  • Birşeyler yapmaya çalışmak gerçekten güzel bir uğraş. Umarım yaptığın bu çalışmalarla kalıcı ve iyi eserler çıkartırsın.Tabi bunu için zaman gerekli. Sana başarılar diliyorum...
    Üye
    icehot
    Tarih
    21 Ağustos 2005 00:00
  • arkadaşlar ben teknik anlamda bi yorum yapacak b,ilgiye sahip deiğilim ama dinleyici olarak beğendim en çok düşen yaprak cover ını beğendim diğerleride güzel olmuş emek harcanmış ama en iyisi düşen yaprak olmuş size başarılar...
    Üye
    sLA17MeTaLlİcA
    Tarih
    21 Ağustos 2005 00:00
Toplam 24 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler