Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Rock Market Yayından Kaldırıldı !

9 Eylül 2005 00:00

17 yıldır TRT de yayınlanan Türkiye'nin ilk rock programı Şener Yıldız'ın sunduğu Rock Market yayından kaldırıldı. Guinnes Rekorlar kitabına "en uzun süredir yayında olan müzik programı" olarak girmeye hazırlanan program gerekçe belirtilmeden kaldırılması tüm Türk Rock severleri isyan ettirdi.

Aslında hepimizin birdiği bir gerekçe var ortada. Malesef yavaş yavaş yönetimdeki kişilerin istediği yöne çekiliyoruz. Her gün geriye gidiyoruz.

Bir çok insanın müzik zevkine yön veren ilk Skid Row, Guns n Roses, Metallica kliplerimizi izlediğimiz programın yayından kalkmasını protesto etmek istiyenler için:

TRT genel müdürlüğü yetkililerinin dikkatine,

TRT kurumu, yıllardır yayınladığı isabetli, karakterli, kültürel ve içi dolu olan programlarla istikrarlı ve verimli bir yayın politikası izliyor. yıllardır aynı istikrarı koruyarak devam eden ender programlar vardır. hatta bu programlardan biri, aralıksız 17 yıl yayına devam ederek kısa bir süre sonra guinnes rekorlar kitabı’na girecekti. söz konusu program, hiç ara vermeksizin en uzun yayın yapan müzik programı ünvanıyla ülkemizin hanesine, büyük bir artı puan ekleyecekti. böyle bir başarıya ulaşacak olmanın haklı gururunu yaşayacakken, sevgili dr. şener yıldız’ın görevine son verildi ve rock market programı kapatıldı.

Guinnes rekorlar kitabı’na, kesintisiz en uzun süre yayınlanan müzik programi (rock programı olarak değil!) olarak geçecek etkili bir yayının kaldırılmasına inanılmaz üzüldük. yayın politikası içinde izleyicilerini memnun etmek, istikrarlı olmak, kültürel programlara yoğunlaşmak gibi evrensel politikaları taşıyan bir kurumun, demin sözü geçen kriterlere her yönüyle yakışan bir programı bir anda oldu bittiye getirerek yayından kaldırması ve siyasi bir manevraya yönelmesi ne kadar doğrudur? trt genel müdürlüğü’nün aldığı bu karardan dolayı inanılmaz üzüldük ve kahrolduk. en önemlisi; türk milleti’nin sahip olduğu bir kurumun, milletin isteklerini hiçe sayarak siyasi bir karar alması olayın en karanlık yüzüdür.

TRT genel müdürlüğü bir an önce olması gerekeni yapmalı. dr. şener yıldız’ı onurlandırıp programın devamına karar vermelidir. eğer bu karar alınmazsa, üzülerek söylüyoruz ki, bir daha asla trt kurumunun programlarının yüzüne bile bakmayacağız. ülkemize, milyon dolarların sağlayamayacağı bir tanıtımı yapacak olan rekoru getirecek bir programı, keyfi bir uygulamayla kaldırmak bu millete büyük bir haksızlık ve insanlık ayıbıdır.

Siyasi manevralar kültürel faaliyetlerden elini çekmeli ve insanların istikrarlı programlarıyla keyfince oynamamalı. bu olayı büyük bir üzüntüyle kınıyoruz.

saygılarımızla!”

E-mail adresleri:
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]

Yorumlar

  • cehenneme gitmelerini dilerim...
    Üye
    gamble
    Tarih
    18 Haziran 2007 00:00
  • yazdıklarım birilerinin hoşuna gitmese de ve ne tür cevaplarla karşılaşacağımı az çok tahmin etsem de(umarım yanılıyorumdur) bu da benim fikrim söylemem lazımdı.aralarda farklı düşüncelerin olması yorumlara tazelik getirir.
    13 Eylül 2005 Salı | Yazan: feyzasal
    haa bakın işte adamlar aynı formatta başka bi program koycaklarmış zaten.şimdi çıkarsa karşınıza daha güzeli laflarınız ve tahminleriniz boşa gitmeyek mi? o kadar sataştınız trt ye devlete, daha nicelerine.
    herşeyi kavga gürültüyle halletmeye alışmış adamlar var tabii.sövmek,küfretmek insanın boyunu mu uzatıyo da garaj ahalisi bu kadar meraklısı olmuş.
    13 Eylül 2005 Salı | Yazan: feyzasal
    PEK ÇOĞUNUZA KATILMIYORUM
    ben zaten izlemiyodum kişisel bi kaybım yok.programın takipçileri muhakkak ki üzülmüşlerdir.bu açıdan haksız da değiller hani.benim de çok sevdiğim bi program yayından kaldırılsa ben de üzülür ve geri gelmesi için bişeyler yapardım.
    fakaaat hiçbi şekilde burda yorum yazan pek çok garaj sakini gibi kararın siyasi olduğunu söyleyip sevmediğim insanlar hakkında sui zanda bulunmazdım(şu günlerde olur olmadık şeylere kendilerinin her b*ka siyasi görüşlerini katmalarını göz ardı edip "bu karar siyasidir" yorumunu getiren tiplere çok rastlanıyo da) dinlemediğim müzik türleri ve onları dinleyen insanlar hakkında (ilahi gibi) alay edercesine şeyler yazmazdım.rock geleceğin müziğidir bunu sevmeyen cahildir gericidir manasında konuşmazdım.ayrıca trt bu ülkenin kanalıysa klasik türk müziği, türk sanat müziği, türk halk müziğini bolca yayınlşamaları çok mantıklı.ben onlardan çok zevk alıyorum zaten halkımızın çoğu da onlardan çok memnun.
    she ye hak veriyorum.programın reytingi azdı ve daha kaliteli alternatifleri vardı.takipçisi değilim diye hiç izlemedim sanmayın.uyku tutmadığı zaman başka şey yoksa biraz bakardım.çok zevk almazdım.trt en güzel çağını yaşıyo bence yayınladığı filmlere bakın da konuşun.tek yönlü bakmayın derim.tabii ki televizyonda reytingi yüksek olan şey kalır diğerleri gider.rekor kırcaklar diye zorlamak çok saçma.
    13 Eylül 2005 Salı | Yazan: feyzasal


    Ya sen tayyip'in akrabasısın,ya kendisisin, ya da sırf laf kalabalığı yapmış olmak için bilmediğin bir konuda yorum yazan zavallı bir cahilsin.. Sen rtük de mi çalışıyorsun da ratinglerden haberdarsın? 17 senedir halk müziği sanat müziği ya da dini programlar var diye ayaklanan bir metalci kesimi mi vardı? Bi anın mı var onlarla? E peki ne bu senin kaşıntın? Rock-Metal dinleyen her eleman ateist mi yani ne? Siyasi bir karardı tabi...TRT yönetimi ilk kez yobazların eline düştü.. Nedir bu ?Ah tabi.. Yobazlıkla alakası yok.. Allah'ın takdiri di mi? Rock Market yayınlanmayanı yayınlıyordu.. Çoğu kişi de bunu bilir.. Ben elimde teyple çok şarkı kaydettim televizyondan.. Sizin evde izlenmiyor diye rating almıyor mu sandın? Yazııık.. Tabi.. Şeytan işi bu rock müzik.. Di mi..
    Şu klişe laf vardır ya hani.. Hangi çağda yaşıyoruz? Böyle insanlar kaldı mı? diye giden laf... Demek ki kalmış... Rock Marketi izlemiyor olabilirdin.. Ama o kıymetli fikirleini bizimle paylaşınca, bizim de en kıymetli nefretlerimizi kazandın.. Bu ne be!
    Üye
    mehmetallica
    Tarih
    3 Nisan 2006 00:00
  • "emeğe saygı"dan bıktım artık. garip garip gruplar, "cover demosu" diye saçma sapan şeyler yapıyolar. "höst!" diyince emeğe saygısız oluyoruz. bir kere herkes müzik yapmak zorunda değil; gerçekten beceriksiz ve kafasızsan kötü bir müzik yapıyor olabilirsin. ben de itin g.tüne sokarım böyle adamı. doğru düzgün bir emek de yoktur zaten böyle kötü işlerin içinde genelde. rok camiası 5 dakkada gelişigüzel afiye olsun diye yazılmış şarkı sözleri ve la-sol-fa akorlarla oldurulmuş şarkılarla dolu. sonra bu dandikliği alıp bir stüdyoda 10 saatte ince ince kaydedince "uğraşmış yapmış" denir; ama aslında "gelişine yapmış"tır. sırf birisi bir parça zamanını harcadı diye dandik şeyleri başımın üstüne koymayacağım. kötüyse kötüdür, sebebini de belirterek eleştrimi yaparım. hele de rok müzik, ben de rokçuyum diye rok şarkılarına torpil geçmek yapacağım son şey. ben müzisyenim ve dinleyiciyim. parçaya, parça olarak bakarım en önce.

    arabesk ve rap dışında her müziği yaparım diyen ne kadar rokçu olduğunu siz de bilirsiniz. o arabesk dediğiniz etrafınızdaki herkesin dinlediği müziktir, komşuna yabancısın demektir. bi düşün bakalım neden herkes bunu dinliyor? başka bir tarafta rok müzik ingilizce mi türkçe mi olur? gibi anlamsız tartışmalar yaşanıyor. sonra duman diye birşey çıkıp yine 2 akorla arabesk rok yaparak piyasayı katlıyor. rok market sevenler etraflarında olan biteni fark etmiyorlar, kaldırılma zamanı geldiğinde; "aaaaa nooldu yaw?"

    Şu anda TRT'nin durumu budur. Hiçbirşey yapmayan binlerce çalışanı vardır. 17, 27 ya da 7 yıl önce işe alınmış olabilir bunlar. Avrupa birliğinin dayatmalarının çoğunu desteklemesem de, TRTnin düzgün işletilen bir kurum haline getirilmesi istenmektedir. "Aksi takdirde özelleştirin" Bu adam 17 yıllık tahtında oturup(döşek olur bununkisi olsa olsa) yeni çıkan klipleri az biraz takip edip, 1 saatlik, izlenmeyen bir program hazırlıyordu. buna karşı çıkmak ancak, programın gerçek değerini benzerleriyle yanyana koyup belirleyerek değil, anılarından, birtakım duygusal bağlardan vs. yola çıkarak gerçekte olmayan bir değeri programa değer atfederek olur. güven erkin erkal gibi bir ortam faresi de bunun gibi kankalık, eski tayfa, sıkı adam... gibi hitaplarla hala ayaktadır.

    aynı düşünce biçimiyle: "old school is cool" diyen bir adam var bir de. eski mi iyidir yeni mi? şunu söyleyeyim: sanata böyle genellemelerle yaklaşmak kötüdür. eskiden de iyi şarkılar vardı, şimdi de var.

    bu arada müzik videosu izlemekten hoşlanan bir insan değilim. gerçekten hoşuma gittiğini söyleyebileceğim çok fazla da klip görmedim. ne number1'a bakarım ne MTV'ye. arada gülmek için kıral'ı açarım ama. müzik videosu dikkati müzikten uzaklaştıran birşeydir bence. ama müziğin reklamıdır, bu da popülerleştirmenin bir biçimidir. charlie parker, takım elbisesini giyer, efendi gibi durur aletini çalardı. ama rocknroll'la birlikte parlak elbiseler ve senkronize hareket eden brass ekipleri çıktı. charlie parker bunu dinledi: "nasıl yani hep si majörden mi çalıyor?" dedi. sonra gitti ve öldü. belki zamanı gelmişti. rocknroll da başka bir heyecan getirmişti. gençlere daha kolayca konuşma ve kendilerini, heyecanlarını ifade etme şansı vermişti. bunun her yönden bir düşüş, bir alçalma olduğunu söyleyemeyiz. rok market için bunu hiç söyleyemeyiz. çünkü eninde sonunda oradan buradan klip seçip ardı ardına yayınlayan bir program en nihayetinde. piyasa takibinden başka bir emek gerektirmiyor.

    bu guiness saçmalığına hiçbirşey demiyorum zaten. dimes rekorlar kitabına girsek daha iyi.(içi dışı meyve dolu)

    bu arada bütün bunlara rağmen burada kimsenin fikrini bir parça değiştiremeyeceğimi biliyorum. değiştirsem ne olacak ki aslında? neyse aklıma geldi yazdım işte.. off hem de kaç sayfa.
    Üye
    NORMALkerem
    Tarih
    1 Kasım 2005 00:00
  • igrenc herifler kaldirmasalar sasardim sizin ben zihniyetinizi.........
    Üye
    metalizm lover
    Tarih
    26 Ekim 2005 00:00
  • Arkadaşlar hiçbir program sonsuza dek yayınlanacak diye bir kural yoktur. Ben yıllardır rock marketi izliyorum ama hep daha iyisi olabilir yorumunu yapıyordum kendime. Çok sıkıcı monoton gelmeye başlamıştı. Yenilik her zaman iyidir. Yöneticiler de bunu düşünmüş olmalı bence. Geç bile kaldılar aslında... Yeni başlayan program (Çıngırock) daha fazla grup bilgilerine yer veriyor. Gruplar ve klipler yeni. Sunucu (Ebru) daha canlı ve bilgili. Bence rock marketin neden kaldırıldığını sorgulayacağımıza yeni programın daha uygun bir saate alınmasını ve süresinin uzatılmasını, ayrıca programda yer verilen klip bilgilerinin e-mail ile tarafımıza ulaştırılmasını vb. yetkililereden isteyebiliriz. Gece yarıları yarasa gibi bu programı beklemek gerçekten zor.
    Üye
    Fire2001
    Tarih
    16 Ekim 2005 00:00
  • Abi 17 senelik rock market oldu sana çıngırak pardon çıngırock.Format aynı yayınlanan klipler aynı,madem rock market niye yayından kaldırıldı.
    Tek fark ebru incinin bıdı bıdı konuşup grupların kazandığı altın plakları sıralaması.
    Üye
    crimson king
    Tarih
    11 Ekim 2005 00:00
  • istedikleri nedir? herkesin tasavvuf müziği dinlenmesi mi? böyle şeyler yapmaları halkı kendilerinden daha da çok soğutuyor ve soğutacak da... ömürleri uzun olmayacak. kendi kendilerini öldürüyorlar. gülüp geçmek lazım. farkında değiller, düşünemiyorlar. birazcık akılları olsaydı yapmazlardı. ama kızmayın; tanrı akıl dağıtırken onları esgeçmiş.... onlar ne yapsınlar(!)????
    Üye
    Freightliner
    Tarih
    9 Ekim 2005 00:00
  • ya saçma sapan iş yapmasınlar.en baba tv programdır rock market ya.onuda kaldırırlarsa biz rockseverler nerde klipleri izlicez.ya gidin kral tv yi tatlıses tv yi kaldırın yayından bunedir böyle bune odunluktur kardeşim bune ne antipati böyle rock müziğine karşı.peki kaldırıp ne koycaklarmış onun yerine dinimzi öğrenelim pekiştirelim?görsel olarak dinimiz böyle programlarmı koycakmış artık.
    Üye
    sweet_amber
    Tarih
    26 Eylül 2005 00:00
  • ağlamak istioyorum cidden.bu ne saçmalıktır ya.trt en güzel programını nasıl kaldırır ortadan,eşi yokki bu programın.5 yıldır müzik kültürümü geliştirmeme yardımcı olan program yok artık,bu çok üzücü :((( keşke mail dışında da yapabileceğimiz bi şeyler olsa.ama böyle bi yönetime sahip olan bu kanalda böyle bişey olması da hiç şaşırtıcı değil doğrusu
    Üye
    coolaktifgirl
    Tarih
    24 Eylül 2005 00:00
  • Ne kadar safmışım...
    Açıkçası bu programı ben de seyretmemeye başlamıştım. Ama Google'da RockMarket'in mailini bulmak için arama yapıyim da programın çok böğürtülü müzik çaldığı benim istek yapacağım 80-90'ların gruplanın şarkılarından her hafta bir tane çalarlarsa daha şevkle dinleyeceğimi yazacaktım. Bir de ne göreyim Google'ın her satırında Rock Market kaldırıldı yazıyor... Hatta TRT'nin bu programın saatini daha uygun zamana almasını, pazar günleri eskiden klasik müzik konserleri çıktığı gibi şimdi de Skid Row, Metallica, Guns'n Roses, Nirvana, Red Hot Chili Peppers, Roxette, Quenn, Blondie, Overkill, Elvis Pressley, Beatles, Eric Clapton, Duran Duran, Aha, Europe, Lenny Kravitz, Ozzy Osbourne, Rolling Stones, Beach Boys, Rod Stewart, Scorpions, Bee Gees, Evanescence, Rasmus, Seether, Santana, Barış Manço ve daha Rock ve türevi ne kadar grup varsa konserlerinin gösterilmelerini isteyecektim. Sebastian Bach Türkiye'ye gelmiş haberimiz yok, bunları haber verecek bir program isteyecektim. Hayaller aleminde yaşıyormuşum. Daha istek yapacağımız merci de kalmadı...
    TRT'ye sormak lazım. Sizi ne zaman özelleştirecekler diye. Diğer kanallardan ne yönden üstünlüğünüz veya farklılığınız var denilince insanın aklına gelen tek şeyi yayından kaldırdılar. Herhalde piyango çekilişleri sadece ve sadece TRT'de diye rating ararlar (Milli piyango özelleştiğinde o da olmayacak).
    Hayırlı olsun, kına yaksınlar.
    Üye
    Guns and Rows
    Tarih
    24 Eylül 2005 00:00
  • abi devamlı takipçisi olmasamda gördümmü gördüğüm yerden sonuna kadar izliyordum tuh be yazık oldu...:(
    Üye
    halimiz duman
    Tarih
    20 Eylül 2005 00:00
  • kör öldü badem gözlü oldu lan...
    Üye
    kalipardi
    Tarih
    17 Eylül 2005 00:00
  • Bu olay hazin bir olaydır. Tepkilerde dengesizlik yaratmıştır çünkü üretenlerin emeğine saygısızlık yapılmış, tüketici de adam yerine koyulmamış, konu ile ilgili yetki ve söz sahibi kurum yetkilileri tarafından resmi bir açıklama dahi yapılmadan ilgili insanlarla alay edilircesine bu program, sessiz sedadız katledilmiştir.

    Şimdi ne olacak? : Tabi ki bu olay eğer tepkiler bir netice vermez ise hafızlardan silinmeyecek ve nefretle, üzüntüyle anılacaktır.

    rockmarket.net ve rockmarket.org nedir? :

    rockmarket.org - 1998 'de trt de yayınlanan rockmarket programından esinlenen ve istanbul'da yaşayan bir grup araştırmacı tarafından kurulmuş bir site ve sohbet kanalıydı, geçen zaman içerisinde araştırmalar gelişti ve bu gün bizler ses teknolojileri ile uğraşıyoruz. Fakat rockmarket.org 'un TRT ile veya sayın Şener Yıldız ile hiçbir ortaklığı şu ana kadar olmamıştır. Kendisini şahsen tanıyan tek arkadaşımız bulunmaktadır ve kendisi ile en son 6 yıl önce görüşmüştür.

    Bu hazin olayı duyar duymaz bizler konuyu yaymak için elimizden geleni yaptık ve sayın Şener Yıldız ile iletişime geçmeye çalıştık, fakat henüz bir iletişimimiz söz konusu olamamaştır.

    Rockmarket.org'a isim benzerliği ile atılan üzüntü ve taziye mesajları iletişime geçebildiğimiz anda sayın Şener Yıldız ve ekibine iletilecektir.


    rockmarket.org - istanbul 15-Eylül-2005 Perşembe
    Üye
    RM-USS-T
    Tarih
    15 Eylül 2005 00:00
  • bırakın abi... reytingmiş..17 yıl önce reyting mi vardı...ki şu zamanda 1-2 saatlik değil 2-3 günlük müzik festivallerinin düzenlendiği(iyiliği kötülüğü tartışılır) Rock-metal müziğin büyük gruplarının akın ettiği şu türkiyede çağdaş bi televizyon yöneticisi olarak düşünebilselerdi bu programların daha çok reytng yapıcağını bilirlerdi.. ki bence rockmarket reytingi çok yüksek olan bi programdı.sadece burdaki yazılara bakarak da bunu anlayabilirsiniz.neden kaldırıldığını sorgulamamız gerek.
    17 yıl önce ki yöneticilerin göstermiş olduğu cesareti 2005 yılında gösteremedi bu çağdışı trt yönetimi..
    türk sanat müziği, türk halk müziği,klasik türk müziği bunlara kimsenin laf söylediği yok. türkiye topraklarında doğmuş herkesn kulağında bu müzikler yer etmiştir.ben dinlemedin,hiç bilmiyorum diyen bence yalan söylemiş olur.bu tamam.ama bunlar zaten trt 3 de trt 4 de 5 de 10 da 15 de hergün yayınlanıyor,şu anda bile açsanız trt nin bi kanalında mutlaka vardır türk sanat müziği ya da türk halk müziği.tamam olsun ne güzel ama rock markette olsun..trt 1, 3, 4 de bu programlar nekadar reytng alıyorsa rock markette (haftada 1 gün 1 saat yayınlanmasına ve yöneticilerin çok sevdikleri için hangi gün yayınlanıcağı daha önceden kestirilememesine rağmen)okadar reytng alıyordu.eğer konu reytngse.
    neyse.rock marketi güzel hatırlıyalım ve uğurlayalım.çünkü geri geleceğini sanmıyorum.yerine geleceği söylenen,varsayımlar üretilen(tabi gelirse)programında ROCK MARKETİN ,Şener Yıldızın ın yerini asla dolduramayacağını biliyoruz.Üzgünüz...
    Üye
    totake
    Tarih
    13 Eylül 2005 00:00
  • Arkadaş "underground" ne demek bilir misin dilimize yerleşmiş sıkça kullandığımız bir kelimedir bilmiyorsan da öğren yeraltı yani göz önünde olmayanı ifade ediyor.Ben hır ve ötesi,atina,korun s.o.ğ.a.n falan dinlicek olsam açarım dırim mirim em tivi ,halk müziği sanat müziği dinlicek olsam açarım TRT2 orda sabahtan akşama var,yani senin dediğin şeyleri izlicek yerin var bari örneği tek olan şeyler söz konusu iken böyle çamur atma.10-15 senelik izleyicisi değilim ama cuma günleri dönem sırasında underground olan ne varsa o ekrandaydı bulamadığımızı izler bilemediğimizi öğrenirdik.Ayrıca bi başka yönü alışkanlıktır anlayabilirmisin bilmem ama şöyle açıklıyayım elimde mp3'ü var diye orjinal 86 çıkış Reign in Blood-Slayer kasedini atmıyorum.

    feyizal,yufka açarken ve kapi ardi alınırsanız bilakis sevinicem!
    (nick kanal grup isimleri az bişey değişmiştir)
    Üye
    Infernal
    Tarih
    13 Eylül 2005 00:00
  • yazdıklarım birilerinin hoşuna gitmese de ve ne tür cevaplarla karşılaşacağımı az çok tahmin etsem de(umarım yanılıyorumdur) bu da benim fikrim söylemem lazımdı.aralarda farklı düşüncelerin olması yorumlara tazelik getirir.
    Üye
    feyzasal
    Tarih
    13 Eylül 2005 00:00
  • haa bakın işte adamlar aynı formatta başka bi program koycaklarmış zaten.şimdi çıkarsa karşınıza daha güzeli laflarınız ve tahminleriniz boşa gitmeyek mi? o kadar sataştınız trt ye devlete, daha nicelerine.
    herşeyi kavga gürültüyle halletmeye alışmış adamlar var tabii.sövmek,küfretmek insanın boyunu mu uzatıyo da garaj ahalisi bu kadar meraklısı olmuş.
    Üye
    feyzasal
    Tarih
    13 Eylül 2005 00:00
  • PEK ÇOĞUNUZA KATILMIYORUM
    ben zaten izlemiyodum kişisel bi kaybım yok.programın takipçileri muhakkak ki üzülmüşlerdir.bu açıdan haksız da değiller hani.benim de çok sevdiğim bi program yayından kaldırılsa ben de üzülür ve geri gelmesi için bişeyler yapardım.
    fakaaat hiçbi şekilde burda yorum yazan pek çok garaj sakini gibi kararın siyasi olduğunu söyleyip sevmediğim insanlar hakkında sui zanda bulunmazdım(şu günlerde olur olmadık şeylere kendilerinin her b*ka siyasi görüşlerini katmalarını göz ardı edip "bu karar siyasidir" yorumunu getiren tiplere çok rastlanıyo da) dinlemediğim müzik türleri ve onları dinleyen insanlar hakkında (ilahi gibi) alay edercesine şeyler yazmazdım.rock geleceğin müziğidir bunu sevmeyen cahildir gericidir manasında konuşmazdım.ayrıca trt bu ülkenin kanalıysa klasik türk müziği, türk sanat müziği, türk halk müziğini bolca yayınlşamaları çok mantıklı.ben onlardan çok zevk alıyorum zaten halkımızın çoğu da onlardan çok memnun.
    she ye hak veriyorum.programın reytingi azdı ve daha kaliteli alternatifleri vardı.takipçisi değilim diye hiç izlemedim sanmayın.uyku tutmadığı zaman başka şey yoksa biraz bakardım.çok zevk almazdım.trt en güzel çağını yaşıyo bence yayınladığı filmlere bakın da konuşun.tek yönlü bakmayın derim.tabii ki televizyonda reytingi yüksek olan şey kalır diğerleri gider.rekor kırcaklar diye zorlamak çok saçma.
    Üye
    feyzasal
    Tarih
    13 Eylül 2005 00:00
  • millet devletin bu rock müzik ve batı kültürü müziklerine olan garezini anlayabilmiş değilim utanç verici bir durum bence bayaadır bunun orneklerine şahit oluyordum ama rock marketin yayında olması bir ışıktı o da yok şimdi bize rock müziğini yıllardır aralıksız dinleten Şener abimize çok teşekkür ediyorum
    Üye
    desmodus
    Tarih
    12 Eylül 2005 00:00
  • TRT'nin Cevabı:

    TRT'den bize (Cats In Practice) gelen yanıt aşağıdaki şekilde olmuştur. Yuvarlak ancak, kaale alınması bile iyi bir işaret sanırım.

    Sayın ERTUNÇ,

    "Rock Market" isimli programimiz ayni tarzda baska programlara yer verebilmek sebebiyle kaldirilmis olup yeni yayin dönemimizde ayni formatta müzik programlari yer alacaktir.

    Talebinizin degerlendirilmeye alinmasi için mesajiniz ilgili birimimize iletilmistir.


    Saygilarimizla,


    TRT AKTIF HAT


    Protesto ses getirecek belki de, maillere devam diyoruz...
    Üye
    BassCat
    Tarih
    12 Eylül 2005 00:00
  • ayıp,yazık,çirkin,emeğe hakaret,yuhhhhh,ne istediler,..
    Üye
    pıt
    Tarih
    12 Eylül 2005 00:00
  • reklam1n1 gördünüzmü bilmiyorum ama trt1de iman yaz1s1 ile baslayan bi program olucak yanii hersey ortada akp kadrolas1yo bu kadar ne rock1 art1k sadece beraber yürüdük biz yollarda çal1nacak bu ülkede herkez ezberlesin o sark1y1.offf offf offff ama geçicek bu da geçicek ben umudumu yitirmiyorum
    Üye
    TheBeginning
    Tarih
    12 Eylül 2005 00:00
  • ya olacak bir sey değil....zaten ancak 1 saat sürüyodu zaten..ona rağmen başlamasını saatlerce beklediğim bir programdı..toplu mail gönderilirse trt ye bir sonuc cıkabilir..yoksa kaybımız büyük...
    Üye
    sydic
    Tarih
    12 Eylül 2005 00:00
  • ufkabakan, bi yerine kına yakıp sabahtan akşama kadar kral tv nin ya.şak vj lerini izlersin bundan sonra...yazık oldu güzelim programa....
    Üye
    krbn
    Tarih
    12 Eylül 2005 00:00
  • 17 yıllık eziyetten sonra nihayet
    rock marketi sevenler drup bir daha düşünsün rock marketi sevmek için uç notalarda zevksiz olmak lazim
    insanları rocktan sogutmak icin daha iyi bi program yapilamazdı işin garibi bu rock markette ne olduğu belilrsiz maymun death gruplarindan başka bişey gormemişmdir
    sıra pop saatinde
    Üye
    ufkabakan
    Tarih
    12 Eylül 2005 00:00
  • Haftada bir yayınlanan ki bazen iki haftada bir izleyebildiğimiz bir programı neden yayından kaldırırlar anlamam.Ayıptır.Bi zevkimiz vardı şimdi o da yok.İnadımıza mi yapıyorlar bunu anlamak mümkün değil....
    Üye
    Findecano
    Tarih
    12 Eylül 2005 00:00
  • kahretsin ! birşeyler yolunda gitsin, hemen barikat koysunlar önüne zaten. hem de gerekçesiz! onunla büyüdük biz be !
    Adam gözümüzün önünde yaşlandı ya... OOf ne desek boş. direk imza toplamaya başlayalım. taksimde bi pazar tüm bar ve rock kafeleri gezsek yeter.
    Üye
    nazmiyyeaah
    Tarih
    12 Eylül 2005 00:00
  • programın kaldırılmasına mı üzüleyim yoksa çoluk çocuğun hala seyreden var mıydı, artık dream tv,vh1 var,iyi olmuş diyen tavrına mı? dream tv olsa ne olur olmasa ne olur? ne katmış bizlere, rock müziğine? yazık yazık yönetenler rock düşmanı, veletlerin ise aklı bir karış havada.
    Üye
    Dr_Evil
    Tarih
    12 Eylül 2005 00:00
  • ayıp vallah ayıp billah ayıp.devlet saçma programları kaldırdığınımı sanıyo o zaman önce kral tv deki fkash tv deki saçmalıkları kaldırsın.hhe gençlerin ruh sağlığımı bozuluyomuş ozaman tv leri toptan sallasın atsın bi tarafa ama bize karışmasın[
    Üye
    VAMPİRELLAA
    Tarih
    12 Eylül 2005 00:00
  • yazık..programın kaldırılmasına mı üzüleyim yoksa aşağıda 17-18 yaşlarında birkaç kendini bilmezin, kimliği oturmamış veletin, geçmişine saygı duymayan neslin yazdıklarına mı...kel gözlüklü dediğin şahsiyet oldukça efendi bir kişiliktir.ayrıca 80'li yıllarda yabancı müziğe hasretimizi bir nebze hafifletirdi programıyla.Şener abimizin programına gelince..Ahh ah..:) jeneriğinde çalan parça triumph' a aitti.sırf o parça için beklerdim bazen.Evet death ya da black ağırlıklı bir programdı,resmen trtye bir tokattı.düşünsenize, devlet kanalı dediğimiz bir kanalda yıllarca twin pedallar, brütal vokaller ve sağlam sololar dinledik.Tom arayayı, james hetfieldı, nirvanayı vs vs vs öğrendik..
    Çocukluğumu anımsatan şeyler bir bir elimden kayıp gidiyor sanırım.."Akşama Doğru" yu bile kaldırmışlar vakti zamanında..Ah Trt...İlla bırakacaksın bizi yani boktan dizilerin, kaynanaların yayınlandığı kanallar tarlasına.Şunu unutmayın gençler: sadece zeki insanlar Rock müziğini dinleyebilirler..
    Üye
    gokhankalafat
    Tarih
    12 Eylül 2005 00:00
  • Protesto edelim arkadaşlar kendimi bildim bileli bu program hastasıyım. İnamıyorum ya!!!
    Üye
    reaper
    Tarih
    12 Eylül 2005 00:00
  • kalipardi diye bi tip var aşaada yazı yazmış, ve herhalde hiç rock market izlememiş... İleri geri konuşuyo, bi kaç tane kasedini yollayabilirim istersen... Yeter ki bilmeden konuşma. konsept kötü olabilir, bu programın onemini yitirmesine ve kaldırılmasına sebep değil. Çok seviliyordu, ama TRT nin haberi yoktu herhalde..

    aslında gerçekten de konsepti yenilemediler onlarda.. hep eski jenerikler falan, belki de imkanları yoktu bilinmez.

    Bu arada, sırada POP saati var herhalde ne dersiniz ?
    Üye
    sadric
    Tarih
    12 Eylül 2005 00:00
  • Nedeni ortada. TRT'nin başındaki şahsiyete sormak lazım hesabı. Örürcek kafalılar sessiz, yavaş yavaş ilerleyerek her şeyin içine sinmeye çalışıyorlar. İçimden ne küfürler yüksekliyor ama......neyse. umarım belalarını bulurlar.
    Üye
    Diane
    Tarih
    12 Eylül 2005 00:00
  • Başta izlenmiyecek saatlere koydular şimdi de kaldırdılar, gerekçeleri hazır "izlenme oranı düşüktü" .. Niye aceba.
    Üye
    sadric
    Tarih
    12 Eylül 2005 00:00
  • trt'nin her zaman ki olayı bu.. Kara şimsek izliycez diye sıra sıra dizilirdik..."yayın akısında ki aksaklıktan dolayı" diye yazı cıkardı sonra ondan once ki ya da sonraki programı iptal etmezler kara şimsegi iptal ederlerdi. Ekonomi programı ya da salak bi konser olurdu..cıldırmamak elde değildi valla.
    Üye
    FeelTheBass
    Tarih
    12 Eylül 2005 00:00
  • susam sokağına bile tahammül edemeyen trt zihniyeti rock marketi çok bile yayında tuttu burdan yetkililere sesleniyorum rock marketin yerine içi boş magazin programları koyun hatta bi iki bilim teknik belgeseli var onlarıda yayından alın...hadi gravatlı beyler sınavlarda daha fazla '0' çeken nesiller için yapın bunları.
    Üye
    MadMet
    Tarih
    12 Eylül 2005 00:00
  • bi rockmarket imiz vardı.izleyip kendimize gelioduk.onu da elimizden aldılar.yuhh bee
    Üye
    epica
    Tarih
    12 Eylül 2005 00:00
  • ya bu kadar olur yaa....her hafta o bi saatlik rock programını izliycem diye annemle kavga ediyorum...İzlediğim tek programdı onu da elimizden aldılar.Ne diyim ya,ne diyim....
    Üye
    Caras Arien
    Tarih
    12 Eylül 2005 00:00
  • bu saçmalığı yapan trtyi izlmiyorum artık bundan sonra ne yapmaya çalışıyolar ya nedir bu yani sölermisiniz bana :(((
    Üye
    altgecit1903
    Tarih
    12 Eylül 2005 00:00
  • trt ne yapmaya çalışıyo çözemedim bi ara baya iyidi şimdi gene kötüye gidiyo böyle bi program kaldırılırmı insaf...
    Üye
    haki72
    Tarih
    12 Eylül 2005 00:00
  • artık ilahi dinletme zamanı geldi trt nin.. gidiş o gidiş..
    Üye
    gooch_v2
    Tarih
    12 Eylül 2005 00:00
  • trt yi kınıyorum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Üye
    cammbazzzz
    Tarih
    12 Eylül 2005 00:00
  • bu ne lan kafayı yemiş bunlar ne gerekiyosa yapılmalı!we must FIGHT!
    Üye
    post_mortemm
    Tarih
    12 Eylül 2005 00:00
  • yalnıca okuyup hayıflanmak yetmez.hemen trt ye protesto mesajları çekip herkes haberdar edilmeli
    Üye
    thb
    Tarih
    12 Eylül 2005 00:00
  • haşmet babaoğlu'na yollayabilirsiniz arkadaşlar.O bizden emin olun..Trtyi de faks ve mail yoluyla eleştriebilirsiniz..Hiç anlam veremedim kaldırılmasına..Evet biraz abes gelmiyor değildi..Program fazla sertti trtye göre..Ben bile şaşardım böyle şener abimiz çıkardı ekrana kareli gömleğiyle, evet şimdide isveçli death grubu falan filan ekranlarınızda derdi "WWWÖÖÖÖÖAAAHHH!!!!" diye patlardı grup..:))
    E eğlenirdik o ayrı..Hele jenerik müziğine hastaydık..hala da bilmem o müziğin kime ait olduğunu..yani diyeceğim o ki Program trt'ye fazla sert gelmeye başlamıştır..Trtye daha yumuşak şeyler tavsiye ediyorum burdan...
    (bkz:muz, patlıcan, hıyar...)
    Üye
    rockıbalık
    Tarih
    12 Eylül 2005 00:00
  • şu anda garajın 37.206 üyesi var. hepimiz tepki göstermeli ve mail göndermeliyiz. Birçoğumuz bu programla değişik grupları tanıdık, sevdik. zaten kötü programdı diyenlerin bilmesi gerekir ki bu sadece programa değil Rock müziğe karşı yapılmıştır. Rock marketi beğenmeselerde şu anda izledikleri yüksekses vs. gibi programların devamı için bu olaya tepki göstermeliler. yoksa aynı zihniyet diğer rock programlarınıda bitirir. Herkesin dream tv, MTV izleme imkanı olmadığınıda unutmayın. TRT büyükşehirler dışındaki rock dinleyicisininde rahatlıkla ulaşabildiği bir kanal.
    Üye
    zeyna007
    Tarih
    12 Eylül 2005 00:00
  • Yakında "Sır Kapısı" tarzı yayınlar koyarlar artık rock market in yerine millet pek sever öcü hortlak hikayelerini bırakın ya .bunlar yayıncılıgı geçtim insanlıktan bi haber
    Üye
    punk86
    Tarih
    12 Eylül 2005 00:00
  • valla trt haksız sayılmaz.... neticede rock zararlı bir müziktir.. rock müziği dinleyenler yoldan çıkar, bir bakıma gevur olurlar...
    cık cık cık... çok ayıp valla... rock dinleyenleri kınıyorum burdan.....

    hey allaım yaa.... ne günlere kaldık...
    Üye
    Axl_Rose
    Tarih
    12 Eylül 2005 00:00
  • yolladınız mı mail bu adrestekilere ? ben basında sesini duyurabilen bir kaç yazar a da mail attım olaydan bahsettim inşallah onlarda dile getircekler bu durumu..

    rock market tamamen kendi yağıyla kavrulan etliye sütlüye dokunmayan bir programdı cidden çok çok çok yazık..
    Üye
    baranthalas
    Tarih
    12 Eylül 2005 00:00
  • caiz miydi bu program, öyle satanik rakhçılar, tabi ki yayından kalkacak(!)
    Üye
    ratamahatta
    Tarih
    12 Eylül 2005 00:00
  • taksim deki trt binasini basalim bence.. soyle istanbul'dan en az 1000 kusur kisi toplasirsak daha guzel olur.
    Üye
    bitliturist
    Tarih
    12 Eylül 2005 00:00
  • yeter artık ya lanet olsun... bütün arkadaşlarıma haber vercem mail atsınlar diye belki bi işe yaramayacak belki yarayacak ama kolay vazgeçmicem!
    Üye
    thin lizzy
    Tarih
    11 Eylül 2005 00:00
  • Eposta yoluyla kınamayı gerçekleştirdim fakat bir çözüm olacağını düşünmüyorum.

    Siyasi iktidarın kendi yayın organını dileğince kullanmasını yadırgamıyorum çünkü bu malesef bir "sanat" oldu bu ülkede ve az önce dediğim gibi buna "benim yayın organım" diye bakıyorlar, halbuki bu kamu hizmeti ve ideolojiyle bağdaştırılmamalı; ama her alanda yaptıkları bu girişimleri korkuyla izliyorum.

    Geleceğinizden korkmak için ucu sizlere dokunan bir şeylerin olmasını beklemenize gerek yok. Gelecek bizim geleceğimiz; o ya da bu konuda bir şeyler yapacak olan bizleriz.

    İdeolojik yanı bir boyut, diğeri de şu. Adam benim ödediğim vergilerden sağlanan gelirle yayın yapan bir organda (bana hizmet edecek kanalda yani) benim ihtiyaçlarımı kısıtlıyor.

    Küfür ediyorum. (İçimden)

    Onur
    Üye
    sdqantaris
    Tarih
    11 Eylül 2005 00:00
  • mıllet valla delı gıbı yazmıs ındır ındır oku oku bıtmedı ama hıc bısey değısmez bunu sızde bılıyorsunuz ıstersenız 2 hafta oturun taksım meydanında ben de uzuldum yaklasık3 seneden berı ızlıyorum ben de ama ne yapayım ne yapabılırız hıcbıseyy nothing
    Üye
    necati
    Tarih
    11 Eylül 2005 00:00
  • benım evımde mtv seyredıcek bı duzenegım yok! haftada bı kac kere yayınlanan rodyo programları ve rockmarket vardı e onuda elımızden aldılar. ueruovision yarışmasından bu yana trtdekı başarısızlıklara bır yenısı daha eklendı ve 17 yıllık bı program yayından kaldırıldı... artık trt yönetımınden mı yoksa onları yönetenlerden mı kaynaklandı bu bılmem ama benı ılgılendıren bı rockmarket daha zor gelır.umarım trt eskı başarılı yayınlarına devam eder.bızde yabancı kanalların prım yapmalarına alet olmazyız.
    Üye
    türk
    Tarih
    11 Eylül 2005 00:00
  • Ben sana söyliim hangi akla hizmet olduğunu noneimp!Muhafazakar akla hizmettir.Daha bu bişii değil daha neler olucak(politik oldu ama kusurabakmayın)(Bu arada muhafazakar varsa bana karşı çok sinirlenicek ama gerçek bu:(
    Üye
    Sentenced Dead
    Tarih
    11 Eylül 2005 00:00
  • Ya hangi akla hizmettir bu? Ülkede bu denli seveni ve izleycisi olan, tam 17 yıldır yayınlanan program nasıl olur da kaldırılır...

    Amaçları nedir acaba... Çok sinirlendim. Gerekirse trt binasına yürüyüş bile düzenlenmeli!!!
    Üye
    noneimp
    Tarih
    11 Eylül 2005 00:00
  • arkadaslar hepimiz elele verip programimizi geri döndürücez protesto edelim hepimiz rockmarketi geri istiyoruz
    Üye
    monto666
    Tarih
    11 Eylül 2005 00:00
  • işte yavaş yavaş başlıyoruz 2.iran olmaya....
    söz konusu rock ya da başka bi tür değil..
    insanlara gerçek müzik için yayın yapan bi program birdenbire kaldırılıyor..
    hoş bunu tahmin etmemiz gerekirdi
    içinde müstehcen(!!!!!!!!!)cümleler bulunduğu için aylin aslım ın 'güldünya'sarkısını yasaklayan bi zihniyetten ne bekliyoruz....
    bu daha başlangıç..
    eğer kuzu gibiyapılan herşeye boyun eğmeğe devam edersek devamı gelecek....
    ve bence raitinglerle alakası yok bu kararın....
    ampul(!)kafalı insanlar trt yi ve diğer devlet organlarını daha da yobazlaştırmadan bişeyler yapılmalı....
    ama
    kim yapacak ne yapacak
    insanlar kuzu gibi yaşamaya alışmış....
    ginevra sonuna kadar görüşerine katılıyorum atık bi yerden duyarlı toplum olayına başlamamız lazım, basmakalıp düşünceler ve robotlaşmış beyinlere ancak böyle dur diyebiliriz!!!...lütfen durmayın artık...söndürelim ginevranın dediği gibi ampul(!) beyinleri....
    Üye
    pesimittt
    Tarih
    11 Eylül 2005 00:00
  • ayrıca o adreslere mail atmakla elimize ne geçecek??
    bu ülkede insanlar bişeyleri gerçekleştirmek için hep imza toplar ve onları gerekli yerlere teslim eder..
    peki sonuç ne olur..
    hiçbişi
    onlarca devlet tiyatrosunda çalışan insanı hiçe sayıpta 'ben niye istifa edeyim onlar etsin'diyen bi kültür bakanına sahibiz
    bu insanlar bizi ülkemizden nefret ettrmeye çalışıyor
    ama
    yapamazlar
    seyirci kalmayalım ama mail atarak bişi elde edebileceğimiz sanmıyorum...
    başka bişiler olmalı
    ama
    ne?
    Üye
    ginevra
    Tarih
    11 Eylül 2005 00:00
  • işte yavaş yavaş başlıyoruz 2.iran olmaya....
    söz konusu rock ya da başka bi tür değil..
    insanlara gerçek müzik için yayın yapan bi program birdenbire kaldırılıyor..
    hoş bunu tahmin etmemiz gerekirdi
    içinde müstehcen(!!!!!!!!!)cümleler bulunduğu için aylin aslım ın 'güldünya'sarkısını yasaklayan bi zihniyetten ne bekliyoruz....
    bu daha başlangıç..
    eğer kuzu gibiyapılan herşeye boyun eğmeğe devam edersek devamı gelecek....
    ve bence raitinglerle alakası yok bu kararın....
    ampul(!)kafalı insanlar trt yi ve diğer devlet organlarını daha da yobazlaştırmadan bişeyler yapılmalı....
    ama
    kim yapacak ne yapacak
    insanlar kuzu gibi yaşamaya alışmış....
    Üye
    ginevra
    Tarih
    11 Eylül 2005 00:00
  • bu ne biçim iştir böyle nasıl olurda böyle bişeye kalkışırsınız. sayenizde binlerce metalcinin cuma gecelerini mahvettiniz. arkadaşım anaemics söylediğin gibi isyanımız en baştakilere .....
    Üye
    METAL MONSTER
    Tarih
    11 Eylül 2005 00:00
  • gerçekten skandal türkiyede bu kadar zor bi işi başabilen bi programın kapatılması kesinlikle bir kanal için berbat bir politika
    Üye
    crew
    Tarih
    11 Eylül 2005 00:00
  • İnanılmaz bir skandal
    Dinci kadrolaşmanın buralara kadar geleceği belliydi. Artık konser mekanları da mühürlenirse şaşmayın. Sürekli yaratılış bilimi adı altında tuhaf belgeseller trt ekranlarında boy göstermeye başladı. Gidişata şaşmamak lazım. Konserlerde dile getirmek gerek bu olayı.
    Protesto ediyorum.
    Üye
    taylan ayık
    Tarih
    11 Eylül 2005 00:00
  • iyi olmuş. rock market falan da diildi o .. metal market. death metal black metal bilimum kötü müzikler içeren şeyler çalıyodu..
    Üye
    jacopas
    Tarih
    11 Eylül 2005 00:00
  • bu dinciler onun yerine tasavvufMarket felan koyar heralde.
    Üye
    diebymyhand
    Tarih
    11 Eylül 2005 00:00
  • bu kahrolası akp başa geldiğinden beri aptal işler yapıyo, bu da onlardan biri nasıl olurda böyle bi programı yayından kaldırırlar...
    arkadaşlar eğer sessiz kalırsak daha niceleri olacak...
    Üye
    lord1
    Tarih
    11 Eylül 2005 00:00
  • gercekten üzücü bir durum. "herkes birseyler yapmali" bence de ama tabi bu bana kalirsa "şablon şikayet e-maili" şeklinde olmamali.

    cok fazlasiyla eminim trtcilere email atan buyuk cogunluk mailde ne yazdigini bile okumamistir direk copy paste(ctrl+x ve ctrl+v)...
    illa ki kotu birseyler yazmiyor e-mail de ama bu bilinçsiz isyankarlik da en az trt zihniyeti kadar tehlikeli...

    eminim ki birilierinin spam email atmaktan daha fazla yapabilecegi birsey vardir. ne de olsa yillarin sevilen rock marketi. hele programi sunan malum abi...

    yillarimiz gecti. okulumuz yikiliyor gibi birsey sanki....
    Üye
    ahab
    Tarih
    11 Eylül 2005 00:00
  • En sevdiğim "program"dı... Yazık...
    Üye
    chain sling
    Tarih
    11 Eylül 2005 00:00
  • bundan 8 yıl once metal muzik dinlemeye başladığımda elimde bir manowar ve bir kaç metallica albumu vardı anadolunun sıradan bir şehrinde olduğum ve o zaman lar internett yaygın olmadından aç bir muzik severdim ve bir akşam rock markete rastladım metallicayı hep merak ederdim nasıl adamlar olduğunu ve o akşam hayran olduğum adamları gördüm ve o gunden sonra iki haftada bir yarım saat yayınlanan o programı beklemeye başladım ve yeni yeni gruplar keşfetmeye başladım belki de gitar çalmama yardımcı olan o programdı ve inanıyorum ki rock market o donemin gençlerinin boş işlerle uğraşmayıp sanata yonelmesinde çok etkisi olmuştur benimle aynı düşünceleri paylaşan bir çok insan vardır eminim bu yuzden rock markete sahip çıkalım
    Üye
    kornkid
    Tarih
    11 Eylül 2005 00:00
  • ben ordaki bütün mail adreslerine attım trtyi fazla izlemiyordum zaten şimdi hiç izlemem cuma geceleri rockmarketi büyük bir hevesle bekliyodum şimdi bekliyemiyeceğiz
    Üye
    dj_jaws
    Tarih
    11 Eylül 2005 00:00
  • yazık bu zihniyete gerçekten kınıyorum...
    Üye
    undermining
    Tarih
    11 Eylül 2005 00:00
  • ben attım mail adresine.. bencede çok gereksizce yapılmış bir şey..
    Üye
    Shit_Happens
    Tarih
    11 Eylül 2005 00:00
  • Yuh be,örümcek kafalılar.Ondan sonra neden cinayetler çoğaldı diyorlar...mail atın gençler!!!!
    Üye
    kafamiyicem
    Tarih
    11 Eylül 2005 00:00
  • yuh ya...bu kadar olmaz ya....
    Üye
    mick7
    Tarih
    11 Eylül 2005 00:00
  • bu programı yayından kaldıran zihniyete allah akıl versin!! ulan bi kere bu program benden bile büyük be!! 17 sene!!! boru değil bu yani.. trt nin yaptığı bu hareketi şiddetle kınıyor ve en kısa zamanda düzeltmesini istiyorum!!!
    Üye
    sappy
    Tarih
    11 Eylül 2005 00:00
  • bence esas amacları rock müziği koreltmek bana kalırsa bunların hepsini marduk satyicon vs black metal konserlerine götürüp ordaki lejonların eline vericen ozaman anlarla neler olduğunu
    Üye
    movsar
    Tarih
    11 Eylül 2005 00:00
  • kimi neyi protesto ediceksiniz be kardeşim yaa... bitmiş bitmiştir. daha yapılacak birsey yok.devlet televizyonu abi bir kere; hem (((basscat ))) ın yorumu doğru bence imana doğru ya da imanın içinden gelenler veya iman power diye bir program başlayacakmış....söylenecek bir şey yok yapılacak hiç bir şey yok.olan olmuş geşmiş olsun:((((((((
    Üye
    Punks Not dead
    Tarih
    11 Eylül 2005 00:00
  • GÖR HABERİ YAP YORUMU.....

    biliyorumki yorum yapanların yarısı bu programı izlemiyordu....
    boş konuşuyolar o yüzden......
    Üye
    Ölüm Elçisi
    Tarih
    11 Eylül 2005 00:00
  • Tam TRT'teye göre bir tutum. Rock müzik tehlikeli birşey, gençleri yoldan çıkartabilir, kaldıralım daha iyi.

    Gerçi olay sadece TRT de degil, yaşı 25'in üzerinde olanlar hatırlarlar, bir ara MTV'de HEADBANGER'S BALL (İyi İngilizce bilenler proram adının ne anlama geldiğini fark etmişlerdir.) diye bir ROCK/METAL programı vardı, o programını da kaldırdılar.

    Rock dinlenmesi istenmiyor. MTV, TRT ve diğerleri, sizler boys/girls band tarzı sabun köpüğü grupları çalın, biz ne dinleyeceğimizi arar buluruz.
    Üye
    murat ünel
    Tarih
    11 Eylül 2005 00:00
  • ekşisözlük'te yazdığına göre onun yerine "Çıngırock" diye bir rock programı başlayacakmış.
    Üye
    newton
    Tarih
    11 Eylül 2005 00:00
  • fuck trt!!!
    Üye
    Shit_Happens
    Tarih
    11 Eylül 2005 00:00
  • ya neden kaldırıldı kiiii? amaç ne?! hayır gerekçesi ne bu adamların? onun yerine namazhocası gibi bi program koyarlarsa şaşmam!! mail atın arkadaşlar rezalet ya (tüm küfürler!!!!)
    Üye
    lady in black
    Tarih
    11 Eylül 2005 00:00
  • şahsen trt'den nefret ettim...
    Üye
    rheia
    Tarih
    11 Eylül 2005 00:00
  • ben orda ki bütün adreslere yukardaki metni yolladım.ve hepimizde aynı şeyi yapmaya devam edelim arkadaşlar.sesimizi duyuralım bu örümcek kafalılara.onların bu ülkeyi geri götürmelerine seyirci kalmayalım.
    Üye
    axlertan
    Tarih
    11 Eylül 2005 00:00
  • ulan hatırlarım daha hergün gasteye bakıp acaba bu gece rock market varmı diye bakardım. şerefsizler acaba yerine ne koycaklar?
    Üye
    venom
    Tarih
    11 Eylül 2005 00:00
  • arkadaşlar taşkınlık yapmadan (:D) sessiz bir oturma eylemi falan yapsak taksimde,belki sesimiz daha iyi duyulur ne bileeyim yani,pasif kalmak istemiyorum.mail atacağım şimdi...
    Üye
    lewo07
    Tarih
    11 Eylül 2005 00:00
  • ahlaksızlaar!..ve onların saz arkadaşları..ben de mailimi attım abi aynen millete de tembihledim,protestoya devam..şaşırıp kalsın geğirikler!..
    Üye
    musiclover
    Tarih
    11 Eylül 2005 00:00
  • burası türkiye herşey olur burda......
    Üye
    Metal milita
    Tarih
    11 Eylül 2005 00:00
  • bunu yapanın aklını si.....
    Üye
    çok sıradan
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • haaaaaaaaaaaasss
    Üye
    TwEEdERRRRR
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • valla arkadaşlar yapılacak bişey varsa hertürlü desteği vermeliyiz bence olmaz böyle birşey örümcek kafalılara göstermeliyiz günlerini mesaj yağmuruna tutalım ne gerekiyorsa yapalım kös kös oturmuyalım yarın öbür gün rock müziğide yasaklar bu herifler tepkisiz kalmıyalım bence!!!!!!!!!
    Üye
    erdalyet
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • Guinnes rekorlar kitabı’na, kesintisiz en uzun süre yayınlanan müzik programi
    olması gerekçesiyle girecekti; konseptle ne ilgisi var bunun?

    ayrıca yanlış hatırlamıyosam testamenti ilk defa rock markette izlemiştim; nightwish çaldığını da hatırlarım, hatta gunsnroses da... programı hiç izlemeiş dahi olsam trt yayınına çok güvenirim açıkcası, kalitesiz ve boş bi program yayınlicaklarına inanmıyorum.

    düşünsenize 17 yıl önce yeni yeni ortaya çıkan olan kaç tane süper grup var; rock market onlara tanıklık etmiş ve 17 yıl öncesi Türkiyesinde sanıyorum ki memleketi rock aleminden haberdar etmiş ilk ve tek programdır.
    Üye
    death_glory
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • bahsettiğim sahıs kalipardi...
    Üye
    mehmetallica
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • ilk yorumu yazan kimse eğer... Beğenmiyorsa da emeğe saygı duymalı .Kİ bi çok kişi de metal ve rock müziği rock market sayesinde öğrendi çünkü rock ve metal müzik 90 larda türkiyede satanizmin simgesi gibi görülüyordu. Rock market beyinleri yıkanmış gençliğe bunun böyle olmadığını gösterdi. Sanırım beyin yıkayan kesim yine başa geçmiş..
    Üye
    mehmetallica
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • valla kim kapattıysa elinden öpmek lazım,omuriliği oyurmamış böyle bir programı birdahada görmeyiz derim,ha hiç yoktan iyiydi,kosepti oturtamadılar bir türlü,gines rekorlar kitabınada girmeyelim lan ,ne olur yani...
    birde gençlere ne rock müzik dinletti onu anlamadım,sürekli black metal (onunda 3.sınıfı) klipleri yayınlayıp duruyordu,bu programı izleyen adam anca sunucu kadar olur,
    gerçi yinede haklarını yemiyim,fikir iyide içi boşalmış be abi, yıllar içinde,daha iyisi g.nes rekorlara girmeden yapılabilir
    Üye
    kalipardi
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • Hörs!
    Üye
    Ktulu
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • ampul kafalı (şekil itibariyle) .... yobaz , aptal insanlar bunları yapanlar
    Üye
    P_E_N_A
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • evet ben kaç aydır izlemiyodum, ama çok emeği geçmiştir eminim hepimizde... milattan beri de yayınlanıyo olsa kaldırılması için gerekçe gösterilemez değil mi? yeni yetişmekte olan bi çok insan bahsettiğiniz MTV dream tv sayesinde rock ve heavy metalin yozlaşmış yüzüyle yüz yüze kalıyolar... nasıl bir ülkeyiz ki, insanlara bu kadar değer verilir? nasıl bir siyasettir ki bu, kral tv lerde dönen gövde gösterilerine müsaade ederken kendi halinde bir müzik programına böyle bi müdahalede bulunabilir!

    bu konuda herkesi bilinçli olmaya çağırıyorum; belki yayına geri dönse yine takip etmem, bu benim bileceğim iş, ama o program yayınlanmak ve yine bi çok insana müziği tanıtmak durumunda...
    Üye
    death_glory
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • bu ülkeden warya hiç birşey olmaz...kesin bunu (zorla)kaldıranların gerekçeleri gençlerin ruh sağlığı bozuluyor flndr..sanki onların düşünceleri bizi bozmazmış giibii...arkadaşlar gerçekten kanat atkayaya da yazın..emin değilim ama umarım ilgilenirr.bu nasıl bir geri kafalılıktır anlamıyorumm...sakın sessiz kalmayııın
    Üye
    gothic lolita
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • ne güzeldi abi dün geceki programı da .... bu zihniyet bizi ortaçağ dönemine götürür... bir mail değil onlarca mail atmalıyız... şener abi yine sen boş durmazsın biliyoruz yaparsın birşeyler ama bu trt nin yaptığı hazmedilecek birşey değil!!!! insanların isteklerine tam tersine giden bir devlet kanalı olmaz olsun!!!1 she arkadaşım çok mantıksız yazmışsın!!! ben dahil tanıdığım bir sürü kişi izliyor rockmarketi!!! garajdaki birçok kişi de rockmarketi izliyordur eminim!!!! email leri atın!!!
    Üye
    rickenbacker
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • ben ve benim yaşlarımdakilere rock müzikle tanışma fırsatı veren bu programın yayından kaldırılmasına çok üzüldüm. bence mutlaka bir şeyler yapılmalı...
    Üye
    cyco130
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • yazık gerçekten çok yazık! doğru düzgün bi program izliyoduk onuda kaldırmışlar mı? Türk milleti şifresiz şöyle doğru düzgün devlet kanalından bi rock programı da izleyemezse artık,pes doğrusu kınıyorum...........
    Üye
    GitarcıM
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • okan haklısın valla bence kampanya başlatalım rock müzik nereye gidiyo diye valla yoksa türkiye de rock müzik denen bişi kalmıcak
    Üye
    movsar
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • bunu bekliyordum zaten , böyle geri kafalı insanlar böyle geri kafalı işler yaparlar yani olması muhtemel onlardan anca bu kadar "öküz" bi hareket beklenirdi.

    Bence herkes şurdaki maillere yollasın bişeyler tepkisini dile getirsin.
    Üye
    Serpent_King
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • kınıyorum sadece..gulunc,komik..ulkenin nereye gittgini cok daha guzel gozler onune seriyor bu tablo..yarın bi gun o fatih camiinde ataturk e kufredenler de cumhurbaskanı olursa sasırmayın..ne de olsa gecmisi cok parlak(!) olan bi basbakanımız var..
    Üye
    okanist
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • Bunlar hürriyet'in yazarları:
    [email protected] Ebru Çapa
    [email protected] Kanat Atkaya
    [email protected] Tolga Akyıldız

    Güven abiye de mail atalım Yüxexes'te değinsin konuya...
    [email protected]

    ayrıca yukardaki mail adreslerine de yüklenelim..
    Üye
    newton
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • tepki buyuk nediyim bu haberi gorunce uye oldum zaten :) içimdekileri boşaltmak isterdim ama neyse....
    Üye
    movsar
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • yaf buda nerden çıktı programı geri istiyoruz ben o programla büyüdüm bea ayrıca guinnes rekorlar kitapıda nerden çıktıyo ya oda neymiş......................
    Üye
    tigris48
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • rockmarket = oldskool yani old is cool!
    Üye
    PoorBoyBlues
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • abi böyle bişiy olamaz ya.yine türk milletinin tepesinde duranlar vermiş bi aptal karar.eminim bu programın yerine herhangi bi dizinin tekrarını flnoyarlar.hey Allah ım ya.nasıl bir mantalitedirki kaç seneden beri bu işe emek veren bir ekibin kalemini hiç acımadan kırarsın.yuhlar olsun size.gittikçe geriliyoruz arkadaşlar;ilerliyoruz havalarına yatan bakanlarımız bi baksınlarda çevrelerine görsünler o zaman ilerlemeyi...yazıklar olsun...
    Üye
    thewallll
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • ne yazıkki eşi pekte olmayan bir program kaldırıldı, lütfen seyirci kalmayalım.
    Üye
    apocalypse
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • Şener Abi'yi ve programı çok severim
    yazık yani ne denirki
    Üye
    DonnieDarko
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • Tüm adresler mailleri attım ve bu protestomuza birkaç arkadaşı daha dahil etmeyi başardım.Sizlerden bir isteğim etrafınızda kim var kim yok haberdar edin.Buna izin vermeyelim
    Üye
    metalheart
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • abi harbiden cok kotu yaaw!! system666 katılıyorum bi mail adresi bi kişi belirleyip hemen protestolarla bunu belirtmeliyiz!!
    Üye
    phenomen
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • dün izlediydim ya ne güzeldi. çok yararıma dokunuyordu müzik kültürü açısından ama....
    Üye
    GöKMeN
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • yazıklar olsun saten turkiyede neyin değeri bilindiki bunun bilinsin
    Üye
    mcengina
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • Türkçe ve şifresiz bir kanalda yayın yapan tek rock programıydı gerçekten çok yazık olmuş...Saçma bir yönetim tarzının sonucu bence hem reyting alamamaktan şikayetçiler hemde bence TRT tenin mevcut yayın politakası içinde gençlere hitap edebilecek bence tek programı yayından kaldırıyorlar daha çok genç seyirci kitlesi beklemeye devam ederler bu şekilde.. Gelen her yönetim anca hala 70 - 80 lerin türk musikisine takmış durumda hep aynı şeyleri tekrarlıyorlar böyle giderse daha çok zarar eder daha çok seyirci ararlar bence
    Üye
    MoribunduS
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • Evet Bu programın yerine sanırım İLAHİ MARKET yayına konulacak...
    Üye
    dArkPAst
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • Arkadaşlar ben 17 yaşındayım..Yani Rock Market beninle yaşıt.Kuşağın belki sonuna yetiştim ama ona da doyamadım ki Rock Market gibi seviyeli ve Rock kitlesinin beğenisini toplayan bir programa da doyulmaz.Benden bir öneri;müzikal içerikli ne kadar site,forum varsa hepsini haberdar edip protestomuzu geniş kitlelere ulaştırmalıyız.Yoksa gençliğin siyasi kararlara kurban gitmesi ve bunun için de böyle bir programın seçilmesi ülke açısından derin yaralara sebep olacaktır..TRTye telefonlarla da ulaşabiliriz.Buradan telefon numarasının verilmesi ne derece doğru olur bilmediğimden gönderemiyorum.Aydınlatırsanız sevinirim.
    Üye
    metalheart
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • İnanamıyorum çoook yazık olmuş.
    Çok üzüldüm..TRT zaten bayıktı iyicene bayık olcak.
    Kendilerinin belgeselini koysunlar şimdi yayına!!!!!
    Üye
    Afrodizyak
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • Bece Haşmet baba oğluna da mail atın.Bildiğim kadaıyla çok iyi bir rock dinliyicisi.Kesin yardım eder.([email protected]) Haa birde Kanat ATKAYA var.O bu konuya kesin el atar. ([email protected])
    Üye
    güzide insan
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • abi iyice sinir oldum cuma 00.00-01.00 arasıydı biz tenekedenmi çalıyoruz burda ve burdaki gercek izleyicileride iyi bilirler zaten sen(she) bi kere izlemeyle nasıl karar verebilirsin iyiliğine kötülüğüne git dream tv de izle o basit rock adı altında calan grupları (benim neyi kastettiklerimi biliyolar) ayrıca sen dream tv vs.. yi şuan izliyosan bunların bi temeli var değilmi orta okulu okumadan liseye gecemezsin (gerci yaşın kaç onuda bilmiyorum ama(!) )bu da onun gibi birşey.. rock market sayesinde yüxexes ve rock me yapılıyo temelinde ROCK MARKET yatıyo çünkü...
    Üye
    satanChurch
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • Müziğin ne olduğunu oradan öğrenen kuşak dışında herhangi bir tepkinin geleceğine çok da inanmıyorum açıkçası... Ancak üzerimize düşeni , elimizden geleni grup olarak yaptık, daha fazlasına onlar karar verecek, tepkinin boyutuna bağlı olarak...
    Yine de herkes bu porgramın yerine bir "imana doğru" kuşağı izlemeye hazırlıklı olsun...
    Üye
    BassCat
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • ya dün gece izleyemedim diye içim içimi yedi şimdi yayın dan kaldırılmış ama ben buna razı olmam sizde olmayın arkadaşlar hadi yollayın şu adreslere yukarıdaki yazıyı
    Üye
    --rebel--
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • hepsi kıskançlık çekemiyolar kapatmışlar isyan ediyorum....
    Üye
    rockçı
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • Okuyunca gözlerime inanamadım ama böyle birşeyin olması hiçte şaşırtıcı değil. Gece 1 den sonra ve hangi gün yayınlandığı belli olmayan bir program tabi ki reyting alamaz! Türkiye de rock-metal tarzı müziğin tanınmasında ki en önemli program Rock Marketti. Bu tür müziklerle ilgilenen pekçok insan gibi ben de birçok yabancı grubu bu program sayesinde tanıdım. Crossfire, MBM gibi daha aklıma gelmeyen birsürü grup gene bu program sayasinde tanındılar. Programın tamamiyle geri bir zihniyetin kurbanı olduğunu düşünüyorum. Geri kalmış toplumlarda ister halk olsun ister hükümdar anlaşılmayan şeyler hakkında bilgi edinmek yerine söylentilere inanmak ve böylece durumu geçiştirmek genel adet olmuştur. Bir konu hakkında bilgi edinmek çaba ister çalışmak ister. Cehaletse bilgiyi reddettiği için konun üzerini kendi kıt fikirlerinden ördüğü bir çaputla örtmeyi tercih eder.
    Her neyse. Bu haberi duyan ve bu tür müziklerle ilgilenen herkesi mail atmaya davet ediyorum. En azından birazcık söz hakkımız olabilsin. Minicik bir azınlık olmadığımızı gösterelim onlara.
    Üye
    Dali
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • she, artık dream tv var diyosun ama herseyin temeli rock marketti öncüydü ve evet insanlar rock marketle tanıdı rock-metal müziği emege saygısızlık yapmalarına izin vermeyelim arkadaslar ve bence bu maili herkes göndersin !!
    Üye
    satanChurch
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • Dun aksam mailleri attım... Ama bi işe yarayacagını sanmıyorum... :( Koşe yazarlarına atmalıyız bu mailleri ben mesela HINCAL ULUC a da attım... Ancak onlar karsı cıkarlarsa bu iş olur diyorum...
    Hukumetin ve de yeni TRT yonetiminin ne oldugunu hepimiz biliyoruz... böyle satanist, pis bir programı kaldırması da sasırtıcı olmasa gerek... Acaba iki haftada bir geceyarısı yayınlanan bi programın yerine hangi onemli egitici ogretici programı koyucaklar merak ediyorum...

    LUTFEN MAİL KAMPANYASINA KATILIN VE DE BUNU OLABİLDİGİNCE COK FORUMA YAZIN...
    Üye
    Flareos
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • Ekranlarda bir sürü aptalca program varken neden Rockmarket anlamıyorum...Kınıyorum...Alçaklarrrr :(
    Üye
    antipatik
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • belki devam eder umuduyla bitiş jeneriklerindeki bis alkışlarına kadar izlediğim programdı çocukluğumda. Metallica-özel programını ve yaşadığım mutluluğu dün gibi hatırlarım, hatta Şener rejiden konuşanları tahtaya yazmıştı şakasına. çok yazık ve ayıp olmuş.
    Üye
    aleister
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • herkes mail yollasın belki bir işe yarar ben yolladım
    Üye
    zokondor
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • halbuki daha dün gece izledim çokda seviyodum yani
    çok üzücü bi şey
    Üye
    sorum_suz
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • +999999999999

    Açıklamış Satyr arkadaşım olayı netçe...
    Üye
    Kopuk_78
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • she isimli arkadaşımızı kınıyorum... o programı hala o kadar çok izleyen varki inanamazsın, Türkiye' de hala hard'n'heavy, heavy metal ruhu yaşıyor merak etmeyin... children of bodom ı ilk kez dinlediğim, sevdiğim gruplar çıksın diye beklerken birçok bilmediğim iyi grupları keşfettiğim, bütün yayın boyunca sıkılmadan izlediğim bir programdı...Protestoya başlayalım...Ben bikaç mail adresimden ayrı ayrı atıyorum şu anda
    Üye
    moop
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • cok uzucu bir olay gercekten.ayakta kalan nadir programlardandi:(
    Üye
    Burzum_
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • yobazlar trt ninde içini boşaltmaya başladılar.
    eminim rock market yerine çok daha iyi bir program koyacaklardır.hani bazı kanallarda oynayan Sır Hedesi, Kalp Şeysi gibi insanların dini inançlarını sömüren programlar iyi olabilir insanlar severler öyle programları...
    Üye
    sleeper
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • yok böyle bir olay yaa.bu ne saçmalık böyle.bende yolladım mail.hadi arkadaşlar sizde yollayın.şiddetle kınıyorum...
    Üye
    missManson
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • yazık ..arkadaşlar ben gonderdım...herkes lutfen o emaıl adreslerıne ortak metını yollasın lutfen!
    Üye
    Algnor
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • önemli olan program ve içeriği değil yapılmak istenen olgudur. Gerici yobaz zihniyetler yavaş yavaş sindire sindire toplumu kendi kalıplarına göre şekillendirmek istiyorlar işte dikkat edilmesi gereken nokta bu. Müezzin kılıklı tek kalıptan çıkma insanların yönettiği ülkemiz, halkınıda kendilerine benzetmek istiyorlar bunada gençlik olarak bir tepki göstermek lazım yoksa bir bakarsınız sizlerde onlar gibi olmuş çıkmışsınız...
    Üye
    Satyr
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • protestoya başaldım bile.kalduıranların kim olduğu belli zaten erdoğan ve çetesi.gerizekalılar karanlığa götürmek istiyolar ülkeyi .bunu da möüzikle başlatıcaklar.
    Üye
    JamesHetfield
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • Hala seyreden varmıydı ki?
    Ben sadece 1 kere seyrettim o da rasgele zaplarken
    artık eskisi gibi değil Dream Tv var Mtv var Vh1 var Tek kanallı dönem eskide kaldı
    Rock Market kötüydü iyiki kaldırıldı demiyorum eskiden bi misyonu varmış bir çok insan onun sayesinde rock müzik dinlemeye başlamıştır ama sırf eskinin hatırına kalmalıydı derseniz o zaman doğru söylemiş olursunuz,
    Ama bana birisi söylesin dürüstce hangi günler hangi saatte hangi kanalda yayınlanıyordu? bence artık kimse seyretmiyordu şimdi gidip googledan vs arastırıp yazan insanlar olucaktır eminim ama kendinize yalan söylemiş olursunuz ,,, dürüst olun
    Bence hiç de bi etkisi olmaz yayından kaldıılmasının Dream Tv ye geçer Güven Erkin Erkal'la program yapar ya da ayrı
    Birde şu kel gözlüklü adam var POP SAATİ diye bi program onuda kaldırsalar iyi olur taa Osmanlı döneminden beri yayınlanıyormuş

    Garaj Bekçisi amaca nasıl Türkçe ama...silmezsin artık
    Üye
    She
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • Millet bence sorun bizde çünkü son zamanlarda Rock Market'in Raiting'lerinin iyice düştüğü milletin artık yabacı kanallardaki Rock Programlarını izlediği herkesin ağzındaydı.. Özellike TRT'de Jimmy Jib asistanı olarak çalışan bir akrabam devamlı bu konuyla başa çıkmaya çalışıldığını söylemişti.. Hatta o sıralarda ne kadar tanıdık arkadaşım varsa Rock Market tanıtımı yapmalarını istemiştim.. Ama sonunda olan oldu zaten 1 seneye yakındır zarara dönük yayınlanan program yayından kaldırıldı. Yani bi suçlu aranıyorsa aynaya bakalım arkadaşlar..
    Üye
    JackSparrow
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • rock market yayından kaldırılmış ne biçim iş lan bu isyan ediyorum dünkü programda alt yazıyla söylüyorlar bu kadar mı olur be isyanım piyasaya, isyanım baştakilere aslında isyanım en baştakine..
    Üye
    anaemics
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • Neden yayından kalktığı çok açık aslında. Takvim gazetesinde rock müzik ve rock müzik severlere yapılan çirkin saldırıdan sonra beklenen bir hareketti. Türkiye yi ve Türk halkını yüz yıllar öncesinin karanlık zihniyetiyle boğmaya çalışanları kınıyorum.
    Üye
    NeWBoRn
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • bu programın yerine igrenc bir yerli dizi koyarlar simdi sonrada is yaptık dıye gerine gerine gezerler ortalıkta
    Üye
    dusty
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • mail adreslerine yukarıdaki yazıyı gönderin arkadaşlar ne kadar çok mail atarsak o kadar farkediliriz.Böyle bir tutuma ses çıkarılması gerekir.
    Üye
    Loki
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • gittikçe susuyoruz ve sustukça geri gidiyoruz.. geri gittikçe susuyoruz.. böyle dönüp gidiyoruz.. o yazan adreslere o yazan metini mail olarak attım ama biliyorum okumadan silecekler rock market geri de gelmeyecek. bizi önemsemeyecekler çünkü yaşayan azınlığız "onların" kriterlerine uymayız..
    Üye
    isa_bet
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • Doğru düzgün yayın yapan bir programın kaldırılmasını hazmedemiyorum... Ve bunu yapan devlet kanalı... Olacak iş değil... Esasında daha ağır konuşurdum ama... Boşver... Tek kelime lanet olsun...!!!
    Üye
    schwarzgraber
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • Bu programın şu an verdiklerinden çok daha önce verdikleri ortada.. mtv numberone gibi abzürüt kanallar yokken bu programdan gençler rock müzik dinletti..Şu an tamam pek izleyicisi olmayabilir ama devam ettirilmeli...Ya bende hala rockmarket yazan videolar var yaa kapanmasın huleyynnn :)
    Üye
    Nofx
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • inanmıyorum, inanamıyorum böyle bir programı yayından kaldıran zihniyeti kınıyorum kanallarında yayınlanan reklamlarda çıkan ürünleri almıyorum bundan sonra.diğer programlarını da seyretmiyorum.
    Üye
    Loki
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
  • Olacak iş değil!!!!! Protestoya başlamalıyız bence!!!
    Üye
    System666
    Tarih
    10 Eylül 2005 00:00
Toplam 152 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler