Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Steve Vai @ İstanbul & Ankara

24 Ağustos 2005 00:00
Sahnede: Steve Vai
Zaman:
18 Kasım 2005 Cuma
19 Kasım 2005 Cumartesi
Mekan: İstanbul - Ankara
Fiyat:
80 YTL - VIP Ayakta
55 YTL - VIP Balkon
35 YTL - Normal
28 YTL - Öğrenci
Bilet: biletix.com
Efsane gitarist Steve Vai 5 yıl aradan sonra tekrar Türkiye'de. Gelişmeleri GaRaJ'dan takip edebilirsiniz. Steve Vai ye Bass Gitarda Mr.Big grubundan tanıdıgımız efsane isim Billy Sheehan ve Gitar-Klavyede Tony Macalpine eşlik edicektir.

Yorumlar

  • oo şahaneydi..içimde kalan tek ukte de şudur bi dolu pena baget vs.. dağıttı,bi tane bile kapamadım beaa uzaktaydımm,ehhehh bi daha ki sefere artık (gelirse tabi) (gelir gelir..:Pp )
    Üye
    rei
    Tarih
    22 Şubat 2006 00:00
  • ben bir salağım biri beni ıslak havlu ile dövsün hatta vurun beni.
    steve vai konserini kaçırdım.kesinlikle ben bir salağım
    Üye
    SteveVai_7556
    Tarih
    24 Kasım 2005 00:00
  • ben bir salağım biri beni ıslak havlu ile dövsün hatta vurun beni.
    steve vai konserini kaçırdım.kesinlikle ben bir salağım
    Üye
    SteveVai_7556
    Tarih
    24 Kasım 2005 00:00
  • Ses düzenlemesinde bir sorun olduğuna katılıyorum. Ama yine de çok güzel bir konserdi. Alt grubu hiç beyenmedim diyebilirim. Steve Vai ın arkasına yakışacak bir grup değil.
    Üye
    K Satriani
    Tarih
    23 Kasım 2005 00:00
  • Euheuehu o Satriani gelsin pankartını açan bendim !!!! daha sonra oteline gittin akgün otelde kalıyodu resepsyon yok burda dedik bekledik sonra STEVE tek basına omzunda çantayla geldi deliler gibi atladım ustune imzalar aldım mail verdim joe ya ver diye söz verdi ağladım hüngür hüngür, biraz soğuk davrandı ama pankarta kızdı heralde ! Dün koskoca istanbulda bir ben sarılıp öptüm onu darısı başınızA =)))
    Üye
    joesatrianiiii
    Tarih
    20 Kasım 2005 00:00
  • yaww agaaa anlatılmaazz yaşanııııırrr ;) yeni melek bi efsanayi ağırladı işte number one'dı..mükemmmel ötesi işte,daa ne diim yaw;) steve babaaaaa büyüksüüüüüüüüüüüüüün. o lazer gösterisi unutulurmu babaaa,ya da gitarı koldan tutup o sesi çıkarabilmennn. büyüksün işte hocana söyle oda gelsin bi daakineee ;)
    Üye
    _A V C I_
    Tarih
    20 Kasım 2005 00:00
  • istanbul konserine gidenler bilirler.. konserde önümde bi eleman kartona yazı yazmıştı.. " hocan satrianiye söyle oda gelsin" şeklinde bi yazıydı.. ben orda koptum.. steve şöYle bi baktı, hafif gülümsedi, sora solosunu atmaya devam etti.. helal olsun valla benim aklıma gelmedi ama arkadaşarla şunu yazmayı düşünmüştük:
    " FOR THE LOVE OF STEVE"

    İ LOVE YOU STEVEEEE........İ LOVE YOIU STEVE
    Üye
    holysolo
    Tarih
    20 Kasım 2005 00:00
  • ankara yıkıldı zate içeri adımımı attığımda steve sahneye çıkıyodu.ilk 5 dakka kolonun krokisini çizdim.ama daha sonra iyibiyer bulup konseri seyre daldım.gözümü kırpmadan nefes almayı bile unutarak sahnedeki muhteşem görüntülere daldım.ama konserin sonuna soğru basta ufak bi
    sorun oldu gibi geldi hafif cızırdar gibiydi.ama yinede ses sistemi ve de steve mükemmeldi
    Üye
    fabulozoo
    Tarih
    20 Kasım 2005 00:00
  • abi sahnede herkes herşeyi çaldı.. bi an nooluyo yaaa dedim kim ne çalıyor....bi an tony macalpine bass gitarı aldı...sonra sheenan gitarı alıp soloyu çaktığı zaman...yaşanır ,anlatılmaz....
    Üye
    P_E_N_A
    Tarih
    20 Kasım 2005 00:00
  • istanbuldaki konser, sahne performansından, şovuna, gitar tekniğinden, orkestrasına tek kelimeyle nefes kesici bir deneyimdi... Zaten Macalpine ile Sheehan'ın enstrüman değiştirip, Sheehan'ın gitar solosu atmasıyla, olay koptu.. Vai zaten inanılmazdı.. Sanki evren üstündeki tüm gitaristlerle dalga geçercesine çaldı.. "Shut up, we know you can play" dedirtti tam anlamıyla..

    Bir de Satriani gelse diyoruz.. Çok mu şey istiyoruz?
    Üye
    stonecold
    Tarih
    20 Kasım 2005 00:00
  • türkçede ve herhangi başka bir dilde böylesine bir performansı anlatabilmeye yetecek bir kelime bulamadım..

    son sözlere dikkat ettiniz mi; see u again my friends :))
    Üye
    blueslover
    Tarih
    20 Kasım 2005 00:00
  • Konserden daha yeni geldim. Gitar çalmanın daha ötesi yok başka bir şey söylemiyorum!...
    Üye
    goddamned
    Tarih
    20 Kasım 2005 00:00
  • muhteşemdi(Ankara) 02:10 a.m
    Üye
    Anarchy
    Tarih
    20 Kasım 2005 00:00
  • Aşağıdaki mesaj ANKARA daki konser için yazılmıştır bunu belirtiyim dedim...
    Üye
    ozan10
    Tarih
    20 Kasım 2005 00:00
  • valla konser güzeldi ama mükemmel değildi. bence sesler birbirine çok karıştı yani bu yüzden mükemmel değildi. onun dışında herkes süper. hele billy aldı eline elektro gitarı bi solo attı ki yani görmeliydiniz. müzikten çok görsel şölendi yani böyle demek daha doğru olur sanırım...
    Üye
    ozan10
    Tarih
    20 Kasım 2005 00:00
  • Dün Yeni Melek'teki konsere gittim. Hayatımda çok konsere gittim. Yenimelek kadar berbat yer az gördüm. Çok efsane adam izledim. Bazılarını konserden sonra bir daha asla dinlemedim. Dün akşamkinden sonra uzunca bir süre konsere gidebileceğimi sanmıyorum, zira herşey yavan gelir.

    Tel kelimeyle, ben hayatımda böyle birşey görmedim. Hele en sonda Billy Sheehan Macalpine'ın gitarı alıp bir solo attı, inanın Kirk Hammet filan böyle çalamıyor ! Abartmıyorum, Metallica'nın da hastasıyımdır ayrıca ama gerçek budur. Yani Steve Vai bir olay, şu anda ne Satch ne Yngwie ne Petrucci ona yaklaşabilir, ama diğerlerinin hakkını yememek lazım, bir konser düşünün ki en zayıf halka Tony Macalpine ! (Ki o da döktürdü yani !) Gitmeyenler için hakkaten üzgünüm.
    Üye
    Birdie Num Num
    Tarih
    20 Kasım 2005 00:00
  • Abi bu konseri anlatamıycam, çünkü anlatacak keime bulamıyorum. İnanılmazdı rüya gibiydi ve hayatım boyunca böyle bi konsere gidebileceğime inanmıyorum çünkü sadece Stieve Vai değil tüm kadro mükemmeldi. Hele önce çıkan grup çıldırttı beni.
    Üye
    Metaller
    Tarih
    20 Kasım 2005 00:00
  • saat 10 gibi kapıda 60 milyona ancak bilet buldum, ama 100 de olsa vericektim
    Kacmazdı yani . . .
    Gercekten cok guzel caldilar ve elektrik de cok guzeldi seyirci ile. . .
    Tele diliyle sadec dokunuyor, kesicek kadar bi baskı yapmıyor, zaten cok bastırsa o sesi alamaz :)
    Üye
    gerisayim
    Tarih
    20 Kasım 2005 00:00
  • böühühühühühü
    Üye
    zip pokran
    Tarih
    20 Kasım 2005 00:00
  • bu konserden tatmin olmayarak ayrılan yoktur sanırım, tek kelimeyle muhteşemdi...yanlız tek eksisi bundan sonra hiç bi konserden bu zevki alamıcam gibime geliyor inşallah yanılırım, ayrıca konserde baya bi ünlü şahsiyet vardı şebnem ferah,buket,cem köksal,bulutsuzluk özleminden nejat.. ya offf düşündükçe şaka gibi geliyor bateristten imza alıp sigara bilen içtim neyse I LOVE YOU STEVE!!
    Üye
    grey_maggot
    Tarih
    19 Kasım 2005 00:00
  • kaçırdık yahu böyle adamlar değil istanbul ankara ya dünyaya nadir geliyor, bilmeyip te ahanda nası çalıyo bası öyle ,klavyeci nası gitar çaldı vışş diyenler için not , billy sheean,tony macalpine stave vain basçısı ,klavyecisine indirgenemez sanırım, billy sheean 80 li yıllarda üstüste bilmemkaç kere dünyanın en iyi basçısı seçilmiş, zamanında davidl ee roth ,steve vai le beraber dlr band de sonra mr big te(uuu beybi its a wild world) çalışmış bir dedediristese boğaz köprüsünün telleriyle slap atar, tony macalpine de bi sürü ''gitar'' albümü olan ,klavyeyi öylesine çalan bir gitar virtüözüdür,gitarı sadece üdübüdüviyujjj diye değil hissiyatlı çalmasıyla tanınır(malmsteen gelmesin ) :)
    Üye
    delph
    Tarih
    19 Kasım 2005 00:00
  • ben hayatımda ne canlı ne video böyle birşey izlemedim. birdahada izleyemem herhalde
    Üye
    serkan_h
    Tarih
    19 Kasım 2005 00:00
  • abi merak ettim... steve FOR THE LOVE OF GOD ı çaldıktan sonra diliyle çalmaya başladı gitarı, işte orda tele sürterken dili nası kesilmez yaaauuu...
    Üye
    holysolo
    Tarih
    19 Kasım 2005 00:00
  • böyle girip ,böyle çıktığım konser olmadı tabi..
    Üye
    burakerdogan
    Tarih
    19 Kasım 2005 00:00
  • Bu akşamı iple çekiyorum. 18 e girmeme 2 ay kaldı ama bi torpil bulup gircem artık girmezsem olmaz. zaten burdaki yorumlar sağolsun beni iyicene gaza getirdi...
    Üye
    ozan10
    Tarih
    19 Kasım 2005 00:00
  • bir basçı nasıl oluyoda hayvan gibi elektro gitar çalabiliyo.. hadi çalar tamamda, ADAM STEVE VAİ İLE BERABER SOLO ATIYO KARŞILIKLI YAAAA.... hayvanlıktır bu yaaa. şevkim kırıldı yemin ediyorum.. bırahhh yaauuu, yaaaaaaaauuu, bıraaaaaahh. tmm çalsın yaaauuu, bırahhh yauuu. steve vai in potansiyeline kapıldılar galiba :)
    Üye
    holysolo
    Tarih
    19 Kasım 2005 00:00
  • neydi bu yahu!! hala tüylerim diken diken oluyor. türkiyedeki gelmiş geçmiş en iyi şovdu şahsi görüşüm bir G3 den çok da farkı yoktu. Billy Vai McAlpine ve diğerleri.inanılmaz bir şovdu. müzikal anlamda doyuma ulaştım for the love of god çaldı orgazm oldum. şuanda aklımdan ankarayada mı gitsem diye geçirmiyor değilim : )
    Üye
    paganini
    Tarih
    19 Kasım 2005 00:00
  • arkadaşlar ben sadece ohaaaaa diyorumm... ben karar verdim önümüzdeki 1 yıl boyunca müzik falan dinlemiycem... ben hayatımda böyle bişey görmedim heralde bidahada göremem. neydi o öyle yaa, steve in solaları zaten mükemmel. ama Billy Sheehan' ın bir bas çalışı vardı azdaha ölüyodum yani, o derce. biz sadece arkadaşla birbirimize bakıp oha diyebildik.. onlar nasıl parmaktır öyle. iyiki felç inmedi adama. kitlenip kaldım, ağzım açık izledim, hatta okadar açmışım ki salyalarımı falan tutamadım.. :) yani sölicek bişey bulamıyorum.. sadece bi insan gitarın bokunu bukadar çıkarabilir. biara usta steve vai,billy sheean, tony macalpine, klavyeci abim ve ERIC SARDINAS beraber çıktılar işte orası beni bitirdi, gidenler bilir, o birbirlerinin gitarlarını çaldıkları an süperdi, sahne şovları mükemmeldi, adamlar eğleniyodu yaaaaaaaaa.. FOR THE LOVE OF GOD başladığında salon yıkılıcak sandım, mükemmel çaldı yine steve... konser sonunda hep beraber İ LOVE YOU STEVEEEEE diye bağırmaya başladık.. başta analamadı ama soradan jeton düştü steve amcama çok mutlu oldu adam yauu.. son sözleri ise şunlardı.
    "SEE YOU AGAİN MY FRİENDS"
    sanırım dün gece steve in kalbini çalmayı başardık.. ve hala inanamıyorum. steve vai, Billy Sheehan ve tony macalpine i beraber izledim yaa.. SÜPEEEEEEEERRRRRRR.
    Üye
    holysolo
    Tarih
    19 Kasım 2005 00:00
  • http://www.deviantart.com/view/25394651/

    foyotu çeken arkadaş devamının geleceğini yazıyor..
    Üye
    gokhankalafat
    Tarih
    19 Kasım 2005 00:00
  • Konserle ilgili birşeyler yazıp pişmiş aşa su katmak istemiyorum. Gidenler anlamışlardır, darısı gitmeyenlerin başına... Bu konserin görüntüleri çekilmiş midir, piyasaya çıkar mı acaba, bilen varsa maillerinizi beklerim, konserin video'sunu satın almak isterdim doğrusu... [email protected]
    Sevgiler....
    Üye
    orkan83
    Tarih
    19 Kasım 2005 00:00
  • tek kelimeyle muhteşemdi. tabi yeni melekte olması çok kötü oldu çok havasız ve sıcaktı ama steve vai çıktıktan sonra hiçbirşey umrumda değildi. malmsteen i izledim steve vai i izledim sırada satriani var. hadi hayırlısı...
    Üye
    KeReMmM
    Tarih
    19 Kasım 2005 00:00
  • Harika bir konserdi.. Şovlar çok güzeldi, sadece Steve vai değil onunla birlikte çalan virtiözlerinde şovlarına tanıklık ettik.. Öyle kısa kısa şovlar da değildi.. YeniMelek dışında herşey çok güzeldi. Ankara hakikaten amaaan gitmesem nolur demeden gitsin. Bateristide, basçısıda, klavyecisi de gitsin. Bu konser sadece Vai konseri değil çünkü.. Hayranlıkla izledik.. helal olsun..
    Üye
    furious
    Tarih
    19 Kasım 2005 00:00
  • pankart işini kim düsünmüsse iyi ypms dogrusu.umarız Steve bu istegimizi Satriani ye iletir...
    Üye
    guardiann
    Tarih
    19 Kasım 2005 00:00
  • Ankarayı kastedmiştir "yine görüşürüz" derken..:) şaka bi yana "i love U steve" tezahuratları yine gelmesine yeter de artar bile.Gelecektir emin olun.Bu arada "Hocan Joe' ya söyle o da gelsin!!" pankartı nasıldı??
    Üye
    gokhankalafat
    Tarih
    19 Kasım 2005 00:00
  • Vai'in konserdeki son sözleri; See You Again My Friends...
    Üye
    guardiann
    Tarih
    19 Kasım 2005 00:00
  • evwt adam yarıldı başta anlamadıı sonra şok olduu yarıldı, ama çok hoşuna gittii çok güzeldi hattaa son şarkı olarak for the love of god çaldığında mekan yıkılmaya başladı. tek kelime ile muhteşemdi ankaradaki arkadaşlar bence kaçırmayın bu fırsatı. ve bassist abime dikkat edin kafayı yiyeceksiniz çünkü böyle bir insan evladı yok:)adam muhteşem:) ben öölesine ayakta durmaktan yoruldum o adam bass çalmaktan hatta bassı konuşturmaktan yorulmadıı . çok güzeldi yaaaaaaa
    Üye
    blitzkrieg
    Tarih
    19 Kasım 2005 00:00
  • izledim ve bu adam insan deyil ve diger elemanlar1n hakk1n1 yememek laz1m hepsi muhtesem izledigim en iyi konser lerden basa oturmak uzere tagze tagze yaz1yorum bunu.
    Üye
    almost honest
    Tarih
    19 Kasım 2005 00:00
  • I LOVE YOU STEVE ! şeklindeki tezahurat Mr.Vai'nin yarılmasına yol açmıştır bu konserde...
    Üye
    -SLasH-
    Tarih
    19 Kasım 2005 00:00
  • sevgili kardeşlerim..
    bundan 45 sene önce jimi hendrixe koşa koşa giderdik arkadaşlarla, jimi öldü öylecene kaldık, şoka girdik. sonra led zeppelinde jimmy page iizlerdik, vaybe derdik. sonra ortamların kel gitaristi satrianiyi gördük, oha be dedik.

    siz nediyorsunuz hala ha, yaşlarınıza baktım ufak ufak adamlar toplanmışsınız buraya, hadi dağılın en büyük benim
    Üye
    Leviathan
    Tarih
    19 Kasım 2005 00:00
  • Hey Ankara!!!!!

    akıllıysanız bu konseri kaçırmazsınız...
    Üye
    Mad_Slayer
    Tarih
    19 Kasım 2005 00:00
  • abi bende yeni geldim konserden 5-6 yıldır böyle birini izlemeye ihtiyacım varmış... hepsi süperdi vai gitarı yaladı yuttu(ciddi ciddi yaladı ve muazzam bi ses çıktı gitardan :D) , billy resmen bassın klavyesini aşındırdı adamda ne parmak var yahu resmen cinayet işleyebilir o parmaklarla, bateristin şovu çok güzeldi, tony mcalpine muazzam klavye, piano çaldı ayrıca sweep_tap yaptı 3-5 kere gitarda yuh dedirttirdi, kısacası muhtesemdi.... eric sardinasıda unutmamak lazım, adamın tekniğine hasta oldum..

    sağlıklı ,mutlu,vai ve sololarıyla kalın...
    Üye
    Mad_Slayer
    Tarih
    19 Kasım 2005 00:00
  • konser mi desem talk show mu karar veremedim...dünyanın en iyi gitaristi billy :P dünyanın en iyi gitaristi türkiyede..duyurulur...bu ara da billy de köpek gibi bas çaldığı yetmiyomuş gibi köpek gibi gitar da çalıyomuş
    Üye
    abra_cadawra
    Tarih
    19 Kasım 2005 00:00
  • ben de biraz önce geldim konserden. ilki kadar güzel olmasada (bunda mekanın da çok önemi var) bu da mükemmeldi. bu arada billy sheen'ide ölmeden gördüm; ya bişey demiycem. ama umarım böyle kaliteli müzisyenleri o yeni melek dene berbat mekanda mundar etmezler bir daha.
    Üye
    therotten
    Tarih
    19 Kasım 2005 00:00
  • ya giitim daha yeni geldim ewe ama nası aşmış adamlar olayı,bu kadar mı güzel olur ya ne diimki baska söyliyecek söz yok.. yanlız söyle bişey içersi acaip sıcaktı baya bir kalabalık wardı tabi ki normal olarak.. bunu anladımkı önlerde olmak için erkenden girmek lazım böyle adamların konserine! therıon bostu tabi yayılmıstık ama bu cosmus, tek kelimeyle mükemmel ne diyim..
    Üye
    bueStyle
    Tarih
    19 Kasım 2005 00:00
  • baya saglam bi adam yani gidirlir kısacası :D:D:d
    Üye
    mortal life
    Tarih
    18 Kasım 2005 00:00
  • ehehuh geliyorum hocam benim hocam ehuhuh
    Üye
    doguhan
    Tarih
    18 Kasım 2005 00:00
  • Ben 4-5 sene önce geldiğinde izlemiştim, iyi çalıyor bu çocuk :P

