Şarap Zaman: Her cuma - 20:30 Mekan: Dip - Kızılay - Ankara Ankara'ya yepyeni bir mekan geliyor; Dip 16 Eylül Cuma günü açılıyor! Şarap artık Cuma">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Şarap @ Dip - Kızılay - Ankara

12 Eylül 2005 00:00
Sahnede: Şarap
Zaman: Her cuma - 20:30
Mekan: Dip - Kızılay - Ankara
Ankara'ya yepyeni bir mekan geliyor; Dip 16 Eylül Cuma günü açılıyor! Şarap artık Cuma günleri saat 20.30'da Dip'te sahne alacak.

Yorumlar

  • sevgili doxadoll, fake nickten bahseden sen misin? kaç tane youtube accountun var açıklasana. ya da anatolian?? evet abi sesini kullanamıosun ne var bunda?burda destan yazacağına biraz geliştirsene vokalini. dicem ama gerek de kalmadı biliyorum. başarısız şarkılar, başarısız sözler ama gereğinden fazla kendine güvenin sonunda böyle oluyor işte. 25 yaşında bi kadın kaçan çoraplarım boyalı saçlarım cadılar periler filan diyo. "bu piyasada işini iyi yapanlar kalır, diğerleri konuşup durur" demişti bir zamanlar birileri..siz de layık olduunuz konumdasınız artık.
    bunları söylüyorum çünkü düzgün eleştiriden anlamıyor, panter gibi atılıyorsunuz dinleyicinin üstüne.ama gerçekler bunlar. bu yaşta vizyonu anca bu kadar gelişebilmiş biri de anlayamayacaktır sanırım yazdıklarımı. ilk negatif eleştiride bağıra çağıra mesajlar yağdırıp forumlara küsüyodun sonra, sanırım küsecek forum da kalmadı artık.
    sanırım gayet basit cümlelerle anlatabildim derdimi, senin gibi yüksek kültür-mecaz-metafor düşkünü değilim ama böylesi daha iyi sanırım..anlayabilmen için.
    neyse efenim..öpüldünüz :)
    Üye
    gerçeklerden
    Tarih
    18 Nisan 2008 00:00
  • gayet iyiler grup olarak da vokal olarak da grubu önceden baraka da dinlemiştim iyiler...
    Üye
    pumpkin85
    Tarih
    2 Ocak 2006 00:00
  • grubu daha önce de dinlemistim garage da, ama erken cıkmak zorunda oldugum icin hatırlamıyorum ozamanı, ama dip te izleme fırsatı buldum mekanı gormeye gittigim gun..nefis bir hatun vokalleri var,promises ve my immortal da mest oldum ne yalan söyleyim.. grup hoş da bas gitaristleri gruba uymamıs,asırı hareketli,pek oturaklı durmuyo yani..ama saglam.bir de repertuarlarından birkaç piyasa sarkıyı cıkarmalılar ki geriye kalan onca guzel sarkı harap olmasın.başarılar diliyorum..:)
    Üye
    guestture
    Tarih
    25 Ekim 2005 00:00
  • buarada mastürbasyondan kastım duygusal veya psikolojik tatmindr,basit cümleler kurmadım die yanlıs anlasılıp cinsel polemiklerle karşılaşmak istemem mümkünse:))))
    Üye
    doxa doll
    Tarih
    25 Eylül 2005 00:00
  • şevkimizi kıracak kadar ciddiye alsaydık herkesi, yaptıgımız işe coktan son verirdik,endişelenmeyin bu işi sizden öğrenme gibi bir kaygımız yok..:) zira ben -biz ,yaptıgımız işe cok inanıyor güveniyoruz..cok güzel yorumlar da alıyoruz medeni cesareti olmayan bazı arkadsların web sitelerinde kayıp nick lerle yaptıkları komik mastürbasyonlar dışında ya da gerçekten olumsuz eleştrilerileri de olup bunlar insan gibi söyleyen arkadaşlardan..arkadaşım,3şarkıdan sonra cıktıysan mekandan yorum yaparken utanıp sıkılacaksın,ya da sırf yorum yapmıs olmak icin kasmayacaksın kendini:).. ayrıca performansımız gayet iyi,doludur üzgünüm abartmışsınız,neden anlamadım..aslında anladım..neyse..opuldunuz..dip e bekleriz efenim..
    şarap vokalisti..
    Üye
    doxa doll
    Tarih
    25 Eylül 2005 00:00
  • Şarap bu haftalık Salı akşamı da (20 Eylül) Dipte olacak.

    Ayrıca dip programı şu şekildedir:
    *Pzt. - Black Mamba
    *Salı - Talisman
    *Çar. - In Rock
    *Per. - Flu
    *Cuma - Şarap & In Rock
    *Cmt. - Altısekiz & Alarm Clock
    *Pazar - Little Big Band
    Üye
    stagger
    Tarih
    20 Eylül 2005 00:00
  • bende dinledim kendilerini .vokal konusunda haklısın .ilk bikaç yabancı şarkıda beğendim ama türkçelere başlayınca anladım ki ı ıh...ne bilim sıkıldım çıktım mekandan.tırmalıyo çok hırpalıyo kendini.ama yine de şewklerini kırmayalım.diğer grup elemanları gayet iyiler ama
    :)
    Üye
    anarres
    Tarih
    14 Eylül 2005 00:00
  • şarap,performansı çok sığ bir grup özellikle solistlerinin sesini kullanma konusunda büyük sıkıntı çektiğini bilmem söylememe lüzum var mı? mekan değerlendirilebilir ama şarap :(
    Üye
    hardlamer
    Tarih
    12 Eylül 2005 00:00
Toplam 8 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler