Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

IQ’dan yeni demo!

12 Eylül 2005 00:00

Albüme giden yolda büyük bir adım atan IQ, 6 parçadan oluşan yeni bir demo yaptı. Festival tutkunlarının, rock müzik severlerin ve son 3 yıldır da bar müdavimlerinin yakından tanıdığı IQ, artık daha çok kitleyle buluşmak için hazır!

Vokalde Yumer Manasır, gitarlarda Ömer Şahin, bas gitarda Furkan Yücel ve davulda Orçun Baş olmak üzere dört kişiden oluşan grup, Türk rock müzik dünyasında yepyeni bir soluk. Aslında bilenler bilir; IQ, 1996 yılından bu yana çok çeşitli festivallerde, konser ve barlarda sahne alarak, bugünlere geldi. 9 yıllık büyük bir emek, değişen grup üyeleri, gelişen müzik tarzları derken, IQ, şimdi yeni demosu ile sizlerin karşısında!

"Eve Dönerken", "Yoksun", "Bilmece", "Melek", "Ölmeğe Değer" ve "Rüzgar" demoda yer alan IQ parçaları. Müzik adına iyi, kaliteli ve sağlam işler yapmak, kendi besteleri ile çıktıkları bu yolda başarıyı yakalamak için çalışan IQ, yeni demo ile heyecanını daha da artırdı. Şimdi IQ'nun hedefi, içindeki tüm müzik coşkusu ve enerjisini milyonlarla paylaşmak.

Grup, yeni demosunun ilk tanıtımını 11 Eylül 2005, Pazar gecesi 94.9 Açık Radyo'da, heavy metal, hard'n heavy, hard rock ve rock tutkunlarının severek dinlediği "Beton" programında yaptı. IQ'nun yeni demosundan "Melek" parçası ile ilk kez Açık Radyo dinleyicileri tanıştı!

Mete Sohtaoğlu'nun hazırlayıp sunduğu Beton, her Pazar 00.00-02.00 saatleri arasında 94.9'da! Dinlemeye devam edin, kaçıranlar için haftaya da aynı saatler arasında IQ'dan sürpriz parçalar gelebilir...

Yorumlar

Taze haberler