    Şaka bir yana çok güzel bir konser olmuştu, umarım bu da öyle olur.
    Üye
    midnight_poet
    Tarih
    18 Kasım 2005 00:00
  • ya bikaç arkadaş gidiyo ben de mi gitsem ne... ah şu kuzene bi söz vermeseydim güsel bi konser izlerdik baya sağlam çünkü bu Steve amca
    Üye
    nidorotu
    Tarih
    18 Kasım 2005 00:00
  • Tony Macalpine için gidilir sade

    buarada kıl olduum durum mike stern gibi dunyaca unlü gitarist geldi konserde bi avuc adam vardı, imza gunundede yanlız basınaydı utanmasam gel bi cay içelim bes dakka dicektim

    yani tek kelimeyle yazıklar olsun sonra buralarda kimse caz seviyorum caz babadir oledir boledir demesin vai dendimi ucuyosunuz töbee ..:)
    2 Ekim 2005 Pazar | Yazan: trailblazer


    valla helal olsun trailblazer arkadaşım, bundan tam 15 sene evvel orjinal 'kaset'ini alarak dinlemiştim tony mac alpine i ,maximum security albümüydü ve o yıllarda bile dahi olarak nitelendirliyordu,genç arkadaşlar mike sterni nerden bilcek ,bu gitarist olayı da sinema gibi , hollywood filmleri popüler, bağımsız sinema ise üvey evlat anlayan anlar bilen izler, hoşgeldin usta steve vai,billy sheean, tony macalpine ...
    Üye
    delph
    Tarih
    18 Kasım 2005 00:00
  • ulan ne be bu düz kafacılık steve vai adını duyan hemen bi satriani'de gelse diyo.steve vai geliyo be steve vai.artık kimse gelmesin

    demiş arkadaş.Canım kardeşim baktım yaşın 19..demekki bundan 5 sene önce yaşın 14 dü..Ben steve konserine koşarak gitmiştim o sene..Çok heyecanlıydım.Hatta davetliydim.Konserden sonra bir müddet gözlerim daldı da daldı ufuklara.Şoka girmiştim.Ve bir grubumla satriani ve vai coverları çaldık bir süre.En haz aldığım dönemdi.İnan Vai de Satrianiyi de senden çok daha iyi bilirim.Onun için "düz kafa" falan yakışmamış güzel kardeşim.Demek istedim ki bu eleman iki kere geldi, malmsteen artık bizden biri zaten utanmasa eve kadar gelecek, e neden satch gelmiyor dedim..bişeyler yapalım.Çünkü bu müziği dinleyen kesim burda toplanmış onu gördüm.Aman iki saat açıklama yazıyorum....anlayan anladı beni
    Üye
    gokhankalafat
    Tarih
    18 Kasım 2005 00:00
  • Yok mu bileti olan ya? . . . . . .
    Kaldi 8 saat babanin cikmasina
    Üye
    gerisayim
    Tarih
    18 Kasım 2005 00:00
  • arkadaşlar steve vai istanbul biletim var acil satıyorum irtibata geçin 0538 653 44 42
    Üye
    adrienne
    Tarih
    18 Kasım 2005 00:00
  • Beyler bilet ya,, sagdan soldan gitmeyecek arkadasi olan ( ki zor bi ihtimal tabi :) ) veya vs. duyanlar lutfen yazsin.....
    Üye
    gerisayim
    Tarih
    18 Kasım 2005 00:00
  • ankaradaki arkadaşlar bende ankaradaki konsere geliyorum.bu akşam tren yarın akşam saklıkentte babalarla.yarın akşam bi efsane karşımızda olcak.buna inanmak bile zor ya
    Üye
    gillan
    Tarih
    18 Kasım 2005 00:00
  • ulan ne be bu düz kafacılık steve vai adını duyan hemen bi satriani'de gelse diyo.steve vai geliyo be steve vai.artık kimse gelmesin
    Üye
    gillan
    Tarih
    18 Kasım 2005 00:00
  • haklısınız valla..ne denilebilir ki..Satriani de gelse olmaz mı yani..onun bir türlü gelmemesi benim canımı sıkıyor.Bir kampanya başlatalım aslında.Sesimizi duyuralım.Gerekirse medyaya taşıralım.Satriani gelmezse ölüm orucuna gidelim köprülere asılalım.Telefon açalım başbakanlığa, gösteriler düzenleyelim.Neyse , ben bu adamı izledim.Tanbur manbur çalar valla.Galatasaray forması falan giymişti ilk konserde.Eğlenceli eleman.Satriani diyorum ama ben hâlâ..ah..aah..
    Üye
    gokhankalafat
    Tarih
    18 Kasım 2005 00:00
  • Ok Sold Out' da, belki gitmeyecek olanlar vardir. . .
    Bir bilgiye ulasan olursan rica ederim yazsin bana . . .
    Üye
    gerisayim
    Tarih
    18 Kasım 2005 00:00
  • Arkadaslar Istanbul konseri sold out... Tüm biletler bitti..
    Izlemek isteyenler Ankara yolunu tuttsun..Orasi icin hala biletler satilmaktadir..
    Üye
    inoxes
    Tarih
    18 Kasım 2005 00:00
  • Bileti olan lutfen garaj araciligiyla yazsın bana------------------
    Üye
    gerisayim
    Tarih
    18 Kasım 2005 00:00
  • *********İstanbul icin bileti olan var mi - - 2 kisi********
    Üye
    gerisayim
    Tarih
    18 Kasım 2005 00:00
  • Millet,
    bu adam gecen geldiginde baya tambur mambur ud vs bisuru sey alıp gitmis diye duydum. Onları kasıp gelip burda calma ihtimali de vaar bence.

    Bir de gecens efer imza gunu yapılmıstı dnr da Bu sene de var mı. Ben hem istanbul konserinde hem de ankara konserindeyim. Gercek bir usta dinlemek icin :) 5 yılda bir gecen bir yıldız.
    Üye
    GIBO
    Tarih
    17 Kasım 2005 00:00
  • Arkadaşlar elimde 19 Kasım 2005 Ankara Saklıkentteki konser için çift kişilik davetiye var. Ancak şehir dışında olacağım için gidemiyorum. Elimdeki davetiyeyi satacağım. İlgilenen arkadaşlar için fiyat 40 milyon. Mail adresim [email protected]
    Üye
    memoris
    Tarih
    16 Kasım 2005 00:00
  • yani öyle alışmışız herhalde.
    saz derken bağlama demek istiyoruz.
    çok merak ediyorum neler çalacak bağlamada..
    inşallah ''ah bir ateş ver''i çalar.
    Üye
    chaox
    Tarih
    15 Kasım 2005 00:00
  • küçük bi hatırlatma arkadaşlar; "gitar" da bi "saz" dır bahsettiğiniz şey bağlama herhalde. çalgı=saz
    Üye
    leukothea
    Tarih
    15 Kasım 2005 00:00
  • stevee vai son gelişinden sonraki basın toplantısında:
    ''-Türklerin müziği çok değişik, onların enstürmanlarını çalmak isterdim.'' demişti.
    Bir jest yapmak içinde çalacaktır, bunu ben de duydum.
    ''Hatta bi geyik dolanıyodu Vai'nin stüdyosunda saz var!'' diye kimbilir belki de gerçektir.
    3'lü saz kullanıp kullanmayacağı da merak konusu. :)
    Üye
    chaox
    Tarih
    14 Kasım 2005 00:00
  • ya millet aşşayı okuyun birisi steve vai ye bayaa sert laf söylemiş kardeş kendine iyi bak steve vai ye söylüyosun
    bak sana herkesin söylediği bişi
    her şarkıyı çalabilirsin ama steve vai ninkileri assLAAAA
    Üye
    dream_killer
    Tarih
    13 Kasım 2005 00:00
  • Allaaaaaaaaaaaah !!!! BABA geliyo BABAaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!! beylerrrrr doldurun yeni meleği gözünüzü sevemmmm !!!!!! felaket olacak !!! dehşet olacakkk!!! gerçek müziğe hasret kaldık ya!!!! Ahhh bu bir Satrianiyi hatırlaTsa herkezede onuda getirseler anasını satam yaaa
    Üye
    joesatrianiiii
    Tarih
    12 Kasım 2005 00:00
  • evet offical forumda da var bu bilgi bu turnenin bir kaç ayağında daha yerel enstrümanları performans dahilinde kullanmış
    Üye
    aegia
    Tarih
    9 Kasım 2005 00:00
  • abi yok kopuz değil o saz
    Üye
    Leviathan
    Tarih
    9 Kasım 2005 00:00
  • arkadaşlar ben de böyle bi duyum aldım, hatta benim edindiklerime göre sahneye kopuzla çıkacakmış
    Üye
    sinirli
    Tarih
    9 Kasım 2005 00:00
  • leviathan bunu bende duydum , hemde çok sağlam bir kaynaktan sanırım büyük bir sürpriz bekliyor konsere gidecekleri.
    Üye
    dave gilmour
    Tarih
    9 Kasım 2005 00:00
  • steve vai türkiye konserine özel saz çalacakmış arkadaşlar haberi olan varmı ya da detaylı bilgi
    Üye
    Leviathan
    Tarih
    8 Kasım 2005 00:00
  • la bende gitmek istiyorum laaa.ama zalım kader varyaaaa.Tokat tan canlı bağlancaz heralde.gidin abi gidin yaaaa
    Üye
    yMalmsteen
    Tarih
    6 Kasım 2005 00:00
  • arkadaşlar bence garaj olarak bir yerde toplanıp mı gitsek ne dersenğğğiiiizz bence çok güzel olur bkakım teklifime cevap verinki oına göre karar verelim
    Üye
    blitzkrieg
    Tarih
    28 Ekim 2005 00:00
  • "benim gibi çalabilirsiniz, pat (metheny) gibi çalabilirsiniz, istediğiniz herkes gibi calabilirsiniz, steve hariç. o sizin gitarda hayal edebileceginizden de fazla numara bilir." Satriani konuşuyor
    Üye
    mobrules
    Tarih
    25 Ekim 2005 00:00
  • Tony Macalpine için gidilir sade

    buarada kıl olduum durum mike stern gibi dunyaca unlü gitarist geldi konserde bi avuc adam vardı, imza gunundede yanlız basınaydı utanmasam gel bi cay içelim bes dakka dicektim

    yani tek kelimeyle yazıklar olsun sonra buralarda kimse caz seviyorum caz babadir oledir boledir demesin vai dendimi ucuyosunuz töbee ..:)
    Üye
    trailblazer
    Tarih
    2 Ekim 2005 00:00
  • uzayın iki insanından biri olan steve vai izlemek harika olacak bişeyler kapmaya çalışın biraz teknik:)))
    Üye
    sado_cfh
    Tarih
    26 Eylül 2005 00:00
  • Aaah ah! Ne muthis bi konserdi o Bostanci Gosteri Mekezi'ndeki... Siki tayfa kurmus bu sefer.. Orda olup cosmak vardi amaaa... Yollar uzak gelemem...Gidebileek olanlara ne mutlu...
    Üye
    sotto voce
    Tarih
    23 Eylül 2005 00:00
  • ben cuma günü yeni melekteyim kesin... biletler tükenmeden alın derim
    Üye
    doguhan
    Tarih
    20 Eylül 2005 00:00
  • Steve Vai IStanbul/Ankara Biletleri Satışa Çıktı!!

    İSTANBUL:

    Öğrenci: 28 ytl (300 adetle sınırlı)
    Tam: 35 ytl
    VIP Balkon (koltuklu): 55 ytl
    VIP Salon (sahne önü): 80 ytl (200 adetle sınırlı)

    ANKARA:

    Öğrenci: 25 ytl (300 adetle sınırlı)
    Tam: 30 ytl
    VIP Salon (sahne önü): 80 ytl (200 adetle sınırlı)
    Üye
    inoxes
    Tarih
    8 Eylül 2005 00:00
  • işte ya beknelinen adam steve vai;
    macalpine vs. steve karşılaşmasını bende harika bi konser olacak. Gene şov yapacaklar tüm grup içime doğdu :)
    Üye
    mad_rock
    Tarih
    2 Eylül 2005 00:00
  • beyler ankarada ki konser nerde ve ne zaman bilen varsa bana da haber versin. (vermeyeni döverim)
    Üye
    umut_ua87
    Tarih
    1 Eylül 2005 00:00
  • Bu manga hayranı denen gerizekalı kimse bütün herkese aptal aptal mesajlar atıyo. Steve abi gelince Jem in sapını manganın grup üyelerine göstericez sanırım :):)
    Üye
    doguhan
    Tarih
    31 Ağustos 2005 00:00
  • manga hayrani senin anlamani bekleyen yok zaten sen git salak mangani dinle OBAAAAA USTA GELIYO USTAA KAÇMAZ BU BEEEE KONSERDEYIM VALLA
    Üye
    scorpio
    Tarih
    31 Ağustos 2005 00:00
  • allam nihayet.. tek geçtiğim adam steve baba geliyo hehe.. vay bee. benim jem i imzalatırım heralde artıkın :):)
    Üye
    doguhan
    Tarih
    31 Ağustos 2005 00:00
  • yahu nerde bu konser bilen beri gelsin
    Üye
    azeysoydan
    Tarih
    31 Ağustos 2005 00:00
  • vai nin şu andaki davulcusu kim? bileniniz varmı?
    Üye
    Griffon
    Tarih
    31 Ağustos 2005 00:00
  • davulcu Jeremy Colson..
    Üye
    inoxes
    Tarih
    31 Ağustos 2005 00:00
  • davulcu yok mu ?
    Üye
    IBARAHİM TAHLI
    Tarih
    31 Ağustos 2005 00:00
  • 2000 tane mi bilet basılacakmış? Nerede konser verecek kültür merkezinde mi?! bu bilgiler gerçek mi?
    Üye
    Cengar
    Tarih
    31 Ağustos 2005 00:00
  • işte bu kadar soloyla şarkıya giren bi adam gelecek beyaz ibanez süper olacak bu kadar çok efsane bu sene geldi ya artık ölsemde gam yemem
    Üye
    physco_burock
    Tarih
    30 Ağustos 2005 00:00
  • taaa ekimde beyaw biletler hakkında bilgiyi kim bilr ne zaman açıklarlar ilk öğrenen yazsın:)önemli olan fiyatı
    Üye
    ssssssssssssss
    Tarih
    30 Ağustos 2005 00:00
  • ulan ne oluyo ya gelen gelene bu sene tırsmaya başladım ne olacak seneye dünya mı batacak ki bu adamlar " ula şu 2005 bitmeden türkiyeye de uğrayak diyorlar" şaka mı bu:)ama cidden var bir şey. Steve amcam gene geliyor helal olsun .
    alakasız ama bu kadar olayın üstüna bir de Dave metthew bir konserliğine Iced Earth ile ist. e geliyormuş o zaman derim ki " evet bu sene bir olay var" :)
    Üye
    blitzkrieg
    Tarih
    30 Ağustos 2005 00:00
  • 2000 bilet basılacaktır acele edin çıkar çıkmaz :)
    Üye
    inoxes
    Tarih
    30 Ağustos 2005 00:00
  • Abi bu adamı kim getiriyorsa Allah razı olsun tuttuğunu altın etsin.
    Üye
    Atarxia
    Tarih
    30 Ağustos 2005 00:00
  • arkadaşlar ankara daki konser 18 yaş üstü olacakmış.istanbul için öyle bir şey yazmıyor bir de biletler bilet x te yakında piyasada diye gördüm(sitede yazıyoy) .durun! nereye? yakında dedim şişt!.. alma banada bırakın.lütfen yaaaa:)

    bilgi için: www.vai.com/News/tourdates.html
    Üye
    Darkstorm
    Tarih
    30 Ağustos 2005 00:00
  • valla bende iki önce g3 live ı izlemiştim iice bi gaz yapmıştım şimdi de geliomuş:p ist te nereye gelcek bilen var mı Parkorman sa bileti beleşe kapatcamda:)))))))
    Üye
    HippiD
    Tarih
    30 Ağustos 2005 00:00
  • anladıysam arap olayım
    Üye
    maNga hayranı
    Tarih
    30 Ağustos 2005 00:00
  • billy ile hasret gidericem..özlemiştim totoşu

    muaheaaehahe
    Üye
    furious
    Tarih
    30 Ağustos 2005 00:00
  • artık penalari ikileriz, gerçi baget te var ama ilk hedef penaları ikilemek tabi.. nıhaohaoaoha
    Üye
    apocalypse
    Tarih
    30 Ağustos 2005 00:00
  • allah getirenlerden razı olsun vala pedal alcaktm artk parayı konsere vericem :( :)
    Üye
    enkin
    Tarih
    29 Ağustos 2005 00:00
  • obaaaa
    Üye
    yetselcuk
    Tarih
    29 Ağustos 2005 00:00
  • Oyoyoyoyoyoyoyoyo ne diim başka
    Üye
    SystemOfADown
    Tarih
    29 Ağustos 2005 00:00
  • 18 kasımda yeni melek gösteri merkezinde 3 tane tanrı olucakmış , tanrıyı merak eden biri olarak orda olucam =)
    Üye
    MartyFriedman
    Tarih
    29 Ağustos 2005 00:00
  • olm uhteşem yaw vai gelıyo ya yetr
    Üye
    mortal life
    Tarih
    29 Ağustos 2005 00:00
  • ankaradakinde en önde ben durcam muhteşem ya
    Üye
    zip pokran
    Tarih
    29 Ağustos 2005 00:00
  • koçum adamım
    tek rakibim
    Üye
    buraq89
    Tarih
    28 Ağustos 2005 00:00
  • billy ile hasret gidericem..özlemiştim totoşu
    Üye
    baranthalas
    Tarih
    28 Ağustos 2005 00:00
  • akýl hayal alacak gibi deðil..
    Üye
    iel_baphomet
    Tarih
    28 Ağustos 2005 00:00
  • billy sheehan ve steve vai nin kapışmasını görmek istiyorum!!! sheehan ayrı bi deli, vai de baş deli olunca da ikisi bir araya geldimi kesin acayip güzel şeyler ortaya çıkar=)
    Üye
    Bloody_Sabbath
    Tarih
    28 Ağustos 2005 00:00
  • steve vai nin ön grubu olarak usta blues gitaristi eric sardinas yer alacaktır... eric sardinas hakkinda bilgi edinmek isteyen arkadaslar www.ericsardinas.com
    Üye
    inoxes
    Tarih
    27 Ağustos 2005 00:00
  • steve vai ve billy sheehan daha noolsun...
    Üye
    ugly kid
    Tarih
    27 Ağustos 2005 00:00
  • 3 lü jemle çıkarsa gelirim :))
    Üye
    FoRLoRN
    Tarih
    27 Ağustos 2005 00:00
  • uçuracak gene gitarı füüüff fiyuuffşş diye..
    Üye
    Firkraag
    Tarih
    27 Ağustos 2005 00:00
  • çüş yalan değil demi ???? yalan söyleyen ne olsun
    Üye
    onner
    Tarih
    26 Ağustos 2005 00:00
  • Arkadaşlar, gelirseniz etrafınıza iyi bakın. En öndeki esmer, yakışıklı benim... ;)

    Şakaydı o ben değilim, konserin sonuna doğru sahneye çıkıp Steve ile featuring yapacak olan esmer, yakışıklı benim :P
    Üye
    F e L i X
    Tarih
    26 Ağustos 2005 00:00
  • bilincimi kaybettim adeta!!! sırada g3 var super olcak yauw
    Üye
    racingcars34
    Tarih
    26 Ağustos 2005 00:00
  • gelsinde kulaklarımızın pası silinsin...
    Üye
    ngb_apeiron
    Tarih
    26 Ağustos 2005 00:00
  • amanin... hem de ankaraya geliyo.. ankaraya kimse gelmez derdim, steve vai geliyo... ölmeden önce görsem diyodum ayağıma geliyo adam... heyt be!!!
    Üye
    nebik
    Tarih
    26 Ağustos 2005 00:00
  • lan tam da 18 ime girdikten 2 gün sonra geliyomuş geçen sene dave weckl'a gidememiştim kodumunun yaş sorunundan bu sene de inşallah maddi durumdan dolayı kalmayız dımdızlak. fiyat ne olurki yaw:()(==)
    Üye
    SISMOGRAM
    Tarih
    26 Ağustos 2005 00:00
  • harika bi haber inanamıyorum büyük usta türkiye de:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    Üye
    punkfunk
    Tarih
    25 Ağustos 2005 00:00
  • ohaa kim geliyo!!
    Üye
    McMannes
    Tarih
    25 Ağustos 2005 00:00
  • evet 19 kasim saklikent
    Üye
    inoxes
    Tarih
    25 Ağustos 2005 00:00
  • Kaç para olursa olsun bilet fiyatı mutlaka gidecem iki elim kanda olsa da gidecem Steve vai bu ya boru mu?
    Ahhhh bi de Satriani gelse yaaaaa
    Üye
    UnholySymphony
    Tarih
    25 Ağustos 2005 00:00
  • 19 kasımda ankarada mı olucak...nolucak..
    Üye
    leo
    Tarih
    25 Ağustos 2005 00:00
  • ne diyeyim vai üstüne konu_mak bize dü_mez ola herhal.
    gitmessek ay1p olur adam1 gelmi_ bekletmemek laz1m
    :)
    uçtum abi neler yaz1om ben
    gidecem gidecem gitcem ...
    Üye
    ronin
    Tarih
    25 Ağustos 2005 00:00
  • bostancı gösteri merkezinde de izlemiştim, çok güzel bi konserdi, adamları geçtim şov süperdi, artık steve vai dinlemiyorum eskisi kadar ama konseri bence seven sevmeyen herkes görmeli, çok zevkliydi yine gidicem bi mani olmazsa. bi de o iyi bu daha iyi tartışmaları saçma bence, hepsi kendilerini dünyaya kanıtlamış farklı farklı adamlar, arasından seçip dinleyin işte, ötekileri kötülemek olmaz, ha maksat fikir beyan etmekse ben steve morse severim ;)
    Üye
    satch_yt
    Tarih
    25 Ağustos 2005 00:00
  • abi bu haber ne yaw coşmak üzereyim resmen kötü günümü düzeltti şerefsizim, ula şimdi gidiyorum biletixe kaçmazz,
    legato tap sweep izlerken salyamız sümüğümüz akacak konserde..
    Üye
    Mad_Slayer
    Tarih
    25 Ağustos 2005 00:00
  • ARKADASLAR TUR TARIHLERI YENILENDI:
    Türkiye yi görebilirsiniz...

    http://www.vai.com/News/tourdates.html

    Istanbul - Yeni Melek Gösteri Merkezi
    Ankara - SaklıKent Gösteri Merkezi
    Üye
    inoxes
    Tarih
    25 Ağustos 2005 00:00
  • RTN Promotions getiriyor..Manowar dan sonra bu bombayıda patlattılar :)
    Üye
    inoxes
    Tarih
    25 Ağustos 2005 00:00
  • bence elektrik gitarda dünyanın en iyisi..!
    organizatörün kim olduğunu bilen varmı?
    Üye
    -SLasH-
    Tarih
    25 Ağustos 2005 00:00
  • Ne kadar ichler acısı bi haliniz var arkadashlar alt tarafı steve vai
    asım can gündüz den bashkasını tanımam...
    gidenin...


    michael angelo nun gitarıyla asım can günüdüzü nasıl maymuna çevirdigini hepimiz gördük üzücüydü ama öyleydi :)
    steve vai ye laf atma cesareti zordur yahu :)
    Üye
    inoxes
    Tarih
    25 Ağustos 2005 00:00
  • valla steve vai ye dencek bişey yok bir de üstüne billy sheehan var. çok iyi olacak ama ankara ya gelirse nerde çıkar acaba yani sizce. çünkü daha 18 i geçemedim ya sokmazlarsa yani çok sinir olurum. sizce ankara ya gelirse nerde olur bu konser?
    Üye
    ozan10
    Tarih
    25 Ağustos 2005 00:00
  • Valla she asımdan baskasını tanımam diyorsan asıl senin içler acısı bi halin var. Daha önce mike stern gelmişti usta gitaristlerden gidemimiştim. Ama vai ayrı. Doğum günüm hemde, 18 kasım.. Ordayım.
    Üye
    Mr R
    Tarih
    25 Ağustos 2005 00:00
  • anncııım:) cıdden vai anam vaiiiiiii abı bıletler nzmn cıkıyo yaa ekım gec hemen gelsın:D
    Üye
    Kirk_Hammett
    Tarih
    25 Ağustos 2005 00:00
  • vai anam vai :)
    Üye
    Rape_ME
    Tarih
    25 Ağustos 2005 00:00
  • for the love of god, tender surrender, windows of soul gibi parçalarını tekrar canlı izleme olanacağı bulmak her insana nasip olmaz..kesinlikle ordayım..
    Üye
    rockıbalık
    Tarih
    25 Ağustos 2005 00:00
  • Gitmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
    Üye
    MaLKoCH
    Tarih
    25 Ağustos 2005 00:00
  • AAaaAAaaAAAAa?!?! amazing steve vai, on the electro guitar! (:
    Üye
    chaox
    Tarih
    25 Ağustos 2005 00:00
  • Valla arkadaşım Tony Macalpine ile solo kapışmaları yapsınlar o da yeter. Ve Tony MacAlpine'nin ne kadar seveni vardır ki daha bu ülkede di mi (pardon tanıyan var mıdır g3 dışında)
    Üye
    furious
    Tarih
    25 Ağustos 2005 00:00
  • Harika bir haber doğruysa... tabi gönül isterdki ki tony macalpine steve vai'nin yanında çalan adam olarak değil, kendi ekibiyle gelsin.. ama umarım bir dahakine o da olur.. vai vai diye ağzı sulanıp tony macalpine'ı daha önce dinlememiş olan varsa onlar illa ki gitsinler bu arada.. bu saate kadar neler kaçırdıklarını anlamış olurlar en azından..
    Üye
    barrios
    Tarih
    25 Ağustos 2005 00:00
  • o gün orda olanlar memleketteki en şanslı insanlar olacak
    Üye
    hummingbird
    Tarih
    25 Ağustos 2005 00:00
  • türkiye kalkiniyomu ne? :P , steve vai geliyo yaa , inanilmaz...tek kelimeyle muthis..
    Üye
    JasonBassPlay
    Tarih
    25 Ağustos 2005 00:00
  • ya gitsen ayrı gitmesen ayrı.gidince moral sıfırlanıyo, gitmeyince de içinde kalıyo.dengesizlik ya bu...............
    steeeeeeeeveeeeeee
    Üye
    orkuneu
    Tarih
    24 Ağustos 2005 00:00
  • siz herhalde stevie rai ile steive vai i karıştırdınız
    Üye
    tsunami
    Tarih
    24 Ağustos 2005 00:00
  • vaaaaaaaaayyyyyyyyyyi !!!
    mükemmel olacak!!!
    Üye
    stargazer
    Tarih
    24 Ağustos 2005 00:00
  • aman allahım
    Üye
    josf_in
    Tarih
    24 Ağustos 2005 00:00
  • gelsin de dinleyelim canlı canlı be.bunu üstüne birde joe satriani yi beklerim idolum adamım.
    Üye
    satrianil
    Tarih
    24 Ağustos 2005 00:00
  • baya evvelden hbrimiz oldu,sevindik ailece,hayırlısı olsun..
    Üye
    scalloped
    Tarih
    24 Ağustos 2005 00:00
  • Duygularını notalara döken, inanılmaz tona ve tekniğe sahip tam anlamıyla efsanevi gitarist.. evde videolarını izleyip ahh ahh bi gün canlı izliyebilecek miyim diyodum ve evet izlicem... offf çok sevinçliyim yaaaa
    Üye
    Lost_Soul
    Tarih
    24 Ağustos 2005 00:00
  • Şu an ağlıyorum sevinçten müthiş bir olay.
    Üye
    Greg Howe
    Tarih
    24 Ağustos 2005 00:00
  • malmsteen de olursa .................. ah ah çok guzel olur da kelime mi super olur
    Üye
    dilara_vbfokc
    Tarih
    24 Ağustos 2005 00:00
  • Ins gelır yaa ben ne zamandır o nu beklıyorum.Abııı gelmıyıcek dıye korkuyorum yaa :)) Sımdıden heyecanlandım yaaa :))
    Üye
    MacGyver
    Tarih
    24 Ağustos 2005 00:00
  • lanet olsun şaka mı bu!!!!kesinlikle orda olucam...bu konseri kacırmayın derim VAİ severlere bulunmaz fırsat...Bu konser JOE SATRİANİ ye de bi hatırlatma olur heralde.F1 geldi,megadeth geldi,slayer geldi,şampiyonlar ligi finali geldi,dream theathe geldi,anethema burda yatıp kalkıyo,malmsteen geldi,olimpiyatlar gelicek ve sonunda STEVE VAİ de 2. defa geliyo bunların üstüne artık JOE SATRİANİ de gelir heralde...(bunların joe satrianiyle ne alakası var ya..)
    Üye
    MrBlues
    Tarih
    24 Ağustos 2005 00:00
  • artık son nokta diyorum...yani bi g3 kaldı yapılmadık...
    Üye
    Bloody_Sabbath
    Tarih
    24 Ağustos 2005 00:00
  • valla bu sene gelen gelene nediym darısı gelecek senelere
    Üye
    venom999
    Tarih
    24 Ağustos 2005 00:00
  • ulan gidicem lan harbi gidicem gitmeyen fatih ürek gibi olsun
    Üye
    fatrix
    Tarih
    24 Ağustos 2005 00:00
  • dünyanın en büyüğü..2. kez....
    Üye
    dowjones05
    Tarih
    24 Ağustos 2005 00:00
  • gelmieyecek boşuna sevinmeyin
    Üye
    In-Cubus
    Tarih
    24 Ağustos 2005 00:00
  • http://www.vai.com/News/newsletters/eu_images/europe_moresoon.gif

    yukarida ki linkte Türkiye nin de ileri ki günlerde listeye ekleneceginden bahsediyor...
    Üye
    inoxes
    Tarih
    24 Ağustos 2005 00:00
  • evet tarihi benden bulamadım umarım webmaster eklemeyi unutmuştur :D
    Üye
    furious
    Tarih
    24 Ağustos 2005 00:00
  • ya billy sheenan geliyo beraberinde.yemişim steve vai i.aahh billy ah=(
    Üye
    godsmack
    Tarih
    24 Ağustos 2005 00:00
  • bu habere fazlasıyla sevindim ama vai'in kendi sitesinde konser tarihleri arasında türkiye yi göremedim:( inşallah ben bulamamışımdır...
    Üye
    KeReMmM
    Tarih
    24 Ağustos 2005 00:00
  • malmsteen kaynanasini ziyarete geldiinde bi konser verir artik:))))
    Üye
    kısa_metraj
    Tarih
    24 Ağustos 2005 00:00
  • eğer bu haber doğruysa tüm Steve Vaiciler coşacakkk
    Üye
    punk_girl_punk
    Tarih
    24 Ağustos 2005 00:00
  • http://www.vai.com/News/newsletters/eu_images/europe_moresoon.gif

    dave gilmour vai nin resmi sitesinden bir haber........
    Üye
    inoxes
    Tarih
    24 Ağustos 2005 00:00
  • official sitede rastlayamadım bu habere , tourdates kısmında gözükmüyor , doğruluğu kesin midir , heveslenmeyelim şimdiden .
    Üye
    dave gilmour
    Tarih
    24 Ağustos 2005 00:00
  • abi süper yaaaa!!!ama herkesin dediği ve bildiği gibi malmsteen olmadan olmaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzz
    Üye
    TQLGA
    Tarih
    24 Ağustos 2005 00:00
  • bari gelmişken satriani ile malmsteen de gelsin:) G 3 izliyelim
    Üye
    Darkness 666
    Tarih
    24 Ağustos 2005 00:00
  • bi malmsteen eksik
    Üye
    fatrix
    Tarih
    24 Ağustos 2005 00:00
  • ya kardeşim gelcekte bu steve vai abimiz fiyat ne olcak e bütce kıssıtlı tabe bisim:))bilen varsa sölesin ya da daha belli olmadımı?
    Üye
    Jack Daniels
    Tarih
    24 Ağustos 2005 00:00
  • ne bluescular var sende satriani diyorsun
    Üye
    nebik
    Tarih
    24 Ağustos 2005 00:00
  • inanılmaz bi kadro billy sheehan , tony macalpine ve sanırım davulda da mike mangini olcaktır hepsi en az steve vai kadar iyi müzisyenler muhteşem bir konser olcak umarım bi aksilik çıkmaz şimdiden heyecanlanmaya başladım
    Üye
    reckless
    Tarih
    24 Ağustos 2005 00:00
  • üstad bence blues olunca Satriani daha bir ağır basıyo bence..off gelsin abi sıkı sololara hasret kaldı bu bünye...
    Üye
    FeelTheBass
    Tarih
    24 Ağustos 2005 00:00
  • blues un dehalarından denebilir....
    Üye
    esenkron
    Tarih
    24 Ağustos 2005 00:00
  • müthiş .başka ne denebilirki?
    Üye
    JamesHetfield
    Tarih
    24 Ağustos 2005 00:00
Toplam 176 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler