Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Efes Pilsen Blues Festivali @ İstanbul İzmir Ankara

18 Kasım 2003 00:00
Zaman:
5-6 Aralık 19:30 İzmir
12-13 Aralık 19:30 İstanbul
17-18 Aralık 19:30 Ankara
Programın geri kalanı için: efeskeyfi.com

Mekan:
İzmir Hilton
İstanbul Lütfi Kırdar
Ankara Bilkent Otel


Sahnede:
Philadelphia Jerry Ricks
W.C. Clark
Roomful of Blues
Sarp Keskiner
Feramerz Ayadi
Mehmet Ali Acet

14. Efes Pilsen Blues Festivali Amerikalı ve Türk sanatçıları bir araya getiriyor. İstanbul ve İzmir konserlerinde yer alacak "jam session"lara Türkiye'deki blues'un en önemli iki ismi, Modjo Blues Band'in kurucuları Sarp Keskiner ve Feramerz Ayadi ile Ankara konserlerinde Boogie People'dan Mehmet Ali Acet katılıyor.

Blues'un usta yorumcuları ve genç yeteneklerini izleyiciyle buluşturan Efes Pilsen Blues Festivali, 1990 yılında İstanbul konserleri ile başladı, daha sonra Ankara, İzmir, Adana, Mersin, Eskişehir, Bükreş ve Moskova'ya kadar ulaştı.

Blues dünyasının dev isimlerinin ve Blues'un Türkiye'de tanınmasına önemli katkıda bulunan festival, alışılmış konser mekanları dışında, sohbete, yiyip-içmeye ve dansa açık bir atmosferde dört saatlik blues maratonları şeklinde gerçekleştiriliyor.

Blues'u Türkiye'de tanıtan festivalin 14.cüsü, 14 Kasım ve 18 Aralık 2003 tarihleri arasında yapılacak.Türk müzikseverleri blues müziği ile tanıştıran ve 14 senedir blues'un devlerini ağırlayan Efes Pilsen Blues Festival, 14 Kasım'da Rusya'da başlayan ve Moskova, St. Petersburg, Ekateninburg ve Rostov olmak üzere 4 şehirde gerçekleşen, 28 Kasım'da Türkiye'de Antalya, Kıbrıs, Konya, Mersin, İzmir, Trabzon, Samsun, İstanbul, Bursa ve Eskişehir olmak üzere 10 kentte devam eden festival 18 Aralık'ta Ankara'da noktalanıyor.

Daha detaylı bilgi, fetival programı, müzisyenler hakkında bilgi ve festival yorumları (mutlaka okuyun) Efes Keyfi adresinde!

Yorumlar

Taze haberler