Spitney Beers Kung Fu Gabriel Zaman: 9 Eylül 2005 Cuma Mekan: Bronx - Taksim -">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Spitney Beers & Kung Fu & Gabriel @ Bronx Açılış Partisi - Taksim - İstanbul

4 Eylül 2005 00:00
Sahnede:
Spitney Beers
Kung Fu
Gabriel
Zaman: 9 Eylül 2005 Cuma
Mekan: Bronx - Taksim - İstanbul

Bronx Sezon Açılış Partisine, [email protected] adresine adınızı ve soyadınızı içeren içeren bir e-mail göndererek katılabilirsiniz.

Bronx Sezon Açılış Partisine, [email protected] adresine adınızı ve soyadınızı içeren içeren bir e-mail göndererek katılabilirsiniz.

İlk kez 1999 yılında kapılarını açan BRONX aradan geçen altı yıl içinde özellikle alternatif rock ve brit pop türlerinin İstanbul’da yaygınlaşmasında önemli rol oynadı.

Bugüne kadar aralarında Athena, Duman, Kurban, Mor ve Ötesi, Manga, Gripin, Vega, Demir Demirkan, Koray Candemir, Replikas gibi ülkemizin önde gelen rock gruplarının birçok kez sahne aldığı 600 kişi kapasiteli mekan, cover gruplarının yanısıra daima yeni ve kendi müziğini yapmak isteyen gruplara kapılarını açık tuttu. Duman, "Belki Alışman Lazım" albümünün çıkışından sonra İstanbul'da ilk bar konserini Bronx'ta verdi, tıpkı Mor ve Ötesi’nin "Dünya Yalan Söylüyor" ve Manga’nın "Manga" albümlerinden sonra ilk konserleri için Bronx’u tercih etmesi gibi. Muse, Anathema ve daha birçok grubun Türkiye konserleri öncesi ziyaret ettikleri Bronx aynı zamanda Guns'n Roses davulcusu Steven Adler ve LA Guns gibi uluslararası çapta isimleri de sahnesinde ağırladı.

BRONX, 9 Eylül Cuma günü, İstanbul’un önde gelen rock cover grupları Spitney Beers ve Kung Fu ile yeni neslin en yetenekli isimlerinden Gabriel'in canlı performans sergileyecekleri müthiş bir açılış partisiyle yeni sezona merhaba diyecek. Saat 22.00’de başlayacak olan parti sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek.

Yorumlar

  • cidden mail atanlara beleş mi ???
    Üye
    icbalic
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • spitney beers ın vokalisti sana hasta oluyorum önünde secde etmek istiyorum eğer beni duyuyorsan sana tapıyorum !! RnC ta yanıdnaydı devamlı seni çok seviyorum dedim ama ya duymadın ya da siklemedin bilmiyorum :)

    bu arada bronx ta SEBASTIAN BACH ta çalıcaktı ama ankaraya gitti onun yerine..iyiki de çıkmadı yav bronx ta yeni melek e sığmamıştık oraya hiç sığmazdık..ayrıca BACH dalyan gibi adam bi mikrofon çevirip kafa sallasa yıkılırdı orası..


    aaaaaaah bach ye beni..
    Üye
    baranthalas
    Tarih
    9 Eylül 2005 00:00
  • :)))
    Üye
    Pastorius
    Tarih
    8 Eylül 2005 00:00
  • Mail atanlara beleş mi giriş?
    Üye
    Dragonchaser
    Tarih
    8 Eylül 2005 00:00
  • Spitney Beers bu grubu tuborg modern rock festivalinde izlemiştim. sertab erenerin bi şarkısını coverlamışlardı adeta hayran kaldım

    '' hayat beni yaralayamaz
    eğer ben izin vermezsem
    yıllar beni kolay yakalayamaz
    eğer ben durup beklemzssem''
    Üye
    Darkflames
    Tarih
    7 Eylül 2005 00:00
Toplam 5 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler