Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Kolonin Faydaları!!!

30 Ağustos 2005 00:00
Öncelikle arkadaşlar bu kolonide davul calan ve davula meragı olan arkadaşlar oldugu için;
takıldıgınız sarkılar, ritimler, ataklar, teknikler vs. olursa lütfen sorun! ben ve burak dahil olmak üzere bilen herkes, öğrenmek isteyen arkadaşlara yardımcı olacaktır. (ama lütfen burak'a twin kullanıp kullanmadıgını soarmayın!!!).
bunların dışında burak'a sormak istedeginiz, profesyonel yardım gerektiren konularda da cekinmeyin...(konser deneyinleri, tavsiyeler vs.)
Önümüzdeki günlerde athenayla çıkacakları konserler ile ilgili haberler, yorumlar vs. hakkında da yazacaklarınız bizim için önemli.
Aramıza sürekli yeni arkadaşlar katılıyo. Bu arkadaşların da herkes gibi rahat ve içtenlikle sohbetlere katılmasını ve sorular sormasını istiyorum.
Başka enstrumanlar çalan ya da hiç çalmayan arkadaşların da aktif olmasını isterim. herhangi bir konuda basit bir yorum yapmak bile yeterlidir. herkesin sesini duyurabilmesi çok önemli çünkü...
Burada paylaşmak istediginiz linkleri istediginiz zaman linkler bölümüne ekleyebilirsiniz.(bu arada yeşilsincap arkadaşım ben Pamuk Prenses 2 film fragmanını zaten eklemiştim. seninkini silmek durumundayım...)

Okudugunuz için teşekkür ederim. umarım kolonimiz daha iyi hale gelir!!!

Yorumlar

Taze haberler